ajtak
|
Draga ninocka iskrene cestitke za vasega novega druzinskega clana!!! scubadiver jaz zal nimam telefona, ki bi omogocal MMS-e. Danes je spet en tak dan, ko sem sicer kar precej naredila ampak se kar sama sebi smilim in mi gre vse na zivce... Ne vem ce sem ze kaj o tem pisala ampak moj svak (od mojega brat) ima ze vec ko pol leta eno punco, ki je kar precej pri nas (no, vsaj enkrat na teden po 2 dni). Je pa to taka gospodicna, da bi jo blo treba iskat... Nic ne pomaga, ko gremo jest se kar k mizi vsede- bohnedi, da bi vsaj kak kroznik prpravla, ce ze skuhat nikol ne more... jaz pa v 9. mesecu nosecnosti vsem rit odnasam... Pa mi ni panike kaj namesto tasce narest, ona hodi v sluzbo in zakaj nebi jaz skuhala ce sem doma. Tud mi je logicno, da ce se perilo opere, da ga jaz obesim in ne tast... Imajo pac od nekdaj delitev del malo bolj po starem, ampak dobra stran pa je, da mi recimo nikol noben ne bo reku, da naj grem listje grabit ali drva cepit... No, zdej sem mal zasla, skratka obe sva pri hisi "ta mlade" samo, da sem jaz deklica za vse ali tascina prva roka ona pa ko ena kraljicna cele dneve v sobi (jaz ne vem kaj pocneta skoz v sobi, televizije nimata, sexsat pa tud ne morta non-stop...) pol pa blagovoli prit ko je vse na mizi in ko poje da svoj kroznik v stroj in meni nic-tebi nic lepo po stopnicah nazaj v sobo... Po vrhu vsega jima morm pa se skoz avto posojat, da jo vozi v Lasko in nazaj . No, zdej sem se mal izkasljala in upam, da mi ne zamerte sam bo prsu dan, ko jima jih bom took napela, da se bo kr svetl! Kaj sem jaz, sluzkinja al kaj?? jaz bom njegove cote obesala in zlagala ona bo pa medtem lezala- v kaki drugi pravlci!!!