nicolina
|
Dobro jutro, nayya mislim, da se ti kar lahko pridružim glede slabosti, včeraj mi je blo obupno slabo in potem sem še bruhala , Je pa res, da sem se pri prijatlih ful najedla matevža in zelja, no pol sem vidla mojo požrešnost. Se mi je tolk vse zamerlo, da ne bom kmalu to jedla. Tintin in potepinka, držimo pestke, poročajte če se bo kaj dogajalo. Manca,mi je žal za tvojega moža, jer je izgubil službo, za vsakim dežjem posije sonce, boš vidla, da se bo vse uredilo. Mamuška, meni tudi neče odpret vaših slikic. Nemrak, lepo da se nam javiš in nam postrežeš s kakšnim nasvetom, ki ga bomo lahko tudi me uporabile. Lepo se cartajte. Scubadiver,a veš da sem tudi jaz razmišljala o tuširanju, kako naj pustiš otroka? Po moje izkoristiš takrat, ko ti pride kdo na obisk ali pa, če imaš fajn cimro, da ta čas popazi. Ne vem, bodo verjetno druge več o tem povedle, ko so to že dale čez. Midva z greva danes k taščči na kosilo,čeprav meni danes sploh ni do hrane, potem bova šla na pokopališče, da nama ni treba jutri. Lep dan vam želim...
|