Mamathea
|
Naja 08 čestitke za Blaža, pa fajn se pocarjatjte in lepo stisnite. . Mali Taj od Nayye 28 je pa res tako cartkan, kot vsi dojenčki, sam temu revčku se re vidi, da je utrujen, sam je pa zatpo tako zelo lep, a se men sam zdi, al je res mamici podoben, sej vem pri tako malih se ne vidi podobnost, saj se iz dneva v dan spreminjajo, ampak vseeno Taj se mi zdi, da je kr nekaj od mamice odnesel. Res je srcek. No tud js sem nazaj od frizerja in res sem vesela, da sem si mal špice postrigla saj bo zdaj frizura mal lažje za negovat. Pol sem bla še na obisku pri enki kolegici in na koncu še v Pikapolonici, kjer sem kr nekaj evrčkov pustil. kupial sem Disneyevo posteljnino (7 delno) za kinderpet in cena je bila 59.90 EUR. Seveda sem nabasala še kr nekaj drugih stvari in sem prav navdušena na vsem, nekaj se že pere v stroju in zdaj je res že vse tipi.topi za bebico pripravljeno. Proti hemeroidnim težavam pa tudi js uporabljam olivno olje in je super, fajn pomaga in tud nasploh fajn kožo nardi. Zdj sem pa tak zmatrana, da bom najbrž kr mal zadremala, pa se še kasnej kaj javim. Lep večer želim vsem in tudi tistim, ki boste morda ponoč romale v Rim. Scubadiver tebi pa čimveč sreče jutri na razpravi, ne se dat "babnci blesavi", saj pravica pa tud mora najti pravo pot. Držimo pesti.