|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
25.12.2007 21:17:16   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

o ja jest pa bom čakala na ta tečnga dohtarja..men je pa tko seksiuser posted image

Zdej pa upej, da tvoj tole prebere in ga ljubosumje pripelje domov user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image , ja če verjameš, se je že navadu, da skoz zraven govorim kok je dober haususer posted image
itak bo pa dons spet pozen, ker gre še en računalnik rihtatuser posted image

Ti mal mi je sumljiv tvoj s tem rihtanjem računalnika user posted image . Najprej 12 ur šihta pol pa namesto domov k družinici on takole. Ga bo treba naslednjič ko pridemo v vaše konce mal v roke vzet. user posted image  NO komentar našga je: Da se mu da. Men se neb.user posted image  Evo že nadaljuje da za kakih 100 € bi se pa dal zment. user posted image  Evo taki so dedci. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.12.2007 21:17:49   
urška76
Zdej pa šibam pod tuš pol bo pa že haus na sporedu.
Nočko

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.12.2007 21:23:12   
max81

o ja jest pa bom čakala na ta tečnga dohtarja..men je pa tko seksiuser posted image

Zdej pa upej, da tvoj tole prebere in ga ljubosumje pripelje domov user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image , ja če verjameš, se je že navadu, da skoz zraven govorim kok je dober haususer posted image
itak bo pa dons spet pozen, ker gre še en računalnik rihtatuser posted image

Ti mal mi je sumljiv tvoj s tem rihtanjem računalnika user posted image . Najprej 12 ur šihta pol pa namesto domov k družinici on takole. Ga bo treba naslednjič ko pridemo v vaše konce mal v roke vzet. user posted image  NO komentar našga je: Da se mu da. Men se neb.user posted image  Evo že nadaljuje da za kakih 100 € bi se pa dal zment. user posted image  Evo taki so dedci. user posted image

dela sam 8huser posted image ....ma gre kolegu uslugo delat k gre on tud zmeri njemu na rokeuser posted image ..joj kolk se tole čudn sliš...drgač se pa tistih 100ojrov ne bi branuuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.12.2007 21:33:47   
majas
Čer čer...

ste lepo preživele Božični dan. Jaz se že cel dan na kajo kregam in ji lepo razlagam da je smrekica samo za gleati, pa za nalašč gre k njej in mi bunkice nosi po vsem stanovanju user posted image

Tudi jaz že cel dan nekaj meljem, smo bili danes pri tašči, jutri gremo pa še k mojim. Včeraj pa sva z dragim preživela čisto sama predbožični večer, pogledala en film in mi je prav pasalo...

Zdaj pa tudi grem vse pospravit in počasi v pojstlo...

lepo spančkajte

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.12.2007 21:58:30   
krfjolca
Čer, punce!
Tudi jaz želim vsem vesele praznike. Sicer malo pozno, ampak prej ni bilo časa. Smo se imeli prav krasno, midva sva se pa celo naspala, saj je mulo prespal pri mojih dveh v Kranju. Mislim, da nekaj časa ne bosta več te želje izrazila, saj je bil ponoči prav nejevoljen, ko se ni zbudil ob meni. Ha, se prav dobro počutim, ko vidim, da me pogreša, če me ni. Pa ugotovila sta, kako težko je ob Anžetu še kaj drugega naredit, kot njega pedenat. He he he user posted image

Sem pa sita ko balon. Polno rit vsega. Zdaj bomo pa hujšali do Silvestra, potem pa spet požrtija. user posted image
No, pa itak bomo še par dni ostanke mlatili, ker bi bilo škoda v kanto metat.

Sem pa na sosednji forum nekaj slikic nalimala, že dolgo nisem nič novega objavila od našega mulca. Moram v kratkem še kakšen filmček nalimat, ker je prava pojava zadnje čase. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.12.2007 8:11:46   
Aja1
Jutro. Dobro jutro. user posted image
Noč je bila po dolgem času spet super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Neja se je zbudila samo 1x za dudo. Šeeeee takih noči, prosim. user posted image user posted image user posted image

Ponoči je zapadlo kar nekaj snega, zato se bova šli kmalu malo sankat.

Popoldan imamo pa "policijskega" dedka Mraza. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.12.2007 8:18:41   
Aja1
Krfjolca, se ti dobro zdi, da še kdo reče, da je težko o tako aktivnemin zahtevnem otroku kaj postoriti. Tudi meni user posted image . Čeprav jim Neja šeni pokazala kaj zna ponoči user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.12.2007 14:59:16   
urška76
Dan!
Mi smo se pa sankali danes user posted image . Mala je full uživala, Miha se je pa za dobrodošlico zvrnu v sneg in je pol kr trajal, da se je upal spet spustit.
Smo pa šli še mojo kolegico pogledat in sem tok vesela, k zaenkrat dobro kaže. Sicer mora še počivat, sam ji pa ni treba več strogo ležat. Ej bejbe, sem tok vesela zanjo, da sem ob pogledu na cunce za dojenčke tok raznežena, ko da bi bila sama spet noseča user posted image
Zdej pa prpravljam kosilo, ko smo prišli domov smo sam mal juhe pojedel, pol sta šla pa mulota v posteljo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.12.2007 16:53:23   
Zamima
Ojla,... samo na hitro, nisem uspela nič prebrat kolk ste kaj načvekale, bom potem ko Zala zaspi,... sem bila doma od ponedeljka pa do malo prej user posted image ,... je bilo fino,... uf, kak šele bo ko bom za stalno tam user posted image .

Sem imela pa dokaj delaven božič, ker sem en kabinet čistila, je bilo vse živo noter  user posted image , zdaj je pa taka lepa sobica, da bi kar skoz tam noter čepelauser posted image .
No danes sem pa cel dan albume urejala, če nisem enih 800 slik noter nalimala v 5 albumov potem jih nisem nič, jih pa imam še ene 2x toliko najmanj user posted image user posted image .
Ampak se splača, ker bom imela pol vse lepo urejeno ne pa v raznih vrečkah po predalih, ampak bo vse lepo v albumih user posted image .

Zdaj pa šibam, Zala je naspidirana spet user posted image ,...
Se tipkamo ko bo kaj zaspala, zdaj pa upam, da mi bo ratalo eno kavico spit user posted image

Aja, še to: mafini so za prvič super ratali user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.12.2007 19:48:52   
Zamima
no, pa sem prebrala,... sem vesela, da nisem imela veliko user posted image ,...

Zala je zaspala,... saj ne vem ali naj bom srečna, ali ne, .... ker se bo čez 1 uro itak spet zbudila - poznam jaz njo user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.12.2007 20:00:07   
urška76
Čer!
Mi pa spimo. Daes se pozna, da je bilo manj cukra, pa mala že lepo spi, brez cirkusa, mali pa je ravno prišel po nalepko, pol pa tud on v mižule.
Smo bli pa popoldne v Merkurju. Sta maladva tok pozn vstala, da se je pol že tema delala, ko smo pojedli, pa smo šli zapravljat. Nismo sicer dobil famoznega popusta, pa na žalost tud sank niso imeli. Smo šli pogledat, če majo kaj večje sanke, kot so naše, ki imajo samo za dva prostor. No pol smo pa za naju kupili stolp. Pa so šli Božičkovi € pa-pa.
zdej pa ne vem, če bi sploh kaj večerjala, ker me neki po želodcu šravfa.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.12.2007 20:03:53   
Aja1
čer.

Mi smo doma. Še en dedek Mraz je mimo. Tokrat ji je prinesel šotor, kužata, ki laja in ene žogice. Je bil moj za fotografa in bi mu najraje vrat zavila.....je slikal tako od dalečm, da so slike temne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moški user posted image .

Sicer sem pa danes skuhala čokoladni liker in ga tudi že kar nekaj probala user posted image . Je njami.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.12.2007 20:07:40   
Aja1
Mi smobli tudi v Merkurju - Neja potegnila popust za celih 5%. En pred nami je dobil 99% user posted image . Mi je moj kupil likalnik za lase. Upam, da ga bom uporabljala. Sem si ga že velikokrat hotela kupit, danes sem ga pa kar izbrala. Rada bi imela čist gladke in ravne lase user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.12.2007 20:08:26   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sicer sem pa danes skuhala čokoladni liker in ga tudi že kar nekaj probala user posted image . Je njami.

Aja nad moškimi se ne smeš preveč jezit. Sprejet jih je treba take kot so, se najmanj sekiraš, pa še raj jih maš pol user posted image

Drgač pa jest bi recept za tak čokoladni liker prosim. Oblubm, da ga ne bom preveč probala, če ga bom naredila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.12.2007 20:11:49   
urška76

Mi smobli tudi v Merkurju - Neja potegnila popust za celih 5%. En pred nami je dobil 99% user posted image . Mi je moj kupil likalnik za lase. Upam, da ga bom uporabljala. Sem si ga že velikokrat hotela kupit, danes sem ga pa kar izbrala. Rada bi imela čist gladke in ravne lase user posted image

jest sem pa čist obupana nad temi smotanimi ravnimi lasmi, enkrat samkrat sem si jih navila, pa sem bila po pol ure spet čisto ravna. Ja pa navila sem mokre, si jih vmes navite zmočila, pa utrjevalc, pa še pol mi jih je mami na veliko nalakirala (rabla sem za maškare). Edino en koder, ki je bil pa res totalno trd od laka (če bi ga prjela, bi se zlomu pomoje) mi je ostal dve uri. user posted image
Popust smo mel pa mi tud 5%

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.12.2007 20:31:59   
Aja1
Zgleda da nobena ni zadovoljna z lasmi user posted image . Jaz bi pa res imela ravne, ker ko si zdaj umijem lase sem taka, kot strašilo (pa še suhe lase imam). Jutri se bom šla frizerko user posted image

ČOKOLADNI LIKER

20 dag čokolade v prahu 
75 dag sladkorja 
5 vanilijevih sladkorjev
1 liter mleka
1/2 litra ruma (lahko manj)

Čokolado, sladkor in vanilijev sladkor zmešamo, dodamo mleko in damo kuhat, da zavre. Ko zavre, mešamo še par minut. Ohladimo in dolijemo rum.
Jaz sem danes delala malo drugače, ker sem imela še pol litra kupljnega čokoladnega likerja, ki je bil full premočen, zato sem namesto ruma dala kar ta liker in je njami. Sem vzela pa malo manjše količine.

Jutri ga bom naredila še po zgornjem receptu, nalila v lepe steklenice in bodo darilčka.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.12.2007 20:44:35   
Zamima

Rada bi imela čist gladke in ravne lase user posted image

oja, ... moje sanje user posted image ,...
veš kaj jaz počnem zadnje čase, pa kar pomaga,...

Ko si lase operem si jih sušim s fenom in vmes nonstop češem s krtačo, da se že med sušenjem ful zravnajo, pa res do čisto suhega posušim, potem pa še z likalnikom, ki ga pred tem kar nekaj časa pustim, da se res segreje.

Lasje so po tem naelektreni, da bi lahko elektriko proizvajala ampak se splača user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.12.2007 21:05:54   
Aja1
Zamima, pa se s tem likanjem fajn uničijo lasje?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.12.2007 21:10:13   
urška76
Aja hvala za recept. Ga bom prepisala in uporabila drugo leto. Letos bo v stekleničkah žajblov liker. Naša žlahta bo založen z alkotom user posted image , sam ta letos bo za zdravje. user posted image
Evo dragi bo izpod tuša, zdej sem pa še jest na vrsti pol pa spat. Jutri zgodaj vstanemo, mulce k našim v varstvo, pol pa ....  mal v šoping, pa mogoče bova kaj časa še zase imelauser posted image
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.12.2007 21:15:53   
Zamima

Zamima, pa se s tem likanjem fajn uničijo lasje?

kaj pa vem, jaz imam približno tako dolge kot ti, kolikor pač po slikah vidim user posted image , pa se mi zdi, da se mi nekak ne uničijo,... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.12.2007 21:22:22   
Aja1
No super, če ni vidnega uničenja las. Komaj čakam, da ga jutri sprobam.user posted image

Zdaj grem pa tudi jaz spat, ker bo treba zutraj v službo.
Mirno noč.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.12.2007 8:55:15   
Aja1
jutro. Opet zlato user posted image

Jaz sem že v službi... Je kar fajn, ker je bolj kratek teden. Vsak bi bil lahko tak user posted image

Spali zadovoljivo. Sicer je imela od 3h do 4.30 resen pogovor, ampak ni bilo hudo...sem zraven dremala in se ji smejala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.12.2007 10:05:20   
max81
jutro, no jest sem pa samaaaaaaaaauser posted image user posted image , joj ne morem verjet da je mal miruuser posted image ...ne sej je pridna ampak dones mi pa pašeuser posted image ......mala ponoči spi, mat pa ordinira na sekret, mam težeave ful s sprebavo in sem 2 ur sedela na straniščuuser posted image , pa še bruhala sem spet, zgleda, da mi mali-a skoz tko čudn ležiuser posted image ...joj se je smešn, sam ponoč sm pa misnla, da bom umrla al pa rodila tolk je blo hudo...za povrh pa deca vprašam, če je vedu da me ni blo ...je pa reku sej se mi je zdel da bruhaš..ja zakva me pa nis pršu mal pogledat, če sm ok...ker sem bil ful zmatran...no nej mu bo ker je bil cel dan pa je pršu dam ob 24huser posted image ..u glavnem, če bi se mi kej zgodl, bi bla najdena šele zjutri, ko bi tamala začela rogovilt in bi končno opazu da me niuser posted image user posted image user posted image ...joj teli naši deciuser posted image

zdej grem pa za kosilo prštimat,danes bomo mel krompirjevo juhico in skutine palačinke..jih bo pekel tastar, ko prideta nazaj iz obiska sta šla k moji taščiuser posted image ..tko, da palačink bo dovolj, lahko pridete

no pa kofi me je že zjutri čakal na mizi....u madona to pa že dolgo nisem dočakalauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.12.2007 11:00:55   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk sem jezna, mislim, da me tuš ne vidi nikoli več....včeri sm bla slabe vole k sm kuhala, danes pa spet....včeri je mela zelnata glava vse liste neki plesnive z enimi žužki, danes pa odprem skuto...še dobr, da sem jo probala, ker če ne bi bile vse palačinke fuč...skuta je kr ornk zarezala, tko da bo kr romala v koš ,rok uporabnosti ma pa doo 8.1 08, sladka smetana za stepanje je pa tko mastna, da sem mela še 15 minut po tem ko sem jo jedla čisto obložen jezik z maščobo....FUjuser posted image user posted image user posted image ...misli, da me bo tale kuha počas minilauser posted image ........če katera hodi v tuš, mam en 10 procentu kuponček...če ga kera hoče naj mi javi

mater, danes mam pa same problemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste vse...za vozičkanje ni, ker je mrazuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.12.2007 11:04:54   
Anonimen
Ojej. Mi se tud bolj ko ne izogibamo Tušu.
Kaj boš pa zdaj skuhala?
Mi še nič ne kuhamo, bi neki brezmesnega, pa ne vem kaj. user posted image

Kako ste kaj do zdaj preživele praznike? user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?