|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
22.12.2007 22:02:26   
Aja1
Evo, tastar je doma user posted image . Končno. No, jutri bom pa spet cel dan samohranilka user posted image .

Dejte mi kakšno idejo, kaj naj kupim nečakom (punca -4 leta, fant 2,5 let, punca -pol leta). NUJNO rabim ideje. PLISSSSS

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.12.2007 23:06:09   
MALINČICA
Ojla, novemberke moje drage!

Končno malo časa za zadihat, sem fraj 14dni! UUaa UUaa!!!

Nogavica-Živa je prava veseljačica!!! Prava lepotička!

No, sem prehitro stisnila enter, pa mi je kar objavilo napol napisano!

Pri nas pa je Božiček letos pohitel in nama je prinesel nov laptop, jeeeej! Pa se še privajam nanj.

Za oba otroka pa bova kupila nekaj teh škatel za igrače, da se končno rešimo teh kao vreč v podobi živali, iz katerih skoz neke žice štrlijo, pa še premale so za preveč igrač, knjigice še dobita, to pa sem že jaz v vrtcu naročila pa so ful lepe. Nić igrač do nadaljnega, ker jih je ogromno, čist preveč.

Kako ste kaj babnice?
Vsem, ki ne hodite v službo prav zeleno zavidam, da ste lahko ves čas s svojimi malčki. Včasih mi gre kar na jok, ker se mi zdi da je Maj skoraj cel dan v  varstvu. V bistvu ga vidim samo nekaj uric na dan, potem pa je že čas da gre spat.
Si včasih mislim, da bi kar pustila službo, ampak kaj ko je treba delat za ljubi kruhek...

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 22.12.2007 23:10:09 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
23.12.2007 9:17:01   
Aja1
Jutro.

Vidim, da zlata medalja čaka name user posted image user posted image user posted image . Spali smo kar dobro (za naše rezmere), je pa ponoči še kar veliko kašljala.

Danes bova spet cel dan sami doma, tako da greva kar k našim na kosilo. Se mine da kuhat samo za naju.

Neja se zdaj igra z vrečko od copatk shooshoo. Vanjo je dala en lonček in jo veselo prenaša okoli (jo poskuša dat na ramo, kot torbico). Je tako smešna. user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
23.12.2007 9:17:47   
Aja1
Malinčica zdaj, ko boš dva tedna doma, se nam pa večkrat oglasi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
23.12.2007 10:38:57   
Anonimen
Midva grema pa dans na koncert Jana Plestenjaka. No moj mora it pod prisilo zram. Za Božička. user posted image

A. je neki ful sitna, kar naprej trmari. Mamo že 9 zobkov, hodimo pa še ne, čeprav par korakov pa že nardi sama. Mogoče pa bomo še letos shodil. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
23.12.2007 10:52:29   
krfjolca
Živijo, punce.

Ja, ko enkrat shodijo, gre ful hitro naprej. Naš tudi že ful laufa, cepeta, skače in podobno. (no, pa leti, seveda user posted image  - po stopnicah namreč)

Govorno je pa tudi že precej napredoval, vsak dan se kaj novega nauči.
Varstvo je super, tamalček se fajn počuti, jaz pa tudi ne hodim pozno domov, tako da mi ni nič hudo, ker sva dovolj skupaj. Pridem maksimalno ob 14.00 domov, včasih pa še prej. Zdaj imam pa 14 dni počitnic user posted image .

Danes gremo k mojim na kosilo, pa sanke bomo vzeli s sabo, ker sta na vikendu, pa je nekoliko snega zapadlo gor. Jutri smo na večerji pri naših, v torek pa na kosilu pri njegovih. Moram si en dan vzet fraj za smučanje. Ker že 2 leti nisem nič smučala in sem že čisto v abstinenčni krizi. Bo mami pazila malega, ker ima tudi počitnice. Pa enkrat drug teden moram dragega zvleč nekam na smučišče. Pa kupit si moram nov kombinezon, ker imam tega že 5 let in je že bolj bogi. Imam še kar upanje, da bo plača ugodna user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
23.12.2007 11:18:49   
Zamima
dan,...

user posted image nogavica, včeraj smo vidli kravo Milko, ampak ko smo prišli okoli stalaže je izginila neznano kam,... zgleda nam ni namenjena user posted image .

Smo pa mahali božičku pred Pikapolonico user posted image .

Glede hoje - mi še vedno po vseh 4 pa še nič ne kaže na to, da se bo kaj kmalu spustila, bo že,... se ji nikamor ne mudi.

Je pa mala zelo brihtna, ponavlja stvari in precej razume, čeprav ko jo kregaš, da nekaj ne sme se običajno smeji namesto, da bi ubogala user posted image .

Začela je ponavljati stvari za nami, zelo rada "telefonira" pilot, telefon in podobne zadeve si da na uho in se "pogovarja" user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
23.12.2007 12:10:48   
Anonimen
Jutro...da ne boste mislile, da sem do zdaj spala...ampak se še vedno nisem čisto sestavila od petkovega žura...je bilo res ful dobro, ampak sem imela včeraj majhnega mucka in sem bila cela povožena...pa sem spila od pol 3 popoldan pa do pol 1 zjutraj samo ene pol litra vinčka...se vidi, da nisem veča navajena...smo se pa ful nasmejali in se res dobro imeli...imam super sodelavke in sodelavce...so mi pa kupili ful lepo rožo in bomboniero...user posted image

Val je priden, tudi ponoči, čeprav je danes okrog enih nekaj jokal...mislim, da se je ustrašil, ker so ful petarde metali...osli...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
23.12.2007 12:48:25   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

urška  a maš sušilca in pralnga 2 u1

Ne mam sušilca na vrhu pralnega. Pralno sušilni je za en d**** baje. Za sušenje rabi vodo user posted image  , cunje so full bolj zmečkane baje, pa še vedno moraš pol cot ven pobrat, k ne moreš celega stroja naenkrat sušit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
23.12.2007 12:51:32   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dejte mi kakšno idejo, kaj naj kupim nečakom (punca -4 leta legice majo eno tako torbico za izdelavo nakita- nč pretežkega, ali pa kak drug set za ustvarjanje, fant 2,5 let kakšen komplet duplo kock-varianta Mojster Miha (Bob the builder), punca -pol leta kaj od bombažkov). NUJNO rabim ideje. PLISSSSS

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
23.12.2007 13:01:02   
urška76
Barby kako je pa z Valom? Se je že čisto pozdravil, zdej k je mami povožena?
Zamima naša se tud rada pogovarja po telefonu. Se je zdej na veliko navadila, ko je bil Ž v Prištini in se je pogovarjala z njim. Pa telefon mi je čisto ocmokala, k je verjetno mislila, da je oči not v telefonu. user posted image  
Drgač mamo pa pri nas občutek, da bo mala prej suha, kot pa govorila. Za stranišče zna že jasno pokazat, govorit pa razen aja še čisto nič. Ja pa zdej nam ni več kahlica dobra, je treba it na stranišče na nastavek. Kahlo obrajta edino še v primeru, da na stranišču sedi Miha in se pol afnata en drugmu.
Smo pa danes že po kosilu, zdele počivata, po počitku bomo smrekico krasili, potem gremo pa v mesto lučke gledat. Smo se mislil it kopat danes, pa sta oba malčka neki kašljala zjutraj in nisva hotla tvegat. Mogoče jutri, glede na to, da sta kšljala samo zjutraj.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
23.12.2007 13:34:35   
Aja1
Urška, hvala za nasvete. Še kakšen bi bil tudi dobrodošel. Problem je ve tem, ker ti otroci imajo že "svega in svašta". Bom šla drug teden enkrat v BC in malo pogledala, ker prek neta si niti ne predstavljam, kako zgleda kakšna igrača. Tako kot Lego kocke, ki sem jih naročila za Nejo. Videti je bilo oh in sploh veliko kock, velika škatla, pa je vsega skup za eno majhno škatlico user posted image

Zdaj Neja spi. Ko se bo zbudila, gremo pa za pol urce na sneg (k našim na vikend). Se bomo sankali. Upam, da ji bo všeč. Prejšnjič sva se hoteli it sankat, pa je bilo vse od juga, pa še premalo snega...bi bila čist blatna. Baje da je na vikendu še vse belo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
23.12.2007 14:03:55   
majas
Danes pa sem jaz čisto povožena, sem prišla ob 5.30 domov. Full sem se naplesala in presmejala, res je bilo super. Sem spala do enih, še dobro da je mami pri meni, je imela kajo, skuhala kosilo. Prav pasalo mi je... tako dolgo že nisem bila zunaj.

Zdaj pa odpeketamo v prlekijo ker ima bratec roj.dan, pa se mi takooo ne da.. sem še vedno v pidžami user posted image

Nogavica kako je Živa božičkova dobra. Res so lepe slikice.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
23.12.2007 15:19:58   
MALINČICA
Mi tud že cel dan lenarimo. No, dragi je zdaj šel s parimi moškimi po sedežno-končno se je odločiol prinesti jo domov.
Sva jo že pred dobrim tednom kupila, pa je še nisva uspela spravit v stanovanje.
sicer pa sva rekla, da ne bova kupovala nove dokler otrok ne zraste, ampak iz stare prav grdo prah skače ven, če se malo skače po njej. Zdaj pa na usnju pa upam, da boboljše.

Joj, morala bi Maja dat spat, ker že sitnari, pa vem, da kakor hitro bo zaspal, bodo prišli fantje pohištvo premikat in ga bodo zbudili.

Nič, šibam malega malo nosit okoli, da ne bo joka!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
23.12.2007 16:30:08   
Anonimen
Ja, Val je bil včeraj ful priden...me je božal in bil zelo strpen otrok...je videl, da je mama kot cota...drugič moram pred takšnimi feštami malo vadit, da ne bom potem tako mačkasta...user posted image

Ampak je res pasalo biti malo sam oziroma med odraslimi...je tašča čuvala Vala dokler ni prišel dragi domov iz službe, potem je pa dragi vse spedenal...čeprav sem imela slabo vest, dokler mi ni sporočil, da je sam zaspal...potem sem bila pa kar brez skrbi...

Danes pa malo pospravljamo, mi je dragi še dve polički zmontiral k računalniku, da imam malce več prostora...ko se bo Val zbudil, bomo pa smrekico postavli...letos bolj pozno, ker jo bo že itak po mojem razcefral...saj jo bova dala v kot, pa kavč porinla do tam, ampak Val sam spleza na kavč in bo ziher kakšna bunkica razbita...me je pa strah, da bi jo pojedel...tako da bodo moje oči zdaj še bolj pozorne...

Zamima ali pa katera druga...a veš naslov komada Tonija Cetinskega, ki ga je napisal v spomin Proeskemu...sploh ne najdem naslova, pa bi rada slišala pesem...user posted image

Zdaj grem pa še malce tv gledat...

Lepe praznike, upam, da se vam še kaj javim...v četrtek imam v službi dežurstvo...menda samo 5 ur...bom že...potem pa do 7.1 doma...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
23.12.2007 16:53:24   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Zamima ali pa katera druga...a veš naslov komada Tonija Cetinskega, ki ga je napisal v spomin Proeskemu...sploh ne najdem naslova, pa bi rada slišala pesem...user posted image

ne vem, sploh nisem vedla, da je pesem že upesnjena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
23.12.2007 18:55:18   
Aja1
Meni je slabo user posted image user posted image user posted image . Sem se najedla oz. bolje rečeno nažrla orehov user posted image user posted image user posted image . Groza. Poleg tega, da mi je slabo, imam še kosmat jezik user posted image user posted image user posted image . Je bilo tega treba? NEEEEE user posted image user posted image user posted image

Neja si že od 18ih. Upam na mirno noč, čeprav moje upanje počasi umira. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
23.12.2007 19:31:35   
Aja1
MucaMaca, upam, da uživaš na koncertu. Jaz bi tudi šla....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
23.12.2007 19:54:10   
viv_
Čer...

se javljam po doooooooooolgem času, pa niti nisem šla brat za nazaj...

Zadnje dni smo imeli v službi in doma celo norišnico. Tako da mislim, da sem ene 2x celo sama sebe srečala nekje vmes user posted image

Zdaj sem pa doma do 7.1. user posted image user posted image user posted image , obljubim, da bom kaj več napisala user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
23.12.2007 20:08:48   
urška76
Čer!
O mama viv. Še si z nami user posted image . A ste ga zanč feštale v Gulcu?  user posted image  
Se bo treba zment za en vikend v januarju, da se dobimo. Sam še nč ne vem kdaj gre naš spet dol. Baje, da samo še tokrat, da jih mal poučijo.
Smo pa danes popoldne postavili smrekico (končno), potem smo šli pa v mesto gledat lučke. Mali je bil tok naspidiran, da sploh ni mogel počivat in posledično je zdele že tok utrujen, da zase ne ve. Sej še pravljico prebereta, pol gre pa spat. Mala pa že spi. Upam, da to noč kaj lepše. Sva jima pa kupila helijeve alone. Sam to ne morš verjet. Za en balon hočjo 6€. user posted image  Sam drgač bi nama pa celo pot tulila, tako en, kot drugi.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
23.12.2007 20:14:06   
Zamima
No pa se še dogajajo čudeži, da mi uspe smrkljico spravi spat pred 20.00 user posted image user posted image user posted image (se ne bi rada prehitro hvalila, ker upam, da je to nočno spanje do jutra)

Pa mi je vseeno. če se ob 7.00 zbudi, samo, da bo zdaj lepo ajala user posted image , držite pesti.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.12.2007 20:16:50   
Zamima
MALINČICA, lepo, da si se oglasila po dolgem času user posted image user posted image user posted image , fajn zrihtajte pohištvo (upam, da ste že user posted image ),...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.12.2007 20:17:23   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Čer!
O mama viv. Še si z nami user posted image . A ste ga zanč feštale v Gulcu?  user posted image   

Sem mislila, da ne bom preživela decembra...

Ja, šef nas je peljal, vse "svoje" ženske... Da bi videla njegov pogled, ko smo  zavili najbrej gor v bar user posted image

Mirna je tudi danes najedala za balone na tromostovju, pa sem rekla, da jih ne mormo v avto dat... Ma res, tok kot sta pa naši tamalidve kasirali v decembru, sploh Mirna, je pa že prav neokusno. In ne kupim NIČ VEČ! Jutri še prinese božiček, potem je pa KONEC!! 

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.12.2007 20:18:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Midva grema pa dans na koncert Jana Plestenjaka. 

uživaj (ta) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
23.12.2007 20:26:03   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Sem mislila, da ne bom preživela decembra...

Ja, šef nas je peljal, vse "svoje" ženske... Da bi videla njegov pogled, ko smo  zavili najbrej gor v bar user posted image

user posted image  A zarad lokala, al ste kaj tako dobrega naročile za popit? user posted image
Sej po pravic povedan notri sploh še nisem bila, ne zgoraj in ne spodaj. Lažem, zgoraj sem šla na wc, pa mi je blo žal, da nisem domov raj skočila odtočt.  Spodi je pa baje zrihtan. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?