|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
21.12.2007 20:23:00   
Zamima
kje pa ste vse? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.12.2007 21:00:23   
urška76
Čer!
Evo mene vso podrto. Sem taka, ko da bi ga že tri dni sam žurala. Pa sploh nikamor ne grem. user posted image  Sam upam, da se me ta utrujenost hitr naveliča in gre kam drugam zgago delat.
Joj kok ste ene srečne, k vas vaši mulčki že mama kličejo. Naša bo pa očitno prej hvala znala rečt, kot pa mami in oči. user posted image  No sej sem ponosna, priznam, ko se mi zahvali z ala, ko dobi v roke jabolko ali banano, da ne rečem piškot user posted image .
Je bla pa tako utrujena danes, da jo je že ob šestih tko nosil naokoli. Se je kar zaletavala. Zdej pa spi. Upam, da ne bo spet jokala, tako kot včeri. Miha je pa tud padu ko pokošen. Pa že včeri mi je v avtu zaspl, zgleda da tud pri njemu utrujenost zgago dela. Upam sam, da ne bo kake vročine, k se bi šla v nedeljo rada kopat. Mormo še karte za Atlantisa pokurt.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.12.2007 22:00:07   
Monika79
ojla

No da se še jaz kaj javim punce user posted image  no razlog da ni bilo kaj več časa za RR je ta, da je bila moja pikica kar veliko bolana, sicer je dobila za RD rotavirus, sve bile 4 dni v bolnici in je bila na infuziji kar 3 dni, tako, da je komaj k sebi prišla, potem je spet nekdo prinesel trebušno virozo, potem pa še je piko na i pokasirala angino in ko je vse skupaj prebolela, pa nam je pokazala kako zna hoditi user posted image user posted image  kako se je pozdravila je začela kar iz enega na drugi dan hoditi user posted image user posted image  tako, da upam, da nas čaka lep božič in novo leto pa to brez bolezni.

Dam vam malo slikic gor, da vidite mojo bejbo user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.12.2007 22:28:09   
majas
Čer!

Utrujena sem, tako da vas samo na hitro pozdravim in že šibam v pojstlo.

In da se pohvalim da sem danes dobila Božičnico... je šefica šla prej domov danes kot jaz pa pridem v gkuhinjo pa me čaka kuverta... sem bila res vesela, ker nisem imel aniti € več user posted image pa bom zdaj lahko dragemu nekaj za božičeka kupila user posted image

Kaja in ati st alepo preživela popoldan, sta se potepala, Kaja pa zdaj spi ko top.

Jaz pa tudi pod tuš in spančkat.

Jutri pa zaključek, se ga že prav veselim, moja mami pa pride k meni prespat da bo KAjo čuvala, jaz pa v nedeljo lahko dolgo spala user posted image

pridne mi bodite, pa ne zapravljajte preveč...

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.12.2007 22:30:34   
majas
Monika boga Kaja user posted image   samo da je zdaj vse vredu... javi se še kaj.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.12.2007 9:13:55   
Aja1
Jutro.

Spali kar dobro. Včaraj sem Neji zvečer dala sirup iz smrekovih vršičkov (Medex) in je veliko manj kašljala, ampak zbudila se je pa vsa flekasta v obraz user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne vem, če je to zaradi medu ali pač izbruh atopijskega dermatitisa user posted image Sem jo že namazala in upam, da bo kmalu boljše, ker zgleda res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Monika, večkrat se oglasi, za Kajo pa user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.12.2007 11:00:06   
Zamima
Aja1, in Monika,... user posted image za vajini deklici,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.12.2007 11:21:14   
max81
en mrzel pozdravček iz našega koncauser posted image

mi se zdejle odpravljamo na kosilo k moji mamici, pa se mi kr ne da it vn iz pižameuser posted image user posted image , je not tko fajn toplo...malo sem dala malo počivat, pa bo pomoje preh postlo razmontiralauser posted image ...jo grem kr počas zrihtat, ker ma preveč energijeuser posted image

tastar je končno vikend frej, tko, da bomo probali maximalno uživatuser posted image
Aja1 verjetno je res od meda flekasta..a do zdej je bla pa ok???...no jest upam, da bo kmalu bolje

pa še objamček Kaji

papa

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.12.2007 12:17:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja1 verjetno je res od meda flekasta..a do zdej je bla pa ok???...no jest upam, da bo kmalu bolje

Do zdaj je bilakar ok. Občasno je imela kakšno pikico ali lišaček, ampak nič kritičnega. Danes pa se je zbudila taka, kot takrat, ko še nismo vedeli za alergio in atopični dermatitis. Sem jo namazala z Elocomom, pa še ni veliko boljše user posted image . Zdaj spi. Bomo videli, kakšna bo, ko se bo zbudila.
Pa presuh zrak škodi njeni koži. Res bo treba kupit vlažilec zraka. Se moram malo pozaniat, kateri je dober in tih.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.12.2007 14:33:16   
Aja1
Kje ste? Spet samevam tukaj gor.
Naja spi že od 12ih user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.12.2007 18:27:36   
Aja1
Čer. Še vedno nikjer nobene user posted image .

Naša je čez dan preveč spala (kar 3 ure) in zdaj ne kaže nobenega interesa, da bi šla spat. No, ja dokler ni sitna, je kar dobro.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.12.2007 18:28:37   
Aja1
Sem šele zdej vidla, da sem dva posta višje preimenovala Nejo v Najo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.12.2007 19:30:59   
max81
čer, evo nas iz potepanja, tamala je zrihtana in spi, hvala bogu danes ni nič spala čez dan...smo bili na obisku, pol je pa prišel še brat s familijo in se je mala non stop pestvala, tako, da jo je še tista utrujenost minilauser posted image user posted image user posted image user posted image . pol smo šli pa še v trgovino, danes izjemoma v tuš, pa sem še kr neki prnesla za 45 jrov, mslim, da bomo začel hodit kr u lidl, ker tus spar ni več pocenuser posted image

zdejle greva pa z mojim mal povečerjat,itak sploh nisem lačnauser posted image
junior brca, da me že vse boli, tako da pucanje danes odpade, pa se mi zdi, da ful dol prtiskauser posted image , pa belga toka mam za izvozuser posted image , še tri mesece, pol pa zaključimo našo obrtuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.12.2007 19:40:34   
Nogavica
Joj, max81, kako hitro je minilo pol leta! Se mi zdi, da še ni dolgo, ko si nam povedala, da si noseča, zdaj pa samo še trije meseci.

Živa pa zdaj v kuhinji pomaga atiju delat testo za pico (sedi na elementu in meče dol vse, kar ji pride pod prstke user posted image ), zraven pa je sir.

Naša mala je obsedena z lučkami in Božički. Se ji čisto utrga, ko se peljemo mimo okrašenih hiš. Da ne govorim o Mobitelovi reklami - ko zasliši melodijo, šprinta iz kuhinje v sobo pred tv, potem pa pleše in vrešči od navdušenja. Ko je reklame konec, pa pomaha.

Zdaj bomo pa krasili smrekico. Me prav zanima, kako bo to izgledalo z našo malo asistentko.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.12.2007 19:42:16   
Nogavica
Tu pa je nekaj fotk male Božičke:

KLIK

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.12.2007 20:05:33   
Aja1
Max, res gre hitro čas. Zdaj bi nam spet lahko pokazala bušija user posted image . Mogoče katero prime in se ti pridruži.

Mala božička je pa prava zapeljivka user posted image user posted image user posted image . Paše ji rdeča barva.

Pred pol ure je Neja padla, ko je bežala pred mano...in z glavo direkt v rob omare user posted image user posted image user posted image . Je takoooo jokala. user posted image  Sem ji čelo hitro zmočila z mrzlo vodo in potem namazala z margaino (baje, da če namažeš z margarino, ne rata modrica user posted image ). Upam, da ne bo imela celega čela črnega user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.12.2007 20:07:35   
Aja1
Sem dobila od DM koledarje, ki sem jih naročila. Res so bolj majhne slike gor, ampak so vseeno lepi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.12.2007 20:33:09   
marella1
Čeer še od mene!

Jupi sem na dopustu do 3.1.

user posted image user posted image za Kajo in Nejo ter njeno bučo

Živa je lepa mala manekenka.

Pa Val je v novi mami user posted image

pa pa

P.S. pssst, ampak mislim, da smo tudi mi shodili. Od včeraj sami lovimo ravnotežje ter se pozibavamo.  Seveda je še vedno najboljše in najhitrejše puzanje, ampak za začetek bo user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.12.2007 20:44:58   
Aja1
Bravo Lana user posted image user posted image user posted image . Marella, boš videla, kako bo  zdaj vsak dan boljše. Naša že skoraj teče (shodila je pa pred enim tednom).
Kdaj pa greš na potovanje?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.12.2007 20:52:23   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bravo Lana user posted image user posted image user posted image . Marella, boš videla, kako bo  zdaj vsak dan boljše. Naša že skoraj teče (shodila je pa pred enim tednom).
Kdaj pa greš na potovanje?

8.1. user posted image grem na pot. Danes sem pa jaz sama, dragi možek je šel z ekipo na večerjo in potem bodo šle verejtno še malo zažurati.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.12.2007 20:52:45   
Nogavica
Bravo Lana user posted image !

Aja1, Živa je tudi pred par dnevi udarila v rob omare med igranjem skrivalnic. Je imela kar fajn rdečo, zdaj pa ima malo rumeno modrico user posted image . Poudarek na malo (veliko manjša kot je kazalo, da bo).

Jaz sem tudi koledar naročila pri DM. Pa šalčko. Ampak sem to delala šele danes, tako da upam, da bo gotovo vsaj do novega leta. Ko gre Živa spat, pa naredim še eno fotoknjižico.

Ta teden sem ugotovila, da Živa obožuje kakav. Mleka ni hotela piti iz flaše, kakava pa zjutraj spije 150-200ml na dušek.

Aja - postavljanje smrekice - ena razbita bunkica, ker sva si jo z Živo pulili iz rok, snežinka brez glave (isti razlog) pa dva medvedka je potegnila dol in ju že pol ure drži trdno v rokah in ne spusti niti za sekundo (tudi med večerjo). Upam, da ne misli iti spat z njima user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.12.2007 21:15:35   
urška76
Čer!
Mi smo pa danes zjutraj potegnili s spanjem (pa ravno včeri sva se pogovarjala, da bova šla v špara pred gužvo). user posted image  Ob pol desetih je blo tak v BTC-ju, ko da dajejo kaj zastonj. Pa v šparu taka gužva, da zelenjave in sadja sploh nismo šli iskat. Sva šla z dragim popoldne k šiptarju v Domžale, maldava sta pa smrekico občudovala pri mojih. user posted image  No na srečo sta bunkice pustila pri miru. user posted image  Mi bomo pa smrekico ta veliko jutri postavljali. Ta malo ima Miha že nekaj časa v svoji sobici, gor pa samo lesene okraske. Pa je prav luštna, sam nimam nobene slikice zdele, da bi jo gor prpopala.
Mala nogavička je pa srčkana božička. Nogavica pazi, da ti jo Božiček ne ukrade. user posted image
Bejbe kera bi namesto mene prala in pospravljala cote? Dans mam že ene tri stroje, pa vsaj za dva polna mam še cot. Pa še posteljnina jutri. user posted image  Se sploh ne vidim ven. Še dobr da mam sušilca mi vsaj likat ni treba, če ta prav čas zložim.
Zdej pa šibam pod tuš, pol pa spat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.12.2007 21:49:02   
max81
Joj, max81, kako hitro je minilo pol leta! Se mi zdi, da še ni dolgo, ko si nam povedala, da si noseča, zdaj pa samo še trije meseci.

ja res je šlo ful hitro, se vidi, da sva skoz same in nama čas 123 mine, sploh nimam časa na kej druzga misltuser posted image ...sej pravim, da vzahajam kot poticauser posted image

JAja Aja1 se mi boste pridružile jauser posted image user posted image user posted image user posted image ..ste vse zatajile

naša pa smrekico pusti lepo pri miru...mamo pA letos slamnate okraske iz Hoferja
U Nogavička a boste večerjal pico..mi jo bomo jutr za kosilo 

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.12.2007 21:49:53   
max81
urška  a maš sušilca in pralnga 2 u1

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.12.2007 21:52:57   
max81
jej naša se je včeri tud drla kt nora sta se z atijem z glavam skup zaletelauser posted image user posted image , pol se je pa pr men cartala, sploh ni hotla it stran od mene...mene je pa že vs bolel...ampak je pasaluser posted image  se mal pocartat

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?