Anonimen
|
JUPI... Petek je, zadnji delovni dan (zame sicer ne, ker me je 27.12 doletelo dežurstvo, ampak tiste 3 urce bom že preživela...bom vsaj pokurila božično hrano... ). Delamo danes do 10, ampak imam še ful dela, moram vse zaključit itd, itd,...potem pa fešta... Val je priden, sploh ponoči ga moram pohvalit, ker že 3 noči celo noč spi, pa čeprav vem, da bo danes ziher ponoči vstajal, ker sem ga pohvalila...malce mu še hropi, pa občasno zakašlja, drugače pa že po starem divja, kot da bi se mu utrgalo...sem včeraj klicala v vrtec, če imajo mesto zanj, pa ni bilo tiste ženske, ki to ureja...tako da danes spet kličem...diplomske mi še vedno ni lektorirala...upam, da ji uspe do konca leta, ker moram dati še vezati in potem nesti v šolo...čas imam pa samo do 5.1... Zdaj bom pa počasi morala iti...moram še svojem timu darilca nastavit...pa upam, da bodo drugo leto tudi tako dobro delali, drugače bom pa mogla bit huda... saj ne znam bit... Punce, lep dan vam želim, pa uživajte 100 na uro...se vam javim kaj popoldan, če bom v stanju, da kaj napišem... ah, saj se ga ne mislim napit...sploh ne vem več kako to izgleda... LP
|