|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
20.12.2007 21:25:35   
krfjolca
Tako. Pečejo se še zadnji piškoti. Sem naredila mehke medenjake, ingverjeve marsovčke, švedske piškotke z mandeljni, navadne zvezdice z marmelado, smrečice, čokoladne hlebčke, polnozrnate piškotke in ovsene piškotke. Kasneje nalimam še slikico. Zdaj jih le še popakiram po vrečicah, pentlje gor in imam darila user posted image . Potem imam pa peke za lep čas dovolj. Vsaj do drugega božiča. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
20.12.2007 21:43:00   
Aja1
Krfjolca, pridna....zdaj bi pa nekaj sladkega jedla.... Mi dišijo prav vsi tvoji piškotki. Jaz pa ne vem, če bom kaj pekla user posted image . Moj sladkega ne mara, Neja ne sme (je itak skoraj povsod jajce), potem bi pa jaz vse pojedla...raje ne.

Nič, grem raje spat.

Nočko.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
20.12.2007 22:04:56   
Zamima
ojla,... evo mene,... prej sem bila še dobre volje na božičku je bilo vredu, zdaj bom pa znorela user posted image ,... tamala še vedno ne spi user posted image user posted image , jaz ne vem več kako naj jo uspavam, ker se mi živci kravžljajo user posted image ,.... sem zdaj več kot pol ure ležala poleg nje, da bi zaspala, oblečena, ker se še nisem uspela niti slečt user posted image pa nič od tega, nazadnje sem jo dala v posteljico zdaj se pa pogovarja noter user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.12.2007 22:16:54   
Zamima
aja, dobila pa je ksilofon od cotoons user posted image pa malega telebajska zelenega nimam pojma kak mu je ime, ker mi telebajski niso všeč user posted image .

Zdaj pa jaz res ne vem, letos so mali njene starosti dobili vsi isto, je pa bilo kar veliko različnih daril kolk sem opazila, lani pa so dobili različna, vsaj zdi se mi tak, ker nisem vidla, da bi kdo dobil isto kar je Zala dobila user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.12.2007 22:37:56   
majas
Čer!
Tudi jaz imam gužvo v službi.. Včeraj zvečer sem imela klepet s kolegico, sve si privoščile pico in imele ženski večer. Mi je pasalo da nisem bila sama.
Danes pa ježe moj doma in bo do drugega leta user posted image user posted image Še nas tudi čakaja božični nakupi.. mi je že kar slabo od tega ko nevem kaj bi.. pa še ta dnar ki bo kar splahnel brezveze. Ah malenkosti pa bo...

Aja1 kako sem se nasmejala zdaj temu posnetku... res fajn user posted image

Tako zdaj pa še cote obesim in grem spat. jutri sem cel dan v službi, se mi bo sanjalao jutri od geliranih nohtov in piljenja user posted image

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.12.2007 22:40:15   
majas
Zamimam ne sekiraj se... boš videla da bo tudi uspavanje spet lažje.. kar na enkrat... 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.12.2007 5:20:29   
Anonimen
JUPI...

Petek je, zadnji delovni dan (zame sicer ne, ker me je 27.12 doletelo dežurstvo, ampak tiste 3 urce bom že preživela...bom vsaj pokurila božično hrano...user posted image ). Delamo danes do 10, ampak imam še ful dela, moram vse zaključit itd, itd,...potem pa fešta...

Val je priden, sploh ponoči ga moram pohvalit, ker že 3 noči celo noč spi, pa čeprav vem, da bo danes ziher ponoči vstajal, ker sem ga pohvalila...malce mu še hropi, pa občasno zakašlja, drugače pa že po starem divja, kot da bi se mu utrgalo...sem včeraj klicala v vrtec, če imajo mesto zanj, pa ni bilo tiste ženske, ki to ureja...tako da danes spet kličem...diplomske mi še vedno ni lektorirala...upam, da ji uspe do konca leta, ker moram dati še vezati in potem nesti v šolo...čas imam pa samo do 5.1...user posted image

Zdaj bom pa počasi morala iti...moram še svojem timu darilca nastavit...pa upam, da bodo drugo leto tudi tako dobro delali, drugače bom pa mogla bit huda...user posted image  saj ne znam bit...

Punce, lep dan vam želim, pa uživajte 100 na uro...se vam javim kaj popoldan, če bom v stanju, da kaj napišem...user posted image  ah, saj se ga ne mislim napit...sploh ne vem več kako to izgleda...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
21.12.2007 9:57:27   
majas
Jutro!

Barby lepo se imej danes...

Jaz še danes delam cel dan, potem pa do četrtka doma. Kaja že stoka tu okoli mene tako da moram iti...

Papa in lep dan...

pa še kavica za vas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
21.12.2007 10:46:05   
Zamima
hitro mi naj ena Muffinopekačka zaupa kak dober recept za božične muffine! user posted image

Nisem jih še uspela speči, pa imam modelček doma že kake pol leta user posted image ,... sem razmišljala nekaj v kombinaciji z suhim sadjem in cimetom user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
21.12.2007 13:22:48   
Nogavica
Živa je včeraj po pričakovanjih spala tako dolgo, da nismo šli na Božička v službo, ji je ati danes prinesel darilo domov. Dobila je 70cm plišastega slona, s katerim se že pol ure valja po tleh, in čokolado, ki jo bo pojedla mama user posted image .

Šli smo pa gledat dedka Mraza, ampak so ji bili bolj kot on zanimivi konji, s katerimi se je pripeljal. Aja, pa otroci, ki so se drenjali okrog njega. V Sparu smo (spet) srečali Milka kravo, nad katero je vedno bolj navdušena. Včeraj sta se že cartali, dokler ni Živa navalila na košarico, v kateri so bile mini čokoladice. Ljudje so se ustavljali in se ji smejali. Mi je bilo ful žal, da sem fotoaparat pustila v avtu.

Jaz bom pa letos ljudi obdarila z medom s suhim sadjem in orehi. Moram še danes okrancljat kozarčke od Frutka, napolnila sem jih že pred dvema tednoma.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.12.2007 13:39:28   
Aja1
Zamima, jaz ti  popoldan lahko pošljem knjigico mafinov v wordu, če je še nimaš.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.12.2007 13:40:22   
Aja1
Sami novi avatarji user posted image
Lušni so! Bom še jaz v kratkem dala drugega, ker je ta še poletni. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
21.12.2007 13:51:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Hvala.

Še nekaj sem naredila user posted image  (ni moja ideja user posted image ).

http://www.elfyourself.com/?id=1619540345

kak dobra fora user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro ga šejkate user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
21.12.2007 13:51:34   
Zamima
aja1, tisto knjižico imam ampak sem prelena, da bi šla noter iskat, jaz bi kar tak en recept na hitro user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.12.2007 14:41:47   
Nogavica
Zamima, samo zate user posted image :

Božični mafini

Sestavine:
3/4 skodelice olja

2 jajci

1 skodelica sladkorja

1 1/2 skodelice moke

1 čajna žlička soli

2 čajni žlički cimeta

1 čajna žlička muškatnega oreščka

1 čajna žlička klinčkov

1 čajna žlička pecilnega praška

1/4 skodelice jabolčnega soka

1 jabolko

1/2 skodelice rozin

V veliki skledi zmešamo olje, sladkor in jajci. V to maso presejemo moko, cimet, sol in pecilni prašek ter ponovno premešamo. Dolijemo jabolčni sok, v maso naribamo olupljeno jabolko in dodamo rozine. Ne mešamo predolgo! Maso vlijemo v namazane modelčke za mafine in pečemo 15 do 20 minut pri 190 stopinjah.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.12.2007 14:48:36   
Nogavica
Kakavovi božični muffini

1 1/4 skodelice moke
3/4 čajne žličke jedilne sode
3/4 skodelice sladkorja
1/2 skodelice kakava
1/2 skodelice nasekljanih orehov
1/2 čajne žličke mletega cimeta
1/4 čajne žličke mletega muškatnega oreščka
1/4 čajne žličke mletih nageljnovih žbic
1/4 čajne žličke soli
1 veliko jajce
3/4 skodelice jabolčnega ali pomarančnega soka
3/4 skodelice mleka
1/4 skodelice stopljenega masla ali margarine

Zmešaj moko, jedilno sodo, sladkor, kakav, orehe, cimet, muškatni orešček, nageljnove žbice in sol. V drugi posodi stepi jajce, jabolčni ali pomarančni sok, mleko in maslo, da dobiš gladko maso. Združi mokro in suho mešanico in mešaj tako dolgo, da se suhe sestavine navlažijo.
Z jedilno žlico nanesi dobljeno maso v modelčke za peko muffinov, v katere si prej dal papirnate modelčke. Peci v predhodno ogreti pečici pri 175C cca 15 minut oz. tako dolgo, da bo zobotrebec, ki ga potegneš iz sredine muffina, čist.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.12.2007 14:59:05   
Zamima
Nogavica - pa ti si zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

btw. Mala nogavička zgleda pa že prava baba na avatarju user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.12.2007 15:08:39   
Zamima
bom naredila kar kakavove,... mmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.12.2007 15:10:50   
Zamima
joj čisto sem pozabila povedat, da Zala že dva dni lepo in razločno pa seveda KONČNO reče MAMA user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.12.2007 16:12:55   
Nogavica
Bravo Zala user posted image user posted image user posted image !

Živa pa že ves teden govori atiju mama user posted image . Tako ima zdaj dve mami - eno za igranje, drugo za zizo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.12.2007 16:14:19   
Zamima
user posted image saj zala v bistvu ne govori meni Mama, pač ko jo zagrabi govori mama, mama, mama user posted image ,... Zdaj se mora samo še naučit, da sem to jaz user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.12.2007 19:14:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

aja1, tisto knjižico imam ampak sem prelena, da bi šla noter iskat, jaz bi kar tak en recept na hitro user posted image

Lenoba lena user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.12.2007 19:20:15   
Aja1
Neja spi, jaz pa čakam, da pride moj domov iz službe, ker imamo danes še eno silvestrovanje. Pa se mi sploh ne da iti. user posted image  Sem ratala pravi zapečkar user posted image . Poleg tega, mi pa še iz nosa dobesedno teče user posted image user posted image user posted image . Ma, grem samo na večerjo, da ne bo kakšnih pripomb, potem pa domov.

Danes sem kupila smrekove vršičke od Medexa (vsebuje tudi med user posted image ), pa da vidimo,  če bo kaj pomagalo proti kašlju. Upam, da bo pomagalo in da ne bo kakšne alergične reakcije (med).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
21.12.2007 19:21:51   
Aja1
Sem pozabila povedat. Danes sem kupila eno srečko črno-belo in zadela 30€ user posted image user posted image user posted image  Končno sem enkrat zaslužila s srečkami (ponavadi izgubim).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
21.12.2007 19:31:46   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Lenoba lena user posted image user posted image

priznam user posted image user posted image

čestitke za srečko user posted image , ata je zadnjič prinesel tri te črnobele pa smo dobili samo 2€ smo menjali potem pa tema user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?