|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
2.1.2008 21:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca, nadomestilo boš dobivala 3 mesece.  Dobivala boš pa 70% tvoje povprečne plače.

To se pravi, da je važno samo to, da si bil pred odpovedjo službe zaposlen najmanj 1 leto. Dobim 70% porodniške ali plače?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.1.2008 21:17:40   
Aja1
Ja, dobila boš 70% porodniške. Se moraš pa javit na zavod v 30ih dneh po prenehanju obveznega zavarovanja (po končani porodniški).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.1.2008 21:18:55   
Aja1
Saj porodniška je itak povprečje plač v letu pred nastopom porodniške.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.1.2008 21:22:09   
Anonimen
Hvala za odgovore, Aja1. user posted image

Zdaj pa šibam končno pod tuš. Mirno nočko!
Jaz že itak naprej vem, da spet (še) ne bomo prespali noči. Sem že kar malo obupala nad našim (ne)spanjem.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.1.2008 21:28:32   
Aja1
Malenkost. user posted image

Zdaj grem pa tudi jaz v mižule.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.1.2008 21:51:36   
ircica
Uf, ko mali končno zaspi, pa ni več nobene gor. Popoldne je spal od 16h do 18.30, tako da mu ni bilo nič jasno, ko sem ga ob 9 pobasala in nesla spat. Pa še vdno je trajalo samo tričetrt ure, kar je manj kot z dojenjemuser posted image
Jutri pa v vrtec. Mi je kar težko, ves teden je bil tak dobrovoljček, jutri pa bo po mojem hudo. Skupine se združujejo, pride ob 7 namesto ob 9, moja mama ga pobere ob 12 - cela štala.

Ti prazniki so naredilči totalko na moji riti in pasu, ne vem, če si bom jutri lahko kakšno kiklo zapela. Saj zdaj začnem hujšat (bi bilo bolj prepričljivo, če ne bi imela skledice francoske pred sabo?). Ampak je nujno, ker je Kostja razvil neprijetno navado, da me med uspavanjem ščipa v trebuh (oz. to, kar visi od njega). Boli ko hudič, sploh ko ima malo nohtov. In si pravim - vidiš, če ne bi imela plavalnega obroča, ne bi bilo kaj ščipat. Simpl.
Zdaj pa samo še tisto vojno v Keniji zrihtam, pa grem shujšat 7 kil do marcauser posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.1.2008 21:52:01   
Zamima
Aja1, hvala za rastlino user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.1.2008 22:48:08   
viv_
Čer!

Pa smo jo tudi mi prvič dobili: vročino user posted image

Zarja je popoldan kar naenkrat zakuhala na 39. Potem ji je padlo na 36, po Calpolu, proti večeru je pa spet začela kuhat, tako da sem jo dala ob pol 7 spat. Upam, da ne bo kaj hujšega... Božec mali! Sicer je bila povsem dobre volje... ko jo je zakuhalo se je pa poslanjala po meni kot ena uvenela rožica user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.1.2008 22:56:06   
Nogavica
Ena user posted image za Zarjo, naj se čimprej pozdravi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.1.2008 9:39:56   
Anonimen
Prva?! user posted image

user posted image za Zarjo, hitro se pozdravite.

Ne vem kaj še naj napišem. user posted image No važno je, da se prestavimo gor. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.1.2008 10:17:44   
marella1
user posted image za Zarjo

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.1.2008 10:35:49   
max81
Zarja, pozdravi se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa dobro jutro vsa sem polomljena, sva šla včeraj celo pred polnočjo spat, kar je prava redkost pri nasuser posted image

tastar je danes zjutraj na šiht, jutri je pa zamenjal za popoldansko, ker mamo ginekologa, pa bi rada, da gre z manouser posted image

pol mormo it pa v Muillerja, ker ma tastar jutr pay dayuser posted image , pa je treba hitr malo zapravtuser posted image ...čez vikend je pa spet frejjjjjuser posted image user posted image user posted image

boste šle kej na razprodaje...jest jih bom letos verjetno še kr preskočila

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.1.2008 11:21:54   
Zamima
dan,...

Zarja čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image ,... jaz sem spala zelo slabo user posted image , sem skoz nekaj tuhtala glede te diplome pa sem okol 3.00 menda lih zaspala, potem ga je pa Zala začela sračkat user posted image ,... zdaj sem kot cota user posted image ,... pa zgleda da se mi je od stresa nardil še en herpes zraven tistega ki ga že imam user posted image .
Eh, danes ni moj dan.
Smrkljica je tečna, sem jo dala spat pa ne vem če bo kaj iz tega user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.1.2008 11:42:31   
krfjolca
Jaz pa javno oznanjam rekord pri spanju. Če mi tako kot pri Aji1 pripada ena prespana noč na leto, smo za 2008 že zaključili user posted image . Mulo je zaspal ob 20.30, spal do 7h, spil flašo mleka in spal še do 9.45!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa nestrpno čakam jutrišnjo plačo. Me srbijo prsti. Kot da ni bilo decembra dovolj šopinga user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.1.2008 13:37:07   
Aja1
Dan.

Še pol urce službe in domov. Danes in jutri smo do 14ih.

Evo, načrta se nisem držala. Sem bila v času malice tako lačna, da sem se spet najedla kot user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zamima, malenkost! Glej, da jo boš zalivala user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne vem, če bom šla kaj na razprodaje. Mogoče edino po nove smuči. user posted image

Krfjolca, poročaj, kako boš zadovoljna s prvo plačo. Držim pesti, da boš pozitivno presenečena user posted image

Anže, tako se spi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bodo naši mulčki kmalu ugotovili, kako lušno je spat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.1.2008 13:38:41   
Aja1
Za Zarjo pa user posted image

Zamima, se pripravljaš na zagovor? Itak, da boš razturala. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.1.2008 15:25:53   
Nogavica
Živa se je pa danes zbudila ful smrkava user posted image . Zjutraj sva imeli take borbe zraven čiščenja noska, da je groza. Tako se upira in kriči, da je čisto brez sape in ji tega sploh ne morem delat, ko sva sami. Zdaj je prišel dragi iz službe in jo bova porihtala, potem bo pa, upam, šla spat. Ful se mi smili pri čiščenju, ampak kar se mora, se mora. Ne vem, zakaj ji je to tako grozno user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.1.2008 16:39:20   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Živa se je pa danes zbudila ful smrkava user posted image . Zjutraj sva imeli take borbe zraven čiščenja noska, da je groza. Tako se upira in kriči, da je čisto brez sape in ji tega sploh ne morem delat, ko sva sami. Zdaj je prišel dragi iz službe in jo bova porihtala, potem bo pa, upam, šla spat. Ful se mi smili pri čiščenju, ampak kar se mora, se mora. Ne vem, zakaj ji je to tako grozno user posted image .

Mi smo imeli tudi prave borbe, dokler nisem v lekarni kupila fiziološke v razpršilu (tako lahko sedi v naročju, ko ji čistim nosek) in od takrat se kar nastavi, ko ji rečem še nosek user posted image . Probaj še s tem

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.1.2008 16:42:38   
Zamima
Aja1, saj ok, rastlino še nekak zmorem samo s tisto živaljo pa sploh ne vem kaj si naj počnem user posted image  user posted image ,... upam, da mi ne pogine . Še to ne vem kak naj ga poimenujem user posted image

Zala spi,... prej je bila pa tako sitna user posted image , nikoli, ampak res nikoli se še ni jokala v trgovini (pa ne da bi zdaj nekaj šopingirala danes z njo), ampak sem morala nujno nabavit ene kartončke v papirnici, ki jih seveda niso imeli user posted image , tamala se pa drla na vso grlo user posted image .

Potem se je malo umirila, sem se dobila z enimi in smo šli na kavico, pa se seveda pokaka user posted image , plenico sem sicer imela, previjalnice pa tam nimajo user posted image in sem malo improvizirala, seveda se je spet drla kot da jo dajem iz kože user posted image ,... ne vem ali so kaki zobki spet na pohodu,...

Bomo vidli,...

Zdaj grem pa malo brat za zagovor, dokler dete spi.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.1.2008 16:45:31   
marella1
Zamima: močno držim pesti user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.1.2008 16:57:56   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Mi smo imeli tudi prave borbe, dokler nisem v lekarni kupila fiziološke v razpršilu (tako lahko sedi v naročju, ko ji čistim nosek) in od takrat se kar nastavi, ko ji rečem še nosek user posted image . Probaj še s tem

Imamo to fiziološko, ampak mala vseeno znori takoj, ko vidi, da se ji približam s tem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.1.2008 19:11:34   
Aja1
o, končno malo življenja na forumu user posted image user posted image user posted image

Neja spi že od 18.15 user posted image . Pridna punca. user posted image

Nogavica, tudi Neja ne pusti čistit noska. Imamo prave borbe. user posted image  Poleg tega ne pusti niti striženja nohtov, laskov, umivanja zobkov....nič ne pusti. Ona bi verjetno uživala pri Strojanih user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.1.2008 19:22:41   
Zamima
Mi bomo pa zgleda zboleli user posted image , Zala je nerazpoložena, 4x je driskala danes user posted image , apetit sicer ima ampak vseeno, sumljivo mi je tole user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.1.2008 19:23:05   
Zamima
zdaj spančka 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.1.2008 19:23:51   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Poleg tega ne pusti niti striženja nohtov, laskov, umivanja zobkov....nič ne pusti. Ona bi verjetno uživala pri Strojanih user posted image

user posted image user posted image zdaj si me pa nasmejala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?