|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
3.1.2008 19:28:27   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Mi bomo pa zgleda zboleli user posted image , Zala je nerazpoložena, 4x je driskala danes user posted image , apetit sicer ima ampak vseeno, sumljivo mi je tole user posted image .

Mogoče je to zaradi zobkov user posted image
user posted image  za Zalo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.1.2008 19:40:45   
Zamima
ja sem tud na to pomislila, da bi lahko spet bil kak zobek user posted image  

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.1.2008 20:06:03   
Nogavica
Ja, tudi Živi lezejo ven zobki. Tokrat se mi zdi, da ne samo eden. Zgornja dvojka se ji že vidi skozi, drgne si pa tudi spodaj. Pa danes se noro slini, smo morali uporabiti slinček, ki ga sicer ne potrebujemo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.1.2008 20:09:35   
krfjolca
Tudi Anže čisto popeni, če skušam kakšen remont izvajat na njem. K sreči vsaj plenico dovoli zamenjat, če ne, bi se mi zmešalo. Moram take prijeme izvajati na njem, če hočem kaj doseč, da bi me lahko kdo na socialno prijavil. Predvsem čiščenje noska - uporabljam sesalec, ker je od vsega še najbolj nežen.

Evo, Aja1, še moj recept:
Naredim tako, da ga poležem na posteljo, pokleknem nadenj tako, da njegovi roki stisnem v pregib svojih kolen, glavo mu pa s koleni držim pri miru. Nič grobega, le izgleda čudno. Mali tuli ko zmaj, ampak premaknit se pa ne more user posted image . Takrat mu v miru posesam ves smrkelj ven. Potem ga pa hitro s čim drugim zamotim, pa je zamera pozabljena.

Nohte mu strižem tako, da prižgem TV - in sicer vklopim DVD z baletom -Labodje jezero (Hic!), ker edino balet gleda nepremično - in to prvi 2 minuti, takrat mu lahko vse kremlje postrižem, potem pa počasi ugotovi, da lahko tudi on pleše, potem pa ne morem več nič. Pa ne povedat mojemu glede baleta, ker še vedno misli, da bo mali fuzbaler user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.1.2008 20:23:39   
Aja1
Krfjolca, bom probala še tako. Če bi pustila, da ji očistim nos (tudi s sesalcem) bi bilo fertik v parih sekundah, zdaj se pa matramo nekaj minut, pa še bolj groba sem, ker se tako izmika  user posted image

Moj mi je oblubil masažo....ja, zdaj pa na veliko smrči user posted image . Sem ga vprašala, kaj je zdaj z masažo in pravi, da je zaspan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bom tudi zaspana, ko bo kaj želel user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.1.2008 20:24:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pa ne povedat mojemu glede baleta, ker še vedno misli, da bo mali fuzbaler user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.1.2008 20:33:40   
ircica
Ma, krfjolca, si me nasmejala.Upam, da imate kakšno dobro verzijo. Bo Anže zrasel v malega Bogovauser posted image

Kostja pa kar pusti stričt nohte.Si ga posadim na kolena, stisnem prstke in gremo v kcijo. Ne nujno opbeh rok naenkrat, ampak včasih pa pusti celo nožne nohte očedit. Še dobro, ker mu jih je treba vsak teden skrajšat, volkodlaku malemu. Za plenico menjavat je kakor kdaj, ampak boljše, odkar smo ga preselili na pralni stroj. Je premalo, da bi se metal pa pono zanimivih škatlic je okoli. Čeprav je zadnjič nastradal, ko mu je atejev parfum padel na glavo.

Zdaj pa ga moram še na veliko pohvalit: prespali smo noč!!!!! In mi ni nič nerodno zaradi množine, ker sva jo res oba predrnjohala (pa moj v Zagrebu najbrž tudi, če niso šli popivat). Od 21.45 do 5.30 je spal, juhuhu. Potem pa sva tako morala vstat, da smo pravočasno prišli na delovna mesta. In še za jutranjo kavo sem imela čas. To pa je moja stalna fantazija - da bi imela pred službo čas za spit dmačo kavo. In mi je po 3 letih službe končno uspelo.

Zamima, ti držim pesti in navijam.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.1.2008 21:32:56   
atanja
čer!!!!!!!
Ted si isto ne pusti nohtov stričt..

Zdaj pa mene neki zanima ali morajo vaši tudi v vrtcu ležat v posjtelji po spanju. ker situacija je bla nasljednja pa zdaj rabim en realen nasvet k ne vem a sel zoperna al mam prov?
Ted je spal eno uro danes v vrtcu in se je zbudil ob 12.30. No ob 14h je moral še vedno ležat v pojtli med tem ko je ena brala revijo druga pa si polover čistla in še dobr da sem ga pršla rešt k se men to mal bolano zdi da mora 1,5h še ležat v pojstli....

Sm vidla da isščete službo. mi rabmo sam res da je trgovina. če pa dobiš študente lahko si zrihtaš tako da delaš dopoldne edin za praznike pač delaš

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.1.2008 22:50:54   
viv_
Midve sva bile pr zdravnici: angina user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.1.2008 22:52:42   
viv_
atanja - ja, v vrtcu imajo takrat počitek oz. tihe dejavnosti. Do ene ure, ne vem do kok, pač ležijo, tudi če se kdo zbudi, zato da ne motijo ostalih...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.1.2008 23:13:06   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, bom probala še tako. Če bi pustila, da ji očistim nos (tudi s sesalcem) bi bilo fertik v parih sekundah, zdaj se pa matramo nekaj minut, pa še bolj groba sem, ker se tako izmika  user posted image

Res probaj. Sigurno bo uspelo, če jo boš prav namontirala. V nasprotnem primeru povej, pa ti pošljem slikico, kako to izgleda user posted image . Pa da ne bi kdo mislil, da sem to sama pogruntala. Na RR marsikaj najdeš user posted image .

Ircica, cestitke za prespano noč. Očitno si naši novembrčki nabirajo moči za bližajočo se polno luno user posted image .

Viv, eno user posted image za malo bolnico. Pri nas v bajti se tudi nekaj pase, ima nečak angino, tako da samo čakam, kdaj bo še Anže pokasiral. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.1.2008 8:03:41   
Anonimen
Naj čas nikoli ne mineva tako hitro, da ne bi zastali in pomislili na prijatelje, se nasmehnili, spomnili in občutili lepoto tega, da imamo drug drugega.

Naj bo leto 2008 polno lepih stvari in naj vam prinese veliko sreče, zdravja, ljubezni ter uspehov.

Saj še ni prepozno za lepe želje, a ne? Mene je malce čas povozil, res ne vem kam je šel. Danes smo že 4.1, meni pa se zdi, da smo 1.1. Ves čas nekaj naokoli skačem, pospravljam, se igram s tamalim...pa čas kar mine. Kmalu bo ponedeljek, ko bo treba spet delat. user posted image

Mi smo ok, NL smo lepo preživeli, z dragim sva gledala tv in ognjemet. Val je spal, ga niso rakete in petarde tudi premaknile. Je dobrovoljček, samo danes ponoči je bil siten. Je na momente kar cvilil. Drugače imamo 12 zob. Pusti si jih umivati, pravzaprav uživa v tem. Tudi s kopanjem in umivanjem glave nimamo težav, s čiščenjem ušes sploh ne, z noskom pa včasih kar, ampak povečini ne. Nohte si tudi največkrat ne pusti stričt, moram vedno tv užgat pa kaj pametnega poiskat (Labodje jezero pri nas ne bi palilo).

Zarja pozdravi se user posted image

Zamima bom držala pesti. user posted image

Moja diplomska je končno lektorirana, samo vezati jo moram še dat, vendar pridem na vrsto komaj aprila, ker je zdaj preveč prijavljenih. user posted image user posted image  

Tamal še kar spi, grem si hitro še eno kavico naredit, preden me začne klicat. Aja, še to naj povem, da je moj sin drugače ženska z lulčkom. Nisem namreč še slišala moškega, da bi bil takšna čveka. Obup, to ziher nima po meni user posted image  Je pa zanimivo, da lepo govori in se ga ful razume.

Punce uživajte, upam, da se vam kmalu spet javim. Sem se mislila včeraj zvečer, pa sta prišla tašča in tast na obisk, potem sem šla pa ven s kolegico.

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.1.2008 8:04:23   
Anonimen
To pa je čast, še zlato medaljo sem pokasirala. Sicer sem pa že od 5.50 pokonci.user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.1.2008 8:40:10   
Aja1
Tudi Neja je zbolela user posted image . Že ponoči se mi je zdela malo bolj topla. Zjutraj sem ji zmerila vročino in je imela 38. Sem ji dala kar pol žličke Dalerona (čeprav vem, da se vročine do 38,5 ne zbija). Jaz sem šla v službo, moj je pa z njo doma, ker ima danes šele nočno. Je bila budna pol urce in šla nazaj spat. To ji ni podobno. Danes bom s službo kar prej zaključila, da jo bom malo bolj crkljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.1.2008 9:08:05   
marella1
user posted image za Zarjo in Nejo. Pozdravita se čimprej.

user posted image Kostja za prespano noč

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.1.2008 9:11:55   
Nogavica
Mi smo pa čez noč pri postelji obesili narezano čebulo zavito v pleničko in je Živa vso noč lepo dihala skozi nosek user posted image .
Zjutraj se ji je spet malo zabasal, ampak zaenkrat ni tako hudo kot včeraj. Sva ga počistili, čez kako uro pa greva še malo na zrak.

user posted image user posted image user posted image  za male bolnike.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.1.2008 11:19:02   
Zamima
mi imamo pa drisko user posted image ,... zvečer je imela malo vročine,... zdaj upam, da zaspi, da se lahko jaz malo pripravljam na zagovor,... sem ful slabe volje,... zdaj je pa še dete zbolelo, no ja super, res user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.1.2008 12:46:07   
Anonimen
Ojej, kaj pa je zdaj to. user posted image user posted image user posted image za vse malčice in malčke, da se hitro pozdravite.

Jaz sem pa danes cela adijo, ful žalostna, se kar neki jočem. Tole vse skupi s službo me je ful potrlo. user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da tisto kar je napomembnejše tako imam, samo vseeno sem poklapana.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.1.2008 13:29:54   
Aja1
Mi smo bili pri zdravniku - viroza. user posted image
Neja danes že tretjič spi. Je totalno nerazpoložena, skoz jokca, se stiska, crklja,.... To ni v njeni navadi.

Krfjolca, kakšna je plača?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.1.2008 14:01:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz sem pa danes cela adijo, ful žalostna, se kar neki jočem. Tole vse skupi s službo me je ful potrlo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da boš kmalu našla službo. Vso srečo. Btw - kakšno službo pa iščeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.1.2008 14:02:47   
Aja1
Zamima, Zala kaj bruha?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.1.2008 14:11:20   
max81
dan...no kuga je zdej, a boste vsi novembrčki zabolel al kaj?????......hitro se pozdravite, da boste spet navihani mali škratkiuser posted image user posted image
user posted image user posted image

no mi smo danes že od 8h na terenu, malo revo sem mogla ob 7h zbudit...joj kolk mi je blo hudo, ko je še tako lepo pančkala...danes smo imeli ginekologa, zaenkrat vse ok, je samo na brzino mal pogledala, nismo pa še obrnjeni na glavo..no sej mamo še cajt
šli smo v šoping, pa tiste kufre sem kupla v sparu, zdej bi vas pa lepo prosila, če slučajno kera hodi v spar in ne rabi nalepkic, če bi mi jih lakho dala, ker bi še ene kufre kupli nasleden mesec...da se končno znebim teh starih torb doma, ki so res grozneuser posted image
tastar je šel na šiht, jest pa čakam, da mala zaspi, da grem tudi jaz malo poležat, ker sploh ne morem več stat...da te lahko mal hoje po štacunah utrudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.1.2008 14:13:35   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.1.2008 14:15:01   
Zamima

Zamima, Zala kaj bruha?

ne, nič ni bruhala, samo driska ful smrdeča user posted image , je pa samo lahko hrano, no kašice, jogurte pa tako, noče npr. piščančka,... banane je čisto malo pojedla, naribane jabolke pa sploh noče,... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.1.2008 14:15:49   
Zamima

Mi smo bili pri zdravniku - viroza. user posted image
Neja danes že tretjič spi. Je totalno nerazpoložena, skoz jokca, se stiska, crklja,.... To ni v njeni navadi.

Krfjolca, kakšna je plača?

za Nejo user posted image !

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!