|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
10.1.2008 10:52:57   
atanja
Dan!

No jaz pa mislim d ami je prekipelo...
Uglavnm mali je malo bolan jutr gre sicer v vrtec sam tud celga dneva ne morem bi z njim ker nimamo dost kadra...
Pol pa še ta čas ki sem doma z njim me skoz kličejo in je skoz enki narobe...user posted image
in se mi ne da več. k razlagaš pa razlagaš pa organiziraš pa se ti vse podere zato k zdaj noben folk nima več ene obveznosti do službe...

Pol me pa moj kliče in ker smo spali bl slabo mi tako sitno prijavi ja če pa bo danes spet grem pa v dnevno spat...ja halooo , vedno mu rečem naj gre v drugo sobo...pa ne gre...da bo vsaj en naspan. je pa tud tko on pač ne spi čist celo noč in gre v službo in mu ni treba nič skrbet za malega ker vse jaz organiziram.
AJz pa isto al pa še več ne spim ponoč pa mora zjutraj isto s tamalim vsat pa še organizirat kdo bo z njim pa če je vse vredu pol pa še v službi še spedenat...
PA sam mi ni porblema spedenat sam k bi se pol tega držal ne pa da bi vsak dan sprt sporočajo kako bi delal....

No mal sem se izprsila... se opravičujem. Zdaj grem pa v pralnis troj druge cunje dat pa mal pospravt pol grem za eno uro v službo... Pol pa upam da mi noben ne bo sikal do jurtr zjutri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.1.2008 11:01:52   
krfjolca
atanja, pomojem imamo vse enako probleme z deci. Jaz bi se z mojim lahko vsak dan kregala glede tega. Vstajam samo jaz ponoči, v službi sem tako kot on, ampak on rabi popoldan počitek, jaz se pa z otrokom ubadam.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.1.2008 11:07:19   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

atanja, pomojem imamo vse enako probleme z deci. Jaz bi se z mojim lahko vsak dan kregala glede tega. Vstajam samo jaz ponoči, v službi sem tako kot on, ampak on rabi popoldan počitek, jaz se pa z otrokom ubadam.

se samo podpišem user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.1.2008 11:09:37   
atanja
Ma ja sam a veš nama še mami ful pomaga k smo v isti hiši. Misli saj je ful priden k on vse pospravlja sam me bl mot k čist vse zine akr hoče. Naj bo tiho pa naj gre v sobo ne pa da me zjutri drž k je že vse narobe....

Sicer  pa je pri meni tako al tako največji trn služba... Ša k so trgovine zaprte me kličejo ....user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.1.2008 11:20:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz pa nimam takih problemov. Moj ponoči brez problema vstane, pa čeprav sem jaz doma, on pa hodi v službo. Res je zlat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.1.2008 14:10:37   
ircica
Moj je tudi kar ok glede tega, s tem da pač vstane in gre po mleko, čaj ali vodo, ker Kostja ponoči popeni, če pride kdo drug kot jaz. Pa jogi ga tudi rize, odkra je bolN, JE SAMO NAROČJE DOBRO ZA SPAT.

danes je spet slabše, čisto apatičen in bruhal je zjutraj spet. Upam, da se bo popravilpreko vikenda, me je kar groza. če bom še en teden na bolniški. Ker mi ne zapusti naročja za 3 minute. Razen prej, ko sem mu hotla knjigico brat. Je bil že napol v sanju, ko pa sem začela bratse je kar odpravil iz naročja k najbližji igrači. Zgleda da ne bo ravno nek bralecb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.1.2008 14:33:27   
urška76
Ojla punce.
Hvala za vse pestke, fige in pikapolonice. Dobro so delovale. Midve sva doma, mala ima sicer blago vnetje kolčnega sklepa, vendar ni panike. Nama še zdravil niso dali, pravijo naj ji dava samo calpol ali pa svečko, če jo bo fino bolelo. So jo pa pregledal od najmanšega prstka na nogi, do zadnjega laska na glavi. Vzeli so ji kri in vodo (da se pohvalim, ni šlo drugače za vodo, kot da jo je Žiga na stranišče nesu, pol je pa lahko lulala v vrečkouser posted image ). Pa UZ kolkov so ji naredili. Pol smo pa enega doktorja mogl čakat (je baje znan po tem, da se ga čaka in je še kar hitro prišel). Pravo čakanje se je pa začelo, ko ni in ni bilo izvidov. Tako, da sem pol tamalo kar zrihtala in sva šli, Žiga je pa tam na papirje počaku. Špela je bla pa tako utrujena, da je zaspala v vozičku sam, da sva zapustili tisto staro stavbo na Vrazovem. Zdej pa prestavljena v posteljo počiva, eno zbujanje je že imela. Upam, da še ene pol urce potegne.
Drgač pa tam srečaš ljudi, ki jih že dve leti nisi videl. Sem srečala bivšega sodelavca, pa eno znanko s katero sva bili včasih kar dobri prijateljici.
Ircica kako je s Kostjo? Pazi, da ti ne dehidrira. Z dvema prstoma mu dvigni kožo na roki kot bi ga hotela uščipnit na vrhnjo stran dlani) in če še ni dehidriran bo šla koža v trenutku nazaj, če pa je že se bo pa par sekund ravnala nazaj. In če je že dehidriran ti svetujem, da gresta do P in naj vaju pošlje na infuzijo. Sej ni fino, ker mora bi otrok v bolnici (to sem dala ža z Mihom skoz), sam user posted image  pomaga. Za knjigice ima pa še čas. Ziher je vedu, da mu ne boš pustila, da bi ti liste obračal, ko boš prebrala stran, pa je šel raje od daleč poslušat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz pa nimam takih problemov. Moj ponoči brez problema vstane, pa čeprav sem jaz doma, on pa hodi v službo. Res je zlat. user posted image

Evo še ena, ki nima teh problemov. Žiga je res zlat. Že pri Mihu je bil, v Špelo je pa sploh zaljubljen. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.1.2008 15:12:48   
Zamima
ircica user posted image user posted image za Kostjo.

Urška super, da je Špela OK user posted image in da sta doma, doma pa se bo še do konca pozdravila pa bo spet stara Špela user posted image

pa bravo za dece, ki vam pomagajo user posted image

pa malo manj bravo za tiste, ki vam ne pomagajo user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.1.2008 16:25:50   
Anonimen
Jaz moram kar odkrito priznat, da bi bila zelo jezna na mojega, če mi ne bi nič pomagal oziroma skoraj nič. user posted image
Bi tako dolgo težila, da bi si spremislil. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.1.2008 17:25:21   
Zamima
Evo Zala je spet sitnoba na kvadrat user posted image ,... fuuul uveljavlja svojo voljo, jaz ne vem več kaj naj, ker se dere za vsako stvari ki je ne dobi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.1.2008 18:46:58   
max81
hej hej....super Urška, da so pikice, figice in vse ostalo pomagala, da z malo ni kej kujšega in, da nista ostali notriuser posted image user posted image

mi smo se popoldan malo potepali po sončku, ko je bil danes moj še frej, pol k smo pa prišli dam smo pa  vsi popadali dol in zaspaliuser posted image user posted image ...zdejle sem pa že urco sama, sta šla spet k drugi babici na obiskuser posted image , tko, da mam spet malo miru..mogla sem prezračit celo bajto, ker je tako smrdelo po južni, da mi je šlo kr nauser posted image
ratal mi je speglat kupček cot, zdejle pa še perem, da mam pol miruser posted image

u ja trma, naša vsake tolkiko tudi hoče zatrmarit, pa ji probam njeno trmo usmerit na kej druzga, al pa jo dam kr na ignore...hitr pogrunta, da ne bo nič doseglauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.1.2008 18:56:56   
Nogavica
Me veseli, da so tudi vaši otroci mali user posted image , sem se že bala, da je samo Živa taka user posted image .

Drugače smo pa danes probali brez popoldanskega spanja (razpoloženje je temu primerno), zdaj jo pa ati previja in spravlja v pižamico, da gre ob 19h spat. Me prav zanima, kako se bo obneslo. Ampak če se tega ne bo navadila, ne vem, če jo bom lahko ob popoldnevih prenašala. Se pa zadnje dni kar veliko kregamo, ker nič ne uboga. Mi je ful hudo, ker je naenkrat veliko joka pri hiši, ampak ne vem, kako naj se drugače lotim zadeve, če pa nič druga ne zaleže user posted image .

Aja, pa da še dragega pohvalim, tudi on se loti gospodinjskih opravil in rihtanja Žive, ko je doma. Si ne znam predstavljat, da bi morala vse sama, čeprav pa pride kak dan, ko ga je treba malo spomnit user posted image .

Aja1, sem ti poslala danes smrečice.

ircica, upam, da bo Kostja kmalu ozdravel user posted image user posted image user posted image , pa ostali mali bolniki tudi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.1.2008 19:07:02   
Aja1
Nogavica, me zanima, kako bo Živa prespala današnjo noč. Poročaj.

Naša je popolan tudi zelo sitna. Kar nič ji ne paše, se trma, dere,... Zdaj nekaj dni štrajka pri kosilu. Madam bi jedli samo jogurte, pudinge in čokolino. Danes sem ji skuhala zelenjavno juho (vedno je imela to rada) in je pljuvala ven. Sem pospravila in jo "stradala" še eno uro in pol (spet za na CSD). Naj ve, da se je takrat, ko ima pred sabo krožnik. Ta teden sem do zdaj vedno popustila in ji dala jogurt...danes pa ne. Sem bila pa jaz bolj trmasta kot ona.

No, da ne bo zgledalo, da samo moj nič ne dela. On je pri nas čistilka user posted image  (odnaša smeti, sesa stanovanje, pospravlja posodo). Z Nejo se pa res bolj švoh ukvarja, čeprav on misli, da se full user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.1.2008 20:14:33   
Nogavica

Naša je popolan tudi zelo sitna. Kar nič ji ne paše, se trma, dere,... Zdaj nekaj dni štrajka pri kosilu. Madam bi jedli samo jogurte, pudinge in čokolino. Danes sem ji skuhala zelenjavno juho (vedno je imela to rada) in je pljuvala ven.

Isto je pri nas (samo da ji nisem skuhala zelenjavne juhe).
Pa kaj je Neja vsako popoldne sitna? Ker Živa je drugače ful dobre volje, danes je pa bila kar tečna in jokava. Upam, da ne bo vsak dan, če bomo ukinili spanje.

Sicer pa spi že od 19.30h user posted image user posted image user posted image . Samo priklopila se je in že spala. Ne spomnim se, kdaj se je nazadnje to zgodilo. Tudi mene zanima, kako bo ponoči. Upam, da se ne bo ob 5h zbudila vsa našpičena user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.1.2008 20:26:50   
Aja1
Neja je skoz sitna user posted image ...ne, se malo hecam. Ponavadi je od 16ih naprej že kar utrujena in se je treba res skoz z njo ukvarjat maksimalno, pa še tako ima trenutke krize (tečnobe). No, se kar potrpi, ker vem (upam), da bo potem okoli 18-18.15 zaspala.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.1.2008 20:46:48   
Zamima
je kaka polna luna na vidiku? user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.1.2008 20:51:21   
Aja1
Pred dvema dnevoma je bila prazna luna. Zakaj sprašuješ? Je Zali huda? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.1.2008 20:52:09   
Zamima

Pred dvema dnevoma je bila prazna luna. Zakaj sprašuješ? Je Zali huda? user posted image

niti ne user posted image , zoprna pa precej user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.1.2008 20:58:20   
Aja1
Saj bo šla kmalu spat, pa bo boljše.

Danes se pa zelo malo čveka. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.1.2008 21:10:14   
Zamima
sem jo dala spat, pa kar noče zaspat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.1.2008 21:15:57   
Nogavica
Moram vam povedat, da sva z user posted image  ravnokar spucala monitor in doživela pravo razsvetljenje. Mater, sem mislila, da je RR sive barve, zdaj pa vidim, da je moder user posted image  user posted image . Malo šale, ampak res je bil FUL usran.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.1.2008 21:44:55   
max81
halo babe...je kej novga al nč....vidm, da ste bolj slab načvekale

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.1.2008 21:49:26   
Nogavica
Meni je dolgčas, ker Živa že dve uri spi user posted image .

Grem pred tv. Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.1.2008 7:47:17   
krfjolca
Sem vam fovš, punce, za tako pridne možičke. Nad svojim sem že bolj ali manj obupala. Vedno pravi, da saj bo pospravil, samo "najprej si mora za 10 minut odpočiti". user posted image V teh desetih minutah (ali eni uri, ker se vedno razvlečejo te minute) jaz vse pospravim, ker ne morem gledati, da je vse nastlano. Jaz imam pač princip, da najprej naredim, kar je za narediti, šele potem je na vrsti počitek (ki ga pa kar nikoli ni, saj sem za vse sama). Ta teden sem ga cel teden prosila, naj odnese v klet škatle z božično navlako, ker jo je nabasal v vežo, da se je komaj dalo priti mimo. Pa vedno pozabi, tako da sem jih včeraj v navalu besa sama dol odvlekla. Obup, no. Pa kadar se že spraviva pospravljat stanovanje, se on loti računalniške mize in stvari - papirje, fascikle itd. ureja skoraj po abecedi, tačas imam pa jaz celo stanovanje že pospravljeno. Mah brezveze.

Spali smo pa super. Samo ob 5h je bilo bujenje, pa ni šlo brez flaše. Počasi ga bo treba odvadit te flaše z mlekom ponoči.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.1.2008 8:41:57   
viv_
Jutro!

A smo spali? Jaaaaaaaaaaaa, smooooooooooooooo user posted image user posted image

Tamala zdrava... Aleluja! Pa ful je faca... zdej je začela čebljat in non stop nekej napleta. Pa kakšno stvar se jo celo razume. Najbolj je zagnana za copate - čim kerga vidi u štumfih mu prinese copate in se dere "Paaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaa, paaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaa", svoje pa non stop sezuva, zraven pa isto "paaaaaaataaaaaaaaa, paaaaaaaaaaaataaaaaaaaa".

Midva greva pa s tastarim čez vikend na morje. Mal oddahnt... Komi čakam!

urška: super, da ste OK.

Javna pohvala: za mojega Gabra. Moram rečt, da se dobr znajde z mulci, jih poštima brez težav, pa tudi gospodinjska dela obvlada. Tako da se nimam kej pritoževat!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!