|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
11.1.2008 19:01:23   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pride katera na mafine? Sem jih zdaj pekla. Malo sem pretiravala s količino in jih naredila kar 30 user posted image

če bi bila bližje bi pa res prišla user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.1.2008 19:24:30   
Zamima
kje ste zdaj vse??? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.1.2008 19:29:16   
Aja1
Jaz sem tukaj user posted image
Mi je slabo, ker sem pojedla 3 mafine...še tople. A jih je bilo treba? user posted image user posted image user posted image

Ste bile kaj na razprodajah? Jaz še ne. Upam, da mi ta teden uspe.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.1.2008 19:32:55   
Zamima
ja, jaz sem bila v pon, pred diplomo sem si šla hlače in tuniko kupit, pa šuhe user posted image , da sem bila cela nova,... v sredo sem pa za Zalo nekaj malega kupovala v H&M-u pa v Aladinu user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.1.2008 19:40:47   
Aja1
Kakšne hlače si kupila? Kje?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.1.2008 20:10:34   
Zamima
v C&A, take bolj elegantne user posted image vprašanje, če jih bom še kdaj oblekla user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.1.2008 20:14:00   
max81
opažam,da so se tile naši deci kr fino poslabšal, kaj pravte.....user posted image user posted image

ooo mafini...ne ne smem, ker zadnje cajte sam še sladko jemuser posted image user posted image , drugače pa dober tekuser posted image

razprodaje, kje pa...nima smisla, trenutno nič ne rabimuser posted image user posted image , razprodaje drugo leto..upam, da bodo mel dost robeuser posted image user posted image user posted image , ker bom vse pokuplauser posted image

in kaj boste sedaj počele, drage moje dameuser posted image

mi smo pa z zobmi na +6    2 spodaj 4 zgorajuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.1.2008 20:50:11   
urška76
Čer!
Upam, da me danes ne vrže ven ta user posted image siol. Včeri sem cel roman spisala, pol me pa vn vrže. Zdele glih Žiga siolovce kliče, ker tud TV ne dela.
Špelca čebelca je že zlo dobra, sam zgleda, da je za sveto vzela, da naj ne obremenjuje noge preveč, pa skoz v naročje sili. user posted image Evo me bodo vn vrgli (bodo modem resetiral,sam bom prefrigano tole shranila user posted image )
Razprodaje-kaj je že to? Sem si hotla v Muri kak plašč kupit, pa ne dam zanj 400€. Bom mogla še mal it pogledat, sam kaj ko sem drug teden spet sama. V nedeljo mi namreč moj najdražji odfrči v Frištino (prosto po Mihuuser posted image ).
Upam, da mi tole objavi.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.1.2008 20:52:57   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Mi isto, ampak mislim, da se spodaj še nekaj pripravlja.

Živa spi že eno uro. Spet ni spala popoldan, pa ni bila nič sitna zvečer, še zaspat ni hotela takoj.

Jaz še nisem bila na razprodajah. Malo mi je škoda denarja, ker itak zaenkrat nič ne potrebujem, ampak vem, da če bi šla po trgovinah, bi sigurno kaj kupila. Bomo pa šli mogoče naslednji teden kaj za Živo pogledat.

Živa ima 5 poimenovanj za zizo - zaza, sazi, sizi, dada, jaja user posted image , po drugi strani ima pa za več različnih stvari isto ime - baba (babica, bombažek, moja prijateljica Barbara, jabolko). Potem pa še dede (dedek in kolega Dejan), papa (kapa), gogo (žoga), tede (medvedek), kaka (ptič Jaka), koko (rokavica in kakav), tit (luči oz. vse, kar se sveti), si (sir), nana (banana), se (še), tat (tako), ts (Barbarin sin Tjaš), no (nos), nono (telefon oz. halo) ... pa seveda mama in tata.
Drugače pa se tudi ona na veliko pogovarja v svojem jeziku in jo tu in tam celo razumeva, kaj hoče povedat user posted image .

Je kdo omenil mafine? Se mi že cedijo sline.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.1.2008 20:54:03   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

opažam,da so se tile naši deci kr fino poslabšal, kaj pravte.....user posted image user posted image

Eh babe sam mal ste tečne, pa jih šinfate user posted image  , moj je pa zlat, pa ga ne smem. user posted image

ooo mafini...ne ne smem, ker zadnje cajte sam še sladko jemuser posted image user posted image , drugače pa dober tekuser posted image

Max a bo še ena pupa? user posted image  Baje, da bejbam sladko paše.

in kaj boste sedaj počele, drage moje dameuser posted image

Tv ne bomo gledal,k še kar ne dela. Edino, če bova kak film pogledala. Neee user posted image

Mi jih mamo pa osem in čakamo na štirice.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.1.2008 21:31:27   
Zamima
torej je običajno, da so štirke prej kot trojke? user posted image Ker jaz sem danes samo gledala ko sem zgornjo štirko vidla user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.1.2008 21:35:15   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

torej je običajno, da so štirke prej kot trojke? user posted image Ker jaz sem danes samo gledala ko sem zgornjo štirko vidla user posted image

Baje naj bi po predpisih šli zobi takole:
spodnji enki, zgornji enki, spodnji dvojki, zgornji dvojki, štirice, trojke in potem tam okoli 2,5 leta petice. Sam to je ponavadi, pr nas je blo že pri Mihu čist drgač, pr Špeli pa tud ne gre vse po pravilih.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.1.2008 21:43:27   
max81
ja Urška nimamo vsi take sreče...mormo kdaj pa kdaj tud pošinfatuser posted image user posted image

no pa super, da je Špelca že skorej okuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.1.2008 23:36:15   
majas
Čer!
Hvala vam vsem za želje...

sem pa včeraj izbedla da ima tašča raka na prsah tako da mi je res prav hudo. V ponedeljek že gre v bolnico. Res mi ni vseeno.

Kajo mi je čuvala ona in bila sem najbolj sproščena ko sem jo nesla k njej. Zdaj pa oba v pon. delava, nimam varstav, vse jasli po MB so zasedene.. res nevem kaj naj... user posted image

upam da se vam čimprej spet kaj jabim, pa toliko imam za prebrati za nazaj. user posted image

lajko noč...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.1.2008 6:51:25   
Anonimen
Jutro...včeraj je šel palček spat ob 21.30 pa je prav lepo spal...samo zdaj zjutraj me je budil, ker je mislil, da grem delat...pamžek mali...zdaj je pa menda nazaj zaspal, jaz pa ne morem...

Majas, lepo da si se javila in upam, da bo s taščo vse ok...verjamem, da ti ni vseeno zanjo...če bi bila bližje doma, bi ti moja mami pazla na Kajo...kaj pa kakšna kolegica...ali pa kakšna ženska, ki že ima varstvo...a frej pa ne dobiš...

O, naš je tudi takšna čveka...ta bo hujši kot jaz...okn (okno), ula (ura), teta (teta), nana (banana), goga (žoga), nona (noga), mami, ati, babi, deda, do (dol), nina, aja (počivat), kaja (čaj, kava, Kaja od majas), nono (Nodi), koka (kocka, papagaj), oda (voda), tita (čita - bere, čiča - sedi), ova (sova), opa (opica), mija (miza), mijo (milo), bisa (briše), auto (avto), biba (riba, lulči), popo (popek), pijo (pivo), pija (pije), tin (čin - na zdravje), no (nos, nož), ti ti (lump), apa - apa (ko koga mal udari, če je hud), ni - ni (če kaj ni), klija (ko se skrije, ali pa če jaz kaj skrijem), momo (medvedek), am am (lačen), pa - pa, bo (bok, boža)...pa še bi lahk naštevala, ker se vsak dan vsaj dve novi besedi spomne...pa za vsako vemo takoj kaj pomeni, ker kar kaže zraven...ta bo še en čvekalec...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
12.1.2008 9:05:51   
Anonimen
Tamal mi še kar spi...user posted image user posted image user posted image  kaj takega...ne pomnim...bo treba kar vročino merit, ko se zbudi user posted image

Zaspanke ustanite...kavica je kuhana...samo za vas:

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.1.2008 11:00:23   
max81
dobro jutro, danes smo spet pozno vstali, po več kot letu nam je prvič premočila plenica, sej ni čudno, ko pa seje mlada damica pri večerji tako nacejalauser posted image

jest sem malo težje zaspala, ker mi je sostanovalec ful nagajal in me je že vse bolelouser posted image user posted image

no danes bomo pa po dolgem času cel dan skupej, ker ma tastar šele nočno, sam nikamor ne bomo mogli it, ker že od včeraj dežuje in verjetno še kšn dan bouser posted image ....joj zdej bi mi pa že pasal malo svežega zraka

majas, držim pesti, da bo s taščo vse ok in, da ni tako hudouser posted image

barby u kava je bla odličnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.1.2008 12:05:27   
Aja1
Dan.
Neja spi svojo rundico,user posted image  tastar je na šiht, jaz pa na RR. Bova spet do večera sami.
Maja, tvoji tašči želim, da čimprej okreva in upam, da ni prehudo.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.1.2008 12:54:36   
max81
o november dober dan........men se bo zmešal, če bo še jutr dež, tole je pa že tko depresivno vse skup, da je groza...dež, dež in še enkrat dežuser posted image  za ****

tamala je zaspala, tastarga sem zjagala u trgovino, das bomo mel kej za jestuser posted image ....danes bomo mel kr pohan sir, pomfri pa zelnato solato, da bo po dolgem času pršu moj na svoj računuser posted image

pa sladoled sm mu naročila nj prnese..upam, da bo pol moje počutje kej boljšeuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.1.2008 13:50:41   
Aja1
Pri nas pa ne pada dež, pa smo vseeno že 10 dni zaprti v stanovanje, ker je bila Neja bolna. Danes bom šla z njo za pol urce ven, ker se mi bo drugač zmešalo, Neji pa tudi. Skoz nosi čevlje v roki in govori papa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
12.1.2008 18:28:32   
Nogavica
majas, user posted image  inuser posted image za taščo. Upam, da bo vse o.k.

Mi smo se pa skoraj ves dan potepali. Zjutraj sem bila pri frizerju, potem sprehod in kavica, potem obisk in kosilo pri tašči in tastu, potem trgovina, na koncu pa še kratek obisk spodaj pri naših. Zdaj pa se gremo počasi rihtat za spanje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.1.2008 18:44:14   
Zamima
majas, držim pesti, da s taščo ni hujšega user posted image user posted image ,...

Naša že spi user posted image me zanima, če bo do jutra.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
12.1.2008 19:16:28   
Aja1
Naša pa noče zaspat. Je še vsa naspidiranauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
12.1.2008 19:23:45   
Zamima
Aja1, danes sta pa najini dve malo zamenjali navade user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
12.1.2008 19:53:51   
ircica
Dober večer, čveke!

Bolnišnični oddelek na Koroški c. je v polnem teku. Mali je že boljši, upam celo, da bo v ponedeljek šel v vrtec. Bruhal ni že tri dni, kakal pa dva, vročine tudi nima več. Sem pa jaz fasala njegov virus in zadnja dva dneva preživela večinoma na wc-ju. Tako da sva se danes prijavila na okrevnje k moji mami in je že obema bolje. Prisežem, da mali ni bil pol toliko bolan kot me je bil naveličan.

Mimogrede - preklicujem vse pohvale, kisem jkih na tem forumu kdaj izrekla mojemu. Včeraj, ko sem bil najbolj boga in je teklo iz mene pri vseh odprtinah, se je gospod odločil, da si zasluži po službi malo sprostitve. In je šel na pijačko (pa mi javil po sms). In se vrnil čez 4 ure. Če se je nad MB kaj bliskalo, je to najbrž prihajalo iz naše bajte, sva se spokala tako, kot mogoče samo 2x do zdaj.

Tako, zdaj grem pa eseje popravljat, so mi jih pridni učenci že v sredo po mejlu pošiljali.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

kremica za ritko
lilie

kaktero kremico za ritko uporabljate?

bebi val (18%)

dm (7%)

muller (6%)

drugo (69%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!