|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
13.1.2008 21:02:25   
Aja1
Ja, bi jih imela user posted image . Tiste sinhronizirane user posted image . Skoz sem govorila, da tako bedaste risanke ne bom nikoli gledala, zdaj pa ko so Neji všeč, jih pa še jaz gledam user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.1.2008 21:03:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kaj ve naredite, ko vas mali ne ubogajo? Jaz ne vem, kako naj postopam, ko je ful našpičena in prav izziva in dela tisto, česar ne sme. user posted image

ja prav izzivat so začeli user posted image , prej je Zala tiščala prste v neko luknjo v steni kjer so eni kabli - sicer ni elektrike not ampak vseeno in sem se zagnala proti nje, ona pa ful v smeh pa šprint v kuhinjo pol pa nazaj in sma ponovili vajo, samo kaj ko je nje bilo zabavno user posted image ,...

ma jaz se tolažim, da so zdaj v tem obdobju, ko nič ne ubogajo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.1.2008 21:06:41   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Pa kofe se je dal zuni pit user posted image

Super, da si se imela fajn, viv.
Drugače pa jaz (midva) že celo zimo zunaj pijeva kavo, ker Živa zaspi na sprehodu in bi se ziher zbudila, če bi jo nekje notri, na toplem, začela slačit. Smo našli v bližini en lokalček, ki ima že celo zimo odprte marele, da je fajn streha pa še tisti grelnik ima spodaj, tako da ni krize. Potem se pa večkrat tam srečamo vozičkarice iz soseske, včasih pa sva kar sami ali pa vsi trije.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.1.2008 21:06:51   
Aja1
Naša tudi najraje počne tisto, česar ne sme. Potem pa govorim ne sme in ji žugam, ona pa ponavlja (žuga) in dela ravno tisto, česar ne sme (zraven se pa smeji). user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.1.2008 21:08:40   
Zamima
user posted image naša dobro ve kaj ne sme, pa gre tja stikat in pravi: ajs, ajs user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.1.2008 21:09:52   
Zamima
pa zelo ji je všeč ko pravi: ja! in zraven kima , ali pa ne in odkimava user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.1.2008 21:12:14   
Nogavica
Ja, o.k., Živa nama tudi žuga nazaj in se smeji, kaj pa naredite potem? Vztrajate in se kregate tako dolgo, da neha, ali pustite? In kako se potem konča?

Midva jo tako dolgo odmikava od prepovedanega objekta, da se na koncu razjezi, vže v lok, začne užaljeno jokat in se stiskat k tistemu, ki jo je kregal.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.1.2008 21:14:08   
Aja1
Jaz ji skušam preusmeriti pozornost drugam. Ponavadi uspešno.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.1.2008 21:14:19   
Zamima
odvisno, včasih neha in se nadaljuje kje drugje user posted image ,... včasih jo pa nesem stran, seveda se nardi mehko kot spužva in jo komaj nesem user posted image ... in seveda začne protestirat, ampak jaz se ne dam, probam vztrajat, če enrkat rečem ne pa če se dere na vso grlo,...

upam, da me bo nekoč upoštevala, ker če bo šlo tako naprej res ne vem user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.1.2008 21:21:31   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz ji skušam preusmeriti pozornost drugam. Ponavadi uspešno.

Vidiš, pri nas pa navadno ni uspeha user posted image .

Živa pa še ne zna reči ja in prikimat. Ona zna ne in odkimat, potem pa stika, zraven pa pravi ne ne (ker ve, da ne sme) in odkimava.

Kako se pa vaši naredijo hude?
Živa pokaže spodnje zobe in se zraven napenja. Včasih tako močno, da je čisto vijolična v obraz in začne kar kašljat user posted image . Pa to ne na ukaz, kar nekaj jo piči in je huda. Včeraj, recimo, smo se vozili v trgovino, ona pa je bila večino poti huda in se napihovala tam zadaj, v svojem sedežu user posted image . Menda se ji zdi zabavno, mene je pa kar groza, ko je čisto rdeča in kreha od vse sile.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.1.2008 21:27:13   
Nogavica
Zamima, vidve z Zalo bi lahko kak dan prišle na obisk, zdaj pozimi, ko mi ne vozičkamo v mesto. Kaj praviš?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.1.2008 21:30:41   
Nogavica
Punce, jaz vas zapuščam. Grem še malo pred tv. Prav lepo je bilo malo počvekat po dolgem času user posted image .

Lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.1.2008 21:33:16   
Zamima

Zamima, vidve z Zalo bi lahko kak dan prišle na obisk, zdaj pozimi, ko mi ne vozičkamo v mesto. Kaj praviš?

ja bova, zdaj en dan ko bo kaj sončka user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.1.2008 21:34:17   
Zamima

Kako se pa vaši naredijo hude?

ne vem, če se lih dela hudo, nardi pa eno tako simpatično grimaso, da nos povleče gor pa zobke pokaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.1.2008 21:35:11   
Zamima
zdaj pa tudi jaz odhajam,... napapcala sem se,.... še tuš pol pa spat user posted image
nočkouser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.1.2008 21:39:18   
Aja1
Jaz grem tudi spat. Hvala za prijeten čvek user posted image

Mirno noč vsem. Še posebno Marelli. Naspi se v Švici.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.1.2008 22:10:15   
ircica
Kostji žugam in mu pravim ti-ti-ti. Kar je samo povod za režanje. Ampak ker se razburi, včasih celo pozabi na zadevo, ki jo je počel. Večinoma ga je pač treba prestavit fizično in ko vidi, da grem proti njemu, jo sam ucvre stran, da ga bom lovila. Pa ga in je že druga zabava. Če pa še vztraja, ga poskusim preusmerit. Ampak to mora biti ful zanimivo - npr. ročni sesalec, melodija na mobitelu, mačka, ne kar neka igračka. Če še ne gre, stvar odstranim ali pa ga poberem in odnesem v drug prostor.

Čeprav se mi zdi, da zdaj že ve, česa ne sme in se tja odpravi takrat, ko hoče kaj od mene. Pozornost, hrano, spanje - pred spanjem je sploh prava barabica. No, okraski z jelke so bili neustavljivo privlačni, skoz jih je snemal in mi jih nosil. Če jih nisem dovolj hitro nazaj obesila, pa mi jih je vzel in poskusil sam obestit na jelko. Je bilo danes pol manj opozarjanja, ko sem jo podrla.

Mene nagajanje ne moti tako, tudi če se uleže, ga še vedno lahko odnesem od vsepovsod. Bolj mi para živce taki visokofrekvenčni sopranistični tulež, ki gaje v zadnjem tednu razvil. Kot bi ga kaj bolelo (ja, srce se mu para ob krutosti), čisto rdeč postane in se zvija na tleh. 20x na dan. Eni so bolj verbalni, naš pa ima napade trme pri enem letu nameso pri dvehuser posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.1.2008 8:10:44   
viv_
Juuuuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooooooooooo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.1.2008 9:17:44   
max81
dobro jutro, danes je pa mati vstala že malo pred osmo, ne vem kako je to sploh mogočeuser posted image , to je pri meni cela redkostuser posted image

spali smo super..se je pa mala včeraj prevrnla iz roba kavčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , noo sam, da je ok

pri nas vreme še kr za en drekuser posted image user posted image user posted image , zaenkrat vsaj dežujee ne, sam je tako turobno...skratka zaspano

prejšni dan smo bili cel dan brez netauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.1.2008 9:27:29   
Aja1
dan.

Spali zadovoljivo, čeprav je ob polnoči imela neke pogovore z miško v postelji...ti pogovori so se kar zavlekli (več kot eno uro). Sva pa sama kriva za to, ker smo ninico pozabili pri tašči in sva jo dala spat kar z miško. Sredi noči se je otrok začel pa igrat user posted image . Danes gremo iskat tisto ninico. Bi mogoče mogli še eno rezervno kupit.user posted image

Max, tudi Neja je že padla s postelje in na srečo ji tudi ni bilo nič. Se zgodi. Glavno je, da se ni poškodovala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.1.2008 9:46:20   
Zamima
jutro,...

jaz sem pa hotla v Hofer po te hlače, ki jih imajo od danes dalje za user posted image , pa očitno ne bom prišla danes tja user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
14.1.2008 10:02:19   
max81
Max, tudi Neja je že padla s postelje in na srečo ji tudi ni bilo nič. Se zgodi. Glavno je, da se ni poškodovala.

ja sej to, drla se je grozno, ampak jo je ati potolažu pa je blo okuser posted image , do zdej je padla ene 4krat, pa vsako rajžo pade bolj grdouser posted image

Zamima tud jest ne bom pršla do hoferja, ker nimam s čim plačat, active pa ne jemljejouser posted image ...me je ravno danes razveselil izpisek od active in me je skor kapuser posted image ...dobr, da sem že vsega skup navajena

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
14.1.2008 10:08:15   
Zamima
max mi je znano ja user posted image , otroškega  dodatka ta mesec niti vidla ne bom, ker mam za 100€ še položnice doma, pa še nekje so našli, da jim dolgujem za mesec maj iz leta 2006 za telekom user posted image user posted image user posted image user posted image ,...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
14.1.2008 10:16:44   
Zamima
aja pa še to: dimnikarji so se najavili user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
14.1.2008 10:37:26   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

aja pa še to: dimnikarji so se najavili user posted image

da se ne boš pozabila za gumb prijet user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!