|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
13.1.2008 9:39:05   
Nogavica
Jutro!

Naša noč je bila o.k. do kakih 5h, ko se je Živa zbudila za zizo in sem natipala, da je cela mokra po trebuščku. Seveda tudi postelja. Ni nam preostalo druga, kot da jo previjeva in preoblečeva in posušiva posteljo. Mala se je medtem čisto predramila in bedela (beri visela na zizi) dobro uro. Zraven se je na veliko pogovarjala. Meni seveda ni nič teklo, ker je očitno že prvi del noči veselo zizala (jaz menda dam ker med spanjem zizo ven in spim naprej user posted image ). Ni čudno, da je tako lulala. Problem je še v tem, ker ves čas spi na trebuhu, po možnsti z rito v luft, tako je verjetno bila plenica že polna in je spredaj kar teklo ven. Drugače si tega ne znam razlagat. In to je bilo ta teden že drugič. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim, da ne bi plenica premočila pred jutrom user posted image . Mogoče pa je imela premalo stisnjeno spredaj. Pojma nimam, plenice pa imamo skozi iste znamke.

Igrače - Živa jih ima tudi ogromno. Preveč po mojem. Zdaj jih bom polovico shranila v škatle in ji jih menjavala na 2 tedna. Mogoče ji bodo bolj zanimive, če bo vmes pozabila na njih in se jih ponovno razveselila. No, razen njenih najljubših, teh ne bom pospravljala (telebajska, pametnega psa pa kock). Zdi se mi, da se jih je že malo naveličala, ko ima vse na razpolago, potem pa ni čudno, da so ji bolj zanimive prepovedane stvari. Bom videla, kako se bo obneslo.

Včeraj smo kupili varovala za vrata na elementih, ker je veselo začela nositi stvari okrog. Pa mi je kdaj prinesla v sobo atijeve čevlje, zadnjič je razlila bučno olje, prinesla zlate kroglice iz predala, vrgla iz predala polento in čokolino, da je lahko notri pospravila žogici ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
13.1.2008 10:03:11   
ircica
mogoče pa rabi živa večjo št. plenic?

jaztudi razmišljam o zmanjšanju igrač, ampak jih nimam več kam pospravit.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
13.1.2008 10:48:26   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

mogoče pa rabi živa večjo št. plenic?

Ja, sem ponoči razmišljala tudi o tem, ampak nosi plenice velikosti 9-18kg, kar pri njenih 13kg ne bi smelo biti premalo user posted image . Razen če bi poskusili tiste vmesne variante (11-17kg ali kako pač so). Zna biti, da so ji okrog pasu malo premale. Drugače ni debela, ampak trebušček pa ima konkreten. Mogoče je res plenica zvečer zategnjena, ko je sita, čez noč pa malo popusti, pa je dovolj, da ven steče, če je že toliko polna.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
13.1.2008 10:49:35   
Zamima
danes pa imamo tudi v MB obup od vremenauser posted image , še dobro, da smo včeraj porihtali na pokopališču, sem pa vesela, da se je tisti led stopil s plošče, ker je bil obup user posted image ,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
13.1.2008 11:39:31   
Zamima
punce, kaj mislite,...
kolega, od M. prijatelj in njegova sta se včeraj poročila, zelo na hitro, imela sta povabljene samo najbližje, v marcu pričakujeta tudi user posted image , pa bi jima rada dala za darilo letno naročnino na Mamo,... zdaj pa ne vem a bi bilo pametno za oboje skupaj to darilo, da zraven čestitam še za poroko? user posted image , bi pa to kar zdaj ta ali pa najkasneje v začetku februarja naročila.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
13.1.2008 13:44:21   
atanja
Nogavica pri nas smo eml tud zdaj par noči problem k je šlo vse čez pa mu kar ta večje dajem.... saj ni kakšna razlika. Pa je boljš...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
13.1.2008 14:41:59   
krfjolca
Čau, punčare user posted image

Nogavica - Anže nosi plenice št. 5, pa nikoli ne premočijo. Ima pa Milerjevo znamko, za ponoči pa Active Fit Pamperske. 4ka in 4+ sta premočili. Mislim, da sta z Živo kar podobnih mer.

Ircica, mislim, da bi morali nekateri naši možeki na kakšen tečaj. Moj se je trenutno malce poboljšal, ko sva imela malce "glasnejši" pogovor.

Igrače: imamo jih nenormalno veliko. Sem si od začetka službovanja kupila ogromne količine novih oblačil,ker jih, jasno, potrebujem za v službo kupila sem si 6 parov čevljev!!!, 3 kostime, troje elegantnih hlač, 2 srajci, 2 dolgi lepi majici, 2 kompleta spodnjega perila, 5 vzorčastih žabic, 3 krila, 4 puloverje, 2 lepa pasova, 2 pulija pa verjetno še kaj) in zato imela strašno slabo vest, ker nisem nič kupila mulcu. Zato je dobil 3 komplete lego duplo kock, živalsko farmo in igrišče od Little people, pa še 5 knjigic. Zdaj ima približno 3 zaboje igrač, s tem da je veliko igrač ves čas razstavljenih. Precej stvari sem pa tudi sama izdelala zanj iz lesa. In so mu te še najbolj zanimive.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
13.1.2008 19:57:25   
Zamima
meni se pa danes ne da nič pisat user posted image , tak, da vas samo pozdravim, mala spi že od 19.00 user posted image , upam, da do jutra user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
13.1.2008 20:09:38   
Aja1
Evo, sem se nalikala user posted image . Je bil že kar zajeten kup(ček).

Neja je zaspala že ob 18ih. Jutri gre po skoraj treh tednih spet v vrtec. Upam, da ne bo hudo. user posted image

Jutri popoldan grem pa pogledat, če imajo še kakšne smuči zame na razprodaji user posted image user posted image ...pa ene črne hlače si moram kupit, za katere pojma nimam, kje jih bom našla. Pa še en spodnji del trenerke. Upam, da vse najdem.

Nogavica, verjetno Živa ponoči preveč pije (je). Naša je ene dve noči pila 3x po100ml mleka ponoči in je plenica isto premočila spredaj (spi pa tudi z rito v luft). Je bila čist polna. Ima pa plenice Activ fit 4 in mislim, da ji niso premajhne, ker takrat, ko je premočilo še ni imela 10 kil.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
13.1.2008 20:18:32   
Anonimen
Samo eno vprašanje. Vem, da je bilo že velikokrat zastavljeno, a se mi ne ljubi it iskat odgovora. user posted image

Kdaj se že šteje, da je user posted image shodil?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
13.1.2008 20:18:36   
viv_
Čer... Evo me nazaj user posted image  Na morju je bilo faaaaaaaaaaaaaaaaajn user posted image  Res je pasalo user posted image  Pa mal je bilo celo sončka user posted image  Pa kofe se je dal zuni pit user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
13.1.2008 20:21:24   
Zamima
mucamaca, jaz bom rekla, da hodi takrat ko bo RES hodila, ne par korakov ostalo pa po vseh 4.
sicer pa je mislim, da meja tam 10 korakov če se ne motim user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
13.1.2008 20:21:59   
Zamima
viv, super, da si uživala, verjamem, da je bilo lepo na morju, sem ti kar malo fauš user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
13.1.2008 20:28:51   
Aja1
Mucamaca, otrok shodi, ko naredi najmanj 10 samostojnih korakov. Naša je sicer deala že prej po 10 korakov,ampak tega nisem mogla štet, da hodi, ker je bila več na štirih. Po cca dveh tednih je pa že laufala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
13.1.2008 20:29:40   
Aja1
Viv, super, da sta uživala. jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.1.2008 20:44:36   
Zamima
mucamaca, a veš, da sem te imela zablokirano na MSN?? user posted image user posted image user posted image Kako je pa to mogoče? user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.1.2008 20:46:15   
Aja1
Pa hudimana, kaj vidite na tem msn-ju?user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.1.2008 20:48:04   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

kje pa naj drugje čvekamo? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.1.2008 20:50:14   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

kje pa naj drugje čvekamo? user posted image

Tukej, da še druge vidimo, kaj čvekate user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.1.2008 20:52:06   
Aja1
Punce, a ima katera na DVDju kakšne Telebajske?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.1.2008 20:52:20   
Nogavica
MucaMaca, prijateljici je pediatrinja ta teden rekla, da se šteje, da hodi, ko naredi več kot 7 korakov.

Aja1, torej lahko samo upam, da bo Živa ponoči čimmanj na zizi in da ne bo spala z rito v luft user posted image  user posted image . Bomo ta teden vseeno za probo kupili en paket večjih. Upam samo, da ne bo do takrat vsako noč mokra, ker me kar glava boli ob misli na to, da se ponovi današnja noč.

Zamima, prej si spraševala glede darila za kolega - po mojem je naročnina za Mamo o.k. pa mogoče še kaka malenkost kot poročno darilo, tako čisto simbolično.

Sem že povedala, da se nam dobro obnese ukinitev popoldanskega spanja? Bolj kot Živa ga pogreša dragi user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.1.2008 20:53:37   
Zamima
a ti misliš, da bom kakega tipčka sem gor zvabila, da bova tukaj čvekala? user posted image user posted image user posted image tega veselja pa ti ne bom dalauser posted image

hec, hec,...

ne jaz imam ogromno folka, ki smo se spoznali preko neta, pa tam čvekamo user posted image user posted image ,

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.1.2008 20:55:11   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, prej si spraševala glede darila za kolega - po mojem je naročnina za Mamo o.k. pa mogoče še kaka malenkost kot poročno darilo, tako čisto simbolično.

ja, v bistvu sem imela namen dat tole kot darilo za naraščaj user posted image , ampak zdaj bo za oboje skupaj,... itak je bila poroka v ožjem krogu, če bi šla pa na poroko, bi pa itak še kaj druga dala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.1.2008 20:57:53   
Nogavica

Punce, a ima katera na DVDju kakšne Telebajske?

Mi jih imamo in Živa jih obožuje. Jih je dragi potegnil z neta. Na enem DVD-ju so 3 daljše epizode (mislim, da je več kot 2 uri vse skupaj) in je sinhronizirano, drugi je pa v angleščini (Telebajski plešejo). Bi jih imela?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.1.2008 21:00:38   
Nogavica
Kaj ve naredite, ko vas mali ne ubogajo? Jaz ne vem, kako naj postopam, ko je ful našpičena in prav izziva in dela tisto, česar ne sme. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

nosek
Lelly28 RR

Kako majhnim otrokom čistite nos?

s baby vac-om (36%)

s pumpico (55%)

z robčki in fiziološko (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!