|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
31.10.2007 20:28:39   
max81
Aja1 prosim, če lahko počas že nehaš delat lušte s potičkouser posted image , komej sem pojedla makarone pa sem spet lačna, madona pa kaj mi je že par dni...pa še nč pametnga ni v hladilniku...samo jest bi nekaj sladkega....sem šla prejle po majonezo pa je moj prnesu merkatorjevo, pa mi je zaničččč, kje je moj, da mi neki prneseuser posted image
Urška, žal on kartico trenutno najbolj rabi, tako da je non stop v njegovi denarniciuser posted image
Zamima luštne bučeuser posted image user posted image
viv luštni frčafelciuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
31.10.2007 20:37:00   
Zamima
Zala spi user posted image user posted image user posted image , bravo za mene, da mi jo je uspelo uspavat tak hitro user posted image ,...

punce eno smotano vprašanje user posted image , kako vi vašim pojete Nina nana (besedilo?)? Meni kar nekje besedila zmanjka user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
31.10.2007 20:38:28   
Aja1
Max, pridi k meni, pa boš dobila en kos...je še topla user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 803
31.10.2007 20:40:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

punce eno smotano vprašanje user posted image , kako vi vašim pojete Nina nana (besedilo?)? Meni kar nekje besedila zmanjka user posted image

jaz ji nič uspavanke ne pojem. Prižgem zvezdico zaspanko in zaspi. Včasih sem ji pa pela Medvedek ni bolan, medvedek je zaspan.....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 804
31.10.2007 20:42:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

jaz ji nič uspavanke ne pojem. Prižgem zvezdico zaspanko in zaspi. Včasih sem ji pa pela Medvedek ni bolan, medvedek je zaspan.....

a samo jaz naši nekaj jodlam, da zaspi? user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
31.10.2007 20:44:12   
Aja1
Punce, a berete vašim user posted image  kakšne pravljce? Našo niti približno ne zanimajo (ni šans, da bi mirno poslušala), tako da še nič ne berem.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 806
31.10.2007 20:44:16   
Nogavica
Živa tudi že spi skoraj uro, jaz pa čakam dragega, da pride domov s porcijo McDonaldsa pa me je ravnokar klical, da je fuuuul kolona avtov, notri pa tudi taka gneča, da so vse šipe rosne, tako da se mi bodo sline še nekj časa cedile.

Živa je pa zgleda odpisala svojo dosedanjo najboljšo prijateljico - dudo. Od prejšnjega tedna, ko je imela tako zamašen nos, se je navadila spati brez nje, čez dan pa je itak že dalj časa nima. Zdaj mi kar roke proč tišči, če ji jo dam v usta, ali pa jo vrže stran. Tu in tam mi jo uspe podturit, ko ji zizo spulim iz ust. Ampak mora že spat takrat, drugače mi ne uspe. Malo sem čudna, ampak moram priznat, da mi je kar malo hudo, ker mi je bila tako zlata s to njeno dudo, ki je morala biti vedno in povsod z njo.

Danes je  popoldne na sprehodu degustirala jesensko listje. Ji zdaj že od vsega začetka, ko je listje začelo odpadat, dam v vsako roko en list na daljšem peclju in se ji ful fajn zdi, ko lahko maha z njima. No, danes pa sva se z dragim zapričala in sploh nisem opazila, da mala veselo gricka list. Na srečo se ji je košček zalepil na nebo in sem ji ga na silo postrgala ven. Je pa zelo glasno protestirala pred trgovino. Bogve, kaj so si ljudje mislili, ko so slišali ubogo revo kričati, jaz pa sem ji s prstom šarila po ustih in iskala list. Sicer pa se je po končani operaciji hitro pomirila in nama z velikim navdušenjem s prstom kazala na čisto vsako cestno svetilko (trenutno je v fazi navduševanja nad lučmi), midva pa sva pri vsaki morala reči "Ja, lučka je", da smo lahko nadaljevali pot user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
31.10.2007 20:45:42   
urška76
Max taka sem bila jest pr Mihu. Skoz mi je neki sladkega pasal. In posledično sva bila z Ž. veliko po slaščičarnah user posted image ,. Problem je nastal, ko se je meni po žlici dveh vse skupi obrnilo in nisem mogla več jest. No se je pa Žiga solidarnostno zredu z mano. user posted image  
Zamima jest ji pa nč ne pojem nina nana. Je ne znam. Bi pa znalo bit besedilo Družinskem življenju (igre, izštevanke, pesmice...). Mal pokuki. Midve mava kar kake bolj udarne pesmice user posted image . Neki časa so palile une od Mačka Murija, pa zdej ji Miha poje ringa-raja (mu je full smešno ko poje Špela pa nagajauser posted image  ), no pa od Krančanove so tud stalno na tapeti. Pa mene še včasih Miha našajba, da mu pojem pesmice o luni od Bitenca. Pa men tud včasih zmanjka, sploh melodija, pa nikjer ne dobim CD-ja, je blo sam na kaseto posnet. Pa tud te ne dobim nikjer. Po knjižnicah sicer piše da jo imajo, potem pa ugotovimo, da kaste že davno ni več, oziroma je neuporabna. Jest sem pa svojo v navalu najstniške zagnanosti presnela. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.10.2007 20:47:04   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

jaz pa čakam dragega, da pride domov s porcijo McDonaldsa pa me je ravnokar klical, da je fuuuul kolona avtov, notri pa tudi taka gneča, da so vse šipe rosne, tako da se mi bodo sline še nekj časa cedile.

lahko pokličeš še enkrat dragega in mu naročiš, da se mimogrede še pri meni ustavi z eno porcijo? user posted image user posted image

Ja fauš sem, ker lušte delaš user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.10.2007 20:47:14   
max81

Max, pridi k meni, pa boš dobila en kos...je še topla user posted image

ne morem ,mi je tastar avto speljaluser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 810
31.10.2007 20:48:35   
urška76

Punce, a berete vašim user posted image  kakšne pravljce? Našo niti približno ne zanimajo (ni šans, da bi mirno poslušala), tako da še nič ne berem.

Sej še naš Miha ni vedno pr miru, pa bodo naši skoraj enoletniki. Midve zdej listava kartonke z živalmi in stvarmi, to je pa zaenkrat tud vse. No kak kratek stavek že zdrži da ji ga preberem, drgač pa še listat ne smem jest, ker baje to prepočasi delam.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
31.10.2007 20:48:36   
Zamima
jaz ji drugače pojem: Nina nana, zala je zaspana, očke naj zapre in sanjati začne user posted image user posted image user posted image (pojma nimam če je prav)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 812
31.10.2007 20:50:01   
max81

jest ji tudi nič ne pojem, ker itak zaspi sama od sebeuser posted image

pojem ji pa čez dan, pravljice ji berem sam kaj, ko mi vse potegne iz rok, tudi,če ji dam drugo knjigico v roke, hoče ona ravno tisto, ki jo imam  v rokah jazzzzuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 813
31.10.2007 20:50:48   
urška76
Ne se ubadat z besedilom, otrokom je itak važno, da jim pojete, govorite, bolj kot to, kaj jim govorite. user posted image  Zaenkrat, izkoristite to, k pr treh letih že točn vejo, kako je oči pravlco priredil in če jo mami drgač je ogenj v strehi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 814
31.10.2007 20:51:58   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

pojem ji pa čez dan, pravljice ji berem sam kaj, ko mi vse potegne iz rok, tudi,če ji dam drugo knjigico v roke, hoče ona ravno tisto, ki jo imam  v rokah jazzzzuser posted image

To pa itak, da ne sme met mami drugo knjigo v rok. Skupi, pa naj mami proba tok hitr brat, kot lahk jest listam user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 815
31.10.2007 20:52:28   
atanja
A se boste selile na ub drug forum? K men se ne da registrerat pa kle lahko še kaj druzga pogledam ampak če greste grem za vami.

No danes sem naredila ene pet buč. Ful dobr zgleda pa tamalga sem zavila v deko pa sva šla glredat mu je blo ful čudn k je bil ponoči vzunaj...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 816
31.10.2007 20:52:55   
urška76
Evo mojga izpod tuša, zdej pa še jest, pol pa spat.
Nočko

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 817
31.10.2007 20:53:41   
Nogavica
Pravljice - sem pred časom poskusila, pa se mi je režala in na vsak način hotela priti do knjige, da bi lahko liste mečkala in trgala, tako da sem to za nekaj časa odložila. Mogoče pa bi lahko zdaj spet poskusila user posted image .

Uspavanke - ji pojem, če slučajno ne zaspi na prvi ali čez čas še na drugi zizi. Ravno danes se je to zgodilo. Se mi zdi, da se vsaj umiri malo, če druga ne. Besedila pa si navadno kar izmišljujem na kako znano melodijo, ali pa kar "nanana". Čez dan ji pa večkrat dam pred spanjem CD Lovely sleepy baby od Raimonda Lapa. Mi je škoda, da se ne spomnim večkrat, ker je res prijetna glasba. To smo bolj prakticirali v prvih mesecih.

Kako pa si kaj vaši malčki pojejo ob glasbi? Živa se začne sede guncat naprej in nazaj in poje "tatata", če pa slučajno stoji, pa začne z rito gor in dol (kot da bi hotela delat počepe user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.10.2007 20:54:32   
Aja1
Naša je danes odtrgala enega krokodila iz knjige, ki je iz knjižnice.....bo treba tega krokodila nazaj zalepit.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.10.2007 20:55:55   
Nogavica

lahko pokličeš še enkrat dragega in mu naročiš, da se mimogrede še pri meni ustavi z eno porcijo? user posted image user posted image

Prepozno. Je že doma user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 820
31.10.2007 20:56:03   
max81
mater sem jezna, po tv-ju same neke raklame od sladkiša, jest pa nč tacga doma...sej mam piškote, sam teli mi pa ne potegnejo, jest bi kej pocastegauser posted image

sem bla ravno prejle na novem forumu, pa mi kr ne potegne, se sploh ne morem navadit...še kle ne obvladam vseh stavri, tam pa še manjuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.10.2007 21:00:04   
Aja1
Max, vaja dela mojstra user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 822
31.10.2007 21:02:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Prepozno. Je že doma user posted image  user posted image .

tudi prav, zdaj bom pač pečene jajčke jedla za večerjo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
31.10.2007 21:08:38   
Aja1
Grem v mižule.
Še naprej pridno čvekajte in nočko vsem.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.10.2007 21:27:31   
max81
jest tud grem, moj ne vem kdaj bo pršu dam, so mel zdej še en karambol pa bo spet podaljšal šihtuser posted image user posted image user posted image .......tanartabol da se spokam, ker če ne bom izropala kar je še ostalo po omarahuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?