urška76
|
Čer! Viv luštna torta, pa taka slikica, da mam že slinast ekran , Zarja je pa skor tok luštna k naša Špela (no ti bereš da je Špela skor tok luštna ka Zarja ) Jest sem pa čist povožena. Miha je bil spet pr zdravnici, pravi, da se mu na nogi verjetno gnoji zarad klora , pa se mu do zdaj ni še nikol. Pa tud k gre v Snovik z našima, pride čst ok domov. No zdej smo se odločil, da ne gre več na plavanje, če nam bo ratal dnar dobit nazaj prov, drgač pa tud prov. Je pa zdravje mojega malega več vredno ko tisti smotani €. Sej ne, da bi nama ostajali, sam da bo pa vsakih štirinajst dni na antibiotiku mi a tud ni. Bomo pa mal v atlantisa hodili, mamo še deset kart za ponucat, pa verjetn bomo božičku naročili, naj za naju prinese darilne karte za atlantisa. Muca maca lahko so hormoni, samo za zihr se naroči na pregled. Pa od kdaj šteješ dneve M. Od zadnjega dne zadnje M ali od prvega? Sicer se to men zdej dogaja, sam men se zarad mirene (hormoni itak, pa se na srečo umirja) Max ne vsega sama pojest no. Da ne bo tvoj lačn, k bo iz šihta pršu. Sicer pa , važn da ti paše jest, pa da se mala (velika) pikica dobro počuti. Ja danes je moja kolegica (no včasih sva bili dobri prijateljici, pa sva se nekje vmes odtujili) rodila punčko Manco. Mesec pa pol prezgodaj. Sam je imela rizično nosečnost, ker je imela pregrado v maternici. Zdej pa čakam, da pride moj domov, je avto v pralnico pelu, k je bil že tak da si komaj vidu kake barve je.
|