|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
30.10.2007 16:40:53   
ircica
k. tudi spi. pri pediatru smo dobili nasvet, da naj z bepanhenom namažemo pa svoje pralne plenice nesemo v vrtec. to sem že tak mislila naredit.

Zamima, jaz tudi samo čakam, kdaj bo mali kaj fasal odmačke, ker jo stano zasleduje, tolče po njej, boga muca pa se je poletu in pol začela gonit. Je že čisto živčna.

Julija in Zarja - vse najboljše, starini mali!!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.10.2007 18:01:00   
Zamima
Jaz sem šla kar v lekarno - ja sem obupna , ampak nisem imela pravega Bepanthena, samo tistega rozega,... sem zdaj kupila pravega, pa še Calgel sem vzela .

Ima katera kremico za ritko od Mullerja? Makra kozmetika Hladilno mazilo? Je za kaj? No, jaz bom probala, ker je cenejši od lekarniške. No bomo vidli.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.10.2007 18:37:14   
Anonimen
Vse najboljše za 1.svečko, Julija in Zarja!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
30.10.2007 19:02:01   
Aja1
Čer.
Počla bom. user posted image
Sem se takoooo nažrla. Mami je naredila dobro pico (tako z malo debelejšim testom, njami). Evo, zdaj pa komaj sedim. Gumb na hlačah je že odpet (upam, da ne boimelmoj kakšnih iluzij) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.10.2007 19:04:23   
viv_
Evo, Zarja vam pošilja vsem mal torte!
user posted image

Drgač pa morm rečt, da sem kr mal žalostna. Od kolegov, z redkimi izjemami, se noben ni spomnu na našo Zarjo. Niti najine priče, k smo ful velik skupi... Res nismo vabil, ampak smo jim povedal, da bomo povabil enkrat kasnej za obe punci skupi, pa bi lahk saj poklical ali pa sms poslal.

Dobro, da dete ne ve... user posted image

Smo mel pa babice, dedke in prababice na obisku, pa je bilo prou luštno. Slavljenka je pa omagala in že spi. Mirno je pa prvič odkar imamo Zarjo mal zvijalo, ker je darila dobivala Zarja, ona pa sam kšne čokoladice. Ampak, smo ji pol povedal, da bo imela pa ona decembra in bo takrat taglavna. Pa od naju je tudi Mirna dobila knjigico, tako da je bilo mal boljš...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.10.2007 19:18:34   
Aja1
Viv, lušna tortica, še bolj lušna slavljenka user posted image . Je bila torta dobra?
Verjamem, da si malo razočarana nad kolegi user posted image , ampak glavno je, da ste se imeli lepo in da je Zarja uživala za svoj RD. Pa na forumu nismo pozabile nanjo user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.10.2007 19:21:21   
viv_
Ja na forumu ste itak zlate user posted image ... Tudi oktobrke so se izkazale user posted image .

Zdej se grem pa mal oddahnit...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.10.2007 19:30:02   
altati
viv- še enkrat vse najboljše Zarji ( a sem med redkimi izjemamiuser posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image . Lepa Zarja, lepa tortica (pa tud fejst dobra izgleda).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.10.2007 19:32:07   
max81
iiii viv, kako lepa torta... pa mala pikica tudi seveda.....jest bi tud, tako slastna zgledaaaaa..aaaaa
jest sm si nardila krompirjevo juho in sem cel pisker sama požrlauser posted image , zdej grem pa še na en kruh z marmelado, pol pa upam, da bom počas sita, ups bovauser posted image
naša na veliko odpira predale in vrata od omar in se pizdi zraven k se zaprejouser posted image , bo treba počas pante mal naštimat, da ne bo vse po stran stalouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 759
30.10.2007 19:37:20   
Aja1
Viv, ste zmazali celo torto? Je bila čokoladna?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 760
30.10.2007 19:47:52   
viv_
Meli smo dve torti - tale na sliki je pomarančna, pa seveda še ena je bila čokoladna. Pa še mal imamo na zalogi user posted image

altati - ja, ti, piškot in maxica ste se še posebej spomnile na našo bejbo user posted image

Jaz pa ista kot tisti, ki jih kritiziram. Sem skori pozabla:
VSE NAJBOLJŠE JULIJA!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.10.2007 19:50:49   
altati
viv - saj če kaj torte ostane, se tud toplo priporočamouser posted image ! Pa Zarji daj enga lubčka od Jaša, ok?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 762
30.10.2007 19:52:54   
Anonimen
Njami, kaka lepa tortica, oh kar 2 tortici pravzaprav, pa lepa pupika Zarja vmes. user posted image

A se je že kiri kdaj zgodil, da bi po dobrih 2 tednih zopet dobila user posted image ? Jaz že zdaj 4.dan krvavim, pa me je strah, da ni kaj narobe. Res upam, da mi sam hormoni nagajajo.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
30.10.2007 20:07:55   
Zamima
no, pa je zaspala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
30.10.2007 20:08:17   
Zamima
joj kaka dama je Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 765
30.10.2007 20:15:55   
ircica
Saj jaz bi se tudi rada pohvalila, kako pameten fant je naš Kostja, pokažeš mu kahlico, pa se že polula v njo...

ampak kaj, ko si jo je dal na glavo. In ko sem se mu smejala, jo je dal še meni.

Podobno je s hranjenjem z žlico. Če ne dobi žlice v roko, noče jest. Ko dobi žlico, zajame malo hrane (ponosno mamino srce poje pesmi zmage), jo razmaže po mizi in s prsti packa (morda pa so to zgodnji znaki umetniške nadarjenostiuser posted image ).

Nasmeje me pa vseeno. Vsak dan vsaj enkrat več kot me razpeni.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 766
30.10.2007 20:16:46   
majas
ah Viv ne sekiraj se... em nismo pozabile na zarjo, res pa ni lepo od kolegov, ti verjamem kako se počutiš a bo bolše, kot so rekle vglavnem da ste vi uživali.

Mi tudi že spančkamo. Jaz pa malo pred TV. Je sestrična za mojim rač. jaz pa samo na brzino da sem malo pokukala.

Upam viv da si tudi na naš forum pogledala, tam te tudi čakajo lepe tortice user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 767
30.10.2007 20:18:49   
majas
Oh kostja nasmeje mamico, mi pa se smejimo ko beremo mamico... kak lepo user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
30.10.2007 20:34:12   
Nogavica
MucaMaca, po mojem je možno, da so krivi hormoni, ker se ravnovesje še ni čisto vzpostavilo. Ali si dobila prvo M pred kratkim ali jo imaš že dolgo? Lahko pa jutri pokličeš G in vprašaš, da ti bo lažje. Ali pa Pušenjaka na MON-u.

viv, lepa fotka slavljenke user posted image . S torto si mi pa pošteno lušte naredila user posted image .

Jaz pa gledam Preverjeno o letalski nesreči na Korziki user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 769
30.10.2007 20:35:32   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz pa gledam Preverjeno o letalski nesreči na Korziki user posted image .

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
30.10.2007 20:49:47   
urška76
Čer!
Viv luštna torta, pa taka slikica, da mam že slinast ekran user posted image , Zarja je pa skor tok luštna k naša Špela (no ti bereš da je Špela skor tok luštna ka Zarja user posted image )
Jest sem pa čist povožena. Miha je bil spet pr zdravnici, pravi, da se mu na nogi verjetno gnoji zarad klora user posted image , pa se mu do zdaj ni še nikol. Pa tud k gre v Snovik z našima, pride čst ok domov. No zdej smo se odločil, da ne gre več na plavanje, če nam bo ratal dnar dobit nazaj prov, drgač pa tud prov. Je pa zdravje mojega malega več vredno ko tisti smotani €. Sej ne, da bi nama ostajali, sam da bo pa vsakih štirinajst dni na antibiotiku mi a tud ni. Bomo pa mal v atlantisa hodili, mamo še deset kart za ponucat, pa verjetn bomo božičku naročili, naj za naju prinese darilne karte za atlantisa.
Muca maca lahko so hormoni, samo za zihr se naroči na pregled. Pa od kdaj šteješ dneve M. Od zadnjega dne zadnje M ali od prvega? Sicer se to men zdej dogaja, sam men se zarad mirene (hormoni itak, pa se na srečo umirja)
Max ne vsega sama pojest no. Da ne bo tvoj lačn, k bo iz šihta pršu. Sicer pa , važn da ti paše jest, pa da se mala (velika) pikica dobro počuti.
Ja danes je moja kolegica (no včasih sva bili dobri prijateljici, pa sva se nekje vmes odtujili) rodila punčko Manco. Mesec pa pol prezgodaj. Sam je imela rizično nosečnost, ker je imela pregrado v maternici.
Zdej pa čakam, da pride moj domov, je avto v pralnico pelu, k je bil že tak da si komaj vidu kake barve je. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 771
30.10.2007 21:08:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

MucaMaca, po mojem je možno, da so krivi hormoni, ker se ravnovesje še ni čisto vzpostavilo. Ali si dobila prvo M pred kratkim ali jo imaš že dolgo? Lahko pa jutri pokličeš G in vprašaš, da ti bo lažje. Ali pa Pušenjaka na MON-u.

Menstruacijo sem prvikrat dobila že dober mesec in pol po porodu, pa skoz sem mela normalen ciklus in redne user posted image .
Zdaj so ti prazniki pred nami, v petek tud najbrž G ne dela, upam, da bo do takrat že okay.

Urška, user posted image štejem od prvega dne, v drugo sem jo dobila na 17. dan ciklusa. user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
30.10.2007 22:28:30   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Menstruacijo sem prvikrat dobila že dober mesec in pol po porodu, pa skoz sem mela normalen ciklus in redne user posted image .
Zdaj so ti prazniki pred nami, v petek tud najbrž G ne dela, upam, da bo do takrat že okay.

Urška, user posted image štejem od prvega dne, v drugo sem jo dobila na 17. dan ciklusa. user posted image user posted image

Pravijo da je "normalno" od 21 do 31 dni. Tko, da v bistvu je nisi dobila toliko prej, sam če si mela prej redno user posted image
A mogoče z malo uvajata kak nov ritem dojenja?
Drgač pa kar na mon, pa piši Pušenjaku. Upam, da ti hitro mine, pa da se ti vzpostavi normalni ciklus nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
30.10.2007 22:48:30   
max81
ja Urška žal bo mogu moj kr mal po hladilniku pobrskat, ker če ne bo res lačen.......me je prejle klicov in reku, da je pozabu denarnco na pumpi, not pa moja activa, dobr da je un kuj na 113 klicovuser posted image ..enkrat je zgubu že denarncouser posted image , ta pa ma fetišuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 774
30.10.2007 22:57:14   
majas
max81 samo da je denarnica na varnem, user posted image bi bil če bi jo res kje izgubil.

Mucamaca pomoje ni nič hudega če se ti je to zdaj prvič zgodilo, če bi se to bolj pogosto dgajalo pa je res dobro iti na pregled.

Tako jaz sem pogledala en film, sem bila vsa romantična zraven user posted image , zdaj pa pod tuš in spat, moram zgodaj vstati. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?