Zamima
|
Jaz sem bila pa danes ultra pridna, sem tolk stvari uredila, da še sama sebe presenečam ,... Malinčica še enkrat hvala za fliperja , naslendnjič pa res greva na kavico,... je bil danes dedi z nama, pa se nama je kar mudilo,.... bili smo na pokopališču, joooj kolk je bilo sveč , če jih nisem enih 80 prištela na grobu ,... potem sva šla v mesto, je mogo ata nekaj opravit, potem sva šla še v C&A, pa v Mullerja, sem ji kupila Hippov menu, tisti v obliki srčka je vse pojedla, ima ful rada to ,... potem smo šli še k svakinji na hitri obisk, pa do moje dohtarce po napotnico za plastično kirurgijo - ja grem na lepotno operacijo ,... , saj se hecam, grem si samo enih par znamenj odstranit . ampak baje to tam delajo, da nardijo lepo in da se brazgotine ne vidijo . Čakalna doba je pa obupna 3-6mesecev . Pa celo uspelo mi je poklicat teto od Zalinega atija , je bila zelo vesela. Aja, pa celo goro perila sem pospravila pa kosilo skuhala in celo vlila maso za 2 nova svečnika ,... ja moram se malo pohvalit . Majas, nogavica, ircica in malinčica (pa seveda še katera, ki bo kaj po MB hodila te dni), lahko bi se pa zdaj ta teden kaj zmenile, kaj pravite?