|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
2.11.2007 11:34:09   
majas
Očitno še tudi Živo stari časa daje, mi se tudi zbujamo nekje od 6.30 - 7ih user posted image Jaz bi še pa tako spančkala. Luškana je res tako... je pa res cela mamica ne,ali se samo meni zdi?
Nogavica kdaj se vidimo,,,ti nalepke prinesem. user posted image  
Imate kaki prdlog kaj naj delamo danes ali kam gremo? Bi šla nekam pa nevem kam, moj pa že stoka... user posted image

Babe lepo čvekajte ne, pa ne preveč opravljat da res ne bo kaki dež user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.11.2007 11:42:25   
majas
Včeraj so mi rekli da lahko napišem da je Kaja ež shodila, ker naredi tudi po 10korakov sama in se skso spušča. Samo to dela že več kot en teden, zdaj pa je korakov vse več? Mislite da lahko že napišem da hodimo? user posted image user posted image user posted image  user posted image
zdaj pa nevem kateri datum naj dam,,, spustila se je prvič 20.10 ... zdaj pa naredi že kakih 7-10 korakov.

zdaj pa nevem kateri datum naj dam user posted image joj no... sem čudna ne user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.11.2007 13:36:20   
Zamima
wau, bravo Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.11.2007 13:48:26   
Nogavica
Bravo, Kaja user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.11.2007 15:10:52   
Zamima
Jaz sem bila pa danes ultra pridna, sem tolk stvari uredila, da še sama sebe presenečam user posted image ,...

Malinčica še enkrat hvala za fliperja user posted image , naslendnjič pa res greva na kavico,... je bil danes dedi z nama, pa se nama je kar mudilo,....

bili smo na pokopališču, joooj kolk je bilo sveč user posted image user posted image , če jih nisem enih 80 prištela na grobu user posted image ,...

potem sva šla v mesto, je mogo ata nekaj opravit, potem sva šla še v C&A, pa v Mullerja, sem ji kupila Hippov menu, tisti v obliki srčka je vse pojedla, ima ful rada to user posted image ,...
potem smo šli še k svakinji na hitri obisk, pa do moje dohtarce po napotnico za plastično kirurgijo - ja grem na lepotno operacijo ,... user posted image user posted image user posted image user posted image , saj se hecam, grem si samo enih par znamenj odstranit user posted image . ampak baje to tam delajo, da nardijo lepo in da se brazgotine ne vidijo user posted image . Čakalna doba je pa obupna 3-6mesecev user posted image .

Pa celo uspelo mi je poklicat teto od Zalinega atija user posted image , je bila zelo vesela. user posted image

Aja, pa celo goro perila sem pospravila pa kosilo skuhala in celo vlila maso za 2 nova svečnika user posted image ,... ja moram se malo pohvalit user posted image .

Majas, nogavica, ircica in malinčica (pa seveda še katera, ki bo kaj po MB hodila te dni), lahko bi se pa zdaj ta teden kaj zmenile, kaj pravite? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.11.2007 16:03:04   
max81
dan, o Zamima ultra pridna mamicauser posted image user posted image user posted image

jest sem danes čisto hin, od zjutraj imam že tak  glavobol, da se tudi preklonit ne smem, lekadol  sem vzela pred kakšno uro, upam, da čim prej mine, danes smo imeli za kosilo palačinke..jih je pekel moj dragi.user posted image user posted image .jutri bo pa kr pizzauser posted image , pol proti večeru dobiva pa še obiske, pa bo šel dan spet 123 naokol...pa za rojstni dan se morva do konca zment kaj in kako
Kaja user posted image user posted image user posted image  za samostojne korake

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.11.2007 18:01:17   
Anonimen
Bravo, Kaja! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa v fazi potiskanja vse mogočih stvari pred sabo. Pa z hodalico je tud že hitra kot veter. user posted image

Čist nič nisem več na tekočem, ne tu, ne na oni drugi strani.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
2.11.2007 20:05:54   
majas
Čer čer... mi spančkamo.

Je katera za čvek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.11.2007 20:27:24   
marella1
user posted image   user posted image   Kaja, za prve korake. Mi pa še ne kažemo pretiranega interesa. Puza kot strela, premika se ob kavču in raznih policah. Je bolj ziheraš.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 909
2.11.2007 20:46:36   
melita73
Naša Zara tudi že kar veselo hodi, sedaj je že kar sigurna, ampak še vseeno moraš bit kar naprej za njo.
Je shodila 18. 10., vsaj jaz tako štejem, ker je takrat prvič malo resneje hodila, prej je sama naredila samo nekaj korakov.
Smo pa tudi mi že 3 dni nekaj prehlajeni, nosek je zamašen, upam da bo kmalu bolje.

Kdo bo naslednji pihnil prvo svečko?
Dem malo izgubljema, ker je seznam na drugem forumu, pa se mi ne da letat iz ene na drugo stran. Mi je tukaj bolj všeč, ker preberem še kaj drugega.
Mirno noč vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.11.2007 20:50:09   
Nogavica
Živa tudi še ne kaže nekega interesa, čeprav s tisto igračko že prav divja po stanovanju. Tudi ob mizi, sedežni ipd. lepo hodi, če pa jo pokličem, naj pride k meni, se pa spusti in takoj na vse štiri user posted image .

Sicer pa, tak divjak kot je, me je prav malo strah prvih korakov, ker se bojim, da bo nonstop cela potolčena.

Danes je v trgovskem centru uprizorila celo sceno, ker je videla s stropa viseti balone povezane v grozde. Je ful kričala. Najprej od navdušenja, potem pa od jeze/žalosti, ker ni mogla do njih. Še dobro, da imamo zadnje čase skoraj vedno s sabo balon na palčki od Okaidija ali Perutnine Ptuj (ki ga je nažicala zadnjič, medtem ko je ati degustiral), da se vsaj malo "potolaži" user posted image .

V H&M sva ji danes kupila zimsko kapo. Ful lepo, ampak preveliko. Bo morala počakat na konec zime v upanju, da ji do takrat glava dovolj zraste. Tačas pa imamo zdaj eno izposojeno, dokler ne dobi nove.

Se je pa prav na veliko začelo dogajat zdaj, po 11. mesecu. Naenkrat ful dojema, si zapomni, vsak dan je na sporedu kaka nova finta. Res je pestro.

Aja, da ne pozabim - kot kaže smo dočakali tretji zob. Sicer nisem čisto sigurna, moram jutri še enkrat preverit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.11.2007 20:53:10   
Žiga
Čer!

Ko v filmu sem... Sam doma
S to razliko, da nisem jaz tamal brez tastarih sam doma, ampak tastar brez tastare z dvema tamalima sam doma... user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
2.11.2007 20:55:53   
max81
čer a se kej čveka????

no moj glavobol je izginiluser posted image user posted image user posted image
mala je končno zaspala, me je prej razjezila, se je pri večerjo začela tako histerično dret, pa hrano je začela vn pljuvat, minuto pred tem je bla pa kt bubica..mi je hodila skoz na trebuh dajat lubija, kt, da bi vedla, da je v trebuščku user posted image ..no v glavnem ni pojedla nič, pa sem jo šla zrihtat in dat spat in pol mali vragec ni hotel zaspatuser posted image ...no in ker nimam srca, da bi šla nazaj lačna spat sva naredile še čokolino in zdj veselo pančkauser posted image

tastar je še na šiht, pride dam ob polnoči in je vikend frejjjj..ma ne morem verjetuser posted image ,sem ful vesela, da bomo končno mal skupi

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
2.11.2007 20:56:21   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Čer!

Ko v filmu sem... Sam doma
S to razliko, da nisem jaz tamal brez tastarih sam doma, ampak tastar brez tastare z dvema tamalima sam doma... user posted image

LP
Ž.

A, saj res. Babe čvekajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.11.2007 20:57:56   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Se je pa prav na veliko začelo dogajat zdaj, po 11. mesecu. Naenkrat ful dojema, si zapomni, vsak dan je na sporedu kaka nova finta. Res je pestro.

Pri nas je popolnoma enako. Je prav posrečena, ko se prime za prsta ali uho, ko jo vprašaš kje ima Lana prstke/ušesa. Pa, ko smo zunaj je že nekaj časa čisto navdušena nad drevesi, ograjami ipd

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.11.2007 20:59:47   
max81
eh, sem nesla termostat tamali v sobo, pa je že stala ob ograjciuser posted image user posted image user posted image  mali...ne vem kaj je danes, a je spet kšna luna na vidikiu???

o Žiga, tole se ti bo pa danes kolcaluser posted image , jest bi šla tud, pa kaj ko sem brez avta....še ginekologa bom mogla v ponedeljek prestavit, ker ma moj ravno zjutraj šiht

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.11.2007 21:01:48   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

o Žiga, tole se ti bo pa danes kolcaluser posted image , jest bi šla tud, pa kaj ko sem brez avta....še ginekologa bom mogla v ponedeljek prestavit, ker ma moj ravno zjutraj šiht

A maš G v Kranju?

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.11.2007 21:02:47   
marella1
Aja: a se kaj psihično pripravljaš na ponedeljek?

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.11.2007 21:05:55   
atanja
 Aja se bova v nedeljo skupaj pripravljali. MEn je že zdaj grozn

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.11.2007 21:07:33   
Aja1
Evo, smo že 3, ki v ponedeljek uvajamo.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.11.2007 21:08:02   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Še ena, ki jo čaka popolnoma isto. Mi se šele začenjamo uvajati

LANA 13.11.2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.11.2007 21:09:23   
max81
A maš G v Kranju?

jp, dr.Podlipnikovo

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.11.2007 21:11:49   
max81
o punce, boge, bom držala pesti, da bodo otročki ful zadovoljni in ne da nebo večjih težav, pri uvajanju...joj dobr, da mene to še en lep čas ne bo doletelo..itak bo pol varuška moja mami, pol pred bo šla pa v šolo bo šla še mal u vrtec pogledat...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.11.2007 21:12:49   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Še ena, ki jo čaka popolnoma isto. Mi se šele začenjamo uvajati

Mi smo se sicer že uvajali sam je še tok grozn se še kar joka.... Ne morem verjet da mi je tok grozn...
a veste da vse moje trditve o jaz pa ne bom tako delala so se pri mojmu smrkcu podrle... Ma včasih se sama seb tako čudim...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.11.2007 21:13:03   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

A maš G v Kranju?

jp, dr.Podlipnikovo

Mene je imela 2x, ko ni bilo moje (dr, Vrabič). Meni osebno je bla fajn.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?