|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
2.11.2007 22:52:52   
majas
U tu ste načvekale... sploh nisem šla gledat user posted image

Tortico bom tudi jaz sama spekla. Sem se tako odločila da ji jo bom za prvi roj. dan kar sama naredila.
Praznovali bomo pa kar doma. Je roj.dan ravno na nedeljo tako da bo verjetno v nedeljo tortica, kaki narezek in to je to...

Roj. dan bo imela... Jaz kar ne dojemam res ne...

Max upam da sta ti in tisto kar nosiš pod srčkom sita in zadovoljna user posted image

pa lahko noč vsem..

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.11.2007 22:56:58   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: majas

U tu ste načvekale... sploh nisem šla gledat user posted image

Tortico bom tudi jaz sama spekla. Sem se tako odločila da ji jo bom za prvi roj. dan kar sama naredila.
Praznovali bomo pa kar doma. Je roj.dan ravno na nedeljo tako da bo verjetno v nedeljo tortica, kaki narezek in to je to...

Roj. dan bo imela... Jaz kar ne dojemam res ne...

Max upam da sta ti in tisto kar nosiš pod srčkom sita in zadovoljna user posted image

pa lahko noč vsem..

ja majas sva sita zadovoljna, predvsem pa presrečnauser posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.11.2007 8:09:00   
Nogavica
Spet sem prva.

Danes smo se zbudili že ob 5.45h, ker sem opazila, da je Živi plenica čisto premočila user posted image . To se pa res že dolgo ni zgodilo. Je imela čisto mokro pižamico na eni strani in mi ni preostalo drugega, kot da jo takoj previjem in preoblečem. Seveda se je medtem čisto razživela in ni bilo šanse, da še malo zadremamo.

Sem se pa prej prepričala, da sem včeraj prav natipala - tretji zob namreč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.11.2007 8:30:54   
Aja1
Jutro. Druga.
Je spet kakšna luna na vidiku? Od polnoči do štirih smo žurali in jokali, se drli, 3x jedli,... user posted image  user posted image user posted image pa že tako lepo je spala kakšen teden...zdaj smo pa spet na začetku user posted image user posted image

Zdaj sem pa samohranilka.... Sploh ne vem, kaj naj kuham samo za naju...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.11.2007 8:42:40   
melita73
Dobro jutro.
Nogavica, to je pri nas stalnica, zbujanje ob 5.45 ali pa še prej. Jaz sem se že navadila, tako da ... Zvečer sem pa tako utrujena, da zaspim pred TV že ob 21.
Sicer pa, še en teden sem doma, potem bom pa tako ali tako morala vstajat tak čas, da se zrihtamo in gremo v varstvo - k moji mami.
Aja1, mogoče so pa spet kakšni zobki na vidiku. - jaz se vedno tolažim z zobki, čeprav bi jih morala imeti že 50, ker tako slabo spi.
Praznovali bomo pa tudi mi doma - torto bom sama naredila in narezek - to je to.
Danes bo spet tako lep dan, samo naša ima še vedno zabasan nosek, tako da smo kar bolj doma.
Lep dan vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.11.2007 8:49:45   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Aja1, mogoče so pa spet kakšni zobki na vidiku. - jaz se vedno tolažim z zobki, čeprav bi jih morala imeti že 50, ker tako slabo spi.

Se tolažim tudi jaz z zobki. Naša bi jih tudi morala imeti že vsaj 50. user posted image user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.11.2007 8:53:45   
Aja1
Sem pozabila napisat. Iz UE sem včeraj dobila dopis, da mi je ravno včeraj poteklo vozniško dovoljenje user posted image . Če že obveščajo, bi bilo fajn da bi obvestili kakšen dan prej....Evo, uradno sem danes brez veljavne vozniške. Torej bomo cel vikend doma user posted image user posted image user posted image . V ponedeljek grem podaljšat. Moram še kakšno sliko najti, ker se ne grem spet slikat (ne maram slikanja).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.11.2007 9:00:26   
Aja1
Pa še tole za povrh vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prišla je M. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.11.2007 9:05:34   
Aja1
Zdaj bova šli pa v trgovino. Moram kupit kakšne nalepke (slikice), ker jih obožuje. Odlepi, pa mi nalepi na roko, pa sebi na nogo,.... ji je zelo zanimivo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.11.2007 9:06:07   
Aja1
Vidim, da imam samogovore user posted image user posted image user posted image .
čau.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.11.2007 9:23:38   
Zamima
aja, si še tukaj?

evo mene, .... sicer pa sem se že na našem drugem forumu malo skašljala,...  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.11.2007 9:25:01   
Zamima
pa tako lep tempo je imela zadnjih nekaj dni user posted image , včeraj pa je popoldan spala samo 1x in ga je zato svirala celo noč po malem user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.11.2007 9:33:45   
majas
Da ga je Zala začela sračkati ponoči pa komaj verjamem,,, ti mora biti res grozno, ker nisi navajena.
Mi pa smo danes lepo spali celo noč, tako da sem prav vesela. Da bi tako ostalo no...

Oh ti zobeki ja... vedno iščemo izgovore ne user posted image saj bo boljše.

Mi tudi gremo v trgovino zdaj, sploh nevem kaj naj kuham? Kaki predlogi? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.11.2007 12:34:59   
Aja1
Jaz sem se odločila, da bom danes kuhala goveje zrezke v omaki (bo še za jutri), zraven pa polento. To imava obe z Nejo radi. Včeraj smo šli po mlado domače goveje meso user posted image . Za nekaj časa imamo dovolj.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.11.2007 12:48:12   
urška76
Oj!
Mi smo pa že po kosilu, mala spi, Miha skače po postelji. Smo pa danes jedli juhico in sirove štrukle pa kompot.
A se vam je včeri fajn kolcal? user posted image  No sej nismo opravljale. Smo pa bile na čveku do ure duhov, ko sem jaz dobila sms, da se že od desetih dajeta s ta malo v trmi. No očitno je zmagal Ž., ker sta oba spala, ko sem prišla domov. user posted image
Ej se mi je pa sredi nosa naredu en tak velik grozen mozolj. Sm k jelenček Rudolf, mi v avtu ni blo treba met luči pržganih. user posted image  Pa še fejst boli ta user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.11.2007 12:57:35   
viv_
Ojla!

user posted image user posted image user posted image  Kaja za prve korake.

Mi pa danes kuhamo golaž in polento. Želja naše Mirne. In jaz, mal bolj antigospodinjski tip, kuham golaž po kuharski knjigi, moj se pa zgraža... Ja no, zakaj pa mamo kuharske knjige če ne zato, da se not pogleda, anede user posted image  Sej polento pa znam skuhat user posted image

Večerni čvek je bil prav fleten... Naslednjič se dobimo v Ljubljani, a ne Urška user posted image  Je pa Zarjo neki zamedlo in se je zbudila ob 6:30, ampak smo jo dali še za eno uro na ignor. Zdele pa spi... Gaber in tamala pa gledata Piko nogavičko.

Tko, grem dalje gledat, kaj morm narest pri golažu user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.11.2007 13:04:52   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Mi pa danes kuhamo golaž in polento. Želja naše Mirne. In jaz, mal bolj antigospodinjski tip, kuham golaž po kuharski knjigi, moj se pa zgraža... Ja no, zakaj pa mamo kuharske knjige če ne zato, da se not pogleda, anede user posted image  Sej polento pa znam skuhat user posted image

Večerni čvek je bil prav fleten... Naslednjič se dobimo v Ljubljani, a ne Urška user posted image  Je pa Zarjo neki zamedlo in se je zbudila ob 6:30, ampak smo jo dali še za eno uro na ignor. Zdele pa spi... Gaber in tamala pa gledata Piko nogavičko.

Tko, grem dalje gledat, kaj morm narest pri golažu user posted image

Viv kaj pa pire pa hrenavke. Pa ne, da je jedilnik spremenila? user posted image  Očitno tud njej paše kaka sprememba. Golaža pa ni tak težko skuhat, sam cajt si je treba zanj uzet. user posted image  Drgač pa če se mož zgraža, naj pa on kuhovnco v roke vzame pa skuha. Sej pravjo, da so ta najbolš kuharji moški user posted image

Naslednjič je Ljubljana, pa mogoče bo še katera prišla.  Čeprav se mi zdi, da večina sam govori kako bi blo fajn pridt, pol pa izgovore išče. user posted image  
Viv dobr tek pr golažu. Mi ga tud že dolg nismo jedl. Morm mal tasta povprašat, kdaj bo spet telička naroču. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.11.2007 13:19:00   
Zamima
punce iz MB, kje bil lahko dobila kake lepe balone? user posted image Da malo okrasim za RD?  Tam pri parku je neka trgovina? Imajo kaj pametnega? user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.11.2007 13:27:44   
krfjolca
Ja, prav prijeten čvekec je bil. Upam, da bo naslednjič še katera. Paše malo ven brez zverinic.

No, naša zverina pospravlja. Beri: meče stvari iz predala na tla, igrače iz zaboja povsod po sobi, slinčke in čeveljčke iz škatel itd. Pa ga kar pustim. Dokler je mir in je mami lahko 5 minut na RR, naj kar razgraja.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.11.2007 15:25:58   
**Petra**
Evo me, po dolgem času!! Sem vas iskala še kar na dojenčkuuser posted image

Računalnik poštiman, imam pa drugo, še večjo težavico... mala2 sta pokasirala laringitis in visoko vročino. Smo mislni, da bo Pia v sredo kar na pediatriji ostala, tako hudo je bilo, zdaj pa se počasi njeno stanje stabilizira, je pa zato zdaj Nikec bogiuser posted image user posted image user posted image Upam, da hitro ozdravita.

Lep dan še naprej...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.11.2007 18:01:19   
majas
babe lepo da ste se imele fajn na čveku user posted image

**petra** pozdravljena... te že prav pogrešam ko te ni gor? ste računalnik popravili? Uboga Pia in Nik user posted image upam da se čimprej pozdravita user posted image

Pri meni je bila mami na obisku, tako da je dan hitro minil. Zdaj pa se kregam z mojim ker se nič z kajo ne igra... cele dneve visi za rač. in igra igrice user posted image user posted image user posted image jaz pa nimam 5min za sebe cajta... Kako me to v slabo voljo spravi ne user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.11.2007 18:07:28   
majas
No zdaj sem se zdrla... dala  vse ven iz sebe in se je šel igrat z njo user posted image ... samo mi je tako grozno ko se zaderem na njega pred Kajo... Ko me potem tako gleda,,, Vem da tega ne smem a ko mi prekipi ne morem biti tiho user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.11.2007 19:30:51   
Aja1
Naša spi. Sem jo pa danes za večerjo tako nafotrala, da upam da bo boljše spala in da ne bo že ob polnoči hotela flašo. Je jedla najprej ob pol sedmih ml.kašico in ob sedmih mleko. Ponavadi ji dam takoj za kašico še mleko in ne popije veliko. Danes je bilo količinsko več za skoraj polovico.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.11.2007 19:33:07   
Aja1
Maja user posted image . Pride tudi pri nas včasih kakšen tak dan.

Petra, WB. Še enkrat hvala (saj veš za kaj). Upam, da Nik in Pia čimprej ozdravita user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.11.2007 19:37:39   
majas
Tudi mi že spančkamo. Kaja poje vedno 150-180ml mleka. Zdaj pa upam da bo pridna kot je bila prejšno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?