|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
4.11.2007 8:14:25   
Aja1
Pa še novo stran bom odprla, da ne bo spet tale napis.

To sporočilo je bilo zbrisano ali premaknjeno, zato ni več na voljo.

pojdi nazaj?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.11.2007 8:38:22   
Nogavica
Aja1, user posted image  za zlato medaljo in 1000. post user posted image !

Živa je danes spet spala "normalno" - do 6.55h.

Mene pa že dva dni ful boli bradavička na desni zizi user posted image . Ampak samo na dotik. Videt ni nič, boli pa ko user posted image , sploh ko se mala priklopi. Ne vem, ali me je Živa preveč stisnila ali kaj, ker se ne spomnim, da bi me user posted image . Se kateri sanja, kaj bi to lahko bilo?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.11.2007 8:46:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, user posted image  za zlato medaljo in 1000. post user posted image !

Živa je danes spet spala "normalno" - do 6.55h.

Mene pa že dva dni ful boli bradavička na desni zizi user posted image . Ampak samo na dotik. Videt ni nič, boli pa ko user posted image , sploh ko se mala priklopi. Ne vem, ali me je Živa preveč stisnila ali kaj, ker se ne spomnim, da bi me user posted image . Se kateri sanja, kaj bi to lahko bilo?

Si dobro pregledala bradavičko? Jaz sem fasala že kar nekaj ugrizov, par razpokic sploh opazila nisem, šele po res temeljitem pregledu. Jaz namažem z Lanolinom pa je hitro boljše.
Skušam pa jaz zdaj sicer po malem odstavljati od prsi, čez dan še kar gre, ponoči je bolj kriza. Pa bo že. Včeraj smo kar dobro spali, a še vedno čakamo na prespano noč.
Moja user posted image se je končno po 7 dneh poslovila. Očitno mi res hormoni nagajajo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.11.2007 10:08:30   
Aja1
Neja je presenetila. Zdaj je zaspala. Zgleda, da bo danes 2x spala. Samo ne vem, kdaj bo šla zvečer spat user posted image . Zdaj smo imeli kar fajn, ko je hodila dopoldan spat okoli 12ih (kot v vrtcu) in zvečer okoli 19ih....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.11.2007 10:09:26   
Aja1
Nogavica, še enkrat fajn poglej.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.11.2007 10:36:16   
Anonimen
Jutro, da se vam še tu malo javim...mi kar dobro spimo ponoči, samo danes je nekaj cvilil...čez dan gre še vedno dvakrat spat...imamo skoraj 9 zob...danes gremo na kosilo, ima od dragega stric rojstni dan...mi ful paše, da mi ni treba danes kuhat...naš ful hodi, vendar gre bolj počasi, ne tako kot Kaja, ki se tako zašiba...je še bolj ziheraš in če vidi, da mu ne bo uspelo, gre na vse štiri...

Majas, sem tudi jaz videla sliko v Mami, sem vaju takoj prepoznala...

Saj ne vem več kaj naj napišem...aha, Petra, naj se Pia in Nik hitro pozdravita...pa večkrat se nam javi...si tudi ti dobila obvestilo s faxa, glede nekih novih programov, da moramo čimprej diplomirati...obup...no, saj jaz bom januarja, bi že zdaj, pa še vedno čakam, da mi mentorica pregleda vse skupaj, potem pa še lektorirat...saj bo...

Lep nedeljski dan...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.11.2007 13:02:58   
urška76
Dan!
A je še kje taka smotana megla k v Ljubljani? Sploh ne vem, kam naj se damo, ko bosta maladva vstala. Že dopoldne nismo nikamor šli, sem mal pospravla pa ornk kosilo skuhala, da bomo ja popoldne izkoristil, zdej pa to. Pa sploh se noče razkadit, že kaže na bolše, pa se spet zgosti user posted image
Drugače je bila pa mala danes ponoči prav pridna. se je sam enkrat zbudila, pa je bila duda dost.
Zdej pa upam, da me ni ven vrglo,k sem jo mogla it že mirit. Pa ma da mi spi še eno urco, drugač bo spet tečna popoldne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.11.2007 16:41:55   
max81
helov bejbe, kako ste?????
mi smo kr fajn, zjutraj je bilo tudi pri vreme za en drek....oblačno, nekak megleno, pol se je pa tam za kosilo razkadilo in smo imeli sonček skoraj do sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bilo je super smo šli na en orenk, konkreten sprehod.....mala sedaj neki počiva, sam ne vem al bo kej zaspala al ne, danes ni še nič, še v vozu ni hotla zaspatuser posted image

jutri mam G držite pesti, da bo vse ok, user posted image tko, da grem že ob 8h od doma, gre pa mami z mano, da bo merkala malo, ker ma moj dragi dopoldan šiht....sem si komej izborila avto, sem že mislila, da bo treba ginekologa prestavit

še dva dni pa ma moj tataruser posted image  dopust.....jej pa miška birthdayuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.11.2007 17:15:17   
atanja
Evo jaz pa ravno pirntam vabila....da jih lahko potem raztalam.

Drugače pa smo mel tud mi en konkraten sprehod pol pa sva se z malim vzunaj igrala pa me je kao lovil na travi-k je vseen če pade. In mu je blo ful lušten k je lahko sam hodil. Prov luškan jeuser posted image user posted image user posted image
sam ni še čist stabiln.

Ej tiste k niste dojileuser posted image ? a jim še flašo mleka dajete? Jaz zdaj ne vem k i noče kosila tok pojest da bo sit. mal je pol je pa hitr navaličen in noče jest. In pol m jaz dam še flašo da gre spat. PA zvečer eno dobi pa ob 6h zjutraj a je preveč.

Kok pa vaši jejo druge hrane. Ne vem če pri nas poje 10 žlic. Edin hrenovko pa je...Muloooo je

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.11.2007 19:30:52   
Aja1
Čer.

Neja spi že od 19ih. Upam, da bo dobro spala in da bo jutri v vrtcu spočita. Bova pa s sabo vzela kamero in jo malo posnela.

Atanja. Jaz ne dojim več, ji dajem pa zjutraj mleko (150ml) in zvečer kašico in mleko. Pa ponoči dobi tudi mleko. Naša ga ima zelo rada. Dajem ji pa Milumil. No, razen čokolino ji naredim z navadnim mlekom.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.11.2007 19:33:57   
Aja1
Punce, ima katera kaj viška Mercatorjevih nalepk? Jaz bi jih rabila.... Mi je babi dala full nalepk, pa so žal iz prejšnje runde (so okrogle), zdaj morajo biti pa kvadratne.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.11.2007 19:43:15   
krfjolca
Anže dobi mleko zvečer in zjutraj. Običajno 200ml, vendar pa mu zvečer namesto mleka včasih dam Aletin mlečni obrok z žitaricami po flaši (iz tetrapaka, po 2 v pakiranju - so različni okusi, pa bolj ga nasiti, kot mleko) - takrat, kadar pri večerji štrajka, sicer pa Hipp3. Zjutraj ga pije okrog 5., 6., včasih že prej. user posted image  Čez dan pa ne poje kaj dosti mlečnih izdelkov, naj pa bi dobili vsaj 500ml na dan. Čez dan pa je čisto odvisno. Včasih ko volk, včasih ko vrabček. Ga pa nič ne pitam s piškotki, žemljicami in podobnik, ker sicer noče glavne hrane. Vmes edino kako sadje. Sploh mandarin bi lahko pojedel celo kilo. Noče pa nobene stvari več spasirane. Vse sadje mora biti celo, da žveči, še na koščkih ne, ampak samo olupim. Pa nobenih Linotov ne mara, mlečnih zdrobov, polente, kosmičev, nič kašastega sploh. Samo še kruh za večerjo, pa različne namaze gor - od sira do marmelade, skute, avokada. Še kar mu je všeč v belo kavo nadrobljen kruh, ampak samo skorja. user posted image

Aja1, bom pogledala za nalepke ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.11.2007 19:55:24   
Aja1
Naša pa ravno tisto je, kar Anže ne. Obožuje razne linote, pa polento, gres,... Najbolj pa navadni jogurt in Monte-ampak ji ga ne dam velikokrat (me je strah, da bi potem hotela samo to jesti). Mandarin pa ni šans user posted image , pa namazanega kruha tudi ne - ima raje sam kruh.

Krfjolca, se priporočam za nalepke user posted image ...jih rabim veliiiiiiko user posted image . user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.11.2007 19:57:02   
Aja1
Krfjoca,če prav vidim...je šel blog pa-pa user posted image user posted image user posted image . Pa toliko truda si vložila vanj. Škoda.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.11.2007 20:06:21   
urška76
Čer!
Evo, mi smo našli sonček user posted image . Smo šli v arboretum račke futrat. Full je blo luštn, sam takoj ko se je sonce skrilo je bil mraz. Pol smo šli pa še k napim na čaj. user posted image  No pa Miha se je navečerjal napolitank user posted image .
Špelca čebelca je že skor celo urco v pančevem, Miha pa še posluša pravljico.
Naša mala pa se sicer še doji (zvečer in enkrat proti jutru), obožuje pa kruh namočen v mleko (pa ji pri zajtrku ali pri večerji damo navdn mleko, ker ga obožuje), pa mlečen gres in polenta kar padeta v njen trebušček. Mlečnega gresa poje za zajtrk skor tok k jest. Mlečnih kašic pa ne mara kaj preveč (tistih z adaptiranim mlekom). Jih poje samo kako žličko, zato smo jih ukinili. Pa jest mora obvezno tisto, kar ima Miha, drugače se krega ko velika.
Uf Krfjolca sem se spomnila nate. Telefonska št. za Ribodermin je 01-722-09-70. Če še kero drugo zanima pošljejo tudi po pošti baje. Za ceno pa nisem zihr, vem sam, da dam za 250 g škatlco malenkost več, kot v lekarni za tisto malo tubico.
Tako konec pravljice. user posted image

< Sporočilo je popravil urška76 -- 4.11.2007 20:09:27 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.11.2007 20:15:30   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjoca,če prav vidim...je šel blog pa-pa user posted image user posted image user posted image . Pa toliko truda si vložila vanj. Škoda.

Pa res user posted image . Pa tako rada sem ga brala.
Verjetno ti je zelo hudo, jaz bi se ful sekirala. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.11.2007 20:36:59   
Aja1
Kje ste? Moj že smrči pred tv-jem, jaz pa umiram od dolgčasa za računalnikom....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.11.2007 21:15:57   
Anonimen

Boga Krfjolca...jaz sem tudi rada kdaj malo počekirala, pa se nasmejala Anžetkovim foram...škoda...

Mi smo uživali na rojstnem dnevu, slikice sem dala pa na naš drugi forum, ker imam navado večje dat...

Palček spi že skoraj eno uro, tastar gleda Zrneca in Bizovičarja, sedaj grem pa še jaz, potem pa spat in zjutraj na šiht...pa tako bi bila še doma kakšen dan...

Max81, upam, da bo jutri pri G. vse ok...itak mora biti...

Punce lep začetek tedna vam želim, da vsi preživite vse napore čimboljše, predvsem uvajančki in njihove zlate mamice...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.11.2007 21:20:49   
marella1
Krfjolca: pa ne nooo. Jaz sem ga tudi z veseljem prebirala.

Zamima:
enkrat se mi zdi, da si omenila, da imaš vse smrkce na DVD-ju, razen prvega dela? Jaz namreč dobim vseh 9 delov in ti z veseljem presnamem prvega ter ti ga pošljem!!!

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.11.2007 21:29:27   
Aja1
Marella...jaz bi tudi smrkce. Jih imam sicer na računalniku že full časa, ampak je bolj slaba, majhna slika. Bi mi lahko presnela, jaz ti pa DVD je pošljem....pliiiiis.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.11.2007 21:32:50   
marella1

Marella...jaz bi tudi smrkce. Jih imam sicer na računalniku že full časa, ampak je bolj slaba, majhna slika. Bi mi lahko presnela, jaz ti pa DVD je pošljem....pliiiiis.user posted image user posted image user posted image

Ja seveda, ko jih dobim ti pošljem ZS user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.11.2007 21:33:14   
atanja
Joj kok skačete iz enga foruma k drugmu pol pa k že mislim da se bo kaj čvekal ste druje... A se me izogibate?

K te na temu forumu že glih pri smrkcih? Baje  da se v Lesnini prodaja posteljnina s njihovim motivom a kara mogoče ve kok stanejo pa če je tak motiv k bi jaz rada dala na pol...da bi lahko mela v tamali pojsteljci....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.11.2007 21:34:49   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Ja seveda, ko jih dobim ti pošljem ZS user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.11.2007 21:35:34   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Joj kok skačete iz enga foruma k drugmu pol pa k že mislim da se bo kaj čvekal ste druje... A se me izogibate

Jaz tudi včasih sploh ne dojemam. A veš, da te hočem že nekaj časa vprašat v kateri vrtec hodi Ted?

LANA 13.11.2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.11.2007 21:41:13   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Joj kok skačete iz enga foruma k drugmu pol pa k že mislim da se bo kaj čvekal ste druje... A se me izogibate

Jaz tudi včasih sploh ne dojemam. A veš, da te hočem že nekaj časa vprašat v kateri vrtec hodi Ted?

V Nove Jarše, ČEz cesto od City parka za bloki. Sam mi je ful žal k nisme dobila pri nas. K bi mel ful dobre vzgojitelce

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?