**Petra**
|
EVo, zdaj pa ostalo... ... skratka Nik je bil čez vikend zelo bogi, visoka temperatura, težko je dihal... tako, da sva šla v nedeljo popoldne k dežurnemu, ta pa naju je napotil na pediatrijo. Je takoj dobil injekcijo za dihanje, inhalirali so ga z adrenalinom, vzeli kri... najbolj grozni občutki... jokal je na vso grlo, se zvijal... najbolj grozno od vsega pa mi je bilo, ko me je gledal s tistimi bogimi očki, češ pomagaj mi... kar solze mi zraven tečejo, ko vam to pišem... tako da sem morala it na hodnik, ko so ga inhalirali, kao, da bo boljše, če me ne bo zraven (da se bo pomiril), v bistvu, pa je bilo še slabše... joj, le kaj si je revček takrat mislil, ko sem ga kar pustila s sestrama, čisto samega, bogega... noro... Potem mi je sigurno od muk na rokah zaspal za kakšno uro, izvidov od krvi pa ne in ne... potem mi še pediatrinja reče, da če bojo izvidi slabi, bo moral ostati notri... živa norišnica.... Zdaj mu je bolje, diha lažje, edino kar kašlja in se ponoči zelo velikokrat zbuja... se pocarta z zizo in zaspi naprej... danes zvečer ga je tako kašelj napadel, da mu je kar slina šla gor... res je revček... drugače pa je s Pio tudi boljše, kašlja pa tudi... Naše slavje ta vikend odpade. Praznovali bomo, ko bo čisto popolnoma zdrav, ker si ne želim, da ga spet kdo na novo okuži, ko je še tako slaboten... Drugače pa jst kolebam med torto nodi, franček... morva se še s pio čisto dogovoriti, katero bo imela ona, ker koleba med nodijem in twity, če bo imela ptičko, potem bo Nik najverjetneje nodija... bomo videli...
|