|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
5.11.2007 15:13:47   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi smo nazaj. V vrtcu smo bili eno uro. Prve pol ure je bila kar pridna, se lepo igrala, občasno pogledala, kje sva,... Potem je imela počasi pa dovolj otrok (ena punčka jo je pohodila, en fantek se je spotaknil in padel skoraj na njo,...) in je začela jokat. Jo je hotela vzgojiteljica potolažit, pa ni šlo...se je prav zverinsko drla user posted image user posted image . Smo potem odšli kar domov. Mi je pa vzgojiteljica ok, pomočnica pa ne. Njo je samo zanimalo, koliko bomo plačevali za vrtec user posted image user posted image , pa kako to, da še ne hodi,.... user posted image user posted image user posted image . Sicer pa je naša za glavo manjša od vseh ostalih. Eni so stari že 2 leti.

Bravo Kaja! user posted image user posted image user posted image

Ja je res razlika, če otrok že hodi, še posebej če je v taki skupini kjer že vsi hodijo. Ampak Neja jim bo še dala vetra. Drži se Neja

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.11.2007 17:43:35   
ircica
Naš je baje zjutraj spet zagnal cel urnebes, ko ga je ata oddal. Je prišel moj čisto skrušen v službeni bife na kavo, kjer je nemarna mati že veselo/zaskrbljeno čvekalauser posted image .  Počasi se bo tako moral navadit, da se bosta zjutraj sama porihtala. Čeprav jima to že super gre, pa je vseeno fajn, ko vsi trije odmarširamo proti vrtcu.
Kostjo sem pobrala ob 12, brez pikic (juhu) in solz. Menda jim gladovno štrajka. Mu je vzgojiteljica ponudila kos kruha, pa ga ke hotel na tla zgnat. Čez minuto pa se ni hotel posest v vozičku, dokler ni dobil pol žemlje. Mula mala.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.11.2007 18:12:18   
Zamima
Aja1, uboga Neja user posted image mene tudi to tak skrbi,... ponavadi so vsi večji divjaki od Zale kamorkoli pridem user posted image ,... Razen danes je Majas lahko vidla, da je Zala večji hudiček od Kaje user posted image , jo je skoraj pojedlauser posted image - Majas še enkrat  hvala za knjigico,... user posted image user posted image user posted image user posted image - res dobra stvarca !

No zdaj me je pa začela še glava bolet user posted image ,... groza, to moje počutje zadnje dni je obup user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.11.2007 18:39:02   
Zamima
Zala spet ni spala 2. popoldanske runde user posted image ,... ob 19.00 jo bo zmanjkalo potem pa veselica ponoči user posted image user posted image user posted image - upam, da ne no user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.11.2007 18:46:52   
ircica
Kostja pa spi še kar popoldansko rundo, od 5. Ampak seveda ne pri sebi, ampak v najini postelji, Izsiljevalec mali, ampak kaj naj, ko je tak ljubek (in srce/ušesa parajoč).

Punce, meni pa po pranju ostaja voda v predalčku za mehčalec. Kaj naj naredim? Filter sem že sčistila pa dala Calgon tableto, pa nič. Kaj bo treba na servis?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.11.2007 19:27:06   
Aja1
Moj je šel v službo, Neja je še takooo aktivna, da pojma nimam, kdaj misli zaspat. Sem danes naročila tortico in moj ni zadovoljen z izbiro. Naročila sem torto v obliki belega kužka, pa pravi, da bela torta ne bo lepa user posted image Zdaj pa razmišljam, da bi spremenila naročilo.user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.11.2007 19:31:08   
Zamima
Aja1, po moje bo pa kar lepa. Si  naročila zdaj torto z jajci ali brez? user posted image
No, jaz niti ne vem kako bom Zala imela, ker ji jo bo botrca naročila user posted image - bomo zadovoljni in ji zaupam izbiro user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.11.2007 19:54:53   
krfjolca
Čer, punce.

Jaz sem danes govorila z gospo na ministrstvu in izvedela, da bom verjetno do srede decembra začela s pripravništvom. Kao v 60 dneh po diplomiranju. user posted image
Tako da bo treba začet intenzivno iskat varstvo za mulca. Tašča se ne more odločit, da bi ostala doma in čuvala otroke, čeprav si to zelo želi. V službi je zelo nezadovoljna in bi ji bilo to super. Samo ne ve, kako bo z denarjem. Treba se je pozanimati, koliko je treba plačevat za pokojninsko in da ti tečejo leta in to. A katera ve, kje bi to izvedela? user posted image  Da malo pokličem naokrog.

Anžeta sem naročila v Ljubljano k dermatologu, da pogledajo tisto veliko znamenje na boku. Bi rada da mi strokovnjak pove, da je nenevarno, ne ugibanja splošnega pediatra. Pa še malo bom povprašala glede občutljive kože, in hrapavih ličk.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.11.2007 19:57:11   
Zamima
krfjolca na zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje vprašaj user posted image .

mene pa glava boli za umret user posted image user posted image , bo treba kak lekadol vzet

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.11.2007 20:02:50   
max81
hejjj
jest sem čist uničena, zbudila sem se ob pol osmih, pa bi me moj mogu zbudit ob 7h....se sam ponud, pol pa pozabuser posted image ..in sem skor ginekologa prespalauser posted image , u glavnem za enkrat je vse tako kot more bituser posted image , spoloa se ni vidl,pa veselo je pesti stiskaluser posted image ..iiii
no pol sva šle pa še z mami po trgovinah, je mali kupla trenerkico od championa in pa škornjčkeuser posted image , nato pa še na pizzo in sva prišle dam skor ob štirih...mala je spala celih 15 minut in ni bila nič tečka

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.11.2007 20:09:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, po moje bo pa kar lepa. Si  naročila zdaj torto z jajci ali brez? user posted image  

Naročila sem kar torto z jajci. Neja bo dobila pa malo smetane za polizat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.11.2007 20:10:46   
Aja1
Max, super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image .  Imena že imata?

Krfjolca, super za službo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.11.2007 20:19:24   
melita73
Pozdravljene.
Mene pa nekaj zanima. Pri nas imamo enih 14 dni tako, da je za vse dobra samo še mami, atija sploh ne 'mara'. Me skrbi kaj bo drug teden, ko grem delat. so tudi vaši taki?

Max81, super da je vse ok.user posted image
Aja1, držim pesti, da bo jutri bolje.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.11.2007 20:42:39   
atanja
ČEr!
Jaz sem končno domov prišla sm cel dan delal ker mamo tako štalo v trgovinah in moram postavitev naredit v obeh štacunah.
No mi pa danes nismo bili v vrtcu k je mali zjutraj mel 38,3 vročine.. Pol pa pop nič več. A je možno da od zobka k mu 8.ven leze?
No in sem teto prosila če ga ma lahko danes pol ga je pa mami dvignila. Še dobr da ju imam...

No in upam da bo jutri lahko šel v vrtec....

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.11.2007 20:42:55   
Nogavica
Najprej najpomembnejša novica: Živa je pred pol ure naredila prve tri korake user posted image user posted image user posted image !
Me prav zanima, kako se bo zdaj naprej odvijalo.

Aja1, upam, da bo jutri in naslednje dni v vrtcu boljše.

ircica, to se je na maminem stroju tudi dogajalo. Bom vprašala, kaj je bilo narobe, vem samo, da stroja nismo dali na servis.

melita73, pri nas ni ravno tako, da atija ne mara, ima pa res zadnje dni neke momente, ko sem samo jaz dobra, ampak to je večinoma, ko je zaspana. Se mi zdi user posted image . Mislim, da sem pred časom na MON-u brala, ko je ena mamica pisala o enaki situaciji, pa ji je Tanč odgovorila, da gre pač za eno obdobje v razvoju.

marella1, imaš ZS.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.11.2007 20:45:05   
Anonimen
Jaz sem tud danes naročila torto. Gozdni sadeži. Motiv Nodi. Mi ni bilo nič všeč razen tega. Pa pecivo, sladko in slano. Pa vmes smo še par tortic sprobali. Mamo vedno testiranje v tisti slaščičarni. user posted image

Drugač pa ja, priprave na r.d. potekajo. Skupno 15 party animals, v stilu Tweetya. Men je ful šikan, pa sem v Mercatorju slučajno vidla, da majo te zadevce, pa nisem mogla se upret skušnjavi. user posted image

Spimo še vedno ne, no ponoči mislim, aja pa kombenizon za 10 € sem ravno malo prej nabavla v Hoferju, za tako ceno so res super. V petek pridejo dol iz Nizozemske, v četrtek popoldan mam frizerja. V glavnem smo kar busy.

Super za službo, Krfjolca! Max81, super za user posted image ! Za Nejo in mamico en  user posted image . Za vse punce tu gor in user posted image pa še en cmokec!

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.11.2007 20:45:50   
Zamima
bravo Živa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.11.2007 20:46:48   
Anonimen
Pa bravo Kaja! user posted image  user posted image  user posted image Pa Živa pravtako bravo! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.11.2007 20:52:12   
Aja1
user posted image user posted image user posted image user posted image  Živa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.11.2007 20:55:09   
atanja
user posted image MAx za user posted image

Mi smo pa v soboto naročili torti. Petek bo valda Tom&jerry(ledena, marelična), v soboto bo pa En Mali fantek k hokej igra(čokoladna, višnja). pol pa mamo prijatele čez cel teden napovedene in bojo valda pojedl kar bo ostalo. 

Pa sokove smo nabavl. Tako da smo vrediiiii za žur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.11.2007 20:58:27   
**Petra**
Čer!!

Preden se razpišem o našem vikendu, moram NUJNO vprašat, na katerem forumu še čvekate??????user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.11.2007 21:05:39   
Aja1
Tem http://november2006.mojforum.si/

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.11.2007 21:16:05   
**Petra**
EVo, zdaj pa ostalo...

... skratka Nik je bil čez vikend zelo bogi, visoka temperatura, težko je dihal... tako, da sva šla v nedeljo popoldne k dežurnemu, ta pa naju je napotil na pediatrijo. Je takoj dobil injekcijo za dihanje, inhalirali so ga z adrenalinom, vzeli kri... najbolj grozni občutki... jokal  je na vso grlo, se zvijal... najbolj grozno od vsega pa mi je bilo, ko me je gledal s tistimi  bogimi očki, češ pomagaj mi... kar solze mi zraven tečejo, ko vam to pišem... tako da sem morala it na hodnik, ko so ga inhalirali, kao, da bo boljše, če me ne bo zraven (da se bo pomiril), v bistvu, pa je bilo še slabše... joj, le kaj si je revček takrat mislil, ko sem ga kar pustila s sestrama, čisto samega, bogega... noro...

Potem mi je sigurno od muk na rokah zaspal za kakšno uro, izvidov od krvi pa ne in ne... potem mi še pediatrinja reče, da če bojo izvidi slabi, bo moral ostati notri... živa norišnica....

Zdaj mu je bolje, diha lažje, edino kar kašlja in se ponoči zelo velikokrat zbuja... se pocarta z zizo in zaspi naprej... danes zvečer ga je tako kašelj napadel, da mu je kar slina šla gor... res je revček... drugače pa je s Pio tudi boljše, kašlja pa tudi...

Naše slavje ta vikend odpade. Praznovali bomo, ko bo čisto popolnoma zdrav, ker si ne želim, da ga spet kdo na novo okuži, ko je še tako slaboten... Drugače pa jst kolebam med torto nodi, franček... morva se še s pio čisto dogovoriti, katero bo imela ona, ker koleba med nodijem in twity, če bo imela ptičko, potem bo Nik najverjetneje nodija... bomo videli...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.11.2007 21:17:01   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Tem http://november2006.mojforum.si/

Kako pa to, da ste se odločile za tisti forum? Nisem še nič šla gledat, grem zdaj...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.11.2007 21:17:37   
ircica
se bom pa še jaz pohvalila: Kostja dela prve samostojne korake. Ne bi še rekla, da je shodil, ker to zgleda bolj tako:
1. najdi tarčo (mama)
2. nameri tarčo in se spravi v razdaljo treh korakcev
3. spusti se proti tarči (ne skrbi za ravnotežje, tarča je tako navdušena nad tvojimi izjemnimi motoričnimi sposobnostmi (in je nič ne briga, da nekateri s foruma že tečejo na maratonih), da te bo uejla, dvignila in prelubčkala)
4. ponovi po želji, najbolje, ko mama čepi in je obrnjena s hrbtom k tebi (očitni znaki zanemarjanja)

Dete nekaj kreha v postelji, ampak se še ni zbudil. Jaz pa ne morem v kuhinjo priprav delat, da ne bi slučajno luči opazil (uboga jaz, ne morem pisat priprav, šmrc šmrc)

Krfjolca, jupi za pripravništvo, buhu za blog.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?