Zamima
|
viv in krfjolca, meni se zdi, da so za naše počutje krivi jesenski dnevi,... tudi jaz sem bila od 1. nov. dalje totalno nerazpoložena, tečna, vse ampak čisto vse mi je šlo na živce ,... še včeraj sem šla spat vsa tečna in depresivna,... Razmišljala sem kako bomo speljali Zalin RD, pa sem prišla do zaključka, da ne bom 3 dni skupaj garala in stregla in čistla in tamalo zabavala, ampak bom nardila tako, da bom tudi sama imela nekaj od tega in raje dam par eurov več pa drugi mene strežejo pa pridem na pospravljeno domov, kjer se lahko smo vležem - dobesedno. No, to je mene precej morilo zadnje dni,... poleg tega nenormalno pogrešam ,.... Komaj čakam, da v gremo v petek na Roglo! Pa da se odklopim od vsega,... teh nekaj dni sem bila že tak zmešana, da sem razmišljala, da bi do konc tedna izklopila internet in vse skupaj, pa telefon, ma res,... totalno sem bila taka, da se skoraj same sebe nisem spoznala . Včeraj sem bila pa tak vesela, da smo se dobile z majas in Kajo , res. Super. Danes pa se počutim kar malo boljše. Upam samo, da bo šlo od zdaj počutje samo še na boljše. Krfjolca, o katerem napitku si ti govorila, da ga daš Anžetu? Jaz sem danes vzela enega v Mullerju, ji bom probala dat jutri zjutraj, zvečer bo verjetno spet kak Lino na sporedu . Punce ste dobile danes darilce od DM-a? Midve sva dobili mini slikanico in par bonov . No, zdaj bom še uživala par trenutkov, ko spi Do večera pa upam, da mi uspe potegnit vsaj en koncert od Tošeta , da ga bom pogledala in se malo relaksirala. Zdaj si pa grem eno kavico skuhat.