|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
7.11.2007 8:40:29   
viv_
Boga krfjolca user posted image  - ampak tale je od daleč, da se nam kej nalezla user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.11.2007 8:41:06   
Anonimen
Krfjolca, hitro se pozdravi, to bi znal bit kak rota virus po opisu sodeč.
Mandarin pa jaz sploh ne bi več dajala, ker so ful *agresivne*, naša je pojedla polovičko reženjčka pa je bla rita rdeča in vneta. user posted image Bogi Anže.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.11.2007 8:54:32   
viv_
Našidve pa ful malcata mandarine... Sploh tamala je mandarina frik, sam (trkam) jih uredu prenaša... Res mam srečo z otroci - mi je še pediatrinja rekla, da ne more verjet, da mam dva tolk nekomplicirana otroka.

Drugače pa, se mi zdi, da je vedno več raznih težav in nesrečnih zgodb... Včasih smo bile tuki na RR same vesele mame, največji problem je bil, če otrok ni spal ali pa kakšna vneta ritka... Zdaj pa kriza, kaj vse se dogaja... Prvi šok je bila Ema od Seven, ampak se je na srečo vse dobro končalo, pa potem Ajša, pa zdaj smrti otročkov, pri novemberkah ena od dvojčic, pa prej pri Zasanjani... Pa naša Zamima user posted image . prometne nesreče, HuAnita in njen brat... Res kriza, kam gre ta svet...

Pa ne bom več morila... ker me se mamo tuki fino... Edin krfjolca se dones nima ravno najbolje. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.11.2007 9:16:09   
Aja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neja je v vrtcu. Ko sva jo pripeljala tja, se je začela samo stiskat. Sem jo dala k igračam in drugim otrokom pa takoj jok. Potem jo je vzela vzgojiteljica in rekla, naj greva in da naju pokličejo. Sva stala še kakšno minuto pred vrati (naju ni vidla) in je revca takooooooo jokala user posted image user posted image user posted image jaz pa tudi....še zdaj mi lijejo solze, ko to pišem user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, čimprej se pozdravi.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.11.2007 9:53:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neja je v vrtcu. Ko sva jo pripeljala tja, se je začela samo stiskat. Sem jo dala k igračam in drugim otrokom pa takoj jok. Potem jo je vzela vzgojiteljica in rekla, naj greva in da naju pokličejo. Sva stala še kakšno minuto pred vrati (naju ni vidla) in je revca takooooooo jokala user posted image user posted image user posted image jaz pa tudi....še zdaj mi lijejo solze, ko to pišem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sej bo, sej bo vedno lažje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.11.2007 9:55:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image user posted image user posted image Sej bo, sej bo vedno lažje. user posted image user posted image user posted image

Hvala. Nisem si misla, da bo tole uvajanje tako težko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.11.2007 10:01:20   
viv_
Aja, sam zdrži tole... Sej bo! Čeprav vem, da je težko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.11.2007 10:12:43   
Aja1
Punce, a bo katera kje naročala koledarje (da same date slike)? Kje imajo najceneje?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.11.2007 12:12:42   
Aja1
Mi smo doma.

Seveda danes ni bilo nič boljše. user posted image
Ob 9ih sva jo pustila v vrtcu in nama je rekla, da bo poklicala, če bo hudo. Ker do 10.30 niso nič klicali, sva se odločila, da greva kar v vrtec in pred vrati počakava (če ne bo jokala). Prideva do tja, se je že ven slišalo, kako se naše dete dere user posted image user posted image user posted image . Sva prišna nenapovedano v igralnicoin ŠOK - Neja sedi v posteljici, se dere na vse grlo (čist flekasta), vzgojiteljica in pomočnica pa drugim otrokom pihata balončke user posted image user posted image
Sploh nisem vedla, kaj naj rečem. Saj ne pravim, da bi morala ena skoz njo imet v rokah...ampak da se revšče malo dere v posteljici cel čas in je noben ne šmirgla user posted image user posted image user posted image
Jutri jo peljem na zajtrk. Sem se odločila, da jo tam jaz nahranim in šele potem odidem...in spet bom prišla "kontrolirat" nanapovedano. Res sem jezna in obenem žalostna user posted image user posted image user posted image . Kako naj dam otroka v vrtec, če takoj pristane v posteljici (za rešetkami)?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.11.2007 12:16:50   
Anonimen
Mene se spet lenobitis loteva. user posted image V petek dobimo obiske iz NL, v soboto party. Dans je že sreda, jaz pa še kar nič ne migam. user posted image No vsaj eno prošnjo za službo sem poštimala. Zdaj moram sam še do pošte pridet.

Za koledarčke, mislim, da jim imajo vsi online foto servisi na razpolago, al pa večina vsaj. DM, Tuš, Big Bang...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.11.2007 12:18:36   
Anonimen

Mi smo doma.

Seveda danes ni bilo nič boljše. user posted image
Ob 9ih sva jo pustila v vrtcu in nama je rekla, da bo poklicala, če bo hudo. Ker do 10.30 niso nič klicali, sva se odločila, da greva kar v vrtec in pred vrati počakava (če ne bo jokala). Prideva do tja, se je že ven slišalo, kako se naše dete dere user posted image user posted image user posted image . Sva prišna nenapovedano v igralnicoin ŠOK - Neja sedi v posteljici, se dere na vse grlo (čist flekasta), vzgojiteljica in pomočnica pa drugim otrokom pihata balončke user posted image user posted image
Sploh nisem vedla, kaj naj rečem. Saj ne pravim, da bi morala ena skoz njo imet v rokah...ampak da se revšče malo dere v posteljici cel čas in je noben ne šmirgla user posted image user posted image user posted image
Jutri jo peljem na zajtrk. Sem se odločila, da jo tam jaz nahranim in šele potem odidem...in spet bom prišla "kontrolirat" nanapovedano. Res sem jezna in obenem žalostna user posted image user posted image user posted image . Kako naj dam otroka v vrtec, če takoj pristane v posteljici (za rešetkami)?user posted image user posted image user posted image

Boga Neja. Še men gre na jok, ko tole berem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.11.2007 13:37:32   
viv_
Joj, to je pa res čudno... Jaz sem jo pri uvajanju vedno nahranila, pa še ene par drugih otrok user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.11.2007 15:51:28   
Anonimen
Boga Aja1 in Neja...mi je kar hudo, ko berem, da vama je tako mučno...user posted image  in en velik user posted image  za vaju...

Zamima, tudi zate mi je hudo, ker vem, da si za vse sama...lepo, da ti Majas stoji ob strani in da se večkrat dobite...tudi zate en user posted image

Krfjolca, upam, da ni kaj hujšega s teboj...mogoče si pa user posted image ...pozdravi se čimprej...

jaz sem bila tudi včeraj totalno user posted image ...ponoči slabo spali, vreme čudno, v službi kar nekaj, doma vse adijo....zvečer sem šla kar kmalu spat, noč je bila spet bolj slaba, ampak danes vsaj nisem tako zamorjena kot včeraj...mislim, da je nekaj v zraku, ker vidim, da je z večino enako...

Majas user posted image  za tvojega možeka, da je naredil izpit...ja, žal tudi to pride...boš imela pa več denarja (hec)...vem, da je to ful hudo...moj bi tudi šel vozit špedicijo, pa mu še ne pustim...da Val vsaj malo zraste, da bo tudi razumel, zakaj atija po cel teden ne bo doma...

Zdaj grem pa malo pospravit, dokler Val še spi...

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.11.2007 16:05:50   
Zamima
punce, hvala za lepe besede user posted image ,

Aja1, grozljivo user posted image user posted image user posted image ,... jaz ne bi bila kar tiho user posted image ,...

Čestitke Max81&njenemu dragemu za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.11.2007 16:52:42   
krfjolca
Torej, še stotič - nisem noseča. In še nekaj časa ne bom. For the record.
Dopoldne sem bolj ali manj preležala z 39 vročine, zdaj pa je že bolje.

Aja1, upam, da se čimprej spravite v red user posted image . Mene je že zdaj groza, kako bomo uvajali. Kamor pač že bomo, ker še vedno nič ne vem, kje bo mulo, ko grem v službo. Najnovejša informacija je, da grem delat že 27. novembra. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.11.2007 17:56:32   
Zamima
hmmm,... zala je pa že ful zaspana,... in posledično sitna, ampak bi rada počakala še vsaj do 18.30,... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.11.2007 18:21:14   
ircica
Jaz sem pa danes naredila izpit za avto!!! V prvo, po treh opravljanjih avto šole v 10 letih (pri 18, 24 i 28)! Živela jaz, kraljica ceste in vožnje naprej (rikverc gre še bolj tak)!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.11.2007 18:24:24   
ircica
a mandarine bi lahko bile krivec rdeče ritke? Ker je mali imel rdeče zdaj, pa sem mislila, da je vrtec kriv. Jih je pa jedel kot nor.

Aja1, ful mi je žal za Nejo in vrtec. Meni se hvalabogu še ni zgodilo, da bi prišla ponj in ne bi bil v naročju. ga je pa mojdanes našel v posteljici, aampak baje zato, ker je stole metal.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.11.2007 19:14:03   
Aja1
Hvala punce za tolažbo user posted image user posted image user posted image

Res je hudo.... Si nisem mislila, da bo tako user posted image user posted image user posted image    Upam, da ni že zasovražila vrtca in da jutri ne bo še slabše. Jutri jo moram pripeljat že na zajtrk. Ampak se me ne bodo rešile...tam bom dokler ne bo pojedla in dokler se ne bo zaigrala (če se sploh bo). Potem bom pa sigurno nekaj minut stala v hodniku in poslušala user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.11.2007 19:50:34   
Aja1
Sem pozabila. Zamima, tudi zate user posted image

Jaz grem pa kar spat. Me tako glava boli (verjetno od joka -nisem jokala v prisotnosti Neje), pa še grlo me je začelo bolet. Skratka, slab dan....
Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.11.2007 19:52:12   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Jaz sem pa danes naredila izpit za avto!!! V prvo, po treh opravljanjih avto šole v 10 letih (pri 18, 24 i 28)! Živela jaz, kraljica ceste in vožnje naprej (rikverc gre še bolj tak)!!!!

Bravo ircica!!!! user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.11.2007 19:52:56   
Aja1
Saj res. Ircica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.11.2007 19:53:10   
atanja
user posted image Joj Aja verjamem da ti je blo hudo.
In jaz sem bla na istem. Mi je blokar slabo k so mel tak sistem. KEr pri nas je blo isto kadar se ni hotel pomiriti so ga/jih dale v pojstelco da so se zjokal. KEr jih ni maram in se ni pri njih potolažu. jih je kar odrival No zdaj se jim pa kdaj pa kdaj že zasmeji...
No danes je bil 10 dan v vrtcu in je blo baje precej boljše. Res pa da že hodi ful in je baje celo igralnico raziskal...
Pa men so druge mamice svetovle da naj se zvečer pogovajam kako lepo se bo mel v vrtcu. MEn je blo sicer čudno sam zdaj mu celo jutro razlagam kako bo lepo v vrtcu... Mogoče me pa kaj razume...

KRfjolca čimpraj se pozdravi

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.11.2007 19:54:13   
viv_
Mene pa mal stiska, ker bom tamalo prvič pustila samo za 4 dni. No, pa tudi brez Mirne že dolgo nisem bila tolk časa. Pa brez user posted image  tudi ne... Hm hm... v zadnjo sem bila sama lani junija na Irskem, pa to je bilo samo 2 noči... Ugotavljam, da sploh še nikoli nisem bila 3 noči nikjer sama... Aaaaaaaaaaaaaa... Bom sabo vzela Davinčijevo šifro, je še nisem prebrala...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.11.2007 19:54:28   
atanja
user posted image user posted image user posted image Ircica

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

prašičja gripa
buči

Te je strah prašičje gripe?

da (20%)

na nek način, svet je zelo majhen (15%)

zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (36%)

ne delajte panike, zadeva je daleč stran (5%)

malo pa res (7%)

ne (18%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!