|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
8.11.2007 12:32:43   
Zamima
Viv, lepo se imej!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.11.2007 14:04:37   
Aja1
Neja je komaj zdaj zaspala.
Ko sva jo šla iskat, je bila spet v posteljici, ampak ni jokala. Je rekla vzg. da jo je dala v posteljico samo za čas, da vsem otrokom umijejo roke...ok, to mene moti. Sem ji potem dala kosilo in je veliko pojedla. Jokala je cca eno uro, potem se je pa umirila.
Ob pol enih me je klicala vzgojiteljica, da če želim, lahko pridem, da se pogovorimo. Je takoj rekla, da so jo dali včeraj v posteljico samo za par minut...(ne verjamem, ker včeraj je rekla drugače). Povedala sem ji, da me je resnično šokiralo, kar sem vidla,.... Mislim pa, da ju je opozorila vodja vrtca. Bomo videli, kako bo jutri.

viv, uživaj. Te bomo pogrešale.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.11.2007 14:07:11   
Aja1
Julija je pa tudi en lušn cukrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.11.2007 15:19:15   
Anonimen
Kostja še tu vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Ema, hvala za fotke. Viv, uživaj še za nas!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.11.2007 19:36:38   
ircica
Hvala za vse čestitke, ne morem verjeti, da je že minilo eno leto. Jaz sem še vedno enako mlada, Kostja pa se je res malo postaral.user posted image

Zjutraj sva mu zapela Vse najboljše in naju je malo čudno gledal, pa na koncu vseeno vljudno zaploskal. Najlepše pšresenečenje pa je bilo, ko sva prišla ponj v vrtec. Sedel je na stolčku in na ves glas nekaj razlagal in se smejal. Se mi je kar ena velika skala zvalila s srca.
Pametni pes ga kar zanima, čeprav trenutno bolj v funkciji letečega psa. Je bilo kar komično gledat ubogo žival, kako leti po vsej dnevni sobi in zraven milo prosi:"Objemi me!"

Danes smo si vzeli tudi čas za mojo prvo samostojno vožnjo, ampak se ni ako dobro končalo. Ko sva se hotela odpeljat od zavarovalnice z mano za volanom, avto ni hotel vžgat. Najbrž od strahu. Je bilo treba klicat kolega, da nas je odvlekel domov, na poti pa je avto spet vžgal. Tako da z vožjo do servisa žal ne bo nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.11.2007 19:55:46   
Aja1
Čer.
Neja mislim da spi. Upam. user posted image
Moj je na šihtu (13 ur nočno), jaz pa samevam. Potem bo imel pa do 26.11. dopust...jupi. user posted image
Jutri zjutraj peljem Nejo spet v vrtec, jo tam nahranim in grem ven do kosila, ko jo pridem spet nahranit in potem gremo po tortico, ker bomo imeli popoldan malo praznovanja oz.prvi del praznovanja. me prav zanima, kakšna bo tortica. Upam, da ne bo preveč pusta, ker bo bela user posted image . Pol jih bom pa slišala od mojga user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.11.2007 20:40:58   
urška76
Kostja vse najbolše za prvi rojstni dan. Da bi zrastev v zdravega velikega fanta, pa da bi mamici še naprej tako lepo krajšal čas. Pa še kako prigodo, ki jo bo tvoja mami tako lepo zapisala. Pa... ja pa enega lubčka od Špele. user posted image
Za mamico pa ena user posted image , ker nas vedno tako lepo simpatično nasmeji. Ircica tud teb čestitke, za prvo leto ob tvojem nagajivčku.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.11.2007 9:55:58   
marella1
Čestitke Neji za 1. svečko na tortici user posted image

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.11.2007 10:05:16   
Zamima
neja, vse naj naj za 1. roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.11.2007 10:41:59   
Anonimen
Vse najboljše, mala lepotička Neja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.11.2007 12:59:09   
Zamima
spet nikjer nobene user posted image ,... no se tipkamo v nedeljo zvečer,... lepo bodite čez vikend, pa pišite kaj, da bom imela kaj za prebrat ko se vrnem user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.11.2007 13:28:52   
Nogavica
Neja, vse najboljše za 1. rojstni dan!!!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.11.2007 13:35:07   
Nogavica
Zamima, lepo se imejte na Rogli!

Jaz se zadnje dneve bolj malo javljam, ker sem polno okupirana z Živo (dragi je namreč vsak nekaj delal glede električne napeljave, ki bo na stopnišču zdaj na novo, ko dobimo svoj vhod). Živa zdaj vsak dan naredi kak korak več, tako da zdaj samo čakamo, kdaj bo prehodila celo sobo, da se lahko dopišemo na seznamček user posted image .

Jaz pa še vedno med dojenjem umiram od bolečin zaradi zgornjega zoba user posted image . Saj se sploh nima časa zacelit, če me pri naslednjem dojenju spet zagrize na isto mesto user posted image . Ponoči je pa bilo sploh veselo, ko je bolj slabo spala in bi najraje visela na zizi celo noč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.11.2007 18:48:49   
ircica
Neja, vse najboljše!!!! In vse najboljše tudi tvoji neskončno potrpežlijivi mamici!!

Mali je spal v vrtcu 2 uri, tako da ni popoldanskega spanja. gleda, da bo to naš novi ritem. No, zaradi mene kar, dokler zaspi ob 7 (ali kot danes, ko sem g morala skoraj zbudit, da sem ga lahko še hitro previla. Da le ne bi ob 5 zjutraj sviral.

Jaz pa napihujem balone. Jutri je tavelika čaga, ne vem točno za koga. Kostja se je tako ne bo spomnil, jaz imam več ela kot veselja, moj je pa zmatran kot pes, ker imajo danes premiero. Tako da sem danes čistila od 10 - 15, od 15.30 do 18.30 pa poskušala Kostji preprečit, da bi spet vse umazal. Najbrž se je treudil za bolj domačni vtis, ampak šel je točno po spisku: barvanje prta s hrano, špukanje riža prek hrbta na tla, poljubljanje ogledala, prevračanje mačje hrane, praznjenje omar.

Je kar nekaj časa potem preživel v stolčku (kao kazen, v resnici pa samo da imam prostor počistit).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.11.2007 19:58:47   
melita73
Čestitke Niki, Kostji in Neji za 1 svečko.

user posted image user posted image user posted image
Sory, če sem še koga pozabila, prav tako zanj veljajo čestitke.user posted image Me kar malo moti, ker niveč tu seznama, na un forum se mi pa ne da gledat.

Ircica, tudi jaz se sprašujem, za koga je fešta ob 1. roj. dnevu. Otrok se je ne spomne, starši so zmatrani od priprav, torej....
Lep večer vam želim in mirno noč.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.11.2007 20:04:57   
Aja1
čer.

Hvala vsem za čestitke. 

V vrtcu je bilo danes spet zeloooo slabo user posted image . Skoz je na polno jokala (pa je bila samo dve uri tam brez mene) user posted image user posted image user posted image . Srčno upam, da se bo tudi moj otrok kmalu navadil na vrtec. Prav hudo mi je....user posted image user posted image user posted image

Prvi del praznovanja je za nami. Danes so bili najini starši. Imeli smo se fajn, le Neja je bila že kmalu zaspana in zato malo sitna. Posledica vrtca je, da noče k nobenemu več v naročje (prej je šla brez problemov). Zdaj me mora imeti vsako sekundo "na očeh"user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.11.2007 21:05:00   
Aja1
Dodala sem nekaj slik pod 11.in 12. mesec ter rojstni dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.11.2007 22:01:05   
Nogavica
Aja1, ful lepe fotke! Tista z baloni in tam, ko si Neja oblizuje prstke sta mi najlepši user posted image . Prav lepo je izgledala torta-kuža. Je bila dobra?
Mi je pa tako hido, ko prebiram, kako je v vrtcu user posted image . Sem po eni strani prav vesela, da sem doma, da se mi ni treba spopadat s tem. Res ti želim, da se Neja čimprej privadi in vzljubi vrtec user posted image .

Sem pozabila zadnjič napisat - ema79, tudi vaše fotke so zelo lepe. Torta je pa super izgledala user posted image .

Zdaj pa grem malo čvekat s prijateljico.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.11.2007 22:21:14   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz pa še vedno med dojenjem umiram od bolečin zaradi zgornjega zoba user posted image . Saj se sploh nima časa zacelit, če me pri naslednjem dojenju spet zagrize na isto mesto user posted image . Ponoči je pa bilo sploh veselo, ko je bolj slabo spala in bi najraje visela na zizi celo noč.

Pri meni je podobno, s tem, da imamo 6 zobkov + 2 zobka, ki sta na poti. Jaz sem ji danes dala za foro flaško, pa se je z njo pogovarjala user posted image . No jaz upam, da bo tole čimprej minilo.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.11.2007 22:28:31   
marella1
Aja: meni so tudi ful všeč fotke. Tam kjer si oblizuje prstke je pa tolk luštna

ema: Julija je res lepa punca, pa torta je bila lepa videti

zamima:
uživajta na dopustu

Kje pa se krfjolca te dni? Jaz jo kar malo pogrešam.

No drugače pa je bil danes moj zadnji dan dopusta in v ponedeljek grem tudi jaz jovo na novo, in sicer po 13. mesecih. Uf, malo bo težka, ampak bo že.

Drugače pa smo danes spali v vrtcu. Zaspala je sama (baje je komaj dočakala kosilo), držim pesti, da se bo uneslo. Aja pa včeraj smo imeli že prvi roditeljski sestanek (kolk se dobro sliši), pa smo se kar luštno zmenili vse. Pa fajn je tudi to, da spoznaš še druge starše.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.11.2007 22:49:53   
majas
Čer!
Joj Aja1 ko berem tvoje poste glede vrtca me kar stiska pri srčku... Res..
Naša Kaja pa je ko ena mala ciganka, kam jo daš tam je in ni nobenega problema. DAnes jo je soseda čuvala in je bila 5ur pridna... razen kar ji je celo stanovanje razdejala user posted image
Nevem pa kako bi bilo v vrtcu... Res upam da se ti čimprej navadi, ker sploh nevem kaki nasvet bi ti dala, da ne bi tako trpela... user posted image

Viv in Zamima..upam da uživata.. Jaz vaju že pogrešam user posted image

Jutri sem cel dan sama, bom kaj posparavljala ,,, a kaj ko tudi pri nas takoj spet vse v razsulu.. a joj joj user posted image kaj hočemo... nič user posted image Mami posparvljaj pa bo...

Lepo praznujte tiste ki vas čaka čaga, mi smo naslednji vikend na vrsti,

Urška kje se pa kaj tvoj Žiga skriva?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.11.2007 22:52:29   
Nogavica
marella1, kako pa potem dojiš? Spreminjaš kaj položaje, ali si blažiž bolečine s čim, ali pač zobe stisneš? Ker mene to FUL boli (pa nisem ravno občutljiva), tako da komaj zdržim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.11.2007 22:55:26   
majas
Za Kostjo in Nejo pa za prvi roj.dan

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.11.2007 22:58:17   
majas
Nogavica... kaj pa če jo poskusiš odstaviti od prsi da ne trpiš? Mene kaja ni nikoli grizla.. 2X me je pa sem se tako zadrla zraven da potem tega več ni nikoli delala.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.11.2007 23:07:50   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Nogavica... kaj pa če jo poskusiš odstaviti od prsi da ne trpiš?

Kaj pa vem ... Saj vem, da jo enkrat itak moram, samo je nisem nameravala že zdaj. Sploh nočem pomislit, kako bo to izgledalo, ker je mala čisto nora na zizo user posted image .
Pa zdaj me ne grize nalašč, tako kot na začetku, zdaj me to boli točno odkar ima zgornji zob zunaj in ga tako čudno stisne na rob, ko se priklopi, da mi prav zarezico naredi z njim. Prej, ko me je ugriznila, je bil samo trenutek in sem bolj glasno rekla ne pa je nehala. Zdaj pa tišči zob gor ves čas, ko jo dojim, tudi ko že spi zraven.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?