|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
7.11.2007 20:08:58   
urška76
Čer!
Tale post bo sam proba, da nam spet romana pisala, pol me bo pa ven vrgel tako kot včeri.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.11.2007 20:21:43   
Anonimen
Čestitke za opravljen vozniški izpit, Ircica! user posted image Srečno in varno na cesti! user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.11.2007 20:22:02   
urška76
O dela. user posted image
No tako mi mamo en zob več, sem že včeri na drugem forumu povedala, pa eno neprespano noč več, pa ... no nč več v bistvu user posted image
Ircica čestitke za opravljen izpit. Sem ti rekla, da boš naredila user posted image
Krfjolca upam, da je počutje že boljše. Pa škoda k nisi user posted image  user posted image , no sej vem zdej je najprej služba, pa bo drug user posted image  še malo počakal.
Aja tole vaše uvajanje je pa katastrofa. Jest sem bila prvi dan tam z njo eno uro. Skupaj sva bili. Drugi dan sva tam jedli zajtrk in kosilo, vendar sem bila ves čas z njo. Tretji dan sem po zajtrku šla za pol urce domov, potem pa nazaj in sva po kosilu šli domov. Četrti dan sem jo po zajtrku pustila samo, sem prišla pred kosilom in sem jo dala jest počivat, pa seveda ni šlo in sva šli dam spat, peti dan pa sem jo po zajtrku pustila in prišla po njo ob enih, ko se je mala, ki je tam zaspala tudi zbudila. Tako, da tole uvajanje pri vas je pa mal mimo. Je pa bila takrat ko sem uvajala malo tam ena punčka, ki je tudi večino časa prejokala, pa je res nista imeli ves čas v naročju. Vendar sta se potrudili, da sta ugotovili, kje se mala najbolje počuti (poleg natročja seveda), in tako je bila večino časa na gugalnici, kjer je imela mir pred ostalimi razgrajači. Je pa res, kar je rekla ena od vzgojiteljic, da ni fer do ostalih otrok, če imata ves čas v naročju samo to jokajočo punčko. Pocartati morata tudi ostale otroke. Mogoče sta imela samo smolo in sta tudi vidva naletela na tak mali odmor od crkljanja. Drugače pa vztrajaj in ne zapusti Neje čisto takoj. Zaigrala se pa z otroki skoraj gotovo še ne bo. Je le prevelika sprememba.
Zdej pa še mal pregledam, kaj ste napisale, tok časa pišem, da sem pozabila. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.11.2007 20:26:44   
krfjolca
Ircica, cestitke za izpit!!! user posted image user posted image

Viv, uživaj na oddihu!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.11.2007 20:51:24   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Viv, uživaj na oddihu!

Bo oddih, ja ... Sej jutr se bom še kej javla, mam šele popoldne avijon, pa tamalidve gresta vseeno v vrtec, da se u miru spakiram, pa še za poštimat mam par stvari. Na banko morm, pa na občino, oddat vlogo za znižano plačilo vrtca... Bi blo fajn en dan na mesec bit frej, da bi vse poštimal kar je treba...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.11.2007 20:58:45   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi smo doma.

Seveda danes ni bilo nič boljše. user posted image
Ob 9ih sva jo pustila v vrtcu in nama je rekla, da bo poklicala, če bo hudo. Ker do 10.30 niso nič klicali, sva se odločila, da greva kar v vrtec in pred vrati počakava (če ne bo jokala). Prideva do tja, se je že ven slišalo, kako se naše dete dere user posted image user posted image user posted image . Sva prišna nenapovedano v igralnicoin ŠOK - Neja sedi v posteljici, se dere na vse grlo (čist flekasta), vzgojiteljica in pomočnica pa drugim otrokom pihata balončke user posted image user posted image
Sploh nisem vedla, kaj naj rečem. Saj ne pravim, da bi morala ena skoz njo imet v rokah...ampak da se revšče malo dere v posteljici cel čas in je noben ne šmirgla user posted image user posted image user posted image
Jutri jo peljem na zajtrk. Sem se odločila, da jo tam jaz nahranim in šele potem odidem...in spet bom prišla "kontrolirat" nanapovedano. Res sem jezna in obenem žalostna user posted image user posted image user posted image . Kako naj dam otroka v vrtec, če takoj pristane v posteljici (za rešetkami)?user posted image user posted image user posted image

Aja1 oprosti ampak to ni normalno, jaz bi pop user posted image ... res... boga mala Neja, ki ne ve zakaj se gre... pa jo  pustijo... in se ukvarjajo z drugimi.. veš kako ji je moralo biti hudo... ne jaz ne bi bila tiho.. Mi gre kar na jok ko to slišim...
Moje mnenje, a ko  sem to brala sem dobila kar kurjo kožo...res user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.11.2007 21:00:48   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Jaz sem pa danes naredila izpit za avto!!! V prvo, po treh opravljanjih avto šole v 10 letih (pri 18, 24 i 28)! Živela jaz, kraljica ceste in vožnje naprej (rikverc gre še bolj tak)!!!!

O čestitke mlada voznica user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.11.2007 21:02:49   
majas
No Aja1 Urška je lepo odgovorila user posted image  user posted image saj bo... 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.11.2007 21:42:08   
ema79
HOJLA

Vse najboljše Niki za eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Irčica za opravljen izpit!

Pa bogi bogi vsi, ki ste bolančkani!

Še posebej pa želim, da se bi vsi otročki lepo uvajal v vrtec!

no, po dolgem času jaz spet tukaj!
Nimam nič pametnega za povedat, mala je pridna, dam ji kakav kar v spanju preden grem v službo in lepo spi do devetih. Tok, da ma babi zlo mal dela z njo! Šiba vsepovsod sto na uro, sploh se je ne da ustavit, dedi je reku, da bo en dan zmeril njeno traso in pol štel kolkrat šiba sem in tja, ker je totalno neumorna.
Mamo pa nov način izvajanja trme, ko kaj ne dobi: Se vsede in začne grist tla, če je pa blizu mize, pa kr rob mize zagrabi. K sreči ji kmalu uspem pozornost preesti na drugo stvar!

Tiste, ki ste v firmah: a mate božička oz. dedka mraza pri vas? Ker mi se mormo že prijavit. In je ful dobr, ker je ta obisk na letališču v hangarju in naredijo vedno full dobro sceno, pol se pa dedek mraz v helihopterju prpele. Sicer je najbrž še premajhna za te zadeve, sam jo bom vseeno peljala.

Se bom potrudila in kako sliko malena rd pripela v album!

LP

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.11.2007 22:06:07   
marella1
O Ema, danes sem ravno mislila nate. No mi bomo šli tudi k Božičku oz. Dedku Mrazu, in sicer k sestri v službo, ker smo mi malo podjetje pa nekako nimajo posluha za to. Ful se pa dobro sliši tale vaš Dedek Mraz.

user posted image user posted image user posted image ircica, pa veliko kilometrov ti želim

user posted image user posted image Aja in Neja za vaju. Držita se.

viv: mene tudi kar malo zmrazi, ko pomislim na službene poti, grrrrr. Aja pa good luck.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.11.2007 22:09:56   
ema79
Sem vam vsem poslala ZS z geslom za slikce v albumu!

Življenje je lepo....

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.11.2007 22:52:30   
majas
Lepe slikice pa lepa Julijina torta user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.11.2007 23:12:05   
Zamima
samo tolko, da vam rečem lahko noč,...

sem bila zdaj kar malo živčna, Zala se je prej zbudila - vroča, je imela skoraj 38 vročine,... vseeno sem ji dala kar svečko, da ji slučajno ponoči ne naraste, po moje je tega kriv tisti 9. zob! user posted image

Upam, da res ni kaj druga, ... v petek se odpravljamo, pa ne bi rada da zdaj zboli user posted image . držite pesti, da bo vse ok jutri in da je res vsega kriv zob.user posted image

Ema, hvala za geslo,...  luštkana je Julija user posted image !

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.11.2007 23:14:51   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Tiste, ki ste v firmah: a mate božička oz. dedka mraza pri vas? Ker mi se mormo že prijavit.

lani so naju povabili v službo do user posted image , upam, da naju letos ne pozabijo. user posted image Čeprav baje pri njih pripada do otrokovega 6. leta, ampak bomo videli, če bojo. Bi bila vesela user posted image , če ne pač nič user posted image .

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.11.2007 23:33:55   
Zamima
ircica čist spregledala, ne vem kaj mi je bilo user posted image user posted image

ČESTITKE!! user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.11.2007 23:34:20   
Zamima
zdaj pa zares LAHKO NOČuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.11.2007 9:30:14   
Zamima
Prva? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.11.2007 9:31:59   
Zamima
user posted image ,... no, zgleda bo pri nas res še en zob - vročine ni, počutje je čist normalno user posted image ,...

se vam je že zgodilo to? Da je imel user posted image vročino zvečer zjutraj pa ne več? user posted image

no zdaj pijem kavico, sem pa vseeno odpovedala današnji sprehod in kavico v mestu, grem samo po obveznih opravkih popoldan za jutri user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.11.2007 9:53:40   
Zamima
Aja1, ti si zadnjič spraševala za koledarje:

tole sem dobila na mail, če ti bo kaj pomagalo:

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.11.2007 9:57:10   
Zamima
kje pa ste danes? user posted image ,...

jaz že nekaj pakiram, da slučajno česa ne pozabim user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.11.2007 10:23:05   
Aja1
Neja je v vrtcu. Danes sva jo peljala ob 8h na zajtrk (je lepo jedla čokolino), sva se potem še malo zaigrala z njo in ob 9ih šla. Samo pomočnica jo je vzela v roke, Neja pa v strašanski jok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bova šla počasi pogledat, kako se imajo.
Je pa tašča (ki je vzgojiteljica in vodja enega drugega vrtca) klicala v naš vrtec vodjo in malo povedala, kako je bilo (dobronamerno). Potem je ta naša vodja prišla malo pogledat, Neja jo je takoj sprejela...se ji smejala...Ja, ampak žal je kmalu šla. Ima čisto drugačen pristop.
Sem pa omenila vzgojiteljici, da zdaj Neja noče biti v posteljici, da se v posteljici ne bo potolažila. Najlažje se potolaži v naročju. Upam, da bosta to tudi storili.
Gremo zdaj v kontrolo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.11.2007 10:39:05   
Aja1
KOSTJA ČESTITKE ZA PRVI ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.11.2007 11:28:16   
marella1
Kostja vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.11.2007 11:57:00   
Nogavica
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN, KOSTJA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.11.2007 12:25:05   
viv_
VSE NAJBOLJŠE KOSTJA!

Tko, sem spakirana user posted image  Pa dones sem bila mal po štacunah in sem si kar neki stvari nabavla. Sem prav vesela, da sem po dolgem času nabavljala samo zase. user posted image

Ema - Julija je pa tooooooooook luštkana, ful lepe učke ma. Če povzamem Urško, skor tok je luškana k naša Zarja user posted image

Mamo pa mi tudi mal problemov s trmo. Ko jo dam na previjalno se ji zmeša in se tako zvija in brca z obema nogama, pa zraven huronsko dretje... Pa tudi, če ji kaj ni všeč, se vrže na tla user posted image  Mirna ni nikoli tega počela, res... Pa če ji pri kakšni stvari rečeš NE!, je samo šoba do tal in spet jok... Mulc! Sam to je značaj, ker tok mejhn mulc še ne more bit razvajen, pa tudi vzgojne prijeme mamo enake... Ja, ja... teli škorpjončki nam bojo še dali vetra!

Tako, mama viv vam maha v slovo user posted image . Pogrešejte me user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?