urška76
|
O dela. No tako mi mamo en zob več, sem že včeri na drugem forumu povedala, pa eno neprespano noč več, pa ... no nč več v bistvu Ircica čestitke za opravljen izpit. Sem ti rekla, da boš naredila Krfjolca upam, da je počutje že boljše. Pa škoda k nisi , no sej vem zdej je najprej služba, pa bo drug še malo počakal. Aja tole vaše uvajanje je pa katastrofa. Jest sem bila prvi dan tam z njo eno uro. Skupaj sva bili. Drugi dan sva tam jedli zajtrk in kosilo, vendar sem bila ves čas z njo. Tretji dan sem po zajtrku šla za pol urce domov, potem pa nazaj in sva po kosilu šli domov. Četrti dan sem jo po zajtrku pustila samo, sem prišla pred kosilom in sem jo dala jest počivat, pa seveda ni šlo in sva šli dam spat, peti dan pa sem jo po zajtrku pustila in prišla po njo ob enih, ko se je mala, ki je tam zaspala tudi zbudila. Tako, da tole uvajanje pri vas je pa mal mimo. Je pa bila takrat ko sem uvajala malo tam ena punčka, ki je tudi večino časa prejokala, pa je res nista imeli ves čas v naročju. Vendar sta se potrudili, da sta ugotovili, kje se mala najbolje počuti (poleg natročja seveda), in tako je bila večino časa na gugalnici, kjer je imela mir pred ostalimi razgrajači. Je pa res, kar je rekla ena od vzgojiteljic, da ni fer do ostalih otrok, če imata ves čas v naročju samo to jokajočo punčko. Pocartati morata tudi ostale otroke. Mogoče sta imela samo smolo in sta tudi vidva naletela na tak mali odmor od crkljanja. Drugače pa vztrajaj in ne zapusti Neje čisto takoj. Zaigrala se pa z otroki skoraj gotovo še ne bo. Je le prevelika sprememba. Zdej pa še mal pregledam, kaj ste napisale, tok časa pišem, da sem pozabila.
|