|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
6.11.2007 19:46:53   
Aja1
Ircica, porodniško dobiš še za dneve oktobra, ko si bila na porodniški. Jaz dobim še za 4 dni.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.11.2007 20:04:02   
ircica
Juhu, torej cela porodniška + pol plače!
No, pa imam spet malo motivacije za priprave. Žal ne dovolj, da bi jih šla pisat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.11.2007 20:12:08   
viv_
Ne ne... pol porodniške + pol plače... Vedno je tako, da je skupi 1 user posted image  Jaz sem dobila 1/4 porodniške, pa 3/4 plače, pa doklade... Sam user posted image , doklade so mi zmanjšali, kr neki no! To sem pa mal jezna!

Evo, zrihtala za tamalo... user posted image  Tko, od 18 leta dalje ma da sama sebe preživi user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.11.2007 20:33:40   
ircica
No, z zadnjim stavkom pa si si zapečatila usodo. Konec prespanih noči za mamo viv do 18. leta. user posted image user posted image user posted image

Kaj ta pol-pol sistem velja zame tako? Porodniška se mi konča 8.11., delat grem 11.11. Torej 15.11. dobim celo porodniško za oktober, ko sem bila cel mesec na porodniški.
Potem pa 5.12. plačo za pol meseca, ko sem delala.

(pogoltnost piše dalje, ne jaz: potem pa 15.12. ništrc porodniške za en teden v novembru)

Ni tako? (reči da je, reči, da je)user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.11.2007 20:35:09   
viv_
Ja ircica, tako je user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.11.2007 20:42:41   
Aja1
Ircica, si imela ti rok decembra ali zakaj imaš porodniško tako dolgo? Meni je potekla že 4.10. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.11.2007 21:03:34   
marella1
      Nika vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan tudi od naju user posted image

No mi smo drugače danes preživeli še en dan v vrtcu. Danes se je kar hitro sprostila in celo sodelovala u ostalimi otroci. So bili prav luštni, ko so sedeli v krogu in poslušali kako vzgojiteljici pojeta. Drugače pa je bilo tudi nekaj solzic (beri: bila je lačna kot volk), da jo jutri  pustim za dalj časa samo, pa bomo vidli.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.11.2007 21:05:31   
ircica
Kaj naj rečem, razen da sem imela zelo razumevajočega G. Meni se je zdelo, da Kostja še ne pride in so mi bili bolj pomembni dnevi ob koncu porodniške kot na začetku, pa sva na potrdilu za socialno malo začarala.

Kostja, frajer kot je, pa je prišel malo zgodaj, točno na 1. dan porodniške. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.11.2007 21:10:07   
ircica
Hvala, viv, da razjasnjuješ moje neuke finance. Sem ti telo hvaležna, da mi napoveduješ tako lukrativen decemberuser posted image .

Marella, kako si vedela, da so solzice, ker želi ostat na kosilu? Ker mene moj malo zmede. Od vzgojiteljic noče nič hrane, ko pridem me je vesel, dokler ga ne začnem oblačit in potem tuli, če le namignem, da bi šel iz naročja. Čez 2-5 minut (danes 10) milostno sprejme pol žemlje, gre v voziček in zadovoljno gloda do doma.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.11.2007 21:10:46   
ircica
Nika, vesele korake v 2. leto!!!

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.11.2007 21:18:01   
marella1
Ma nama še ni ratalo ostati na kosilu, solzice so bile, ker sva dolgo poležavali in se crkljali v postelji (namesto, da bi se oblekli), tako da zjutraj ni dobila (pred odhodom v vrtec) jogurta oz. skute. Pri meni je že jedla, ampak kaj ko se pri meni bolj crklja, kot naje. Na kosilu ostaneva šele v četrtek user posted image . Aja jaz sem bila na hodniku in kukala skozi okno, da me ne vidi, ko sem ji končno dala pišlot pa ga je pojedla kot bi rekel keks. 

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.11.2007 21:48:41   
atanja
Nika vse najboljše!

Mi smo bili tudi vrtcu. In vlada se je ful dru. Mi smo se že uvajali sam je zbolel 5dan tako da ga zdaj hodim pred kosilom iskat. Je pa ful bogi. potem jeva kosilo skupaj in me objema čez roko pa me pogleda pa se mi smejčka: kakor kok sem vesel da si tuki. Tak nežen pogled mi da. In valda vmes k sem jaz tam se hoče pogovajat z vsemi otroci. Prej pa ne....

Moj revček je veste

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.11.2007 22:05:22   
alja01
Ojla novemberke, kumi sm vas našla. Jst sm namreč bol bralka kot pisalkauser posted image , moram pa vam poveat da tud jst sm danes naredila že drugi "šiht" in je kr težkouser posted image . Ravno sm končala s pisanjem priprav (čeprav nisem imela neke vole), zdej grem pa pod tuš, pa še mal pred TV, naša pikica namreč že spiuser posted image . Joj kuk kumi čakam da bo konec tedna - petek mislim.
Ja naša pupa ma kr neki težav z izraščanjem zob (kr naprej se ji dviguje hrana/pijača, pol pa mine), dobili smo tri zobeke do sedaj.
No lepo se mejte, sm vsa srečna ku sm vas spet našla.Čav

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.11.2007 22:26:47   
Zamima
alja01, le glej, da se od zdaj naprej še kaj oglasiš, da nas bo več, ne pa vedno manj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.11.2007 22:39:27   
majas
Čer!
Smo imeli do zdaj obisek, pa nisem morala nič na net.

V službi bilo vredu, moj nardin danes izpit za kamion s prikolico.. tak da ga nova služba čaka in bom večino časa mami samohranilka...mi gre kar na jok.. kljub temu da se kdaj pa kdaj skregava mi bo full hudo po večerih ko bom vedno sama user posted image

Pa glava me tako boli SPET da bom znorela! Nevem kaj mi je...imam vedno bolj ončutek da bom morala na pregeld za oči.

Lepo spančkajte pa si tipkamo jutri...

In seveda da ne pozabim vse najboljše naši Niki za prvi roj.dan.
user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.11.2007 22:52:18   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
Včeraj sem bila pa tak vesela, da smo se dobile z majas in Kajo user posted image , res. Super.

kako sem vesela tega.. da te lahko malo spravim v bolšo voljo.. veš da ti bom vedno stala ob strani.. in upam da je tudi tvoje slabo razpoloženje počasi mineva...

Zgleda da smo vse bile te dni take... Glede zvez, posparvljanja.. slabe volje... Potem po vrh vsega pa me še glava boli da komaj gledam. kako naj potem kaj delam.
Hvalabogu od kar se je kaja sama odstavila od prsi mi celo noč spi in je zdaj veliko lažje.
Tako da MucaMaca počasi pa bo šlo... Jaz sem se tega nabolj bala, najprej mastitisa potem občutka, da je ne bo več imela ob sebi in tistega občutka ko se carta. ampak se zdaj tolko večkrat stisne k meni in me objame pa je lažje.
če imaš polne prsi pa si samo z vročo vodo poli (sam ne se mi poparituser posted image ) in potem ročno istiskaj da se znebiš pritiska, tako sem jaz delala. mleko še imam vedno, a ne več pritiska v prsah.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.11.2007 22:52:21   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Se podpišem pod post od viv.

Danes je moj peljel Nejo v vrtec in naj bi jo tam pustil do kosila. Poklicali so ga po eni uri, da full joka in naj jo pride iskat. Je rekla, da se ni nič igrala, ni se hotela crkljati, nikakor se je ni dalo potolažit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri grem pa spet jaz z njo. Spet morava priti ob 9ih.

A joj.. boga neja in tudi ti user posted image saj bo boljše. saj se bodo navadili.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.11.2007 22:53:30   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Sej vse lepo in prov... Ampak, zakaj mora bit super mama tista, ki fura kariero in se le tej ni pripravljena odpovedat, niti za eno leto, niti v korist otroka... A ni bolj super tista, ki naredi vse, da se bo maksimalno posvetila otroku... 

Zame je, ja.

user posted image bravo Viv,.... jaz sem vedno govorila, da mi je družina vedno na prvem mestu, pred vsako kariero.

Sicer pa odvisno od posameznic,... eni se raje odpovejo otrokom, da bojo imeli kariero user posted image . So tudi taki, nimaš kaj.

No tukaj pa se lahko samo podpišem. sem istega menja...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.11.2007 22:54:15   
majas
Zdaj pa grem spančkat ker me res preveč  boli glava user posted image

Lahko noč***

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.11.2007 23:02:43   
**Petra**
Nika, vse najboljše za 1. svečko!!!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.11.2007 7:39:55   
Nogavica
Dobro jutro!

Mi smo danes pokonci že od 6.30h. Ni šans, da zaspi nazaj, ker se zbudi vsa razposajena. Zize me še vedno ful bolijo, zaj že obe in zdaj vem, da od zgornjega zoba user posted image . Jaz ne vem, kako se ona priklopi, ampak ves čas čutim pritisk zgornjega zoba. Pa me ne grize nalašč, ampak je tako priklopljena. Se bojim, da me tako sploh ne bo nehalo boleti, ker se nima časa "zacelit". Sicer ni ranice, se pa vidi rdeče.
Kako pa je pri ostalih, ki še dojite in imajo malčki zobke?

Živi je včeraj pokukala ven zgornja dvojkica. Nima pa še zunaj tadruge enkice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.11.2007 8:10:15   
viv_
Dobro jutro iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin - srebrna medalja user posted image

Jest sem pa pozabla učer dat avto zvečer v garažo in sem mela zjutri čist ledenga user posted image  Pol sem si mal lin napraskala, do vrtca smo se pa približno odtajale user posted image  Je bla pa Zarja prva zjutri v vrtcu. Pa v garderobi je kihnla in ji je smrkl odnesl po celem obrazu, pol ga je pa še z roko razmazala. In pol sem jo umivala v garderobi, ampak niso mel papirnatih brisač pri umivalniku, jaz pa klasika ne sabo robcov, tako da sem jo napol mokro oddala... Sem rekla vzgojiteljici, naj jo mal obriše... Je pa zvečer neki kašlala, tako da sem ji dvignila potem vzglavje, pa je bilo OK.

Navijam za vse mulčke, ki še jokajo v vrtcu: dejmo vrtec, dejmo vrtec user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.11.2007 8:13:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kako pa je pri ostalih, ki še dojite in imajo malčki zobke?

Mi mamo 6 zobkov, za predstavo. Mene drugače sicer ne boli, samo če imam razpoke oz. ugrize, ki so sicer (večinoma) nenamerni, res bolijo kot user posted image . Jaz se mažem na zelo debelo z Lanolinom, zelo hitro se poceli. Mogoče bi blo dobro v tvojem primeru za preventivo po vsakem podoju namazat bradavičke.

No midve se zdaj dojima samo še zjutraj in zvečer, pa enkrat ali dvakrat ponoči, če le lahko ji ponudim kar flaško riževega mleka, Allernove (za alergike) pa niti pod razno noče pit, tako smrdi, da res ni čudno. user posted image Majas, hvala za nasvet. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.11.2007 8:15:15   
Anonimen
Pa še neki. A vaši malčki in malčice že spijo s povšterčki? user posted image

Pa vsem čimlažje uvajanje v vrtec. user posted image

Nas to še vse čaka. Enkrat že, najbrž. Še vedno nimam nove službe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.11.2007 8:33:43   
krfjolca
Povštra še nimamo in mislim, da je pri 1 letu še ful prezgodaj. Povšer daš, ko vidiš, da hrbtenica pri spanju na boku ni ravna, ampak glava visi navzdol - se pravi, ko so ramena veliko širša od glave.

Jaz sem pa zbolela. user posted image Včeraj popoldne me je začel želodec bolet, noč pa sem pretežno preživela objemajoč wc školjko. Še zdaj mi je slabo, samo da vstanem. Tako da dragi ni šel v službo, ampak je danes on samohranilka, jaz pa poležujem. user posted image

Anže ima totalno vneto ritko. Čisto rdeče in beli mozoljčki so se mu naredili. Pa vidi se , da ga ful peče. Mažem z vsemi žavbami, kar jih imam, pa se kar ne izboljša. Moram pa par dni ne dajat mandarin, ki jih je zdaj kar veliko pojedel, če je slučajno od tega problem. Upam, da ne, ker jih ima res rad.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!