majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: majas Nogavica... kaj pa če jo poskusiš odstaviti od prsi da ne trpiš? Kaj pa vem ... Saj vem, da jo enkrat itak moram, samo je nisem nameravala že zdaj. Sploh nočem pomislit, kako bo to izgledalo, ker je mala čisto nora na zizo . Pa zdaj me ne grize nalašč, tako kot na začetku, zdaj me to boli točno odkar ima zgornji zob zunaj in ga tako čudno stisne na rob, ko se priklopi, da mi prav zarezico naredi z njim. Prej, ko me je ugriznila, je bil samo trenutek in sem bolj glasno rekla ne pa je nehala. Zdaj pa tišči zob gor ves čas, ko jo dojim, tudi ko že spi zraven. a joj.. vem kako to boli.. jaz sem imela vse ranjeno prvi mesec ko sem začela dojiti. Ko me sem samo vedela da je desna prsa na vrsti, sem se prijela za pojšter in stiskala zobe, pa je potem zacelilo, prsa pa so se navadila. Glede odstavljanja vem kako je to, meni je bilo res full hudo, ampak bolje zdaj kot pa kasneje ko že delajo "ipiko" glede tega. Ker sva se dojile samo še ponoči in zjutraj in ker se mi je zbujala ponoči sem rekla zdaj pa dovolj. Z muko sem vstala naredila flaško in je potem lepo spala. Je grozno ker moraš iti mleko delat, otrok pa se joče, prej je bilo lažje,samo hop na zizo in smo spali naprej. Zdaj po flaški tudi takoj zaspi in po 3eh dneh mi spi celo noč. Mi je pa biil res grozen občutek, otroka dati stran od prsi, ko pogrešaš tisti zadovoljni obrazek ko se stisne k tebi.. ko.. ah saj sama veš kako je. Zdaj pa sem se sprijaznila in navadila.. In kaja zdaj po enem tednu kar ni na prsah sploh več ne ve kaj si naj z zizo začne. res čudno, da tako hitro pozabijo.