|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
9.11.2007 23:18:10   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Nogavica... kaj pa če jo poskusiš odstaviti od prsi da ne trpiš?

Kaj pa vem ... Saj vem, da jo enkrat itak moram, samo je nisem nameravala že zdaj. Sploh nočem pomislit, kako bo to izgledalo, ker je mala čisto nora na zizo user posted image .
Pa zdaj me ne grize nalašč, tako kot na začetku, zdaj me to boli točno odkar ima zgornji zob zunaj in ga tako čudno stisne na rob, ko se priklopi, da mi prav zarezico naredi z njim. Prej, ko me je ugriznila, je bil samo trenutek in sem bolj glasno rekla ne pa je nehala. Zdaj pa tišči zob gor ves čas, ko jo dojim, tudi ko že spi zraven.

a joj.. vem kako to boli.. jaz sem imela vse ranjeno prvi mesec ko sem začela dojiti. Ko me sem samo vedela da je desna prsa na vrsti, sem se prijela za pojšter in stiskala zobe, pa je potem zacelilo, prsa pa so se navadila.

Glede odstavljanja vem kako je to, meni je bilo res full hudo, ampak bolje zdaj kot pa kasneje ko že delajo "ipiko" glede tega.
Ker sva se dojile samo še ponoči in zjutraj in ker se mi je zbujala ponoči sem rekla zdaj pa dovolj. Z muko sem vstala naredila flaško in je potem lepo spala. Je grozno ker moraš iti mleko delat, otrok pa se joče, prej je bilo lažje,samo hop na zizo in smo spali naprej. Zdaj po flaški tudi takoj zaspi in po 3eh dneh mi spi celo noč.
Mi je pa biil res grozen občutek, otroka dati stran od prsi, ko pogrešaš tisti zadovoljni obrazek ko se stisne k tebi.. ko.. ah saj sama veš kako je. Zdaj pa sem se sprijaznila in navadila.. In kaja zdaj po enem tednu kar ni na prsah sploh več ne ve kaj si naj z zizo začne. res čudno, da tako hitro pozabijo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.11.2007 2:32:59   
ircica
No, jaz Kostjo tudi zdaj odstavljam in evo posledice - ura je 2.25 insem pokonci, ker se mi zbuja na pol ure. Ampak sem ugotovil, da nimam druge poti, ker mi je že 3 dni visel po celo noč gor. Z blaženim in zadovoljnim obrazom seveda, jaz pa ne. Prav ogromna razlika v energiji je, če se doji, sem zjutraj čisto izmozgana, če pa samo tečnari, še nekako gre. In od drugega tedna si ne morem privoščit, dase zbujam kot 80letna omika. Me bodo živo požrli v šoli.

Nogavica, žal mi je, da sta tako nesrečni z zobom. Največji problem je najbrž, da jo povsod čutiš, ker se ne zaceli. Pošiljam tiveliko mentalnega lanolina in upam, da bo Živa kmalu spremenila položaj. Kakšnega pametnega nasveta pa žal nimam. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.11.2007 2:33:47   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

sploh več ne ve kaj si naj z zizo začne. res čudno, da tako hitro pozabijo.

izpod tvojih prstov v Kostjeva ušesa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.11.2007 13:38:11   
Aja1
Dan. Kje pa ste? user posted image

Ana, čestitke za prvo svečko! user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.11.2007 15:28:32   
Nogavica
Vse najboljše za prvi rojstni dan, Ana Anouk!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.11.2007 20:47:12   
Aja1
Kako ste zgovorne user posted image . Saj ne morem verjet. Viv ne bo imela nič dela, ko bo prišla domov.

Drugi dan praznovanja je za nami.....jutri pride pa še ena prijateljca z družino. user posted image

Neja mene spusti izpred oči....samo na wc grem in takoooo joka user posted image . Se boji, da jo bom pustila user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.11.2007 20:56:59   
Anonimen
Boga Neja....se ji je pa res vrtec zameril...upam, da bo kmalu spoznala, kako je tam fajn in da ne rabi mamice ves čas zraven...user posted image

Mi smo bili pri tašči na kosilu, smo se imeli super, palček je pred pol ure omagal, sedaj bom pa še jaz kmalu...

Mirno noč vsem...

Ana, čestitke za prvo svečko...bodi še naprej takšen mamin in atijev sonček, ki ju razveseljuješ ves čas...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.11.2007 21:07:42   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Neja mene spusti izpred oči....samo na wc grem in takoooo joka user posted image . Se boji, da jo bom pustila user posted image .

Uf, meni je to tudi zelo znano user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.11.2007 21:21:39   
marella1
Vse najboljše Ana Anouk za 1. svečko na tortici

user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.11.2007 21:24:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Ubogi naši otročki. Kaj vse se jim plete v malih glavicah user posted image user posted image  .

Marella, kako se je Lana navadila na vrtec?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.11.2007 21:55:34   
marella1

IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Ubogi naši otročki. Kaj vse se jim plete v malih glavicah user posted image user posted image  .

Marella, kako se je Lana navadila na vrtec?

Sploh se ne upam prehitro veseliti, da ne bo prišlo za njo. Zaenkrat je sicer bilo malo joka, ampak pravi vzgojiteljica, da se sama zamoti z igračami. Včeraj smo že spali in je zaspala sama od sebe user posted image (doma je to nemogoče). Upam, da v ponedeljek ne bo prehudo, kojo bova pustila tam. No pa naj še povem, da smo že ˝fasali˝ zamašen nos.

Pa saj bo, boš videla. Meni je naša vzgojiteljica cel teden govorila, če je vas strah i to otrok čuti in se bo prav tako obnašal.  Pa že roditeljski sestanek smo imeli in ti povem, da mi je padel kar velik kamen od srca, ne vem ko se pogovarjaš z drugimi starši vidiš, da so šli oni tudi čez to.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.11.2007 22:03:48   
Nogavica
Ne vem, če ima to zvezo z vrtcem, ker naša Živa zadnje čase isto počne. Če na skrivaj hitro smuknem iz sobe, ko se igra, še gre, če pa me vidi, da grem, pa tudi joka, tudi če je kdo drug zraven.

Slovesno sporočam, da sem danes po skoraj enem tednu muk dojila brez bolečin user posted image user posted image user posted image . Bolj bolečo zizo sem imela ves dan na bolniški in jo izdatno negovala z lanolinom, dvakrat sem jo praznila kar nad umivalnikom, Živa pa se tudi ni pritoževala, ker je imela do večera samo eno na razpolago. No, zvečer pa je bila že vsa trda (ziza, ne Živa user posted image ), pa sem poskusila v malo čudnem položaju in je, hvalabogu, šlo brez bolečin. Zdaj bom pazila še par dni, da se čisto zaceli, v upanju da mi ne zgrize tadruge, potem pa upam, da bo šlo spet normalno naprej.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.11.2007 22:07:27   
marella1
Super Nogavica user posted image . Vem kako je to, ko te boli. 

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.11.2007 22:48:43   
max81
Slovesno sporočam, da sem danes po skoraj enem tednu muk dojila brez bolečin

eh, jest sem ti pa hotla že čestitat, da se je končno še katera opogumila in mi bo delala družbo pri nosečkahuser posted image , no pa vseeno super, vem kako je to, ker sva mele z malo na začetku ful probleme...no jest sem jih imelauser posted image

drugače pa en lep dober večer, pa vidim, da ste ekstra slabe čvekeuser posted image , no sej jest sem vas tud samo malo prečeklirala, pisat se mi pa kr ne da...danes me neki boli trebuh, pa ponoč sem bruhala, ne vem al sem kej tacga pojedla al kva, no sej zdej je že dobr

včeraj je bil moj tastaruser posted image ,  s tamalo pri svojih doma.... jest sem šla pa medtem končno k frizerju in nimam več narastka sredi glaveuser posted image user posted image
danes sem bla pa že pridna, ker mi jutr ne bo ratal vsega narest.....sem pekla pecivo, pa torto sem nardila, jutri me pa čaka še francoska, pa narezek, pa šoping, volitve, pol pa že obiski pridejo, mater bom zvečer sam še dol padla......pa še hirošimo mormo spravt v red, ker jo danes nisva utegnla, ker sva mogla pred bajto ves listje pospravt, pol se nama pa nič več ni dalo, pa mene je že ful križ boleluser posted image

pa da ne pozabim na vse slavljence, ki ste pihnili prvo svečkico na tortici.......bodite taki srčki še naprej in razveseljujte svoje starše dan za dnemuser posted image user posted image

Aja1 joj ko berem tele vajine prigode, me kr pošteno stisne pri srčku, upam, da tudi za vaju posije sonček in da boo teh muk z vrtcem končno konec

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.11.2007 23:17:12   
krfjolca
Čestitke vsem slavljencem!

Sem ravno končala s pripravami za jutri, pa samo dva stavka napišem, preden padem v posteljo. Ne vem, kako bomo kaj praznovali, ker je mali očitno nekaj staknil. SPET!!! Jaz sem tega že takooooo sita! Za živo glavo se ne pozdravimo. Pa ne le tamau, vsi smo nonstop bolni. Dragi že 2 tedna obupno kašlja, pomojem ima pljučnico. Že dva dni ga trese vročina, in on gre špilat na Martinovanje!!!!! user posted image  V ponedeljek ga bom nagonila k zdravniku, če ne bo treba že prej na dežurno. user posted image  Jaz sem par dni nazaj cel dan bruhala, bolel me je želodec itd. Trajalo je samo 2 dni, potem pa vse v redu. Zdajle mi je pa Anže že 3x set posteljnine pobruhal. Upam, da ne bo več, ker nimam več v kaj posteljice obleč! Božček moj user posted image . Nonstop si podajamo neke bacile, pa nikakor ne gre na bolje. In tako je že od septembra.

No ja, vsaj ena pozitivna novica - tašča se je odločila, da pusti službo user posted image . Bila je že leta ful nezadovoljna kot trgovka in vedno je govorila, da bo ostala doma in merkala otroke. Zdaj se je odločila in januarja začne novo kariero. user posted image  Zaenkrat samo naše mulce, sčasoma pa še kakega tujega. Dajali ji bomo toliko, kot bi za vrtec, pa se ji bo ravno nabralo nekje za tako plačo, kot jo ima zdaj. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.11.2007 7:46:13   
Aja1
jutro.
Noč katastrofalna user posted image user posted image . Celo noč stokanje, jokanje, premetavanje,... poleg vsega imam pa čisto zabit nos, grlo me boli, kašljam kot user posted image . Parkrat ponoči je tudi Neja zakašljala. Upam, da ni kaj staknila user posted image user posted image

Krfjlca, pozdravite se čimprej. user posted image  Pa ubogi Anže.user posted image  Mogoče ima virozo? user posted image

Max, pazi nase.

Bravo Živa...da pa le pazi, da ne boš mamice preveč ugriznila.
Marella, super, da je Lana pridna in brez večjih problemov v vrtcu user posted image . Ta teden bo moj hodil z Nejo v vrtec in jo potem iskat (ima dopust). Jaz ne zmorem več user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.11.2007 8:38:29   
Nogavica
Tudi mi smo se ponoči parkrat zbudili, ker je Živa ful jokala. Sem videla, da si je drgnila z roko po dlesnih, tako da jo očitno zobki kar fajn mučijo. Sva ji pred spanjem namazala s Calgelom, pa očitno ni pomagalo. Danes zvečer ji bom dala Calpol.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.11.2007 10:45:37   
Anonimen
No, tudi mi nismo najboljše spali, ampak je vsaj čez dan ful priden...smo že 2 pralna stroja oprali, spekla sem že tretjo rulado (imamo danes martinovo kosilo z našimi), zdaj pa malo relaksiram, ko palček spi...

Revčki bolani, hitro se pozdravite...Krfjolca, vas pa res že nekaj časa dajejo te bolezni...upam, da bodo čimprej odšle...

Preživite lepo sončno nedeljo...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.11.2007 10:56:22   
atanja
user posted image da se pozdravite.

No mi smo preživeli rojstno dnevne žurke. Nekaj obiskov nas sicer še čaka ampak glavno je mim....
ZA petek sem slikce dala že v album.. ČE kateri pozabim geslo poslat mi naj sporoči...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.11.2007 10:59:02   
Anonimen
Atanja, jaz nimam gesla...user posted image

No, zdaj se bo pa pokazala moja nevednost...počasi bo potrebno začeti razmišljati o vrtcu...pa me zanima nekaj stvari...ali ga lahko vpišem sredi leta (npr. marca 2008), katere papirje moram predložiti, kaj vse je potrebno...približne cene...pa še kakšnen dober nasvet...ker ne vem, kako ga bosta mojadva še čuvala, ker ju kar precej zdravje muči in se mi kar malo smilita, ker palček ne zdrži 2 minuti pri miru...

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.11.2007 11:01:09   
atanja
PA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNE DNEVE..... NIsem mogla te dni sledit....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.11.2007 11:09:08   
krfjolca
Tudi pri nas katastrofalna noč. Posteljnine mi je povsem zmanjkalo. Revež je nazadnje zaspal na nepremočljici previjalni podlogi za enkratno uporabo, čez sem pa pogrnila 3 tetra plenice. Mislim, da bom prala cote cel teden. In kot nalašč je sušilec pokvarjen. Sicer je zdajle Anže silno dobre volje, živahen, tudi zajtrk je normalno (in obillllno!) pojedel in tudi obdržal v sebi. Najbrž je res dobil štafeto od mene.

Sem pa zdajle že spekla in opicanila torto, še kar znosno izgleda, bom potem nalimala slike. Pa naredila sem narezke, spekla 3 kruhe in pospravila stanovanje. (Seveda sem na Red Bullu)

Punce, a ste že našle zadevo po imenu Facebook? Če si kreirate profil, lahko še tam čvekamo, se obmetavamo s snežnimi kepami, limamo slike, poslušamo glasbo, rešujemo kvize, si pošiljamo darilca, čestitke, kartice in podobno. Jaz se ubadam s tem že par dni in sem čisto navdušena. Malo poglejte, če se vam ljubi.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.11.2007 12:54:19   
Zamima
Mi smo doma user posted image ,...

ČESTITKE vsem, ki ste praznovali te dni user posted image user posted image user posted image ,...

pridem zvečer kaj počvekat pa poročat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.11.2007 13:48:07   
majas
O Zamima in Zala sta že doma.. Upam da sta uživale.

Tudi jaz pridem zvečer čvekat

Ana
user posted image  

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.11.2007 18:16:20   
atanja
Pa še en album sem naredila. Geslo je pa en dan naprej od prejšnega.... haha uganka da vam ne bo dolgcajt

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?