Zamima
|
No pa še poročilo Zgoraj v hribih je prava zimska pravljica - priporočam! Zala je bila pridna, v restavraciji je šarmirala vse po vrsti ,... Še najbolj pa eno gospo iz Hrvaške Prvi dan se ji je smejala in ji mahala, drugi dan, ko jo je Zala zagledala pa je na vse načine hotela pridobiti njeno pozornost . Bilo je prav smešno, Zala se je oglašala z glasovi, kot so: aji, ej,... in zraven mahala, dokler je ta gospa ni opazila, ko ji je pa pomahala nazaj in se ji nasmejala, je bila pa zadovoljna ,... Prav neverjetno kako si taki mali otroci tak hitro zapomnijo obraze ,... Sem pa nardila en preizkus za v vrtec , tam so imeli en kup igrač, pa sem jo dala tja in se odmaknila, pa se je takoj zaigrala, sploh me ni šmirglala , ko sem jo slikala sem jo parkrat poklicala, da se je obrnila. No, malo smo se sankali, ampak ne predolgo, ker je bilo res mrzlo , ko smo prišli v petek gor je bilo vse kar sem si v tistem trenutku mislila: Mrrrrzloooooo... Zala je uživala v vodi kot ribica, pa še nikogar ni bilo v bazenu, tako, da je bilo še tolk boljše . Smo pa šli tudi na adrenalinsko sankališče (Zala ne ), pa je tudi bilo fino. Bungalov pa itak 1A