|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
12.11.2007 12:43:04   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Aja1, s katerim mailom si se prijavila na Facebook, daj mi na ZS pošlji, da te dodam.

Kaj pa je to? user posted image

A vas je kej na MSN-ju?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.11.2007 12:44:09   
Zamima
krfjolca, super, da je Anže na svoj 1. roj. dan zdrav user posted image user posted image user posted image In kak je občutek, ko imaš enoletnika doma? user posted image

Jaz sem pa jezna user posted image , pogrešam eno krilo, sploh ne vem kje je user posted image ,... imela sem jo le parkrat oblečeno pred nosečnostjo, zdaj je pa ni nikjer,... sem vse omare obrnila, pa je ni user posted image ,... še koš za perilo sem pregledala pa je ni nikjer user posted image ,...

No, zdaj pa bojo spet € šli, ker sem si vbila v glavo, da hočem krilo v soboto oblečt user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.11.2007 13:09:10   
ema79
TED IN ANŽE VSE NAJBOLŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

atanja
Ted je en nadvse simpatičen in luštn dečko - mi je kr mal škoda, da smo v žlahti. Kje naj najdem pa tvoj drugi album? Ga ne vidim nikjer!

Zamima o tvoji mali pa je itak škoda besed, ker točn veš kaj si mislim o njejuser posted image

max  zakaj mi ne prime gesla?

viv super, da si se mela fajn, drugič pa tvojmu v naprej naštimi cote! Se pravi, če bo še kdaj drugič!?

krfjolca sem vesela zate, da se je mali podzravil za RD

Aja si vidla, počasi se bo v vrtcu tudi vse poštimalo.

Naša Julija je pa fasala herpes na ustnici in se bo na žalost po tem vrgla po mamici, ki herpesu zelo težko uide. Tolk jo je bolelo, da tudi cuclat ni mogla, posledično je bil par dni jok ponoči, zelo malo je jedla, včeraj pa se je stanje končno izboljšalo!

Tako, da je spala od devetih zvečer pa do desetih zjutraj!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.11.2007 13:33:39   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Aja1, s katerim mailom si se prijavila na Facebook, daj mi na ZS pošlji, da te dodam.

A vas je kej na MSN-ju?

Facebook je MSN, chat, album in še mnogo stvari v enem. Registriraš se na http://www.facebook.com. Pa lahko še tam čvekamo, se obmetavamo z blazinami, snežnimi kepami, baloni, pošiljamo martinije in druga darilca in podobno. Je ful zabavno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.11.2007 13:35:21   
**Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi smo doma.

Seveda danes ni bilo nič boljše. user posted image
Ob 9ih sva jo pustila v vrtcu in nama je rekla, da bo poklicala, če bo hudo. Ker do 10.30 niso nič klicali, sva se odločila, da greva kar v vrtec in pred vrati počakava (če ne bo jokala). Prideva do tja, se je že ven slišalo, kako se naše dete dere user posted image user posted image user posted image . Sva prišna nenapovedano v igralnicoin ŠOK - Neja sedi v posteljici, se dere na vse grlo (čist flekasta), vzgojiteljica in pomočnica pa drugim otrokom pihata balončke user posted image user posted image
Sploh nisem vedla, kaj naj rečem. Saj ne pravim, da bi morala ena skoz njo imet v rokah...ampak da se revšče malo dere v posteljici cel čas in je noben ne šmirgla user posted image user posted image user posted image
Jutri jo peljem na zajtrk. Sem se odločila, da jo tam jaz nahranim in šele potem odidem...in spet bom prišla "kontrolirat" nanapovedano. Res sem jezna in obenem žalostna user posted image user posted image user posted image . Kako naj dam otroka v vrtec, če takoj pristane v posteljici (za rešetkami)?user posted image user posted image user posted image

Kakšne posteljice pa majo to v vrtcu???? user posted image user posted image  Pri nas imajo blazine za na tla, nobenih "zaporov"user posted image

Meni bi se zmešalo, da vidim kaj takega... naš gre pa 1.12. v vrtec in upam, da ne bo tako hudo, kot je pri vas user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.11.2007 13:50:06   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ker nihče ni odgovoril Barby, še enkrat kopiram njeno vprašanje, to tudi mene zanima user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barby84
No, zdaj se bo pa pokazala moja nevednost...počasi bo potrebno začeti razmišljati o vrtcu...pa me zanima nekaj stvari...ali ga lahko vpišem sredi leta (npr. marca 2008), katere papirje moram predložiti, kaj vse je potrebno...

Barby, lahko ga vpišeš kadar koli, če imajo v vrtcu prostor. Najprej se obrneš na vrtec, kamor ga želiš vpisat in se dogovoriš za termin, kdaj ga želiš vpisat, potem neseš na Občino Vlogo za znižano plačilo vrtca in čakaš na odločbo v kateri plačilni razred vas razvrstijo... nisem nič gledala vnaprej, tako da upam, da ne podvajam odgovora.

LP

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.11.2007 13:54:38   
**Petra**

spet gnjavim, ker spet ne vem user posted image , je danes OD ali pa starševski? Je šla katera kaj pogledat? Še sploh dobimo starševskega? user posted image Kako je zdaj s tem?

Starš. dod. bo jutri, če bo user posted image  - mora bit, ni pa user posted image , da ga ne bo!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.11.2007 13:58:48   
**Petra**
Sem skoraj pozabila napisat: HVALA, HVALA, HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!!!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.11.2007 14:16:05   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

spet gnjavim, ker spet ne vem user posted image , je danes OD ali pa starševski? Je šla katera kaj pogledat? Še sploh dobimo starševskega? user posted image Kako je zdaj s tem?

Starš. dod. bo jutri, če bo user posted image  - mora bit, ni pa user posted image , da ga ne bo!!!!!user posted image user posted image

o super user posted image , upam, da bo res user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.11.2007 14:31:09   
Aja1

Mi smo doma.

Seveda danes ni bilo nič boljše. user posted image
Ob 9ih sva jo pustila v vrtcu in nama je rekla, da bo poklicala, če bo hudo. Ker do 10.30 niso nič klicali, sva se odločila, da greva kar v vrtec in pred vrati počakava (če ne bo jokala). Prideva do tja, se je že ven slišalo, kako se naše dete dere user posted image user posted image user posted image . Sva prišna nenapovedano v igralnicoin ŠOK - Neja sedi v posteljici, se dere na vse grlo (čist flekasta), vzgojiteljica in pomočnica pa drugim otrokom pihata balončke user posted image user posted image
Sploh nisem vedla, kaj naj rečem. Saj ne pravim, da bi morala ena skoz njo imet v rokah...ampak da se revšče malo dere v posteljici cel čas in je noben ne šmirgla user posted image user posted image user posted image
Jutri jo peljem na zajtrk. Sem se odločila, da jo tam jaz nahranim in šele potem odidem...in spet bom prišla "kontrolirat" nanapovedano. Res sem jezna in obenem žalostna user posted image user posted image user posted image . Kako naj dam otroka v vrtec, če takoj pristane v posteljici (za rešetkami)?user posted image user posted image user posted image

Kakšne posteljice pa majo to v vrtcu???? user posted image user posted image  Pri nas imajo blazine za na tla, nobenih "zaporov"user posted image

Meni bi se zmešalo, da vidim kaj takega... naš gre pa 1.12. v vrtec in upam, da ne bo tako hudo, kot je pri vas user posted image user posted image

Imajo samo eno posteljico.

Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.11.2007 14:31:55   
viv_
atanja - jest bi tudi geslo prosim.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.11.2007 14:34:47   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: viv

A vas je kej na MSN-ju?

Facebook je MSN, chat, album in še mnogo stvari v enem. Registriraš se na http://www.facebook.com. Pa lahko še tam čvekamo, se obmetavamo z blazinami, snežnimi kepami, baloni, pošiljamo martinije in druga darilca in podobno. Je ful zabavno.

Kje to najdeš? No, jaz se še nisem kaj preveč ubadala s tem....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.11.2007 14:35:11   
**Petra**

o super user posted image , upam, da bo res user posted image

Joj, Zamima, neeeeeeeeeeee jutri, v sredo bo.. sory.. meni bi tudi jutri prav prišlo user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.11.2007 14:36:11   
**Petra**
Aja, kako je bilo danes v vrtcu???

Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.11.2007 14:48:50   
Aja1

Aja, kako je bilo danes v vrtcu???

Malenkost boljše. Še vedno pa pa je veliko jokala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.11.2007 14:55:20   
Nogavica
Vse najboljše, Anže, Ted in Nik!!!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.11.2007 15:02:50   
Nogavica
Punce, dajte mi še 1x povedat - od kdaj se reče, da je malček shodil?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.11.2007 15:41:04   
max81

Max, lepo torto si naredila. Glavno je pa, da je bila dobra! user posted image
Kako ste se pol zmenili s taščo? Je prišla na tortico?

Danes je Neja v vrtcu malenkost manj jokala. user posted image

ja hvala,s taščo se nism pa nič menila,se je moj zmenu, da gredo vn na tortico, sam pol jo je ona kupla in so bli pri njih doma, jest pa pri frizerjuuser posted image

Neja, upam, da bo v vrtcu vsk dan boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.11.2007 15:59:01   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Max, lepo torto si naredila. Glavno je pa, da je bila dobra! user posted image
Kako ste se pol zmenili s taščo? Je prišla na tortico?

Danes je Neja v vrtcu malenkost manj jokala. user posted image

ja hvala,s taščo se nism pa nič menila,se je moj zmenu, da gredo vn na tortico, sam pol jo je ona kupla in so bli pri njih doma, jest pa pri frizerjuuser posted image

Neja, upam, da bo v vrtcu vsk dan boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Uuuu max lepo, da si se končno upogumila glede tašče in je tako da se več ne jeziš user posted image prav je takol, si je čisto sama kriva.
pa lahko mi recept za tortico pošlješ prosiiiiim user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.11.2007 16:00:31   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, dajte mi še 1x povedat - od kdaj se reče, da je malček shodil?

hm jaz sem se dolgo ubadala s tem vprašanjem. ko se je spuščaa od stola do stola še nisem rekla da hodi, ko pa je naredila po 5-10 korakov in ko je prehodila celo dnevno sem rekla to je to user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.11.2007 16:04:20   
majas
**petra** kako je kaj Nik? Je že boljši?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.11.2007 16:07:53   
majas
krfjolca jaz sem se že tudi vpisala....

Zdaj pa tuhtam kako to gre user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.11.2007 17:07:50   
max81
Uuuu max lepo, da si se končno upogumila glede tašče in je tako da se več ne jeziš prav je takol, si je čisto sama kriva.
pa lahko mi recept za tortico pošlješ prosiiiiim

ja ne boš verjela, kolk mi je sedaj lažje vse skup, pa z mojmu se ful bolš zastopva, že cel mesec od nastale situacije se nisva nič pičla zarad njeuser posted image user posted image user posted image , upam, da tko tudi ostane

recept za torto ti bom kr na kratko napisala, ker nikjer ne najdem originalnega recepta...ne vem kam sem ga spravlauser posted image

BISKVIT
6 rumenjakov
20 dag sladkorja
6 žlic tople vode
2 vanilijeva sladkorja
20 dag moke
1 pecilni prašek
3 žlice kakava
sneg iz beljakov

ČOKOLADNA KREMA
3 sladke smetane
30 dag jedilne čokolade

Najprej stepemo beljake in jim dodamo vanilijev sladkor. V zmes rumenjakov + sladkor + topla voda, dodamo kakav, nato pa v to rjavo zmes zmešamo še sneg, na koncu pa še moko in pecilni pašek in vse lepo zmešamo. Biskvit pečemo od 30-45 minut pri 170-175 stopinjah.

ČOKLADNO KREMO NAREDIMO en dan prej
3 sladke smetane + jedilno čokolado kuhamo približno 3 minute, da se čokolada stopi in jo damo v hladilnik, naslednji dan to maso stepemo, da dobimo kremo in z njo namažemo oblate torte in clo torto po vrhu....oblate pa namočimo z rumom in mlekom, da so fino sočni

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.11.2007 17:12:29   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: majas

krfjolca jaz sem se že tudi vpisala....

Zdaj pa tuhtam kako to gre user posted image

Pošlji mi tvoj mail, s katerim si se vpisala, da te dodam med prjatle :)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.11.2007 20:40:48   
atanja
atanja Ted je en nadvse simpatičen in luštn dečko - mi je kr mal škoda, da smo v žlahti. Kje naj najdem pa tvoj drugi album? Ga ne vidim nikjer! [/quote

Jap sm mal smotana.... Zdaj je notri geslo pa je dan naprej od prejšnega...
Pa hvala za pohvalo. Ti pa moram povedat da si lahko ful srečna k jo babi merka ej pri nas je tako bogi... Sicer gre na boljše sam men je kar hudo ko ga oddam.
Pa zdaj morte  pridt kojnčka pogledat... JE Ted tok zadovoln k ga ma.user posted image

Mene je pa danes malo zvil in sem spet prehlajena... Ampak moram jutr spet cel dan delat. Mali je pa tok utrujen vsak dan. Ponoči je z enim zbujenjem spal 11h in pol v vrtcu  zdaj pa je dol ob 7h padu . TAko da zdaj gre spat ob 7 zvečer da se do zjutraj naspi... Revček moj mali

VSENAJBOLJŠE ANŽE IN NIK, pa hvala za čestitke...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?