|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
12.11.2007 20:42:49   
atanja
´JA kaj pa sem zdaj s sporočilom naredila.... Grem kar spat...
Se moram pohvalt da mi je moj danes prinesel orhidejo v lončku za rojstni dan sinkota

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.11.2007 20:47:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Se moram pohvalt da mi je moj danes prinesel orhidejo v lončku za rojstni dan sinkota

user posted image user posted image user posted image  Lepo od njega!user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.11.2007 20:48:41   
Aja1
Krfjolca, jaz bi rabila inštrukcije za facebook user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.11.2007 20:53:45   
Anonimen
Jaz mam tud Facebook, pa sem tud cela zgubljena.

Drgač pa par fotk v albumu, geslo isto kot prejšnjič.

Vidim, da pridn čvekate, men pa nič kaj ni za čvekat.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.11.2007 21:11:51   
urška76
Najprej:    Vse najboljše in najlepše Anže, Nik in Ted! 

Bom čist kratak(no če ne bospet cel roman user posted image ) Noč je bila katastrofalna, mala je celo noč kašljala in se zbujala z jokom. Danes kaže bolje. v službi sem bila taka, ko da bi cel vikend žurala. Jutri gremo v Koloseja na tortico. Upam, da mala ne bo kašljala preveč.
Max fotke so prav luštne. Pa sploh se ne vid, da si nosečka. user posted image  Prov fejst zgledaš. Pa super si ti to zrihtala z zmajem. Drgač pa ponudba za sprobo letenja zmajev še vedno velja. user posted image  
Viv WB. Glede cot pa: moški user posted image  Mojmu posebi naštimam na vrh kupčka, pa gre pol vedno brskat pa kej čist tretjega obleče. Mislim, da jim ni pomoči. user posted image
Sem pa kr žalostna, k vam drug teden ne bom nč težila. Nm mela Žiga, pa tud računalnika ne. K ga bo mel sabo user posted image . Tko, da tiste k mam vašo telefonsko bote boge, k vam bom sms-e pošilala. user posted image  Bo to proba odvajanja od RR user posted image
Zdej grem pa pod tuš pa spat. Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.11.2007 21:33:00   
krfjolca
Facebook: Ima več funkcij. Prijatelje dodajate tako, da v profilu nekoga kliknete "Add friend" in potem počakate, da vas potrdi kot prijatelja. Lahko išče tudi samodejno - po mailih, ki jih imate v adresarju maila, s katerem ste se prijavili. Dodajate lahko albume, slike, pesmi in podobno - vse to z attachmenti - dodatki, ki jih namestite sproti. Attachmentov je malo morje in ponavadi pridete do njih s povabilom, ki vam ga nekdo pošlje. Če vam naprimer jaz vržem balon, boste istočasno prejeli tudi vabilo za dodatek, s katerim boste lahko tudi sami pošiljali balone, ali pa tortice, igračke, pesmi in podobno. Malo raziskujte, pa boste videle sproti. Najlažje pridete do aplikacij tako, da jih poiščete v profilo koga od vaših prijateljev. Na teh profilih lahko najdete tudi nove in nove prijatelje in tako dalje. Če je kakšno vprašanje, kar zinite ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.11.2007 21:33:49   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz mam tud Facebook, pa sem tud cela zgubljena.

Drgač pa par fotk v albumu, geslo isto kot prejšnjič.

Vidim, da pridn čvekate, men pa nič kaj ni za čvekat.

Tudi tebe prosim, če mi pošlješ mail na ZS, da te dodam. Majos sem pa že našla pri Aji1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.11.2007 22:12:21   
Nogavica

Živa je zaspala pred eno uro (ker je popoldne spet potegnila kar 3 ure).

Naša žaba ima spet novo finto - zlaga stvari. Komaj pospravim vse igračke v njen zabojček, se zakadi vanj in vse vzame ven in preloži na mizico ali na sedežno, potem pa spet vse na tla, mama pa nazaj v zaboj. Ful je faca.
Pa fuuul se je začela cartat. Mi je tako fajn, ko se stisne k meni in položi glavo name.
Se mi pa zdi, da se je malo zredila user posted image . Ima spet polna lička, da o trebuščku in stegnih sploh ne govorim. Kot kaže ne bo baletka user posted image . Pleše ful zanimivo: če sedi, se gunca naprej in nazaj, če ji je komad zelo všeč, pa skače po riti (ne vem, kako naj drugače opišem), stoje pa njen ples zgleda bolj kot izvajanje počepov.

Mama pa zdaj s svojim dragim že tri dni uživa v Maroku. Kaj bi dala, da bi bila na njenem mestu.

No, zdaj pa grem še malo raziskovat Facebook. Kot kaže, vas je že kar nekaj tam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.11.2007 5:46:59   
Anonimen
Jutro...sem včeraj dobila piltek, da bo danes porodniška nakazana...žal samo za 9 dni, ampak je končna vsota dokaj zadovoljiva...sicer je od dragega, ampak bova bratsko delila...user posted image

Se bom tudi jaz na facebooku pojavila, ko bom imela malo časa...pa da vidim, kaj je to za ena stvar...mislim, da bi znala biti zanimiva, sploh če bom lahko kateri vrgla kepo v glavo...user posted image  pa da mi bo katera martini poslala...user posted image

Zdaj pa šibam, sem skoraj pozna...

Lep dan, zunaj je pa mrzlo kot 400 user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.11.2007 5:48:49   
Anonimen
Mislim, da nam vse štirke ven rinejo (zgoraj in spodaj), ker se nenormalno slini...če ima odprta usta, kar teče ven, da mu spodaj kar vedro držim...user posted image  pa včeraj je bil popoldan pol ure sitkan...ponoči smo pa dokaj ok spali...

Zdaj pa res treba it...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.11.2007 7:19:08   
Aja1
Jutro.

Jaz sem v službi, moj pa doma rihta Nejo za v vrtec. Danes ji bodo tam dale zajtrk user posted image . Upam, da ji ne bo prehudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.11.2007 7:21:50   
Aja1
LANA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO IN MAMICI ZA ENOLETNI STAŽ MATERINSTVA! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.11.2007 8:21:06   
viv_
LANA VSE NAJ NAJ!!!!!!!!!!

Se vnaprej opravičujem, če bom kdaj kakšno čestitko spustila, ni zanalašč... user posted image

Urška - ti kr pošiljaj sms-e, lahk tut kličeš, ni panike user posted image

Pr nas se je tamala zbudila ob po 4 zjutri, popila pol flaše soka in zaspala nazaj. Mater no, kr neki se zbuja... mulc... To mi gre tok na živce user posted image  Ma, bo že boljš... nekoč....

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.11.2007 8:31:38   
Nogavica
Vse najboljše za 1. rojstni dan, Lana!!!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.11.2007 8:33:00   
Nogavica
Mi smo pa spet bolj tako spali, ker se je Živa spet prebujala v joku zaradi zobkov. Res upam, da bodo kmalu zunaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.11.2007 9:17:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pr nas se je tamala zbudila ob po 4 zjutri, popila pol flaše soka in zaspala nazaj. Mater no, kr neki se zbuja... mulc... To mi gre tok na živce user posted image  Ma, bo že boljš... nekoč....

ma pri nas se zadnje čase zbuja za dudo user posted image , parkrat na noč ji grem dudo iskat, bokve kam jo vrže user posted image , in jo popravljat, pa pokrivat user posted image , sicer pol nazaj zaspi, ampak vseeno user posted image , sem zjutraj cela motulasta

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.11.2007 9:59:17   
Anonimen
Vse najboljše (z zamudo user posted image ) Anže, Ted in Nik! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, Lana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.11.2007 10:36:56   
majas
Lana vse naj naj za enkico

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.11.2007 10:39:13   
majas
Jutro!

Nimam časa ker pospravljam potem pa letim delat...

samo da vam povem da je danes Kaja lulala in kakala v kaljico.
Sem jo samo za hec zjutraj ko sem ji dala dol plenico položila na kahljico, pa se je takoj polulala potem pa še kakala- pridna user posted image to je bilo sigurno naključje da ji je ravno uspelo user posted image nisem pa še sploh pomislila da bi jo uvajala že na kahljico.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.11.2007 10:45:57   
Aja1
Bravo Kaja. Maja, zdaj jo pa le večkrat daj na kahlico in boš videla, kako hitro se bo navadila. Naša zdaj že dva meseca obvezno vsako jutro lula in kaka in kahlico user posted image user posted image user posted image . Jo dam pa še čez dan ko ji menjam plenico in skoraj vedno lula.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.11.2007 10:58:10   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bravo Kaja. Maja, zdaj jo pa le večkrat daj na kahlico in boš videla, kako hitro se bo navadila. Naša zdaj že dva meseca obvezno vsako jutro lula in kaka in kahlico user posted image user posted image user posted image . Jo dam pa še čez dan ko ji menjam plenico in skoraj vedno lula.

Res? pridna.. no bom poskusila...  user posted image

Pridna Neja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.11.2007 10:58:44   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

´JA kaj pa sem zdaj s sporočilom naredila.... Grem kar spat...

To je pa tako lepo od njega.. Moj se na to niti najmanj ne bo spomnil user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.11.2007 11:22:57   
viv_
Oj,

a ste vidle? V Hoferju imajo božičke, ki lezejo po fasadi, dolgi 110 cm in stane samo 14 eur user posted image  Ga grem kupit. Pa lih fajn se bo na cesto vidl, ker smo nad kranjsko obvoznico user posted image  Men se rola...

user posted image user posted image user posted image  Bravo vsem za kahlice. Meni se s tem ne da ukvarjat... Ko bo zrela, bo šla na nastavek na wc, isto kot pri Mirni.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.11.2007 11:35:14   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

user posted image user posted image user posted image  Bravo vsem za kahlice. Meni se s tem ne da ukvarjat... Ko bo zrela, bo šla na nastavek na wc, isto kot pri Mirni.

Enako. Mi je bolj simpl plenico zamenjat, ko je polna :)
Smo sicer preizkusili kahlico, pa se mu je po prvih (uspešnihuser posted image ) poskusih že zamerila. Bomo poleti odvajali od plenic, je lažje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.11.2007 12:32:39   
viv_
URADNO: Men se je zrolal! Glihkar sem šla u Hofer kupit unga božička na lojtri, k pleza po fasadi. Je velik 110 cm in pride 15 Eur user posted image

Kar se tiče odvajanja od plenic: Mirne sploh nisem odvajala. Itak pa to delajo v vrtcu.... Enkrat je prišla k meni in je rekla:"Mami, ne bom več imela plenice!" in je bilo konec.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?