|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
13.11.2007 13:11:34   
Zamima
Jaz imam pa malo miru zdaj user posted image Zala spi, upam, da se je dovolj najedla,... sem tak hitela s kuhanjem, ker je bila lačna in zaspana obenem user posted image ,...

sem ji nardila omakico iz piščančjega belega, bučk in krfjole user posted image (cvetače) pa kisle smetane, pa vmešala sem ji rezance notri user posted image , je kar lepo papcala.

Ampak se mi zdi, da bolj malo, ker je komaj gledala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.11.2007 13:51:50   
Zamima
konec miru

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.11.2007 14:27:27   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kar se tiče odvajanja od plenic: Mirne sploh nisem odvajala. Itak pa to delajo v vrtcu....

Pri nas jih tudi odvajajo v vrtcu.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.11.2007 14:28:10   
marella1
Hvala punce za čestitke user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.11.2007 19:02:00   
Zamima
Danes pa nikogar nikjer user posted image ,...

Zala spi user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.11.2007 20:03:41   
Aja1
čer.
Neja tudi spi že od 18.30.
Je pa odkar hodi v vrtec tudi doma tako sitna, da je kar težko.... Upam, da se kmalu navadi.

Sva pa zdaj z mojim pekla palačinke (in seveda jedla). Njami. Sva pojedla skoraj celo Nutello user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.11.2007 20:17:54   
urška76
Lana vse najbolše!

Mi smo mel prvi del praznovanja. Smo se prav fino meli v Koloseju. Mali so divjali, pa tortico jedli, mamice in očiji smo pa čvekali. Torto za soboto mamo tud naročeno, bo naša Špela čebela (kadar se Miha zmoti je pa Špela debela user posted image  ) dobila čebelico Majo user posted image  Pa narezek sva tud kar naročila, se mi ne da še s tem ukvarjat user posted image
Mala je ponoči za malenkost bolje spala kot včeraj. Je bila pa pri meni od treh dalje. sam je bla bogica, k je tok kašljala.
Zdej mi je pa dragi večerjo prpravu.user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.11.2007 20:37:09   
max81
Čer, bejbe kako ste???
Mi smo fajn, tastar ma sam še jutr dopustuser posted image , danes smo se mal potepal po Bledu, je mala čisto nora na poganjalčka, ki ga je prinesel moj brat, se drži, kot en car in gleda na okoli in se smejiuser posted image user posted image , pa mal smo šli mladinske sobice pogledat in bomo naročil kr Malega princa, ta nam je do sedaj najbolj všeč, samo bo pa treba še do januarja počakat, da odplačava tvuser posted image , pol PA NOVIM PUFOM NA PROTIuser posted image , jejuser posted image

SLAVLJENCI, ČESTITKE ZA PRVO SVEČKICO NA TORTICIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.11.2007 20:56:01   
max81
kvaj zdej al ste šle vse že v pančevo deželo, se ne bo danes nič čvekalo?????
mi2 sva vsak za svojim računalnikom, pa mam mal cajtauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.11.2007 23:03:54   
majas
Čer!
Jaz sem se komaj zdaj spravula vabila nardit in srintat. Nisem sploh imela časa...

Zdaj pa še samo spat, takoj ko dokončam.

Lepo pančkajte čeprav ste že vse pobegnile in danes nič čvekale. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.11.2007 5:39:24   
Anonimen
Jutro...

Ima katera kakšen dober recept za dagnje...

Lep dan...se mi mudi...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.11.2007 8:24:39   
viv_
Juuuuuuuutroooooooooooo!

1x popravljanje dude... user posted image  Pol je pa zaspala... Aleluja! Ampak sem se jest kr neki zbujala...

Zvečer sem pa kronično utrujena, sploh ne pridem več k sebi. Mater ja, tako da niti ne pridem do PCja. Pa DaVincijevo Šifro sem začela brat - 100 let za svetom sem...

No, sem pa tudi malo pred svetom, ker bo naši bajturini že pleza božiček user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.11.2007 9:11:43   
Zamima
Vidim, da se vedno manj čveka tukaj ,  user posted image

noč je bila za  user posted image   user posted image

Od 3-4 je bila pri nas žurka,... aja pa od 22.30 do nekje polnoči pa predpriprave na arije, ki so bile potem na vrsti user posted image , da ne govorim, da je kljub vsemu bila mula pokonci pred 8.00 user posted image user posted image , ne vem kaj se je zdaj to začelo dogajat. Danes jo bom res probala vsaj do 20.00 obdržat budno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.11.2007 9:13:53   
Zamima
barby tukaj poglej, če boš kaj našla:

http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=1334

drugače pa vpiši v google: dagnje recepti

pa tam poišči, ziher bo kaj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.11.2007 9:36:51   
majas
Jutro!

Ja kaj pa se z našo Zaliko dogaja? Pa tako je bila vedno pridna. Ziher so zobeki veš... Ali pa ji je vroče mogoče? Včasih jih preveč oblečemo in sploh nevemo. Jaz se vedno s tem vprašanjme ubadam-jo zebe, ji je vroče... user posted image

Mi že skačeno po hiši. Je bila budna ob 7ih potem pa sem zaprla polkna in je spala do 9ih, kak je pasalo.

Zdaj pa še hitro eno kavico spi, popoldan pa delat..

Joj to grdo vreme user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.11.2007 9:38:33   
Zamima
o majas user posted image , ma kaj vem, ja lahko bi bilo zobki user posted image , ker si ful drgne z dudo,... pa malo je prehlajena user posted image ,... eh, naj gre nekam vse skupaj,... komaj čakam, da bo stara vsaj 5 let user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.11.2007 9:40:51   
Zamima
punce, kje bi lahko jaz kupila za  user posted image kak plastičen telefon, ki spušča zvoke in mogoče, da se kaj bliska in podobno?user posted image skoz hišnega dobi v roke in se je zgodilo, da je že klicala nekoga user posted image , evo lihkar je klicala drugič in sicer babico user posted image  

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.11.2007 10:29:53   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

punce, kje bi lahko jaz kupila za  user posted image kak plastičen telefon, ki spušča zvoke in mogoče, da se kaj bliska in podobno?user posted image skoz hišnega dobi v roke in se je zgodilo, da je že klicala nekoga user posted image , evo lihkar je klicala drugič in sicer babico user posted image  

Lahk ji kupiš 100 telefonov pa noben ne bo tok dober k ta hišni user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.11.2007 10:31:06   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Lahk ji kupiš 100 telefonov pa noben ne bo tok dober k ta hišni user posted image

oja, to ti pa rada verjamem user posted image , ampak poskusit pa ni greh user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.11.2007 11:15:20   
max81
dan

o mi2 sva ji kupla že pred parimi meseci telefon, pa ji niti slučajno ni zanimiv...ni ga čez daljinca, pa ga morm zdej kr skrivat, ker ga je že mal opraskala z zobmiuser posted image ....sem se odločila da igrače do nadaljnega odpadejo, ker so ji itak kmalu nezanimive..o kolk bomo prišparaluser posted image

spali smi ok, razen enkrat sem ji mogla dat dudo pol je bil pa mir, sam kaj ko sva šla mi2 spat ob enih in še preč, ker sva se ubadala s kombiniranjem omar za sobo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.11.2007 11:28:08   
Zamima
jaz ne vem kaj je to pri nam zadnje čase user posted image , tamala je tečna ko 100hudičev, jaz bi pa rada marsikaj nardila, pa ni šanse, ne morem, ker jo moram nosit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak jo odložim se dere! user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.11.2007 11:47:39   
Zamima
končno je zaspala, zdaj grem pa kuhat, mislim, groza, le kaj si ljudje mislijo, da jo dajemo iz kože al kaj?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.11.2007 12:20:54   
max81
o hvala bogu, da meni danes ni treba kuhatuser posted image user posted image , sem moji mamici tolk cajta težila, da hočem sarme jest, dajih je za danes skuhala...sam kaj ko bom mogla še kr en cajt čakat na južno, ker gre moj zdejle k zobarjuuser posted image user posted image , pol pa šibamo, upam, da bo kmalu nazaj

mala zdejle še spi, tko, da mam zdejle še mal cajta za čvek, pa spet ni nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.11.2007 12:23:59   
Zamima
jaz pa zdaj kuham juho iz cvetače in krompirja, pojem, počakam, da pride mama domov in grem ven - sama!user posted image Moram malo na zrak, ker danes je pa grozljivka user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.11.2007 12:37:11   
max81
o Zamima, pol more bit pa res hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moj se že rihta, madona kt da se gre žent, ne pa k zobarjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?