|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
14.11.2007 21:52:33   
Aja1
Bomo vse skupaj UPALE user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
14.11.2007 21:53:06   
Zamima
nogavica upamo s tabo user posted image user posted image user posted image

pa poljubček Živi! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
14.11.2007 21:53:17   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Mi smo pa kupili ta ogromni Airwick user posted image , me je parkrat skoraj kap kak puhne ven user posted image ,... Zala zaenkrat spi, jaz pa danes UPAM, da se ne ponovi sinočnja žurka pri nas user posted image

u mi ga mamo zdej že ene pol leta in je superrrruser posted image user posted image user posted image , vsakič ko greš mimo se ful voha, pa mamo ful veliko dnvno, res je dober...se pa hitro navadiš na tisti zvokuser posted image ..mi mamo zdej okus jabolka in cimet pa ful diši, njamiuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
14.11.2007 21:53:50   
Nogavica
Joj, sem vam že večkrat hotela povedat - se spomnite, ko smo nekatere smrčale, ko smo bile noseče in smo UPALE user posted image , da se po porodu to konča? No, pri meni se ni user posted image . Smrčim tako, da včasih še sama sebe zbudim user posted image  user posted image . Kako to? Če pa prej nisem nikoli smrčala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
14.11.2007 21:54:47   
Zamima
max 81, posebno izdajo imate? Winter edišnuser posted image

pol mamo istega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
14.11.2007 21:55:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Joj, sem vam že večkrat hotela povedat - se spomnite, ko smo nekatere smrčale, ko smo bile noseče in smo UPALE user posted image , da se po porodu to konča? No, pri meni se ni user posted image . Smrčim tako, da včasih še sama sebe zbudim user posted image  user posted image . Kako to? Če pa prej nisem nikoli smrčala user posted image .

boš morala na hipnozo user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
14.11.2007 21:56:14   
Nogavica

joj jaz tak sovražim smrčanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,....

Upam, da me zdaj, po moji izpovedi, nimaš manj rada kot prej user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
14.11.2007 21:56:55   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

joj jaz tak sovražim smrčanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,....

Upam, da me zdaj, po moji izpovedi, nimaš manj rada kot prej user posted image user posted image .

user posted image ne, dokler ne bova kje skupaj taborile user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
14.11.2007 21:57:44   
Nogavica

boš morala na hipnozo user posted image user posted image

Ti se kar norčuj user posted image . Sicer pa sem o hipnozi že večkrat razmišljala (samo ne zaradi smrčanja user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
14.11.2007 21:59:23   
max81
joj nogavička zdej si me pa nasmejala s smrčanjemuser posted image user posted image user posted image , moj ati je smrčal, da seje vse treslo, moj pa tud smrči, sploh, če spi na hrbtu pol ga pa tolk časa brcam, da se obrne na bokuser posted image user posted image

naša bejba je danes tud ful neki crkljiva, se je pri mami eno uro cartala v naročju, pa skos se je neki smejalauser posted image , pa že zjutri ko jo je moj prinesel v posteljo je skoz lubčke hodila dajat...je moj reku, da je sigurn neki ušpičlauser posted image

ja kuhna, rdeča je visok sijaj, pa s pomoje vse tace  gor poznajo, sam je tolk lepauser posted image

danes boste vsi dobro spali, tako, da prosim tišinaaaauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
14.11.2007 22:00:35   
max81

A NI DOBRRRRR, TA TANAJBOLJ DIŠI

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.11.2007 22:14:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

A NI DOBRRRRR, TA TANAJBOLJ DIŠI

u jaz sem itak psiho na te sladke "zimske" vonje, cimet, vanilija, jabolka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

ne moreš zgrešit pri izbiri darila za mene user posted image (glede vonja mislim)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.11.2007 22:15:02   
urška76
Max dej kombinacijo rdeče belo. K če boš mela čist rdečo se jo boš hitr naveličala, čist bela je pa doooolgooocajtnaaaa. user posted image
Naša se že prebuja, tako da UPAM z vami na mirno noč. Zdej grem pa sam še pod kovtr, k včerišnje upanje ni obrodilo sadov in sem čist povožena.
Nočko!

P.s.:jutr grem pa tamalmu kupit novoletno darilo user posted image  . Majo v BC znižanega malega vedija (računalnik za bebote), pa se mu ne morem upret user posted image  Bo pol mogoče najin compjuter varen pred njim user posted image  Sva ga že v Mülerju gledala, pa nama ni znesel do tja, pa še zdej je akcijski cenejši user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.11.2007 22:20:43   
Zamima
a so nas vsi novembrčki začeli hecat ponoči?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.11.2007 22:23:27   
max81
PUNCE JEST VAS ZAPUŠČAM, SEM REKLA DA GREM DANES SPAT KO ZRIHTAM MALO, pač sem še kr kle, želim vam da se mali škratki ne bi ponoči nič zbujali, se grem pa mal po dolgem času k mojmu stisnt, tko kt urška ponavaduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
14.11.2007 22:27:19   
Nogavica
max81, naši odspodaj imajo rdečo-belo kuhinjo in je prav lepa (dokler je čista). Prej je bila čisto bela, pa se je je mama naveličala in je samo ročaje zamenjala in dala rdeče gor pa rdeče-bele zavese kupila, potem pa še rdečo mizo in stole in nekaj rdečih drobnarij (slike, ura ...). Pa bele ploščice imajo rdeče fuge in prav lepo pride.
No, za mene pa ni belo, ker bi morala preveč pogosto pucat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
14.11.2007 22:27:37   
Zamima
tudi jaz grem, nočko vsem - upajmo na lepo mirno noč user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
14.11.2007 22:28:14   
Nogavica

a so nas vsi novembrčki začeli hecat ponoči?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa naju heca že dobre tri mesece.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
14.11.2007 22:29:17   
Nogavica
Lahko noč vsem.

Je pa prav fajn, da smo po dolgem času spet malo počvekale user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.11.2007 22:35:44   
max81
ja sej glede kuhne mam na srečo še par mesecev fore za razmislekuser posted image  

jest pa še kr kle visim....bejbe tale mojuser posted image  je pa pravi  razgrajač, se mi zdi, da mi je že ful zgodej začel ful brcat, tako, da čuti tudi moj ko da roke na trebuhuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.11.2007 22:46:32   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

....bejbe tale mojuser posted image  je pa pravi  razgrajač, se mi zdi, da mi je že ful zgodej začel ful brcat, tako, da čuti tudi moj ko da roke na trebuhuser posted image user posted image

Oh, kako lepouser posted image . Tudi jaz se večkrat spomnim na Živine brcike in mi je prav malo hudo, ker je tako hitro minilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.11.2007 5:51:47   
Anonimen
Packe...brez mene ste čvekale...user posted image  na unmu forumu vas pa ni...user posted image  kak se mi ne da iti delat...jaooo mene...pa še tisto bogo plačo danes dobim...bljak...

Naš ima pa dlesni krvavo rdeče, tako, da najbrž štirke na polno rinejo na plano...ko bi vsaj hitro pokukale ven...saj spi pa kar ok...se enkrat zbudi...ampak to se ne hvalim, da ne bo danes grda noč...

Moram it...fuj...pa še mraz je zunaj...dvakrat fuj...

Se tipkamo kaj popoldan...če ne bom preveč okupirana z drugimi dobrodelnimi deli (pospravljanje, kuhanje, ležanje, skakanje za palčkom)...

Aja, zdaj naš samo hodi in hodi...tudi čez celo stanovanje se odpravi sam...čez prag ni problema...kar naenkrat izgine in ga vidim, ko jo šiba v kopalnico...tam ima svoj tempelj...user posted image

Lep dan...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.11.2007 8:33:03   
majas
Jutro!
Sem že eno uro budna ker enastavno ne morem spati. Zvečer nisem morala zatisniti očesa, danes zjutraj pa spet več ne...

Da se podpišem da imamo tudi mi zabasan nosek, in spali smo bolj tako. pucanje noska, jok. user posted image
upam tudi da ne zbolimo ravno pred roj. dnevu.

Ircica, zamima... saj bo boljše.. pridejo obdobja.. in se bomo že navadili na ta tempo življenja. Vsi so premagali to pa bomo tud mi, še prehitro nam bodo odrastli in odšli...

Nogavica za dobro jutro sem se nasmejala tvojemu smrčanju, pa zamimi ko je rekla dokler ne bove taborili user posted image user posted image user posted image paše malo smeha ko si tako zjutraj ves uničen pa te nekdo nasmeji.

Ko se kaja zbudi letim v mesto, moram nekaj za službo iti iskat. Kaja bo tako skos na toplem tako da jo lahko zraven vzamem ne, da mi še kje bolj ne zboli user posted image

Včeraj sem bila do 21ih v službi, pomagam šefici pri pripravah na kozmetični sejem ki bo v Celju 1.2. decembra tako da imave veliko dela. JAz bom tudi tam tako da lahko katera pride pogledat.

Lep dan vsem... pa čim manj tečk ampak srečk user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.11.2007 8:34:33   
viv_
Dobro jutro smrčulje! user posted image

Jaz sem šla pa včeri spat ob 8h zvečer. Ker sem mela totalno krizo, se mi je vlekla še iz Brna. Kriza res!!! Tko, zdej sem mal prišla k sebi. Čeprav, Zarja je spet neki robantila ponoči. Pa dudo, pa pit, pol je pa še ene 15 minut neki težila, pol je pa končno zaspala.

ircica user posted image Neeeeeeeeeee, ne bo tako do konc življenja. Tam pri 3 letih si iz ta hujšega ven.

Jaz čakam, da bo Zarja kaj slovensko povedala, ker se mi zdi, da ko enkrat mulc govori, da mu lahk pol tut kej dopoveš. Sej razume precej, ampak ni isto. Mirna je že zakon, vse se ji da dopovedat, vse se lahk pomeniš z njo... Tamala pa še mal po svoje.

urška - a že samevaš?

Pa eno razlago bi prosila:
Donse dam Mirni gor ene roza žametke. Nove. Pa se gleda v ogledalo, navdušena nad svojo lepoto in pravi:"Uuuuuuuuuuuu, kok sem pa jest dones blont!".
Pa jaz nazaj:"Zakaj pa blont?"
Mirna:"Ja, če maš roza hlače, pol si blont.".

Nimam pojma, s kje ji ta ideja... Tko da, če ma kera kakršnokoli asociacijo, dobrodošla...

user posted image - za vse upajoče.

A kera ve, kje je ta zadn seznam? Sem se trudila ga najti, pa nisem...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
15.11.2007 8:42:58   
Nogavica
Dobro jutro!

Me veseli, da se zabavate ob mojem "problemu". Vsaj nekdo user posted image .

viv, seznam zdaj ažuriramo na onem forumu, ker se je ta vedno izgubil, pa klobase smo imele, ko so se vrstile posvetovalnice in zobki. Sporoči Aji1 in bo ona dopolnila.

Glede roza hlač in biti blont user posted image  user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?