viv_
|
Dobro jutro smrčulje! Jaz sem šla pa včeri spat ob 8h zvečer. Ker sem mela totalno krizo, se mi je vlekla še iz Brna. Kriza res!!! Tko, zdej sem mal prišla k sebi. Čeprav, Zarja je spet neki robantila ponoči. Pa dudo, pa pit, pol je pa še ene 15 minut neki težila, pol je pa končno zaspala. ircica Neeeeeeeeeee, ne bo tako do konc življenja. Tam pri 3 letih si iz ta hujšega ven. Jaz čakam, da bo Zarja kaj slovensko povedala, ker se mi zdi, da ko enkrat mulc govori, da mu lahk pol tut kej dopoveš. Sej razume precej, ampak ni isto. Mirna je že zakon, vse se ji da dopovedat, vse se lahk pomeniš z njo... Tamala pa še mal po svoje. urška - a že samevaš? Pa eno razlago bi prosila: Donse dam Mirni gor ene roza žametke. Nove. Pa se gleda v ogledalo, navdušena nad svojo lepoto in pravi:"Uuuuuuuuuuuu, kok sem pa jest dones blont!". Pa jaz nazaj:"Zakaj pa blont?" Mirna:"Ja, če maš roza hlače, pol si blont.". Nimam pojma, s kje ji ta ideja... Tko da, če ma kera kakršnokoli asociacijo, dobrodošla... - za vse upajoče. A kera ve, kje je ta zadn seznam? Sem se trudila ga najti, pa nisem...