|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
14.11.2007 12:39:06   
Aja1
Dan.

Neja  je že doma z očijem in spi. V vrtcu je sicer še jokala, ampak baje joka vsak dan manj user posted image user posted image user posted image . Sem pa pozabila napisat, da je včeraj prišla iz vrtca "ranjena". Je bila kar precej popraskana po ličkih. Ja, zgleda, da se že tepejo (praskajo). Pa pikasta lička ima spet....ne vem od česa user posted image . Mogoče suh zrak, prehlad user posted image
Spali smo bolj slabo, ker je imela čisto zabit nosek, pa kašljala je.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
14.11.2007 12:40:34   
Aja1
Zamima - taka je Neja tudi vsak popoldan user posted image . Sitna na kubik. user posted image  Upam, da je to samo obdobje in da bodo kmalu spet naši smekjkoti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
14.11.2007 12:45:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima - taka je Neja tudi vsak popoldan user posted image . Sitna na kubik. user posted image  Upam, da je to samo obdobje in da bodo kmalu spet naši smekjkoti.

ja se strinjam user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
14.11.2007 12:53:43   
viv_

Sem pa pozabila napisat, da je včeraj prišla iz vrtca "ranjena". Je bila kar precej popraskana po ličkih. Ja, zgleda, da se že tepejo (praskajo).

Mogoče jo pa praska kakšna zadrga na jaknici. Zarji moram nujno kupit novo bundico ker je od tele, ki jo ima zdaj, vedno popraskana po ličkih, ker jo zadrga na ovratniku praska, ji pride previsoko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
14.11.2007 12:54:05   
Nogavica
Mi smo ravno nazaj s sprehoda. Skoraj sem zmrznila, Živa pa cela topla v svoji vreči user posted image .

Aja1, me veseli, da gre v vrtcu na bolje.

Zamima, po mojem tudi je plastični telefon brezveze kupovat, ker ji ne bo zanimiv, dokler bo pravi na dosegu.

Pri nas je isto. Prav tako z daljinci - imava enega, ki ga ne uporabljava in sva ji ga dala za igrat pa ga totalno ignorira, ker ona hoče točno tega, ki je v uporabi.

Pri nas tudi večina igračk po par dnevih postane nezanimiva, so pa že ves čas zelo aktualne kartonke z živalicami (so že zelooo zdelane), zadnje čase reklamni letaki z igračkami, pojoča knjigica (ki je izposojena) in seveda pametni kuža. Tega ima pa tako rada, da ga nonstop lupčka in se carta z njim, se vleže nanj in ga stiska k sebi, zraven pa se zadovoljno smehlja. Škoda, da se pri meni ne carta tako user posted image .

Noč je bila zaradi prihajajočih spet katastrofalna. Jaz sem cela polomljena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
14.11.2007 14:27:44   
marella1
Hello še od mene,
jaz sem pa danes v službi do 6. user posted image .

Mi imamo pa eno jopico, kjer moram zamenjat zadrgo, jo tolk praska, da ima brado čisto rdečo. user posted image

Lana je baje v vrtcu pridna, danes je komaj čakala kosilo (je baje dremala in jedla). Včeraj so mi rekle, da je bila malo slabše razpložena in da je imela malo tempetature (dome je potem ni imela več). Upam, da ne zbolimo.

Se tipkamo

pa pa 

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.11.2007 14:58:02   
viv_
Boga marella...

s čim se pa ti ukvarjaš profešonali?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.11.2007 15:47:17   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Boga marella...

s čim se pa ti ukvarjaš profešonali?

žal (ali pa na srečo) s turizmom

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.11.2007 16:05:46   
Zamima
no hvala bogu, spet spi user posted image , jaz pa letim malo ven na zrak, je babi prišla user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.11.2007 19:26:51   
ircica
Samo malo se vam javim, da na hitro potarnm (še jaz):

V službi je norišnica, čofnila sem noter teden dni pred redno inšpekcijo in lahko urejam papirje ter zbiram žige in podpise 27 ur na dan, če bi se mi dalo.

Ko pridem domov, imam v naročju prilepljenega Kostjo, ki pozna samo še tri registre: jamranje, tuljenje in jezno drenje. Obvezno mu moram nekaj skuhat, ker keksi, jogurti, sadje ipd. niso aktualni (oz. poje in naprej kaže na lonce ter dela am-am), čeprav baje v vrtcu je. Skuham seveda z levo roko, ker na desni visi mali in jamra, če ga predolgo ne gledam ali ne doseže magnetov na hladilniku.
V vrtcu ga najbrž navajajo na samostojno hranjenje, ker ni šanse, da bo spravil žlico hrane po grlu, če ne more praskat s svojo žlico po krožniku. Ko dobi nekaj hrane na žlico, jo vehementno zavihti po zraku (hrana leti vsepovsod), ponudi meni (vljuden fant) in si poskuša celo žlico zbasati v usta. Tako daimamo sedaj zanj kar normalno porcijo hrane, ker glede na to, koliko pristane na mizi, meni in tleh, spravi vase ravno neko malenkost.

Popoldne več ne spi, tako da ga ob 7 uspavam, potem pa hodim mirit vsaki 2 uri. In to ne iskat dudo, ampak ležat zraven za 20 minut do uro. Od 4 naprej se obvezno samo še premetavain zbudi ob vsakem zvoku, ko vstanem, pa je itak jok na kvadrat.
Vsako jutro se šunjam po stanovanju kot vlomilec in zginem skozi vrata napol v solzah, ker je za vrati drenje drenje.

In ko pomislim, da je to moje nadaljnje življenje, me prime, da bi se zavlekla v en kot s kišto pivo in ne bi več prišla ven.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.11.2007 21:03:51   
urška76
Čer!
Naša mala pa obožuje kislo repo in krvavice user posted image , sem to za kosilo/večerjo za bnaju prpravla pa je tko not padla. Prav basala se je. Zdej pa spi. Močno upam na mirno noč, glede na to, da danes ni skoraj nič kašljala. Ja pa nov način trmarjenja/izsiljevanja je pogruntala. Prav milo se zajoka (če je nebi videla bi mislila da je res kaj narobe), zraven pa maha z rokami in cepeta z nogami user posted image

Max a si ti zihr da je šel k zobarci? user posted image  K če se tko urihta, pol je mal sumljiv user posted image  
Viv a pol je božiček že kej daril pustu, k tko pridno pleza po vaši bajti?
Ircica mogoče bi blo pa dobro, da bi Kostja popoldne še spal. K naš ta velik mi zihr ni dobr spal ponoči, če se mi ni naspal čez dan.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.11.2007 21:13:18   
max81
ja ja Urška je šel k zobarc jauser posted image user posted image user posted image , je kuj kle čez reko čezuser posted image ....se vid tjauser posted image user posted image

drugače naša pa je danes tko sarme jedla user posted image user posted image , pol smo bli pa še mal na obisk pr mamic, po smo šli pa še za sobo se zment, pa točno so jo zuser posted image risal, pa cena je 1400 ojrov, brez pisalnih miz za enkrat....joj se mi tdi da sam o sobi še težim kle gor..ampak res komej čakam, da bo spet kej novga v bajti, nasledn mesc greva pa ploščice za kuhno in jedilnico naročit
babe prosim z predlogi na plano al belo al rdečo kuhno, zdej se pa ne morem odločtuser posted image user posted image , do sedaj sem bla za belo, sam zdej mi je pa kr naenkrat ratala rdeča všeč, da bo kt u kuplerajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.11.2007 21:14:17   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

In ko pomislim, da je to moje nadaljnje življenje, me prime, da bi se zavlekla v en kot s kišto pivo in ne bi več prišla ven.

se ti smem pridružit? Plačam tisto kišto piva user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.11.2007 21:15:34   
Aja1
čer. Neja spi. Danes je bila tako crkljiva....upam, da ne bo zbolela. Je bila malo bolj topla (36,9), pa smrka full, kašlja user posted image user posted image

Ircica, zgleda, da imajo res tako obdobje. Upam, da čimprej mine.

Viv, upam, da božičk prinese čimveč daril.

Danes samo nekaj upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.11.2007 21:26:01   
Zamima
Mi smo pa kupili ta ogromni Airwick user posted image , me je parkrat skoraj kap kak puhne ven user posted image ,... Zala zaenkrat spi, jaz pa danes UPAM, da se ne ponovi sinočnja žurka pri nas user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.11.2007 21:35:56   
Aja1
Max, kaj pa kakšna kombinacija rdeče bele?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.11.2007 21:39:25   
marella1
Evo še ena, ki UPA user posted image

UPAM, da tudi mi ne zbolimo, nos je čist zabasan, pa prej je imela malo povečano temperaturo (sem ji dala Calpol), tako da UPAM, da bomo vsaj spali

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.11.2007 21:39:46   
Zamima
max, meni je pa všeč rdeča, sama sem hotla rdečo gladko - ampak sem si premislila, ker je ne mislim vsak dan drgnit user posted image . Če boš vzela rdečo raje vzemi tako, da ni gladka user posted image .

Jaz imam pa zdaj barvo breze user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.11.2007 21:40:54   
atanja
Aja jaz če ni čez 37,5 temparatura se še ne sekiram preveč ker mu dostikrat tako mal narase zaradi zobkov.
Je pa pri nas ted prvi teden vrtca 5 dan dobil fulll visoko vročino. Ponoči mu je narasla. Ampak je pol cel petek prespal in je v soboto zginla. Tako da možno da je vroča bolj zaradi utrujenosti.
Pri nas zdaj tamal spi 12h ponoči pol pa še podnevi 2-3h  pa še to zvečer dol pade. No in moram trkat je kar ok... zdaj ko več spi. tud vrtec lažj eprenaša.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.11.2007 21:41:16   
Zamima
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse upajoče!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.11.2007 21:43:13   
Aja1
Naša si čez dan samo eno uro. Največ uro in petnajst. Zato je pa popoldan tako sitna.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.11.2007 21:43:48   
Aja1
jaz pa kašljam kot user posted image ....se bom zadavla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.11.2007 21:48:14   
Aja1
Moj je šel pred minuto spat in že smrči user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.11.2007 21:51:06   
Nogavica

jaz pa kašljam kot user posted image ....se bom zadavla user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM, da čimprej nehaš kašljat user posted image .

Upam tudi, da bomo danes boljše spali kot prejšnje tri noči in še bolj upam, da ta preklemanski zob končno prebije dlesen.

Zdaj pa grem pospravit kuhinjo, ker je še od kosila v razsulu user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.11.2007 21:51:51   
Zamima
joj jaz tak sovražim smrčanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,.... meni moj nikol ni smrčal, moj foter pa je stroj za smrčanje!!! Da bi vsaj kaj koristnega bilo od tega! 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?