|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
15.11.2007 9:05:10   
majas
Roza hlače in blond ... hm.. otroci pridejo včasih z takimi smešnimi idejami no user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.11.2007 11:42:58   
Anonimen
Mi odkar se odstavljamo spimo zelo slabo.
Spije ogromno mleka, riževega s kalcijem, drugega noče ali pa ne sme. Pred spanjem pojemo tudi mlečno kašico. Spimo pa kvečjemu slabše. user posted image Ponoč se začne histerično dret in trmarit, ko pa pride k nama v posteljo pa čudežno utihne. user posted image Moj je že danes reku, da moramo uštimat sobico za Ano, ampak kaj ko nimamo prostora. user posted image

Danes sma mele posvetovalnico, urin je končno ok. user posted image Mere sem sporočila na un drug forum. Cepili naj bi se nekje januarja, Aja1 ti pošljem ZS.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.11.2007 11:54:37   
Nogavica
Sem malo gledala seznam na onem forumu, vsi imate male manekenke in manekene. Mene je pa kar malo strah, kaj bo tehtnica pokazala, ko bomo imeli posvetovalnico user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.11.2007 12:34:45   
Zamima
Ojla,... midve sva nazaj iz mesta ,... Majas res škoda, da nisem prej vidla ZS-ja user posted image user posted image user posted image user posted image , no pa kdaj drugič.
Mi pa nimamo vode user posted image , ja saj bi bilo vse lepo pa prav, da bi kdo povedal, da jo bojo zaprli, ker delajo, ampak noben nič! Še dobro, da sem uspela polovit zadnjih par kapljic, da sem Zali čaj nardila user posted image .

Zala je od babice in dedka za roj. dan dobila tole:
user posted image

Včeraj sem v Leclerku kupila tiste vlažilne robčke, ki jih imajo po 0.99€, jih je katera že probala?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.11.2007 13:04:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pa eno razlago bi prosila:
Donse dam Mirni gor ene roza žametke. Nove. Pa se gleda v ogledalo, navdušena nad svojo lepoto in pravi:"Uuuuuuuuuuuu, kok sem pa jest dones blont!".
Pa jaz nazaj:"Zakaj pa blont?"
Mirna:"Ja, če maš roza hlače, pol si blont.".

Nimam pojma, s kje ji ta ideja... Tko da, če ma kera kakršnokoli asociacijo, dobrodošla...

user posted image user posted image user posted image

mogoče asociacija na Barbiko?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.11.2007 13:14:36   
Zamima
nogavica, še tukaj čestitke tebi in tvojemu user posted image za obletnico!

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.11.2007 13:15:16   
viv_
Evo, smo bli na kofetu user posted image  Klele pri nas zraven službe je en tak lušten pajzelj, pa fuuuuuuuuul majo dober kofe user posted image

Zdej morm pa neki prevest do konca, pa se mi reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ne da!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.11.2007 14:27:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

O, šit, pozabila sem user posted image user posted image user posted image .
Še dobro, da imam vas user posted image user posted image . Moram takoj dragega poklicat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.11.2007 14:32:23   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Še dobro, da imam vas user posted image user posted image . Moram takoj dragega poklicat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.11.2007 14:33:12   
viv_

c c c... Kašna si user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.11.2007 14:34:30   
Zamima
Jaz sem si pa zdaj dokumente urejala,... imam dve škatli dokumentov user posted image user posted image , v eni so vsi pomembni in aktualni, v drugi pa bolj take stvari, ki jih v bistvu ne rabim več, ampak niso za smeti user posted image .

Pa položnice, mater kolk jih je  user posted image user posted image user posted image

aja, pol mam pa še eno škatlo dokumentov od mojega user posted image , pa hudirja, če to vedno kaj rabiš user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 15.11.2007 14:40:55 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.11.2007 14:36:02   
Zamima
punce, hitro mi povejte kako idejo za kako enostavno omakico iz bučk za user posted image . Zraven bi imela riž pa kuhanega piščančka.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.11.2007 14:41:27   
max81
Zamima, mal čebulce prepraži, pa gor bučke, pa na konc mal smetane, mal soli in to je to

naša je pa danes krompirjevo juhco, pa palačinko si je sama tlačla v ustauser posted image , zdejle se pa igra, jest ji grem pa na brzino sobo pomit, dokler ne bo stokanja in jokcanjauser posted image

evo tastar je šel na šiht, tko, da sva spet sami..pride kera na kofe, pa da mal vmes pomaga prah spravt vn iz bajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.11.2007 14:42:45   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima, mal čebulce prepraži, pa gor bučke, pa na konc mal smetane, mal soli in to je to

hvala user posted image grem kuhat,... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.11.2007 16:00:03   
Nogavica
Jaz se več ne pogovarjam z vami, ker se samo norčujete iz mene user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.11.2007 16:17:13   
Zamima

Jaz se več ne pogovarjam z vami, ker se samo norčujete iz mene user posted image .

tudi prav user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.11.2007 16:20:01   
max81

a ja zakva se pa že gre, a ker si pozabla na obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa čestitke, pa da bosta še dolllgggoooo furala skupajjjj, tako zaljubljena kot sedaj, pa da mala nogavička kmalu dobi družbo a ne??????!!!

babe men se tako vrti, pa sploh ne vem kaj mi je, tole vreme blesavo al kva, čist sem adijo...pa nič se mi ne daaaa več splohhhhuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.11.2007 17:16:04   
Zamima
Zala spi,... šele zdaj svojo 2. rundo,... upam, da mi ga ne bo preveč dolgo sračkala pred pravim spanjem user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.11.2007 17:21:00   
Zamima
she s got to be kidding me! user posted image ,... pridem v sobo in stoji v posteljici, jo vzamem v roke jo zazibam in spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.11.2007 17:27:20   
max81

Zala spi,... šele zdaj svojo 2. rundo,... upam, da mi ga ne bo preveč dolgo sračkala pred pravim spanjem user posted image .

naša žabica tud spi že drugo rundouser posted image user posted image user posted image , jest pa komisarja rexa gledam

Zamima mi mamo pa modrga triciklčka, pa medvedka gor, ga je pa dobila od mojga bratauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.11.2007 17:34:02   
Zamima

naša žabica tud spi že drugo rundouser posted image user posted image user posted image , jest pa komisarja rexa gledam

Zamima mi mamo pa modrga triciklčka, pa medvedka gor, ga je pa dobila od mojga bratauser posted image

jaaa sem ga vidla danes v Baby centruuser posted image , pa se nekak nisem mogla odločit,... upam, da moje dete ne bo imelo traume od roza barve user posted image user posted image .
Ker jaz sem čist obsedena z roza, še dobro, da nimam fanta(sina) user posted image user posted image user posted image , bi bile posledice še hujše

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.11.2007 17:40:37   
max81

jaaa sem ga vidla danes v Baby centruuser posted image , pa se nekak nisem mogla odločit,... upam, da moje dete ne bo imelo traume od roza barve user posted image user posted image .
Ker jaz sem čist obsedena z roza, še dobro, da nimam fanta(sina) user posted image user posted image user posted image , bi bile posledice še hujše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej še dobr, da je prnesu modrga, če bo zdej slučajno poba, da se nav mogu v roza triciklu okol voztuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.11.2007 17:46:28   
Zamima
ja, ampak sem ga gledala pa saj ni tisto čist moder, je nekak lila-moder če se ne motim?? user posted image

Jeeej jutri grem pa k frizerki!!! user posted image Mi bo frizurco nardila, komaj čakam - spet malo oddiha in razvajanja user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.11.2007 17:52:01   
max81
ja, ampak sem ga gledala pa saj ni tisto čist moder, je nekak lila-moder če se ne motim??

svetlo moder je

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.11.2007 17:59:11   
Zamima

ja, ampak sem ga gledala pa saj ni tisto čist moder, je nekak lila-moder če se ne motim??

svetlo moder je

aja, meni se je zdelo, da je bolj lila, kot Lila pause user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?