|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
12.11.2007 10:28:20   
majas
Ojla!

Jaz pa se moram najprej pohvaliti. Kaja je spala od 19ih do 8ih zjutraj brez bujenja. Vav ratalo nam je. sem se kar z glavobolom  zbudila ker nisem navajena tolko spati v kosu.

Pridem kasneje gor je Kaja tečka....

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.11.2007 10:28:49   
Aja1
NIK, TED in ANŽE ČESTITKE ZA PRVO SVEČKO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.11.2007 10:30:39   
Aja1
Kaja, čestitke za prespano noč!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spali bolj švoh, ker je imela Neja čisto zabit nos, ni mogla dihat. user posted image  Skuhala sem en lonec kamilic in jih dala ob posteljico, da je lažje dihala.
Zdaj je pa v vrtcu......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.11.2007 10:35:22   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

No, zdaj se bo pa pokazala moja nevednost...počasi bo potrebno začeti razmišljati o vrtcu...pa me zanima nekaj stvari...ali ga lahko vpišem sredi leta (npr. marca 2008), katere papirje moram predložiti, kaj vse je potrebno...približne cene...pa še kakšnen dober nasvet...ker ne vem, kako ga bosta mojadva še čuvala, ker ju kar precej zdravje muči in se mi kar malo smilita, ker palček ne zdrži 2 minuti pri miru...

LP

Vlogo oddaj čimprej. Če bo prostor v vrtcu, potem bo sprejet, če pa ne, pa pač ne bo. Ne rabiš dat zraven nobenih papirjev. Ko boš pa oddajala vlogo za znižano plačilo vrtca na občino (potem, ko boš že dobila ali je sprejet ali ne), daš zraven pa dohodninsko odločbo za 2006 od obeh (lahko jo pa pridbi tudi občina po uradni dolžnosti).

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.11.2007 10:41:05   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Vlogo oddaj čimprej. Če bo prostor v vrtcu, potem bo sprejet, če pa ne, pa pač ne bo. Ne rabiš dat zraven nobenih papirjev. Ko boš pa oddajala vlogo za znižano plačilo vrtca na občino (potem, ko boš že dobila ali je sprejet ali ne), daš zraven pa dohodninsko odločbo za 2006 od obeh (lahko jo pa pridbi tudi občina po uradni dolžnosti).

Mi pri stari odločbi (za leto 2007) nismo dali zraven odločb (smo pooblastili občino), no pa še vedno nismo dobili odločbe. Baje imajo malo težav z DURS-om (sem zadnjič brala v Delu), pa smo zato za leto 2008 že mi priložili odločbe.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.11.2007 10:42:12   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kaja, čestitke za prespano noč!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spali bolj švoh, ker je imela Neja čisto zabit nos, ni mogla dihat. user posted image  Skuhala sem en lonec kamilic in jih dala ob posteljico, da je lažje dihala.
Zdaj je pa v vrtcu......user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi že fasali zabasan nos user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.11.2007 10:42:48   
majas
Anže, Nik in Ted vse najboljše

user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.11.2007 10:46:13   
majas
Mi moramo vlogo za vrtec oddati maja, takrat jih komaj sprejemajo. Mislim da je v vsaji ibčini malo drugače.

Kaja se malo zaigrala, jaz sem pojedla sendvič, ki je prav pasal. user posted image

Zunaj je tako lep dan meni pa se ne da ne sprehod user posted image halo... pa bom morala iti.

Upam da je Neja v vrtcu pridna
user posted image   user posted image

Zamima full lepe slike, ja Zala je res uživala. Je prehitro minilo ne.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.11.2007 10:50:22   
majas
kako je mel Ted dobro frizuro na roj. dnevu... ko ga tako gledam si mislim da je sigurno starejši od Kaje. Res je velik. Pa tortica je tudi bila res lepa. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.11.2007 10:55:32   
max81
ojla punce, dodala sem nekaj fotk iz rojstnega dneva, gesla sem vam poslala na zs, če ga katera ni dobila se opravičujem...prišlo pa je do napake, ker mi je medtem ko sem rihtala album tamala tacala po tipkovnici morate geslo vpisati z velikimi črkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...celo besedouser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.11.2007 10:58:27   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ojla punce, dodala sem nekaj fotk iz rojstnega dneva, gesla sem vam poslala na zs, če ga katera ni dobila se opravičujem...prišlo pa je do napake, ker mi je medtem ko sem rihtala album tamala tacala po tipkovnici morate geslo vpisati z velikimi črkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...celo besedouser posted image

aha max hvala user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.11.2007 11:02:16   
majas
Zdaj pa sem pogledala slikice. Kdo vam je dela torto? Jaz še imam vedno željo da bi jo sama spekla za prvi roj. dan. Potem mi moja mami gnjavi da bi ona rada za njen prvi roj. dan kupila torto. Potem kolegica iz morja govori da bi jo prinesla. Tako da hm... do srede bom vedela kako in kaj. user posted image

Kaja je zaspančkala. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.11.2007 11:06:31   
max81
majas, torto sem spekla sama, bila je pa božanjska..njami njami, edin izgled ni bil ne vem kaj, ampak važno, da je okususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.11.2007 11:11:17   
majas

majas, torto sem spekla sama, bila je pa božanjska..njami njami, edin izgled ni bil ne vem kaj, ampak važno, da je okususer posted image user posted image user posted image

Kaki okus pa je bil? Jaz še vedno zbiram dobre recepte za torto user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.11.2007 11:17:24   
viv_
max - geslo prosim!

vrtec med letom: pri nas ne pobirajo rezervacij za med letom. Oddaš cca. mesec preden misliš otroka pripeljat, potem pa prijave zložijo po datumih prihoda v vrtec. In ko si na vrsti si na vrsti... Upam, da sem tole razumljivo napisala user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.11.2007 11:22:34   
Zamima
Max hvala, zdaj pa sem jih vidla user posted image user posted image user posted image user posted image ,... lepo, lepo,... joj sem vam prav fauš, ko so ta praznovanja za vami user posted image ,...

Majas, tudi meni se ne da nikamor,... user posted image , pa bova šle verjetno pol babici nasproti ko pride domov, zdaj sem še v pižami user posted image , pa kavico bom tudi komaj zdaj pila, .... Zali pa grem segrevat juhico s knedlčki user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.11.2007 11:24:26   
Zamima
aja še to user posted image sem dala zdaj razvijat slike preko DM-a, pa imajo tak slab prenos, da mi piše vedno več minut, do konca, zdaj jih je že kar 110 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.11.2007 11:28:19   
Zamima
spet gnjavim, ker spet ne vem user posted image , je danes OD ali pa starševski? Je šla katera kaj pogledat? Še sploh dobimo starševskega? user posted image Kako je zdaj s tem?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.11.2007 11:56:44   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Kaki okus pa je bil? Jaz še vedno zbiram dobre recepte za torto user posted image

ja valda, da čokoladen, sadne so se mi zamerle, ker sem mela doma vsako leto sadno torto, bljekkkkkk

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.11.2007 12:10:02   
viv_
Hvala za geslo user posted image  je pa Nika atiju podobna, knede user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.11.2007 12:16:14   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Hvala za geslo user posted image  je pa Nika atiju podobna, knede user posted image

ja viv tko vsi pravjouser posted image user posted image user posted image user posted image , sej dobr, da mu je, če ne bi skoz govorl, da je od poštarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
12.11.2007 12:25:38   
Aja1
Max, lepo torto si naredila. Glavno je pa, da je bila dobra! user posted image
Kako ste se pol zmenili s taščo? Je prišla na tortico?

Danes je Neja v vrtcu malenkost manj jokala. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
12.11.2007 12:27:44   
Zamima
Aja1, super, saj se bo navadila,... držim pesti, pa en velik user posted image za vaju.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
12.11.2007 12:28:35   
Zamima
saj sem vedla, da sem nekaj pozabila user posted image ,... Aja1, kje si kupila Neji to lepo majčko, ki jo je imela na RD oblečeno? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
12.11.2007 12:35:17   
krfjolca
Čau, punce!
Hvala za čestitke :)
Anže je v redu, trajalo je samo en dan, tako kot pri meni. Zato ni šel nič k zdravniku, brezveze. Imam pa trenutno oba fanta doma, ker je ta velik staknil neko virozo. Tako da moram kar za 2 otroka skrbet user posted image .
Praznovali smo super, torta je bila božanska (čokoladni biskvit in mandarinina krema). Okrasila sem jo pa z marcipanom, na katerega sem narisala Puja. Kasneje prilimam slike. user posted image  Danes imam povabljene še najine prijatelje. Sem pa čisto izmozgana, ker sem za vse sama, ko je dragi ves bogi. user posted image

Aja1, s katerim mailom si se prijavila na Facebook, daj mi na ZS pošlji, da te dodam.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?