Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kapica, jst pa še dajem povšterček za podporo, ampak nima kej dost pravega pomena, saj je v ekundi na hrbtu in tako ostane celo noč....sedaj ji je ekstremno zanimivo zbrcat svoje pokrivalo dol s sebe...
Sicer sem vas pa tud hotla vprasat kako je z tem sedenjam v krilu, ce ga podpiras. Kako naj ga bremzas, ce noce lezat, ampak samo rine gor .
Jaz sem se najbolj bala, da mi bo v RA rekla, da ga moram nujno pustit ležat. Pa je rekla, da sploh ne... Da je lahko pokonci, le da mora bit s hrbtom naslonjen name in ga z eno roko podpiram pod pazduhami, z drugo pa pod ritko. V bistvu že potem napol sedi.
Ajvy, saj tudi jaz dam mojega v stolček, da midva lahko vsaj v miru pojeva... tu se gre o ekstremih, kot je recimo ena pri mislim da avgustovkah govorila, da je otrok vsaj 6 ur na dan v ležalniku.
Da so pa vaje nerazumljivo napisane, pa se čisto zavedam, a ne znam bolje razložit. Meni so vse 3x pokazali, pa na DVD-ju je, pa še knjigca.... Pa misliš, da delam vse pravilno? Dvomim... Sploh dvigovanje so mi muke ježeve. Pa da sem si vse vaje zapomnil? Malo morgen... Mi je žal, da nisem kamere nesla zraven in posnela vsega...
Ne, ti si čist lepo napisala, sam jst ne razumem...včasih se mi zdi da preveč komplicirao, spet drugič se mi zdi, da nam je to v pomoč...mah sej ne vem..
Zvesta, to je pomirjajoce, kar pravis glede sedenja. Ker podpiramo ga, seveda, sam se ne more, sam semmislila, da ce ga ne bi dvignila, al pa vsaj malo posedela, da bi ga po eni strani malo bremzala, a ne? Ajvy, saj mogoce res malo kompliciramo, ap ne moremo iz svoje koze . Ceprav mislim, da v vsakem primeru v redu naredimo, kako je bilo ap do sedaj? Saj ni bilo rej dvd-jev, pa koga, ki bi ti malo kaj pokazal recimo, pa smo vsi v redu zrasli .
zdaj sem že tečna s tem, meni je fizioterapevtka rekla, a ne?
no, v glavnem, je rekla, da se napačen handling in preskakovanje v razvoju pokaže šele kasneje, ko so starejši.. je dala primer, da 20-letnika boli hrbtenica in pol ugotovijo, da v bistvu nikoli ni plazil...
mi je pa uganka, kako pol vejo, da je to ravno zaradi preskoka plazenja?
zdaj sem že tečna s tem, meni je fizioterapevtka rekla, a ne?
no, v glavnem, je rekla, da se napačen handling in preskakovanje v razvoju pokaže šele kasneje, ko so starejši.. je dala primer, da 20-letnika boli hrbtenica in pol ugotovijo, da v bistvu nikoli ni plazil...
mi je pa uganka, kako pol vejo, da je to ravno zaradi preskoka plazenja?