rumba
|
Jutro! A, tudi ve sta danes imela pestre noči, kaj? Moja ni bila nič boljša. Julija je zaspala šele ob polnoči, prej pa kričala. No, kričanje se je nadaljevalo ob štirih ponoči, pa tam nekje do šestih. Od osmih pa sva spet auf. Pa še izjava mojega ponoči (namreč dežurna sem vedno jaz): "Madona, pa kaj ji ne moreš dat dude in jo uspavat?" Ne, mi je všeč, če cvili in še sosedje ne morejo spati. Da kar dol padeš, pa še cela polamana sem od prehlada, še dober, da si pišemo, ker govoriti ne morem, mi je glas popolnoma pobralo. Joj, sem bila jezna! Pa danes sem spet sama z vsemi tremi, mož pride šele okoli polnoči. Julija je boljša od mene. Vročine nima, ima pa zabasan nosek. Hodič pa je, da se ji ob vsakem najmanjšem prehladu ful povečajo krči, zato se zadnje dni toliko tuli. kapica, me veseli, da so ti slikce všeč. Meni je tudi rumenkasa zakon, zato sem jo samovoljno dodala. siskamiska, kruhki so ratali. Včeraj sem jih samo pokušala, danes jih pa napadem. bojana2, Julija ni imela nobene reakcije po cepljenju proti rotavirusu. Jaz pa ne uporabljam MSN-ja, mi je pa ful fajn Skype. Uporabljam pa ga bolj kot telefon in manj za pisanje.
|