arijana..
|
Dobro jutro!!! Zanima me, če je katera že razmišljala, da bi po končani porodniški delala polovični delovni čas? Mene že namreč zdej skrbi, kako bo drugo leto. Moj ma tako službo, da ga praktično cel dan ni, večkrat mesečno pa tudi po par dni skupaj, jaz pa sem tudi na turnusu, s tem, da sem do nosečnosti delala veliko ponoči, pa še živeli smo nad mojimi starši tak, da je bilo občasno varstvo na dosegu roke. Zdaj vse to odpade in ker je verjetnost, da bi našla službo od 7 do 3 enaka nuli (poleg tega pa mam svoje delo rada) , se mi zdi, da bo samo to prišlo v poštev. A katera ve, kako se v tem primeru vedejo delodajalci- so to dolžni narest al je to njihova dobra volja. Zvesta neki časa nazaj si omenjala, da imaš Lidlove plenice, ki imajo baje indikator, pa me zanima, kje naj bi bil. Jaz sem za probo kupla ta majhen paket, pa na sami plenici nič ne vidim, pa tudi na vrečki nisem nič zasledila, je pa res da sem sam preletela napis, jih zložla v previjalno, vrečka pa je romala v smeti. Drugače so mi pa plenice v redu. Pa lepo se imejte, kljub temu da že spet dežuje.
|