Anonimen
|
julij je boljše ja....pri tašči ne joka več tolko, mislim da res zato ker sem se jaz tudi malo skulirala mi ne stopijo več lasi pokonci, se trudim bit mirna, pa je...drugače je pa še vedno zadržana do tujih ljudi, malo čudno gleda, pa če je volje take tudi v jok plane kaj sta lušna dita pa rene zvesta jaz sem tud dala glas freycha meni isto dela....v naročju se sama dvigne, brez da bi se za kaj prijela in si s tem pomagala ful je močna, me kr malo skrbi, ko je tak govner glavo pa itak bp drži samo, kolker dolgo je treba, ji nič več ne niha....pa če jo posedem tako, da se z rokicami nasloni naprej (med noge), se ful dolgo tak obdrži, nasmeh pa čez celo faco samo se mi res zdi prehitro tole drugače se mi zdi da jo hrana ful zanima, kar svetlo gleda in kar vliva se ji slina kot en fehterski kužek je, pa kar žveči zraven, samo bom vseeno počakala do 6. m, kaj vem, se mi zdi da se nič ne mudi no....bo tak pol celo življenje jedla takšno..... aja, odločitev za voz je padla, samo ta moj dedc zdaj bi rad preko ebaya naročil voz saj je fajn voz, samo pismo, da bi blo treba iz zda naročvat mal sem skeptična no.....je pa res da za 200€ s poštnino vred dobiš taki voz da se ti sam sanja samo kolk je varno tole.....sem mu rekla da če bo kej narobe, pol kar naj sam še enkrat tule plača za voz, ker voz drugi bo in pika no, bomo vidl.....
|