Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
rumba...kam se pa ve odpravljate?!...a tako zrihtani ste doma al kaj??? ulla80...bo kmalu treba frizerja... ...joj,vam pa uspe klepetat...grem jaz raje kaj naredit...ko se zbudi pa še malo na burjo ...jo takoj uspava
majrim, Julija se odpravlja spat..... no vsaj ni nič drugega omenila. Bom pa prečekirala, da mi skozi balkonska vrata ne pobegne na kak žur. Te hlačke nam pa lepo služijo že od Aneja dalje, pa še dve sestrični sta jih ponosili. Pa naj še kdo reče, da H&M ni v redu.
Rumba, a to pomeni, da boste imeli še nega, al kuko?? Če mišliš album, s slikicami, gre super ....je že skoraj poln, če misliš dojenčkov prvi album, tisti gre pa bolj počasi, ker ga itak moraš sproti izpolnjevat... Kako se fajn smejčka tvoja Julija...
Zvesta, kaki lepi fant!!!
Yudit, jst sem glih zadnjič šla v Mullerja po kile vložkov...sploh nisem več mela nič doma..pol mi je bilo pa vse čudn....pa to menjavanje vložkov, revca , sej nisem več navajena....boli pa res ne več...no vsaj zaenkrat še ne...
Yankee, a ti pa še vedno Tošeta poslušaš, jst sem pa nehala, ker me samo matra....
Ulla, kolk je tvoja pupa cortkana....kera čupca....
Madejka, za Maja, ko je bil tak pridn...le tako naprej...
Sanek za
Ulla, jaz sem imela tak desno večjo...zdej ko se nedojima več, sta obe enaki spet, tak da se bo poravnalo....
no riboderm za temence je zakon sem ji namazala, pustila pol urce, pa s tetra plenico dol postrgala, pa potem laske oprala in je šlo superb dol.....sev pa bojim, da sem ji preveč zdrgnila, ker se ji malo koža rosi
zvesta lej tole ka je ati naredu iz bogiga otroka po kopanju
so pa slabe slike, k so s telefonom
ta je pa res zakon...
viš, jaz se pri Izaku ne moram nič tistimi mini lasmi igrat...
Pupi... Izak drži igračke, če mu jih konkretno dam v roko (po par sekundah seveda izpusti)... samemu zelo redko uspe sam prijet igrači... pa to zdaj uspe zadnje 4 dni.... Tvoja Naja je pa tudi tolko mlajša, boš vidla, da bo kmlau znala...
kar se igrač tiče.....ji uspe prijet tiste ko ji visijo nad glavo, čeprav največkrat jih samo preganja sem in tja in se ful krega zraven če ji dam v roko, zagrabi in s šusom v usta, samo jo malo koordinacija zajebava, pa se navadno kresne po murki najbolj zanimiva je pa na trebuščku, ko se ful trudi prijet igračko, samo jo pol na hrbet obrne in nardi tako presenečeno faco, nč ji ni jasno....je pa vsak dan bolj spretna se mi zdi....je pa res da se pozna 14 dni al pa tri tedne razlike v starosti...
Pride bejba v trgovino s torbicami. Hotela bi čim cenejšo, vendar pa všečno. Pa vpraša trgovko, ko se zagleda v eno lepo: »Koliko stane?« »50 EUR, ta je iz pravega telečjega usnja!« »Predraga zame, kaj pa ta?« »150 EUR, ta je iz krokodilje kože!« »Predraga! Koliko pa je ta?«, vpraša za tretjo, ki se ji je še bolj dopadla. »300 EUR«, odgovori trgovka. »Ta je iz kačje kože!« »Predraga!«, odgovori bejba in se napoti iz trgovine. Na vhodu zagleda majhno torbico, velikosti le 10 x 10 cm. »Ta pa bo moja«, si misli in vpraša trgovko za ceno. »1000 EUR!« »Najmanjša, pa takšna cena«, je začudena bejba! Pa ji odgovori trgovka: »Ta je iz kožice penisa. Dvakrat jo lepo pobožaš, pa imaš takoj veliko potovalko!«
Ajvy, otrok kuker Bog da. Se hecam..... sicer bi lahko trgovino odprla, glede na to, kako hitro so vsi trije ratali. Trenutno ne razmišljam o še enem. Malo pa lahko tudi kaj za sebe in službo naredim. Tašonka, ... Freycha, za riboderm.