Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
odvisno. Upam, da bo boljše ko rita zraste..
. priporočam uporabo sponkice snappi, super pripomoček
Jaz uporavljam Popolinijeve plenične predloge in če ji dam novo predlogo ima rito čist rdečo, tako hrapavo. Ne tko rdečo vneto, ampak tako suho hrapavo. Če pa uporabi že oprano predlogo je pa Ok. A ima še katera tako težavo? Ko sem naročila prvič predloge ni bilo tako hudo, pred kakšnimi parimi meseci sem spet naročila in od takrat je veliko slabše. Sem pa poskusila vse role kar sem jih kupila in je isto. Sem mislila, da je samo iz ene pa ne. Tako da sem sedaj vse oprala in je ok.
Kupila sem namreč dodatne vložke, pa jih ne morem uporabljati, ker je plenica va mokra že po enkratni uporabi.
. Naročilo so britanci obdelali ful hitro, bili ves čas na voljo preko maila, celo policali po telefonu, da so zagotovili pravilne barve prekrivnih hlačk in vse skupaj dostavili v manj kot 5 dneh.
Cena ugodna, se posebej pri naročilu večih skupaj, za naslednje naročilo pa so poslali še dodaten popust.