Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
AMpak za naše razgrajače se da vse potrpet, a ne?

...meni tudi sadje paše 100 na uro, pa sem bila kar razočarana, ko so mi te meje postavili. Nekaj mi pa vseeno ni bilo čisto jasno pri vsem skupaj...pri ločevalni dieti naj bi zjutraj jedel samo sadje, pa ločevanje živil itd...pa folk ful shujša, po tej dieti, sem jo sama preizkusila in shujšala 10 kg kot bi mignil (pred nos.), potem ti pa rečejo pri diabetologu, da niti slučajno zjutraj jesti samo sadje...No, moji kg še vedno stojijo na -1.5, tako, da...upam, da bo tako do konca.
. Očitno pa so te brce in premikanje, ki jih čutim in sem mislila da so od obeh, so samo od A-jčka, B-jček pa je obrnjen proti A-ju, tako da ga ne čutim. Vseeno pa sem vesela, ker sem zopet dobila potrditev, da sta oba v redu.
... potem se je stanje umirilo... pred enim tednom sem prišla nazaj na svojo prednosečniško težo...
k sreči bolj prisebne narave, pa me hitro pomiri...