lex
|
Netki jaz imam tud jutri NS, pa peljem še moje tri zraven , mi je G še posebej naročila, da naj Aleksa zraven pripeljem. Moj Aleks je pri Alini vedel, da dobimo dojenčka ko sem že pricvilila iz WC, ko je bil , sedaj pa tud, ko me je čudno gledal kaj tej jaz tak vesela, pa žalostna po bajti hodim , itak jim je pa on povedal novičko . No prvič je bil že proti koncu malo nestrpen, ko je gledal moj veliki trebuh, pa smo mu takrat pač dopovedali, da ga ne smem dvignit, pa je komaj čakal, da pride Alina, da ga bom lahko gor dvignila . Jaz ga peljem na UZ zraven zato, da mi še 1x tako lepo sprejme novega družinskega člana. Alino je ful lepo sprejel in vsem je razlagal kako dojenčku bije srček v maminem trebuščku. Meni ni žal in jaz gledam optimistično na moje nosečnosti, kot da ne more kaj it narobe, ker se mi enostavno ne da črno gledat, ker ne znam. Punce vse se bo dobro izteklo!