Blacky30
|
Dobro jutro! Jaz se že veliko bolje počutim, mali tudi, sicer je še včeraj zvečer vse pobruhal zaradi kašlja, ga moti gnoj v grlu, ampak vsaj vročine nima več ali pa vsaj ne tako visoke. Mene pa zanima, zakaj ene tako skrivate imena za vaše otročke, kot da bi bili kakšna skrivnost? V čem je bistvo tega? Ker itak bo v vsakem primeru veliko otrok z enakim imenom, tega ne morete spremeniti. Midva sva skrivala spol, imeni za oba spola pa sva javno povedala takoj. Tokrat pa niti spola ne bova mogla skrivat, ker ga ne bova hotela vedeti. Jaz sem se pa tako veselila, da boste začele na veliko javljati svoja imena, da bom s seznama dol dobila ideje za imena, ker mi jih za fantka zmanjkuje. Če pa bomo imeli punčko, pa bo Teja. To je odločeno s strani mojega moža že od prve dalje. Lex, Vita mi je zelo všeč, jo ima moja sodelavka, a je že najstnica. Lunica, tudi Luka mi je všeč, mislim, da je trenutno najbolj pogosto ime v Sloveniji. Naš Nejc je na 3. mestu. Ja, glede naše šefice pa ni vredno izgubljati besed, od nekdaj je tak zagrenjena in hudobna. Mene ni ganilo, ta druga sodelavka pa je prvič noseča in jo je malo čudno pogledala. ILATIC, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!! Želim ti brezskrbno in mirno nosečnost, na koncu pa enega luštnega dojenčka, ki vas bo razveseljeval vse dni in vam pustil ponoči spati. Upam, da si včeraj zrihtala vse z UZ. Javi se. Klarazan, dobrodošla med čveke!!!!! Pa čestitke za !
|