|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:10:32   
Inigo
sm se ravno slikala. lahko pogledate svežo fotko v albumu user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:15:07   
CAC
Večer!

O. Inigo, lep trebušček. Men se pa nič dosti ne vidi in mi je G rekla, da se tudi baje tak hitro ne bo, ker leži nekje bolj na križu. user posted image Kam se je za vraga to vgnezdil?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:15:11   
najsi
ooooo inigo lep bušček user posted image user posted image user posted image
lušno se ti že pozna

_____________________________

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:15:31   
Blacky30
Lex, ne, mu dam doma zjutraj in takoj, ko prideva domov. Nisem niti vprašala, ker sem enkrat slišala ali prebrala, da v vrtcu ne dajejo ab. Sicer pa se nama je zdaj časovno fajn izšlo, da v vrtcu ne rabi jemat. Dobro, da vem, da naslednjič vprašam.user posted image


Inigo, vau, kaki lep trebušček. user posted image user posted image  Pa same suhice ste tu gor al kaj????user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:19:13   
Blacky30
Evo, lahko si pogledate, kakšne pustne maškare pa smo bile me danes v naši pisarni. Mati prednica in dve grešnici z velikima trebuščkomauser posted image user posted image user posted image  (jaz sem ta desna, ta druga user posted image  je na levi):

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
   Julijčice 08
5.2.2008 21:25:28   
dzanika
Blacky, ful dobre maškare ste ble. user posted image  user posted image  user posted image Res, ste mi ful ušeč. Sam ste bul user posted image nune glede na to da ste user posted imageuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 21:33:07   
Inigo
hvala, hvala! user posted image

kake ste to ble nune - noseče?! aja! poredne nune user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 22:14:44   
lex
Super, da se vama je tako izšlo. Pri nas ne kompliciramo, ker otrok vzame tisto žlico AB v vrtcu brez problema, doma radi izsilijo. Jaz mu jih kar z brizgo not špricnem se mi vsaj polije ne kaj.
Super nune ste. Samo pazi, da te kdo škofu al pa župniku ne zatoži, kot je že ena grozila, da bo eno prijavla, da nima spoštovanja, ko se je le ta samo pohecala. Ful je butasto izpadlo.user posted image  Ampak v vaši pisarni ste same poredne nuneuser posted image .

punce super bušije imate, moj je tak ko bi 3 fuzbal in 3 košarkarske žoge skup požrlauser posted image . Mi ga je itak brezveze slikat, ko se sam špeh vidi. Ve suhice mate pa srečouser posted image .

body: jaz jima kupujem samo v sparu. Aleksu sem celo jakno kupila tam ma obema za zimo, pa ju peem in sta ko novi. Le da jima 1 št. večje kupim, ker se mi zdi da so malo manjše št. pa malo gre skup. Lumpi (mercator) pa mi ni všeč, vse kar smo dobili ni držalo (gneti). Bodije je najbolje kupovat take na gnete, tisti ki imajo preklopljene rokave se od spredaj ful raztegnejo in pol so napol nagiuser posted image .
Kik ma tud simpatične cotke, ki so tud zelo obstojne. Pa Hofer - trenutno imamo v obdelavi 2 pižami, ki jih je nosil Aleks celo večnost, sedaj so pa že malčici prav, pa se nikjer ne pozna, da so bile že 1000x oprane. H&M ima pa zelo lepe cotke, ki dolgo zdržijo, pa meni niso nekaj pretirano drage, ker pač upujem malo tu malo tam, tud Zara ima male številke - moja oba sta cotke nosila že veliko prej kot pa so bile kupljene.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 22:31:50   
Blacky30
Inigo, zelo poredne nune smo bile. Poglej samo, kakšno slikico imamo za seboj na omari gor. Smo se cel dan hecale, da je to bilo nekaj malega za našo dušo.user posted image user posted image user posted image  

Lex, pssssstttt, nič nikomur povedat, da ne bom zatožena tam gori. Jaz se nisem delala norca iz nun, maskirala sem se v njih, ker jih spoštujem. To je božja beseda.user posted image

Ja, dzanika, kolegica na levi ima noter umetni trebuh, ker je šele v 10. tednu in se ji še nič ne vidi, jaz pa ga nisem več potrebovala. Ko sem si dala noter poskusnega, sem izgledala kot 3-delna omara in bi ravno lahko šla takoj rodit.user posted image user posted image user posted image  Bi še kdo rešilca klical!user posted image user posted image

Nočko, punce.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 22:34:22   
Blacky30
Aja, lex, naš falotek pa brez težav vzame ab na žlički, tudi sredi noči, če ga zbudim. Hiconcil je "mleko", Naprosyn pa "pomaranča".user posted image user posted image user posted image  Pa še niti soka noče na vrh spit, jaz pa bi bruhala že ob vonju ab. Pravi je ta naš srček. Upam, da bo drugi tudi tak priden. Z njim res nismo imeli težav pri nobeni "operaciji", ne pri striženju nohtov, ne pri čiščenju noska, ne pri umivanju lask, ne pri kapljicah za v očke, zaradi teh je celo jokal, če sem mu jih pozabila dat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 22:39:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 22:54:49   
lex
naš je mel samo 1x obobje, ko ni hotel AB pa še takrat bi mu ga mogla tašča dt in smo pol vse zašuštrali in na koncu pristali na alergiji na Hiconcil in Ceclor, Zato pa dobi vedno Ospenuser posted image user posted image user posted image user posted image . pol mu pač kar špricnem not, pa ponavadi mu kar med igro dam šprico not popije, čez bombon in zdravila že več niuser posted image .
Psssst a ti povem skrivnost? Ta 1 so najbolj pridni angelčkiuser posted image user posted image . No naš ma 1 napako, bog ne daj da mu glavo pereš, pol mamo vreščanje kot bi ga klaliuser posted image . Drugač je pa ful priden fant. Tamala je pa že zdaj pravi user posted image . Kar za njim hodi in ga cota, da se ja zavazame zanjo, pa vse kar ma on bi mu pobrala. En brez drugega pa tud ne moreta. In mi ni žal, da mam tako male razlike. Se mi zdi, da sta ful navezana en na drugega že zdaj.

Zimska super souser posted image . Vedi, da punčki lahko oblečeš vse, tud fantovske stvari (jaz imam zdaj samo od Aleksa stvari za Alino, ker je roza je vse dobila za darila. fantom pa roza in frflaste stvari ne moreš.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 7:28:38   
Anonimen
Zimska, kakšna velikost pa je tole?
Js sm tud misla že kej kupit pa res nimam čist nobenih izkušenj s tem.
Eni pravjo - kup mal večje ker mu bo drugač takoj premajhno,
drugi pa pravjo da ne morš večje kupvat ker mu pol vse visi.
Katero cifro si ti kupvala?

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 7:41:17   
lex
Dobro jutro!

user posted image  že kuham kavo za vas.


Jaz sem za začetek imela vse 56. Aleks je bil dol 53, Alina 50 in jim pač prvih 14 dni zavihaš rokave in hlače, čez cca 2 meseca jim je pa že vse bolj tesno. Jza kratkih stvari ne bom novih kupovala, ker mam vse okoli 62 , ji bo pač malo veliko, pa kaj. Za tistih par dni ko bo zunaj 40 stopinj, je pa ne mislim na novo oblačit. Vem pa, da če bo ful vroče jo raje manj gor oblečem in s pleničko pokrijem.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 8:47:44   
ilatic
Lex ta kava ja pa za cel teden.
Ja ko ste govorile o 1 on 2 user posted image . Res je, kot je Lex povedala, prvi so vedno bolj pridni kot drugi, tretji so pa baje obupni, saj so razvajeni na 4 strani (2 otroka, mami in oči). Bomo videli vam poročam.
Ja moja 1 hčerkica je bila od rojstva naprej angelček in še sedaj je, čeprav je pa druga s svojo muhavostjo, nagajivostjo tako prisrčna da ne vem kaj je bolje. Skratka sta čisto različni ampak vsaka po svoje angelček!!
Da vam povem prigodo moje 1 hčerke. Rodila sem jo vakumsko po 18 urah. Bil je res težek porod. Po porodu so hčerko dali v inkubator ponoči, tako da sem jo dobila v naročje šele naslednji dam. Hvala bogu zdravo. Ker pa so takrat v Kranju prakticirali, da dojenčki ponoči niso pri mamicah, se mi ni niti sanjalo na koliko časa se zbuja.
Po petih dneh smo odšli domov. In pride naša prva noč. Ob 11h zvečer jo nafutram, previjem, zrihtam in zaspiva. Pričakovala sem da se bom čez 3 urce že zbudila. Zbudila pa sem se ob 7 ZJUTRAJ!!! Kap me je zadela, ko sem pogledala na uro!! Skočim dvignem hčerkico in jo začnem zbujati, ker sem seveda mislila, da je kaj narobe z njo. Ne srečo je moj dragi otrok le spal toliko časa in od takrat spi po cele noči!! Razen če je bila bolana in jo je kaj bolelo. Neverjetno. Ko sem povedala babici naslednji dan je rekla, nikoli več jo ne zbujajte!!! naj otrok spi. Kaj čem, če pa nisem vedela. No pri drugi pa je bila  druga pesem. Smo pa jedli na tri urce, ponoči in podnevi. Kaj češ.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 9:16:27   
netki
ojla user posted image

naj vam na kratko povem mojo grozno zgodbo včerajšnjega večera.

Včeraj zvečer sem namreč začutila grozne bolečine v trebuhu, sploh ne vem kje točno. Bolelo je tako zelo, kot bi imela na sebi nekaj težkega in komaj sem še dihala. Noben položaj mi ni ustrezal samo tulila sem. Seveda tudi od strahu za user posted image . To vpitje je slišala tudi tašča in priletela pogledat. Jaz pa še vedo tulila in naenkrat sploh nisem zaznala dogajanja okol mene, vse mi je otrpnilo ušesa niso slišala nič. Samo na kolena sem padla in bruhala kot nora. Naš mali se je tako bal za mene, in skoz klical mami, mami.... Moj me je naložil avto in že sva šibala proti urgenci. Bil je ves u solzah.
Tam me je sprejela ena sestra in ginekolog. Takoj na mizo in vaginalni pregled. Ko je videl da imam rano od CR me je vprašal če že imam otroka. Sestra pa je rekla da potem bi pa že lahko kaj vedela......user posted image . G je bil zelo prijazen in me pomiril da je z user posted image  vse ok in tam spodaj tudi vse zaprto. Naredil je še UZ in mi vse razložil. Videla sem user posted image  in gibe. user posted image user posted image
Napisal je tri recepte in rekel da brezveze da ostanem tam.
Sta pa oba takoj rekla, da je to rota virus. Ampak meni ni bilo slabo, bruhala sem od bolečine, niti driske nisem imela. Danes pa vse ok, napovedala sta mi visoko vročino in drisko.....user posted image  Še sedaj ne vem kaj je bilo to, samo da je vse ok z user posted image .
Potem sva šibala nazaj domov k najinemu sončku in ko me je zagledal se je stisnil k meni in rekel mami, mamica.....jaz pa seveda v jok.

Noč je bila mirna, danes pa ne duha ne sluha o bolečini. (trkam)user posted image

Je bilo pa res grozno preživljati vse to.user posted image

Pa se opravičujem, nekomu sem morala povedat.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 9:44:03   
ilatic
Netki groza res, samo da si sedaj v redu. Veš po moje si se tako ustrašila, da si mogoče od strahu bruhala in otopela. Sedaj če je vse ok, čomprej pozabi na ta neljubi dogodek in glej na to kot da si se samo preveč obremenjevala. Če se boš sedaj sekirala in spraševala kaj in zakaj bo samo še slabše. Bodi vesela, da si prišla nazaj domov k svojemu malčku, da si ga lahko pomirila in seveda da je z user posted image in s tabo vse ok.  Vso srečo ti želim!!
Lex imam eno vprašanje zate, zato ti bom poslal ZS.

LP

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 9:50:16   
netki
ilatic....hvala

sej bom počas pozabla, kot sem že rekla, samo da je z user posted image  vse ok,  jaz bom že prebolela.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 9:58:13   
Nasara88
Jutro punceuser posted image

najsi  zelo lep trrebušček user posted image Moj je skoraj takšen, mogoče malo večji user posted image Moram pa vam povedati, da sem včeraj odkrila prvo svežo strijo in to na na spodnjem delu trebuhauser posted image Ostale (na notranji in zunanji strani stegen, ter na zadnjici) so od prvič, po trebuhu pa prvič nisem dobila niti ene strije. Sedaj pa že 1. strija na trebuhu v 18.tednuuser posted image Kaj šele bouser posted image ?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 9:58:55   
Nasara88
netki res groznouser posted image važno pa je da je z user posted image in teboj vse vreduuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 10:07:22   
Inigo
o joj netki! me je blo kr groza tole brat... user posted image upam, da je zdravnik čisto narobe napovedal in da boš vredu. en da hitro mine!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 10:56:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 11:08:46   
Inigo
hruška - kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lep bušek!!! user posted image res je lep... ja, je kar odvisno kako se slikaš. jst se vedno sama, pred ogledalom, z mobitelom... tko, da je vedno vsaj približno enako. je pa ful zanimivo, če primerjate moj buš v 18 in v 19 tednu... čist druge oblike je user posted image

zdaj grem pa v Rutarja gledat kavče, pa na banko grem in k frizerju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 11:31:53   
lucijana
netki samo da je z user posted image  in s teboj vse ok user posted image
Vidim, da večinoma prisegate na pamperske. Konec meseca postanem tetauser posted image (ta sedmič, to bo veselo) in takrat se bom mogoče premislila glede plenic user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 12:18:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?