lex
|
ellie ti si tud vrtčevska? jaz tudi. Kaj pa delaš. jaz sem pomočnica vzgojiteljice, čeprav imam fax za sabo, ampak kaj hočeš, služba je le služba. Še sreča, da imam fajn vzgojiteljico v paru. tinky ti kar pogumno pokliči G. Joj koliko testov smo naredile , jaz sem 4 (1cb zelo prehitro čeprav me je špikalo po jjčnikih in sem itak vedela da sem , potem oba BC ki sta not, in oba sta bila pozitivna, ampak za vsak slučaj sem še en CB, ki je pa tud narisal tak + da bi se z letala videl ). Mene je ful strah da se ne bi zagovorila, ker bi res rada prej srček slišala. Smo včeraj debatirali o naši hiški in da ima zgoraj 3 sobe + dodatno sobo (ki bo postala otroška, s tem da še nihče ne ve ), sva ful pazila kaj sva govorila. meni so kar lasje pokonci šli. Nič naša princeska se je zbudila in jo morem it zrihtat. Ko se tako zamislim, da še v bistvu 1,5 leta ne grem v službo, mi postane kar toplo pri srčku, čeprav jih že zelo pogrešam. nanka kaj vse dobim in kje imam kakšne ugodnosti od države, glede na to da bom imela 3? (za 1 mesec porodniške vem, še kaj?)