pika74
|
Ojla punce, se vam spet malo oglašam. Na hitro sem šla skozi... in najprej se vam moram zahvalit za topel sprejem in čestitke. Hvala vam!!! Mislim, da me je pety78 spraševala, če sem imela klasično konizacijo. Imela sem LEETZ, kjer z el. zanko odstranijo (mislim, da požgejo... ker se spomnim, da se je kadilo tam spodaj, ko so delali... prav skeri... čeprav nič ne boli, ker dajo lokalno narkozo) del materničnega vratu. Se pravi tisti del, kjer so celice nenormalne in bi lahko povzročile raka na materničnem vratu. Vidiš, na to bom morala opozoriti svojega ginekologa... če je slučajno pozabil, kaj vse sem imela . Mi je pa delal tale LEETZ dr. Možina. Fajn ginekolog. Drugač se vsakič, ko grem na wc in vidim, da so spodnjice "bele" zahvalim vsem bogovom, da je tako. In upam, da bo trajalo čim dlje tako. Enako želim tudi vam! Sem pa tako utrujena proti večeru, da komaj še gledam . Zdaj samo še to napišem, pa zaspim . Noja, ke do enih dveh ponoči... potem pa itak - kot je to že v zadnjem tednu postala rutina - dežuram ene tri ure pokonc... in se prekladam po postelji... in nato proti jutru zaspim še za par urc . ninica - sem videla, da se ni končalo dobro... žal mi je . Držte se in pobožajte bušije! Pa srečno Lp