Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 7:35:47
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
koline?
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 7:58:54
|
|
|
|
natasaom
|
midve s hano bova doma kej ustvarle..
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 8:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro da vem, da je potrebno sploh kaj nesti za novoletne praznike.
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 10:28:05
|
|
|
|
mojca345
|
Mislim, da je že sprejet nov zakon, da starši ne smejo vzgojiteljicam prinašati nobenih daril. Vsako darilo mora potem vzgojiteljica ovrednotiti in skratka sledi birokracija.... Zakaj tako ? Kdo si je to zmislu ? Ne vem, ko pa bom zvedla, mu bm neki v glavo vrgla. Kmalu bo sprejet tudi nov zakon, ki bo prepovedoval vse dodatne aktivnosti kt je angleški jezik, plesne urice, mini tabori, ko grejo otroci za 2 do 3 dni z vzgojteljicami kam......itd v vrtcu Zakaj tako ? Kdo si je to zmislu ? KATASTROFA !
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 11:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 15:18:09
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Carovnica Mica koline? pr nas ni kolin
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 15:19:10
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Jaz sem jima lansko leto dala home made obesek za na smrekco in tamičkeno bonbonjero bajadere (mislim da je bilo 9 bajader v paketku) no sej jst bi tud dala vsaki po eno mercy, če se ne sme že kej druzga
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 2.11.2007 23:44:43
|
|
|
|
babylove
|
Tudi meni se zdijo najboljše bonboniere, kakšni boljši bonboni ali čokoladke. Nekaj takšnega, kar lahko med pavzo delijo z ostalimi sodelavkami. Ali pa skodelice za kavo, ki jih mali poslika ali pa napišeš nanjo, da je zanjo od tvojega otroka. To potem lahko uporablja v službi in ji tudi za spomin ostane.
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 3.11.2007 0:01:41
|
|
|
|
frutka_
|
Kakšno knjigo s pravljicami dišečo svečko rožo/lončnico košarico s sadjem ...
|
|
|
|
|
RE: kaj nesti vzgojiteljicama? 3.11.2007 7:07:47
|
|
|
|
dory
|
hvala punce za ideje...ste mi dale mislit :)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kam za materinski dan?Materinski dan, 25. marec, tudi letos prinaša nekaj prijetnih dogodkov po Sloveniji. Od ustvarjalnih delavnic do kulturn...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?