|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
12.11.2007 16:04:03   
valči
Na hitrco vas pozdravim.Sem utrujena in ne dospem vsega postorit,ker naša princesa še sploh nima ritma.Dopoldne me je hecala od pol sedmih,do pol dvanajstih,ko je končno zaspala.Sedaj pa se že zbuja,dobro,da sta otroka v vrtcu,ker bi bili vsi trije bogi.
Opažam,da je dve pižami že prerastla in tudi dva bodija bosta kmalu premala in vsi pajaci 56 zelo kmalu.Ker jo povijam široko,to nanese.Kaj pa ve,vse povijate široko,ali katera ne?

Ponoči jo še zmeraj previjam,ob pol treh je bila zelo pokakana in ob pol sedmih spet.Čez dan pa neuser posted image
Včeraj sem jo drugič kopala,če bo danes kaj časa zvečer,bom par slik dala gor.

Mišk,sem vesela zate,da si dobila bon,pa le za sebe si kaj privošči,za Dono ti bodo tak nosili,tebe pa pozabili,tako,da privošči si,naj ti bo to darilouser posted image user posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Desetke007
12.11.2007 16:04:33   
skuštrana
A je še katera doma skupaj z malčkom in dojenčkom?


Dobrodošla v klub user posted image . Saj kar gre no, naša je sicer malo starejša od tvojega, ampak vseeno...Zna bit naporno, sploh kadar oba ob istem času nekaj želitauser posted image , ampak nekako se znajdem. Bo lažje, ko si boš naredila en ritem, najhujši je prvi teden...Jaz sem bila kot kakšna zgubljena kokoš. Imam pa jaz prioritete - najprej otroci, pospravljanje in ostalo bo že počakalouser posted image
Geslo od albuma je pa Postojna.

V avtu je pri nas lupinica zadaj, ker se airbag ne da izklopit. Jaz sedim ponavadi spredaj, če je pa zadaj kažin se pa prestavimuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Desetke007
12.11.2007 16:48:24   
ULLA K
Pozdravljene,
res, časa za forum in pisanje je vse manj. Čas mi kar zleti mimo! Tudi mi imamo težavo s krčki - vedno po hranjenju ga zvije. Ga je tako hudo gledatuser posted image ! In sploh ne vem, kako naj mu pomagam, saj sem iz prehrane izločila že vse kar bi potencialno lahko škodilo... danes sem kupila še vetrovne kapljice, da sprobamo, če bo kaj pomagalo. Močno upam, da bo vsaj malo ublažilo bolečine. Sicer se polno dojiva, brez dodatkov. Danes ponoči sem prvič poskusila dati malo čaja proti krčem (bebe čaj) na žličko, pa mu očitno okus ni ustrezal, saj je vse takoj izpluval ven!
Jaz ne previjam široko - tako so mi svetovali v lj porodnišnici in pediater... patronažna pa je ob prvem obisku priporočala širko povijanje, na drugem pa je rekle, da se je posvetovala s pediatrom, ki pravi, da če ima dojenček nad 3 kg in kolke 1a, da naj se ne povija široko... ne vem - nekaj dni sem ga povijala širko, pa mu ni pasalo,  je skoz brcal, pa še z ležanjem je imel težave, čeprav smo mu dvignili vzglavje (zaradi dodatne plenice je rita na ravni podlagi višje kot glavica). Zato sem široko povijanje opustila.. vseeno pa tudi jaz opažam, da mu bodiji in oblekice št. 56 postajajo premajhni... user posted image
Že iz porodnišnice smo prišli z vnetimi očmi, sedaj pa je star že več kot 3 tedne pa vnetje še kar traja, čeprav ga redno mažemo z mazilom, ki ga je predpisal pediater...

Včeraj smo se prvič sami kopali - za prvič sicer ni šlo slabo, vendar potrebujem še veliko prakse, da nam bo vsem kolanje v užitek... jaz sem se na koncu kopala v lastnem potu user posted image  ...

user posted image  Ali katera za kopanje uporablja TummyTub ali raje banjo?

Ups, Naš Filip že kliče... lp


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Desetke007
12.11.2007 18:19:39   
oktoberka
Lana js tud živim v 4.nadstropju brez dvigala in sploh ne vem kako bom to izvedla k bo moj šel drug teden v službo. kako se bova dol pa gor spravli?user posted image user posted image Me je že kar strah. Sem pa kupila sling, ker sem malo preštudirala vse te stvari v zvezi s kengurujčkom in slingom in mislim da kengurujček ni primeren še za tok mejhne, zarad hrbteničke, čeprav pravijo da se ga lahko uporablja od rojstva dalje. Mislm da bi blo pametno počakat do 3.ali 4.meseca otrokove starosti. Iz kje pa si ti?

Mi se kopamo v 1m dolgi banjici in ful uživamo. Se pa kopamo vsak dan, vsak drugi dan se še namilimo.

Zdej pa grem, ritka mala je sitka...user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Desetke007
12.11.2007 19:14:58   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*

Kak je pa pr vas s kopanjem? Men je babica rekla, da je fajn vsake dva dni koapt, mi bolj prakticiramo vsake 3 dni. Pa še to je postalo mal težavno.

Kaj nardite ko so vaši user posted image  nemirni, jih vseeno skopate, ob kateri uri?

Mi imamo kr težave, naš ati dela en teden popoldan en dopoldan, pa ne vem, kak bova prakticirala. A je pametno user posted image  kopat dopoldan? Nam bi to bolj ustrezalo.
A jih kopate po hranjenju al kdaj?
Povejte svoje izkušnje.



Torej... mi se kopamo vsak dan. Da vspostavimo določen ritem. Kopanje imamo po novem okoli 21h. Pred kopanjem ponavadi malo poje. Potem se gremo kopat. Po kopanju sledi masaža in oblečemo se v pižamco. Potem pa še do konca najest in spat. Tega se je že kar navadla. Milimo se 2x na teden, razen če veliko poliva ali se kakorkoli vmaže. Glavo pa samo 1x na teden.

Sva se pa tudi že sami kopali, ko ni bilo nobenega doma pa sploh ni problema. Samo nujno si je treba vse vnaprej pripravit, da nisi pol ko kura user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K

user posted image  Ali katera za kopanje uporablja TummyTub ali raje banjo?



Mi se kopamo v čebričku. Sicer ni TummyTub ampak Shantala... poglej v album, so slikce notr.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Desetke007
12.11.2007 19:45:31   
drobižek
Oktoberka - imam voziček jane slalom pro vse v kompletu. Zdaj user posted image  voziva še v košari na vozičku (priporočajo do pol leta, ker ima ravno podlago), kasneje bomo pa naštimali gor samo športni del. Je trikolesnik, ima napihljiva kolesa in je lahek kot pero za vozit. Res fajn!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Desetke007
12.11.2007 19:50:21   
drobižek
ULLA K - tudi mi smo drugi dan doma dobili vnetje oči - vnetje očesnih veznic. Pediater nam je predpisal Tobrex sol in je bilo ok že po par dneh, mislim da je bilo četrti dan že kot da sploh ne bi bilo nič narobe z očkami.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Desetke007
12.11.2007 19:53:32   
oktoberka
Drobižek js mam tud ta voziček. Men je ful čudn k mi ful zavija al na eno stran al pa na drugo. Naravnost pa skor nikol ne gre. Tko da ne vem a ma tok občutljiv ta prvi kolo al kaj. Pa nism prevveč zadovoljna s tem. Bi ga ful nesla nazaj zamenjat, pa ne vem če mam račun, pa tud to ne vem če je sploh kakšna garancija na voziček.user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Desetke007
12.11.2007 20:22:43   
Klaudia
Mi smo bili pa danes na prvem pregledu.

Težka je 5100g, velika 57cm obseg glavice in trebuščka pa ima 40cm. Pediatrinja je bila zelo zadovoljna z njo. Vse oh in sploh user posted image . Jutri se moramo naročit za slikanje kolkov ker smo imeli v porodnišnici 1B in 2A.

Dobil smo AD3 kapljice. Upam da nebomo meli še hujših krčev...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Desetke007
12.11.2007 20:28:03   
kasija78
Pozdravljene,

Danes sva imela 1. pregled in je elian slabo kilo težji od porodne teže. VCsaj vem, zakaj non-stop je. Pa tudi sicer je vse v redu. user posted image  Tudi mu oblekice 56 postajajo tesne...

Povijam ga jaz v povijalko čez pampersko. Ga bom do 3. meseca, ko greva na ponovno kontrolo kolkov, čeprav so bili sicer 1a, ampak za vsak slučaj.

Kopamo se vsak večer nekje med 21h in 22h. Podojim, počakam pol ure (ker mi je sicer fulkrat polival), ga skopam, se masirava in podojim še malo. Potem ga uspavam, če se vse izide idealno. Milim ga samo 1x na teden, ker ima še zelo občutljivo kožo. Uporabljam pa banjico, ampak sem slišala veliko pohval za čebriček in mi je kar malo žal, da ga nimam. Občutek imam, da ga kopanje pomiri in pripravi na spanje. Če ga kopaš dopoldan, pa potem nekaj časa po tem ne smeš ven.

Daschi sem poslala z.s. za knjigico.

Skuštrana kje kupiš sling?

Dvigovanje glavice - elian tudi že dviguje in se mi ponoči obrača na trebuh kljub oviram v obliki brisač in podobnega. Sem vprašala pediatrinjo in je rekla, da je to ok, če počne sam. ne smeš ga le forsirati, da bi ga ti sam silil v gibe, ki so zanj prezgodnji.

Micla jaz sem bila sama 4 dni, ko je bil elian star ene 20 dni in me je bilo na smrt strah. Prvi dan je bilo peklensko, ker sem bila jaz vsa v krču in je elian na moje počutje odreagiral z jokom in nespanjem, naprej pa je bilo bolje, ker sem se malo spravila k sebi. K meni je sicer prišla sestra spat drugo noč, dve sem bila pa sama. Ta teden bom tudi 2 dni sama, pa vem, da bo težko, ampak lažje kot prej. Tako da drži se. Meni je bil vsak naslednji dan lažji!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Desetke007
12.11.2007 22:16:36   
janja
Mi smo imeli tudi danes posvetovalnico. Urban ima 4.700 g in je velik 57 cm, tako da št. 56 ne pride več v poštev. Vsi refleksi so normalni, user posted image izredno dobro sliši in opazuje kaj se dogaja v prostoru, močno se odriva od podlage in tudi glavico močno drži pokonci. Skratka vse je bilo OK, naročili smo se še na kontrolni pregled za UZ kolkov (pri 3 mesecih), ker je imel v porodnišnici oba 1A (tako da široko ne povijamo).user posted image user posted image user posted image
Dobili smo kapljice AD3. Upam, da ne bomo dobili kakih krčev user posted image , ker jih Andraž ni prenašal. No, za vsak slučaj sem kupila še kapljice proti krčem - Gas Bimbi.

Naš vsakdan - jutranje hranjenje okrog 8. ure. Potem odpeljemo Andraža v vrtec. Vmes pa lepo spimo. Naslednji obrok sledi okrog 11. ure, potem se (če je lepo vreme) oblečemo in odpravimo na sprehod. Okrog 14. ure spet hranjenje, nato okrog 18. ure, sledi kopanje, med 19. in 20. uro se še malo pocrkljamo in spimo do polnoči. Nočno hranjenje ponavadi sledi okrog 4. ure zjutraj. To so seveda približne ure, ki se jih še kar drži. Pride pa seveda tudi kak dan, ki postavi vse na glavo. Eden takih je bil npr. včeraj, ko nisem imela tudi 5 min zase. Ves dan je tulil, se zvijal, driskal, in samo jedel. Zvečer me je že kar stisnilo, in sem se ustrašila, da bo premalo mleka, a k sreči je bilo še dovolj, da je po polnoči končno zaspal in spal po ustaljenem ritmu. Mislim, da bo res nekaj na tem, da je očitno alergičen na kravje mleko. Pred dnevi sem se namreč malo pregrešila, on je pa včeraj plačal. Se mi je kar zasmilil. Ne bom se več pregrešila! user posted image

mišk - si pa pridna. Ti si bon od Quelle že dobila, jaz pa sploh še nisem nič poslala. Kva sem lena!

No, zdaj grem pa še malo spat, preden se user posted image prebudi.



_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Desetke007
13.11.2007 7:56:09   
lane31
Dobro jutro !
Naša pikica je danes stara točno 14 dni  user posted image ....popkovina pa se je še vedno drži ....kdaj nama bo le odpadla  user posted image
Dojenje.....user posted image ....pijem sezaqmov napitek, tametil tablete......pa
imava vsak dan več dodatka  user posted image .....črpat mi ne gre.....oziroma priteče tam enih 30 ml .....pa sem prepričana, da ga je več....saj
mi miška papca vsaj tri podoje na dan uspešno----s tem mislim, da je pol sita dve uri....pri ostalih podojih pa morem kar hitro dat dodatek,ker postane že cist histerična na ziziki,ko vleče po 20 minut in še ni sita
Zjutraj so mi dojke polne....pol pa usiha.....popoldan pa že dodatek
Skoraj se že tud jaz sprašujem,če je vredno....a dokler tako pridno cuza....če druga ne se pač cartama  user posted image
Glede na to kolikokrat dobi flaško se še čudim ,da ji je največje zadovoljstvo piti iz zizike user posted image ....pa če glih par šlukov
Danes mi jo pride patronažna stehtat,pa bomo videli.
Imam pa en problemček....pravijo, da dojen otrok ne rabi čaja
kaj pa moja, ko je oboje....a bi ji morala dati še za piti  user posted image  Bom vidla kaj mi bo patronažna rekla
Koliko dodatka dodajaš....jaz še vedno 60ml na obrok...
je to dovolj za 14 dnevno pupo  user posted image user posted image user posted image
Koliko mililitrov sploh rabi novorojenček na obrok????

Drugače pa je tako zlata naša pikica.....samo, da je sita pa je zadovoljna in spančka kot polhec.
Se mi zdi da je zdaj začela tudi malo že opazovati okolico,tak gleda okrog
Komaj čakam na prvo kopanje.....pa nama popek ne pusti 

Naš vsakdan: Prvo previjanje okoli pol šeste ure...podojim, spi do 8-9h se previjema nahranima in spet tako čez dve uri.....če je miška sikta te dve uri spi
....in tako do 22h,ko jo umijem,oblečem v pižamico,nahranim in spi do 5-6h
Na sprehodu sva kakor pač vreme dopušča....po uro do ure in pol ,tam okrog 12h
Na obisku pa smo včeraj bili prvič.....šli do babice user posted image ....spala ves čas ....se rada vozi user posted image


_____________________________

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Desetke007
13.11.2007 9:26:16   
oktoberka
Mi smo pa danes strai točno 1 mesec!!! Bravo mi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Desetke007
13.11.2007 9:54:25   
metkica1
Pozdravček mamice!
user posted image  Oktoberka čestitke za en mesec.user posted image
Mi imamo pa jutri en mesec, punce kam čas beži.
Da se še jaz malo javim.
Lane31 Tudi to se jaz sprašujem. Jaz jo najprej podojim, nato sledi še flaška (aptamil1), spije odvisno včasih 50ml, 60 ml, več še zaenkrat ne. Samo z dojenjem nikakor ne prideva skozi,se preveč začne jokati na zizi, ker se ji ne da več vleči, čeprav pomoje je še mleko, ker dojim z nastavkom, ker imam bolj male bradavice, pa vidim da je v nastavku mleko.
 
Posvetovalnico imamo v četrtek, da vidimo koliko smo zdrasli, komaj čakam.
 
Na sprehode veselo hodimo koliko vreme dopušča, drugače pa dopoldan ko sva same brez atija in tavečje zelo uživama in se že veliko potepama naokoli, moja mala spi kot cukerček mami pa uživa.
 
Včeraj sem ji v pikapolonici kupila čeber, sem videla da  ima Klaudia in Skuštrana slikce v albumčku kako kopata, pa sem videla kako sta mala navdušena. Včeraj smo jo prvič tudi mi skopali notri, super stvar, mala je bila full zadovoljna. Punce če je katera v dvomih jaz ga priporočam, mi je škoda da sem kupila ono bano.
Drugače mi kopamo vsak drugi dan, zvečer okroh 7 ure, nato v pižamico, pa hranjenje, zaspimo okrog desetih. Moja se zvečer zelo veliko hrani, je praktično vsako uro, potem pa spi od 10 pa do 4 ali 5, tako da se mamica lahko zelo spočije.
 
Povijanje jaz sem jo na široko do sedaj, sva imeli kontrolo v sredo pa je en kolk 1A, drugi 1B, tako da ni več potebe, sem bila pa zelo presenečana, so se ji hitro popravili imela je prej 2B in so se v treh tednih popravili. Povijala sem z pampersko in potem tri tetra plenice ne dve in še povijalno, tako da je bilo res fejst široko, sem jo komaj v jajčko zaprla.
 
Toliko zaenkrat, lep dan, pri nas je že sonček
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Desetke007
13.11.2007 11:07:52   
valči
Zdravo,mamice!
Samo na hitrco vam napišem,da imam v albumu par slikic od Nine in otrok,so sicer razmetane,ker mož ni urejal,nekaj z bolnice,nekaj doma,geslo je pa valči.
Dopoldne mi Nina nekaj štrajka,ne vem,vendar bi spala,ne bo,sedaj sem ji dala čaj,je očitno bila žejna,ker mi je spila veliko.
Za računalnik nimam skoraj nič časa,ko uspem,bom malo počvekala z vami.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Desetke007
13.11.2007 11:52:55   
Jenny Anny
Da se še jaz malo javim, sedaj ko naša punčka pridno pančka.

Vnete bradavice, meni je patronažna svetovala mazanje z Bpantenom.

No drugače smo pa imeli sinoči vije vaje da je kaj. Našqa se je zvijala in kričala, da je joj.
A so krči in zeleno blato nujno povezani? Ker naša se je zvijala, ko je imela blato zeleno in zvija se sedaj, ko ima zopet normalno rumenega.

Drugače se pa tud mi kopamo na dva do tri dni, drugače se pa samo umivamo.
Jaz naši dodajam čajček kljub temu, da jo samo dojim, pravijo da je dobr mal dodajat, še posebej sedaj, ko je čas centralne kurjave in je zrak bolj suh kot pa ponavadi.
Dam pa ji bebe čaj in sicer ponavadi proti večeru, ko ima napad lakote in bi samo jedla.

Včeraj smo bile prvi dan same, je šel oči v službo, no dopoldne je bilo kar hudo, je skoz nekaj težila, kot bi pogrešala očijauser posted image , no ampak potem se je unesla, ko je prišel domov, pa sta se lepo cartalauser posted image .

No lepo se imejte in čim manj krčev

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Desetke007
13.11.2007 14:25:25   
Daschi
Na hitro se malo javljam!

Dajte mi povedat, tiste, ki dojite, kaj kuhate za kosilo? Kaj jeste in česa se izogibate? Jaz sploh nimam več idej, kaj naj skuhamuser posted image

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Desetke007
13.11.2007 14:46:18   
inja2
MIŠK-tudi jaz sem probala uporabljati kapljice Babynos proti krčem in tudi naš je imel po njih še hukše krče. Zdaj uporabljam Antiflat, so tud ene avstrijske in mislim, da malo pomaga, čeprav čisto uredu ni....

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Desetke007
13.11.2007 15:07:27   
Jenny Anny
Daschi, jaz tud še vedno pazim, ampak se tud mal pregrešim.
Kukham pa juhe (goveja, kurja, špinačna, porova)
Pražen krompir, pire krompir, riž
Zrezki ali drugi deli (puranji, piščančji - ocvrti, v smetanovi omaki, v zelenjavni omaki)
Goveji zrezki v omaki
Danes kuham ričet (fižolčka ne bom pojedla, ga bom mojemu podturilauser posted image
Drugač pa še kakšno špinačo, pa sojine polpete, rižote (mesne, zelenjavne), kolerabico v omaki.

Sanjam pa o zelju, krafjolci, fižolčku, ampak to bo še malo počakalo.

No če ti kuhaš še kaj drugega, daj prosim še ti meni kakšno idejo, ker se tud men že zdi, da se sam ponavljamuser posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Desetke007
13.11.2007 15:57:24   
2ursae
mi smo se pa včeraj končno prvič skopali. Sem kar mal cvikala, kako bomo to speljali, pa se je šlo kot po maslu. Je bilo ful luštno, ta starejši je čofotal po ta veliki banji, mali v tamali banji (so ga bile same oči, ni čisto nič pojamral- user posted image  zanj), mi2 z mojim sva pa skakala od enega do drugega in se sproti uspela še sama umit user posted image . Skratka, družinska idila, smo se pa dobro gužvali v tej naši kopalnici. Saj, sam da sta otroka pridna, pa se vse da.

Danes je bila tu še patronažna in sva z Borom opravila preizkus z odliko - v tednu se je zredil za 300 g user posted image user posted image , tko da je sedaj ena skrb manj.

moja prehrana: na začetku sem pazila, pol sem pa postopoma pojedla pol jabučka, pa je bilo z Borom vse ok, pa cel jabuček, hruško, pa karfjolco, bučo, tud celo malo paprike in zelja (ne kislega), čokolado in Nutello (zelo pomembno user posted image ). Pa izgleda da mi dete vse prenaša brez problema. OK, saj pomaranč si še ne upam, pa fižola in graha tud ne, pa še bi se kaj našlo, ampak v glavnem pa jem kar vse - po malo.

bradavice: tokrat brez težav user posted image . Morda so že utrjene od tega, da sem prvega dojila 15 mesecev... sem pa pri njemu imela kar probleme z vnetji.

imam pa tudi jaz nekaj slikic v albumu, tukaj je ena mal za pokušino:

user posted image

lepo se crkljajte

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Desetke007
13.11.2007 16:08:39   
skuštrana
2ursae, kok ma lepe učke...Tak sladke user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Desetke007
13.11.2007 16:36:49   
mama06
Pozdravljene,

mi smo s pregleda in naš mali je v tednu dni pridobil 292g. In danes me zdravnica kara, češ, da sedaj se je pa preveč zredil v enem tednuuser posted image user posted image . Skratka midva sva zadovoljna, da se je lepo poredil in prišel malo preko porodne teže.

Sem pa bila tudi jaz že po 10. dnevu na pregledu, ker so se mi vneli šivi in sem dobila antibiotike, pa kri in urin sem morala dati, ker sem slabokrvna.  Nikoli miru pred dohtarji.

Daschi, tudi jaz se sprašujem, kaj naj jem, ker polno dojim. Pri odpustu iz P so mi dejali, da  naj opustim mlečne izdelke, danes mi pa pediatrinja reče, da moram jesti mleko in mlečne izdelke in da omejitev velja samo za tiste, ki imajo alergijo na mleko v družiniuser posted image . Drugače pa govedino in perutnino mirno jej, samo svinjino prvi mesec izpusti iz jedilnika.

Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Desetke007
13.11.2007 17:39:54   
mišk
2ursae, kak sweetyk je ta tvoj mali! Z našo bi glih skup pasala, ku sta taka čupavca, haha!!user posted image  Pa kake učke ma!!user posted image
Jst trenutno glih čakam, da se prebudi, jo moramo skopat. Jutri imamo pregled pri pediatru. Res me zanima, kaj bodo povedal. Spet mam eno vprašanje.
A vaši user posted image  tudi tako nenadzorovano krilijo z rokami ( sploh ko spijo ), kot da se česa ful prestrašjo?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Desetke007
13.11.2007 18:40:32   
mišk
No tako, mi smo se skopal. Moram Dončita kr pohvalt. Mal sem jo še slikala pred in med kopanjem. K je bla glih razpoložena za poziranje.user posted image
Zdej naju bom pa počas spokala, ker greva dans prespat k meni na moj stari dom, ker gremo jutr od tam k pediatru. Pa še moja mami gre zraven in bo tko najbolj okomot.
Se beremo...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Desetke007
13.11.2007 18:47:11   
mišk
Haha Valči, ti maš tud tako sliko Nine s tisto porodnišnično dudo!!user posted image user posted image  Ka so smešne, a ne!? Jst jo mam namen Doni jutr kupit. Jo bom v Dm-ju s tistimi baby bonus kuponi vzela. To bo smeha... Sam baje pa, da so najboljše. Ful maš lepo družinico. Maš že kar lep šopek okoli sebe.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?