Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ej punce, tista ki bo začela Novembrske levinje part 2 naj NUJNO najprej skopira naš seznam in ga mal uredi, a prov????
Se mi zdi da ti kej tacga še tanartabuljš obvladaš, pa dej ti no
ne, nobena ni uganila...ima avto Picasso od Citroena in bo ženo peljal na dopust v Italijo...ker gresta v kamping, bosta dala jogi zadaj v avto in gor na njem spala . Kdo bi si mislu a ne...jaz sem računala, da ga bo kdo vzel za kakšen vikend al pa za otroke da bi gor skakal . Ampak zanimanje zanj je bilo pa ogromno...še dobr, da sem danes umaknila oglas
ne, nobena ni uganila...ima avto Picasso od Citroena in bo ženo peljal na dopust v Italijo...ker gresta v kamping, bosta dala jogi zadaj v avto in gor na njem spala . Kdo bi si mislu a ne...jaz sem računala, da ga bo kdo vzel za kakšen vikend al pa za otroke da bi gor skakal . Ampak zanimanje zanj je bilo pa ogromno...še dobr, da sem danes umaknila oglas
Bemti, jaz mam tud velik prtljažnik ...
Vprašanje: ima še katera probleme s v avtu? Moj se zadnje čase skoz nekaj , smo mogli zadnjič na poti iz Lj. prav ustavit na Voklem, ker se je tako jokal, kar se ni razpočil....
Naša se je zadnjič tudi jokala...smo bili na Katarini pri Medvodah na obisku, pa sva jo malo še vozičkala okrog. Ko pa sva jo dala v lupinco, da bi šli domov pa v jok...na sredi poti do Kranja smo potem ustavili avto, saj je bilo že nevzdržno. Sva se sprehajali potem malo zunaj, pa spet v avto pa sem jo mal nase priklopla. Ko sem jo dala pa potem nazaj v lupinco je bilo bolje in sem morala vso pot do doma nakladat, da je bilo zanimivo in ni bilo treba jokat. Danaja, še dobro, da te ni bilo v Medvodah, ker bi potem poslušala celo opereto zarad naše
OOOO, superca, hvala, tud tebi gruska. Sej sem ze probavala tko, sam sem vedno oznacila del teksta, pol pa ko sem se jaz kaj napisala, je bilo vse v belem okvirju. Zdej pa stima. Nc ne smes oznacit, sam citiraj, pol pa zbrises ostalo..juhuuuuu
Gruška, a gresta v Ikeo nabasat cel prtljažnik al bi se našlo še kaj prostora? Bi rabila eno stvar od tam, pa če je morda še kaj prostora bi se priporočala če bi mi jo vzela
< Sporočilo je popravil manca -- 18.3.2008 22:00:12 >