|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.11.2007 21:56:29   
jooly
A katera ve, po kolikem casu se obnovi mleko oz.ce pojes kaj taksnega, kdaj gre v mleko in kdaj iz njega???Gre takoj, ali naslednji dan???


Mislim da sem nekje prebrala, da pride do otroka nekje od 4-6 ur po tistem, ko to poješ. Zato jih pač tud najpogosteje zvija proti večeru, torej hrana od našega kosila in popoldanske malice.

Kaj pa uporabljate za suho kozo???Jaz imam olje Bubchen, pa je se vedno suha


Jaz jo z oljčkom namažem samo po kopanju (patronažna mi je rekla, da je "ta pravo kopanje" - se pravi, z namakanjem v banji čist dovolj 1x na teden), drugač ji pa suho kožo po nogicah in rokicah ob previjanju namažem kar s hladilnim mazilom ali Bepantenom in mom rečt da kr pomaga.

3 kile - kopanje... men je rekla isto, no, pa sva jo včeraj vseeno namočile, čeprav ima šele 2.820 user posted image

Nayya... sem full vesela zate, da je vse za tabo!! Si kar mislm, kaj vse si mogla pregurat, jaz sem mela bolnice dost po 4-h dneh, kaj je ne bi mela ti po 9-h user posted image . Ampak zdej pa le POČIVAJ ker to res niso heci, sploh po carskem rezu so možni tud še zapleti, tko da... mirno in počasi na noge!! Za vse bo še dost časa.
 
Zdej pa spat, noč bo kratka! user posted image

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Novembrske levinje 2007
15.11.2007 0:11:56   
ninocka
Dober večer,
samo pozdravim, zdaj, ko sem odkrila levinje user posted image
Grem spat, pa upam, da mi jutri (oz. že danes) rata kaj napisat, kako se imamo in prebrat, kako ste ve in vaši cukrčki.

Nočko


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Novembrske levinje 2007
16.11.2007 8:53:55   
TANTRA
Pozdravljene,

se vidi, da smo precej zasedene in naša tema počasi napreduje...Ja, tako pač je, naši sončki imajo prednost...Kolikokrat prižgem računalnik, potem pa Lukec zajoka, pa adijo rr...
Tudi jaz po cr počasi napredujem...Danes je 12 dan...šivi se celijo, utrujena sem precej...vsak dan ko je sonček gremo na en kratek sprehod...
Drugače pa sem jaz včeraj jedla zelenjavno pico (na njej rakci, sveža paprika, gobe) pa je moj Lukec bil neverjetno miren....Za večerjo pa ostanek zelenjavne juhe ..
Pa sem imela bolj mirno noč od prejšnje, ko sem samo marelični kompot jedla...
Tako, da ne vem če je res vse hrana...
No, bomo že preživeli....

Kopali se še nismo, imam ga pa namen po kopanju mazat z oljčkom- imava Bubchen in Nivea olje. Zaenkrat ga mažem po gležnjih in zapestjih z oljčkom, ker ima suho kožo...
No, zdaj pa že letim se stuširat, ker mi pride babca....
pa pa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Novembrske levinje 2007
16.11.2007 12:12:21   
Ilije
Pozdravljene!

Tudi midve z Ajdo sva že od torka domauser posted image . Jaz zaenkrat večjih problemov z njo še nimam, razen tega kot ste nekatere že pisale, da so obdobja spanja ponoči krajša kot podneviuser posted image , a zaenkrat kljub temu gre. Nekoliko več problemov imam s prvorojenko, je čist podzavestno ljubosumna na tamalo, zato ima od časa do časa kakšen izpad. Upam, da tudi to kmalu odpravimo.

Lepo se cartajte!!!


(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Novembrske levinje 2007
16.11.2007 12:38:01   
Anonimen
No, da se še tukaj pofočkam. Moj princ spi čez dan kot angelček, zbuja se na tri ure, zvečer okoli 9 tam bi pa bil on pokonci. Okoli 11 ih zaspiva ob 1-2 sva že pokonci, ker pa se pokaka se še preoblečeva in sva pokonci do 3. Ko zaspi se okoli 6 zbudi se previjeva hitro nazaj zaspi , ob 7 ih ko moram porihtat princese se pa še on zbudi. Le zakaj bi bil on kaj drugačen.Tako da do 7.45 imam kar norišnico,  ob 8 je že mir pri hiši. Ta veliki sta v šoli, mala pa v varstvu.
Je pa tudi malo ljubosumna, ampak samo takrat ko je oči zraven. Če smo same je čisto ok.

lepo se imejte se beremo

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Novembrske levinje 2007
17.11.2007 9:25:04   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Je pa tudi malo ljubosumna, ampak samo takrat ko je oči zraven. Če smo same je čisto ok.



To je pa pri nas isto. Zadnjič mu sploh ni pustila, da bi previl Ajdo pa recimo pred porodom sploh ni bila ne vem kako navezana na njega, saj sem večji del jaz skrbela za njo. Upam, da se stanje kmalu normalizira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Novembrske levinje 2007
17.11.2007 11:58:57   
Laubica
Moj ta velik pa ima samo takrat izpat ko snemamo ali slikamo ker bi mogli SAMO NJEGAuser posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 9:28:12   
Ilije
Dobro jutro mamice!

Da nas malce dvignem z dna...

Imam pa vprašanji za vse, ki dojite: zanima me, kako imate organizirano previjanje? Pred ali po dojenju? In ali vaši user posted image  vedno kakajo po dojenju?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 10:31:11   
mamuška
Dobro jutro!

Kar se tiče mleka, prehajanja snovi ipd ob dojenju, je tale naslov zakladnica nasvetov, izkušenj, idej:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4392815

tole je konkretno o tem, kako snovi prehajajo v in iz mleka.

Ilije, jaz previjam vedno prbl, pol ure po hranjenju, tudi če že dremucka. Prej se ne splača, ker v 90% med hranjenjem (ni bistveno a se doji ali je po flaši) kakne, takoj po hranjenju pa tudi ne, ker pol bruhne nazaj, kolca se ipd. Počakam pl ure, da seobrok lepo poleže in pol previjem. Naš je danes star 6 tednov in kar imamo obdobja, ko ga zvija in nanpenja, kljub temu da zdaj dodajam Novalac AC, ki naj bi bil proti krčem in kljub temu, da je več kot 80% mleka mojega. DOji se še zmerj bolj bogo kot ne, še največ poje, če ga uspem priklopit, dokler še ni zares lačen in je res buden, kar pa je pri nas zelo težko. Če ni sestradan, pol spi in se ne da motiti, ko pa je zares lačen, pošizi daleč prej, predn iz mojih ogromnih dojk priteče toliko, da se njemu zdi vredno vlečt user posted image Pa imam mleka dost, ker si načrpam za cel obrok in še majčkeno ostane, samo vlečt je pa treba pošteno,  torej bi on lahko še bistveno več povlekel ven, pa se mu ne da. Je pač nedonošenček in menda ima še lep čas pravico takole lenobico pastuser posted image

Za nami je tudi prva razvojna amb, odrezal se je krasno, zdranica je ila čist navdušena, vseeno pa bomo imeli par epizod hendlinga in nekaj malega vaj, da ne bi razvil kakih napačnih vzrocev, za zdaj je pa super user posted image user posted image

Napadi ljubosumja, ja! Naš 5.eltnik je moral prejšnji teden enkrat samkrat 5 min počakat, ker sem mlajšega ravno previjala in mi zabrusi, da je on pa sam in zapuščen, kot "ta zadnje ščene!" user posted image user posted image Mislim halo, najprej mi je šlo skoraj na jok, potem me je pa tudi tako pogrelo, ker je obtožba povsem neupravičena, ker je bilo to edinkrat, da je moral ta velik počakat, ker posrane riti res ne morem pustit na pol previte na previjalni - da sem ga nakurila na ta veliko. SVa šla skozi dan, pa potem skozi teden, kdo je kdaj koliko čakal in sva na koncu ugotovila, da je VEDNO čakal tamal, ne pa on. Se je potem opravičil in ga je bilo kar malo sram. Mislmmmmm!! Izsiljevat se pa ne pustim! RAzen pris panju -spet hodi k nama spatuser posted image user posted image user posted image - niti nimamo večjih težav, kar lepo prenaša, se pa res maksimalno trudimo vsi, da ni nič prikrajšan.

Toliko na hitro od nas. Vsem vam želim lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 10:37:47   
martita
No, da se še jaz javim tu....vidim, da imamo vse pribljižno enake težave...

Ilije,
mi previjamo bolj po občutku...enkrat tako drugič drgač. Na začetku sem previjala pred dojenjem, da sem jo malo zbudila, sicer je zaspala po 2 minutah, zdej pa velikkrat kar med...med pavzo, ko zamenjamo iz leve na desno joško, ker če ne mi zaspi in iz druge sploh noče nič potegnit. Ker po dojenju največkrat zaspi (razen zvečer, ko je treba spatuser posted image ), tudi previjanje po dojenju ne pride v poštev. Skratka, brez pravega reda...Pa še to! Naša ma najraje, da se pokaka v čisto pleničko...kako minutko za tem, ko prilepimo trakce...Zdej smo zadevo malo izboljšali s tem, da jo pred previjanjem malo zmasiramo in ji toooolk paše, da se babnca čist sprosti in se zraven fajn pokaka...no, pol pa zamenjamo pleničko!user posted image

Ker naš popek še ni v redu, se še nismo kopali...upam,da drug teden začnemo.

Kar se tiče spanja, pa je tud naša en tak nočni tič. Čez dan lepo spi in ni problemov z njo, ko pa se pripravljamo na večerno pančkanje pa se zanjo začne pravi žur. Včasih jo uspavamo tudi po 4-5 ur!user posted image Takrat nič ne pomaga...ne joška, ne pestvanje, ne božanje...ona trenira svoje glasilke in se ne pusti motit. Ponavadi ko enkrat zaspi ni težav, danes pa smo rajali tudi med 4 in 6 zjutraj. Upam, da se to čimprej uredi.

Toliko od mene...veliko crkljanja in prespanih noči vam želim!


(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 13:40:14   
Ilije
hvala martita in mamuška za odgovore. Linki so res zelo uporabniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 15:04:20   
jooly
kako imate organizirano previjanje? Pred ali po dojenju? In ali vaši vedno kakajo po dojenju?


Jaz jo previjam pred dojenjem (edin če ni kakšna panika, da pridemo iz sprehoda, pa da ne more revčka počakat tud 2 minuti user posted image ). Kaka pa zlo različno, največkrat kar vmes med dojenjem, ampak je nikol ne grem spet takoj previjat.

Tiste, ki dojite... da vas še tuki povprašam - a še ktero bolijo bradavice??!! Jst vsakič znova zvezde vidm, ko jo priklopim. Sploh ne vem, kdaj naj bi se to vnesl... user posted image  Mažem si, pa nič ne pomaga. Mogoče narobe pristavlam?? user posted image  Ampak pol verjetn ne bi vlekla, pa ne bi bla sita user posted image . Ne vem, nisem veuser posted image č dost pametna. Pa še to - kako jih odstavljate?? Ko se moja začne afnat in cuclat bradavico, se mi meša, tok me boli vse skupi. Jo probam odstavt tko, d ji svoj mezinček porinem v usta, pa mi ne rata zmer - to se drži kot klop!!!

Vsakega nasveta bom hvaležna.

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 15:29:16   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Pa še to - kako jih odstavljate?? Ko se moja začne afnat in cuclat bradavico, se mi meša, tok me boli vse skupi. Jo probam odstavt tko, d ji svoj mezinček porinem v usta, pa mi ne rata zmer - to se drži kot klop!!!



Jooly,
mi mamo tud enga takega klopka doma!!user posted image user posted image user posted image
Pri pristavljanju tud vidim zvezde, a potem steče. Odstavit je pa sploh ne morem....vse sm že sprobala: mezinček v usta, stisnit nos, porinit bradico...nič ne pomaga...če probam mal na silo povlečt, me sam boli za znoret, ona pa veselo cuza dalje...user posted image No, pol ji pa pustim, da se naje in malo pocrkla in ko se sama odklopi je mir. Je pa res, da zna to včasih trajat...Torej, nimam pametnega nasveta. user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 19:48:22   
Laubica
Mene tudi boli ko začne jest samo pol pa ne več samo tisti začetek.Naš pa ima tako grdo navado da vleče 5 min. pol pa zaspiuser posted image pol bi pa on kar na pol ure jedeluser posted image tako da on sam spusti bradavico ko zaspi.Meni je sestra v p. rekla naj mu lička stisnem skupaj in tako spusti bradavico-poskusi Joly
Drugač pa tudi jaz vedno previjem pred dojenjem da bi ga dobro zbudila samo nič to ne pomaga-in ja tudi naš se najraje pokaka v čisto pleničko,ker če pa ga po dojenju previjem pa mi obvezno bruha pa sem vedno počakala pol ure in je vedno bruhal
Spimo miše vedno tak-tak,eno noč na 2 uri drugo na 3ure ,mi je pa zdaj že podnevi začel manj spat zaspi za eno uro pol bi pa kar spet jedel ali pa samo za 20 min.in bi spet jedeluser posted image joj včasih več ne vem kaj biuser posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Novembrske levinje 2007
18.11.2007 22:25:34   
Novopečena
Zivjo!
Najprej vsem user posted image za vaše baby-je!!
se mal sprehajam po forumu in obujam spomine...sicer je nas user posted image oktobra dopolnil 1 leto. Se še vedno dojiva, ker on tolk zlo uziva, da mu ne morem še cist odrect.
Je blo pa u zacetku, ko sva prsla iz porodnišnce tud grozn...user posted image sm mela kar kraste, tko da je kar kri vcasih tekla, dokler se niso zmehcale...tko da mislm da je to cist normaln, dokler se bradavice ne utrdijo in se ne navadimo prav pristaljat. Je pa treba res otročka tko pristavt, da zajame cel kolobar. Jest sm mu vcasih tud po 5x bradavico ven vzela in se enkrat poskusla, da je prav zagrabil.
Lanolin in bepanten men nista nc pomagala, sm si pa kraste že drugi dan pozdravla z blazinicami Multi-mam, ki se dobijo u lekarni. Notr u škatli jih je mislim da 10 al 12, porabla sm pa samo 4. Res, nism mogla verjet. Od takrat nisem mela nobenih težav več.user posted image
Odstavljanje je pa res najbolš tko, da das prst otročku v usta...pa kr pogumno, tko da prst začne sesat, pol pa lahko ven vzameš bradavico.
No, zdej sm pa ze tolk dolga, da upam, da boste sploh mele voljo ta roman brat. Boste vidle, vse se bo zrihtal.

Velik veselja z vašimi sončki vam želim!!!
papa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 9:16:13   
Oranža
No da vas še js tuki pozdravim, vsake tolk pridem mal počekirat kako ste kaj.Pa vidim da ste vse ok vaši sončki pa tud. Super - to me veseli, pa še zabava me, ker čeprav bom 2. mamica, no ja, po petih letih, ti že kakšna stvar uide, al pa se spremeni. Sploh se mi zdi, da ste ma področju plenic veliko koristnega povedale. Js mam pripravljene papmperske, pa sem zdej šla gledat in so ''made in pl'' user posted image , no jih bomo probal porabit, če pa ne bodo ok, bomo pa šli v muellerja po nove.





Ena od vas je spraševala za dojenje in boleče dojke.....meni se je to pri prvem dogajalo - dobijo se posebni nastavki za na prsi za dojenje in v kombinaciji z uporabo bephantena res pomagajo, vsaj da se prsne bradavice malo ojačajo pol pa lohk nadaljuješ brez. Za začetek pa mogoče ne bi blo švoh probat.

No skratka, imejte se maximalno in želim vam veliko dojenja, smeha in pokakanih pleničk(znak da se dobro hranijo)user posted image


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Novopečena)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 10:28:08   
Anonimen
Še tukaj da mal preverim stanje,

v glavnem me še kar na stari forum vleče, moram mal morale vlivat, če ne drugač bodo čistpozabile na nas.
Poljske pamperske sem jaz porabila kar čez dan, ker se večkratprevijava pa jekarblo za tiste 3 urce, tko dasenič sekirat katere so. zdaj so miprinesli huggies pa sook. Vsaj ne premočijo  ponoči. Vse je za porabit.
ŽE35 vidim da je pri vas tud tako kot pri nas, nič spanja, pa kar nekaj stoka.
Ah bo že, saj hitro zrastejo.
Žirafa, kje si? Te že mal pogrešam

GREM MAL PREVERIT, ČE JE KAJ NOVIC IZ RIMAuser posted image

(odgovor članu Oranža)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 11:27:21   
jooly
Jutro.

Mi smo pa dons ponoč mislil, da je dan, tko da smo se od 2h-4h mal crklal, pogovarjal, previjal, papcal... Skratka, ko se je najedla, je bla budna ko čuk! Nobenga zanimanja za spanje. Zdele pa spi ko top user posted image
Hvala za vse nasvete okrog teh nesrečnih bradavic user posted image . Upam, da se bojo čimprej utrdile, če je to problem. Do takrat bom pač zvezde gledala...

Upam, da bo danes vsaj mal sončka, da greva lahko za kake pol urce ven. Smo bli celo soboto in nedeljo noter in je prov grozn user posted image . Tud men zrak full dobr nardi, tko da res prooooosim sooončeeeeeek!!!

Popek... pri nas še vedno mal "rosi" in se cedi iz njega, tko da ga morem še kr naprej pucat. Kolk časa nej bi to trajal?

Temenca... zakaj pa moja princeska nima temec? A to pride kasnej? Pri Stašu se spomnim, jih je imel full, in prov matral smo se, da smo jih odpravli.

Včasih se mi zdi, ko da nimam že enga otroka doma, taka vprašanja postavlam user posted image . Ampak očitno 5 let ni tok mal in človk kr pozab user posted image

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 11:50:27   
Anonimen
Jooly ne sekiraj se zaradi temenc te še pridejo, popek pa tudi pri nas še nič suh ampak pravi patronažna da tja do 1m mora biti ok, tako, da imata še čas.

Veš, nima veze koliko imaš razlike med prvim in drugim otrokom in koliko sprašuješ, zame je vedno prvič pri vsakem otrokuuser posted image  in tudi še vedno sprašujem, pa kaj preberem. Vsak otrok je nekaj posebnega, noben ni enak.
Kako pa je Staš sprejel svojo malo sestrico? Pri nas so se sedaj izpadi ljubosumja prenehali, hvala bogu, je bil že čas, sam da se ne ponovijo.
Evo spet jok,


(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 12:32:34   
Laubica
Mi tudi nismo kaj dosti spali se je ob 24 zbudil pokakan sem ga previla-z tem zbudila do konca ni do 1 zaspal ob 2 je bil že spet buden-grozna noč
Ja temenca pridejo kasneje -veš mi je babica v p, to povedala tudi jaz nisem vedelauser posted image
Moj je že pravi debelinko ima že čez 4kg ima tako polna ličkauser posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 14:03:18   
potepinka
Dober dan!

No sem šele zdalje opazila da imamo novemberske mamice tudi svojo stran user posted image user posted image user posted image

Mi zaenkrat spimo vredu ponavadi od 23-4,danes pa od 23 -6 zjutraj v enem kosu skoraj me je kap ko sem pogledala koliko je ura.Skratka Mark je ful priden ne vem kolk dolgo bo še to trajalo upam da čim dlje časa.Popek mu še ni odpadel,pravi patronaža da ima ful debelo popkovino.Čez dan pa se dojima na 2 uri user posted image ,ampak saj ni problem v glavnem da imam mleka.Dobila sem tudi mastitis in vročine 38 ampak že gre gre na bolje saj jem antibiotike

_____________________________

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 15:38:31   
Tanayya29
ojla.
se še jaz mal oglasim....
spanje..no ponoči se zbuja na 3-4 ure,je kar znosno,čeprav jaz sem še fulll utrujena od CR,je pa vsak dan bolje...
ponavadi čez dan nadomestim še kakšno urco,več pa mi skoraj ne pustiuser posted image .
Je pa priden naš Taj,res!
Potepinka bravo...uffff res priden Mark glede spanja(srečnica).
Drugače je moj že okrog 250 g čez porodno težouser posted image .
Aha,eno vprašanje...a še katera fulll švica?user posted image user posted image jst še bolj kot meduser posted image ,zjutraj se zbudim vsa premočena...

nč,šibam naprej mali bo počas se zbudil....aja še eno vprašanje!
kdaj lahko grem ven ?men se počasi doma že meša...tok bi rada šla mal na zrak s tamalim,pa je rekla patronažna da 3 tedne ne,v MŠ pa so rekl,da lahko takoj?user posted image a jih vi že kej vozte?

pa pa...

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 19.11.2007 15:40:54 >


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 15:49:27   
Ilije
kar se švicanja tiče... je pri meni na žalost že mimo. je pa potenje baje dober znak za izgubljanje kg...

tudi meni se lušta it ven, bom vprašala jutri, ko pride patronažna kopat Ajdo, sam mislim, da je precej odvisno tudi od vremena, tko da jaz računam na lepo vreme konec tedna, da za kakšnih 10 minutk smuknemo venuser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 15:58:46   
Tanayya29
aha,fajn..jst mam samo še 6kg za zgubit...res nisem mislila,da gre tako hitro dol..no,pol pa naj kr švicamuser posted image .

_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Novembrske levinje 2007
19.11.2007 16:13:09   
potepinka
nayya28-Saj pravim da upam da to spanje traja dalj časa,upam da se nisem prehitro pohvalila.Glede kakanja naš Mark je pokakan po vsakem obrokuuser posted image  ali je to vredu?Moram vprašat tudi patronažo vedno pozabim.

že 35-Mark ima ful močen sesalni nagon in je hotel biti priklopjen na joški 24 ur vsakih 20 min,in jaz prve dni sem mu tudi dajala za pit,potem pa je vse zbruhal.Sedaj sem mu dala dudico in je veliko boljše je na 2 uri in ko spi ima dudico.Saj mogoče to ni glih najboljše ampak boljše se mi pa zdi kot da vleče svoje prstke.

_____________________________

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?