kanarka
|
Jaz sem ji do sedaj nosek 2x sčistila in nič kaj ni šlo ven. Ali pa ne znam. Sej mi ni slučajno potrebno ene nosnice zapret, da iz druge posesam Pa tako mi obrača glavo sem in tja, da ji komaj lovim nosnici. Ah, vaja dela mojstra. Se bom že izurila. Rozika in Tintin...tukaj je poletje celo leto, tako da je praktično primeren čas 12 mesecev. Res je, da je pozimi malo več vetra in se zna zgoditi oblačno vreme, vendar še vedno toplo. Poleti pa zna biti tudi do 40C. Malo manj turistov je v januarju, ter maju in juniju in še septembru, kar pomeni, da so takrat aranžmaji tudi malo cenejši, saj se to tretira kot "low season". Glede najema pa je ponudba ogromna. Cenovno ugodnejši so najemi za 1 mesec, vse kar je manj, pa je najboljše poiskati preko interneta ali agencije. Tako, da se otročki tukaj sprehajajo celo leto in katerikoli termin bi izbrale, je ok. Kakšen dan oblačkov pa tudi ne škodi, če se slučajno pojavijo. Dežuje pa tako ali tako praktično ne, razne na severu. Ja, torej je glede vremena vsekakor atraktivnejši jug otoka. Sem še kaj spustila? Tiste, ki kupujete Novalac, a mi poveste, kakšna je cena v Sloveniji. A imate tam tudi oznake (npr. AC, AE ipd.) Me prav zanima primerjava Novalaca AE med tukaj in tam. AE je oznaka za Novalac proti zaprtju. Pa čerpav je moja kakala super, ne glede na hrano. Ampak je tega dobila, ker ima tako močne vetrove. Zdej pa spat! Moja se še vedno zbuja na 3 ure, če imam srečo. Drugač pa tudi na uro, ker jo mučijo vetrovi. Lahko noč.
|